Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (24)

Marketing


  • TEATRALNI

    Paradoks

    avatar

    12.01.2021. (18:49)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Ja gledam samo na Netflixu jer mi je u DE sve ostalo ilegalno. Osim naravno onog što se plaća ili YT. Da, za domaću kinematografiju se slažem u potpunosti. Pisala sam jedan rad za jednu režiserku (i uskoro ću opet za jedan domaći film) te filmovi nisu nigdje dostupni (naravno da mi se pošalje šifra za Vimeo pohranu), ali želim reći da nisu dostupni javnosti.

    avatar

    12.01.2021. (18:56)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    puno filmova i serija sam gledala preko Torrenta, ali sad sve imam u videoteci kablovske TV i stvarno mogu izabrati što želim

    avatar

    12.01.2021. (19:05)    -   -   -   -  

  • teuta

    Istina, to sam i ja primijetila. Toga ima sve više i više a vjerojatno je u pitanju neka zabrana u vezi prikazivanja tih filmova općenito.
    Isto tako, sve više se naplaćuje na netu, nema više besplatnog hostanja itd. Hebiga, testrikcije. LP:)))))))))))

    avatar

    12.01.2021. (20:27)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -Galaksija-Imam i ja netflix, trenutno sam gledao zakon braće iako s engleskim titlom jer nešto šteka, no da pređem na stvar. Sa filmovima strane produkcije nema takvih problema bar ne tako drastičnih kao kad je u pitanju naša. Ne znam od kud tako zastupljeno mišljenje kako "se sve može pogledat na internetu" vjerovatno jer to dolazi sa strana koje večinom gledaju kojekakve američke "spektakle" a takvih su pune i one platforme koje nemaju takve kurvinske principe kao recimo one na kojima su filmovi poput Aide, primijera je još masa pa sam u post izdvojio samo neke da mi ne uzme previše vremena. Večinu toga što se ipak našlo sam i pogledao na stranicama kao što je vimeo samo nažalost niti to nije dugo potrajalo i to su promptno pobrisali, a sad dali sami korisnici kanala ili administratori ko će ga znati.

    -shadow-Ima li možda kakvih filmova/serija iz naše produkcije? ovo pitam tek da eventualno razmislim o tome.Ipak najviše volim preuzeti film sa nekih od besplatnih download stranica i imat ga neovisno o konekciji upravo zato jer se događaju ovakve stvari sa nestajanjem. Naravno i s oprezom da iza dotičnih stranica ne stoje virusi i slična gamad.

    -teuta-To više nije normalno, i onda mi netko kaže imaš sve na netu? skroz ispizdim na to. Ne vjerujem da se radi o zabranama iako ima dosta onih koji zabrane zagovaraju samo takvi na sreću nisu utjecajni. Više su na razini onih net trolova.

    avatar

    12.01.2021. (21:19)    -   -   -   -  

  • teuta

    Ne, ne , više to ne možemo reći. Stvarno se skoro sve naplaćuje. Torenti, hostanje, filmovi a ja slike moram hostati jer ih imam puno, kao i videa pa to imam spremljeno na Flickru kojeg naravno sada moram platiti inače bih izgubila puuuuno slika i videa.

    avatar

    12.01.2021. (22:16)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Sreća da ja ne stavljam svoje fotke u postove zapravo stavljam iznimno malo (kao što su one sa dana otvorenog trga) pa mi nikakvo hostanje nije potrebno. A dosta sam filmova uspio naći upravo na tim stranicama na kojima je verifikacija uvjet gledanja i preuzimanja. Neke od filmova iz akademske produkcije sam uspio "spasit" i spomenuti 8.povjerenik sam imao ali mi se gubitkom podataka pobrisalo, a više ga ne mogu niti preuzeti kad ga nema.

    avatar

    12.01.2021. (22:20)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Evo primijera tih sumnjivih stranica na kojima su traženi filmovi

    Primijer 2

    (primijer 1 je već linkan u postu (Aida) )

    primijer 3

    Pa sad ti "gledaj online"

    avatar

    12.01.2021. (22:46)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Sve jasno. Otvorila bih linkove, ali kazne su velike ako me iščitaju... :( Ne želim spoznati kakva su pravila u vezi sumnjivih stranica u DE.

    avatar

    12.01.2021. (23:03)    -   -   -   -  

  • Violenta

    Žao mi je što ne možeš više pronaći neke filmove, znam koliko ti to znači :/
    Imam Netflix, HBO GO i na kraju se nađem u prekopavanju "starih" filmova, iz zlatnih vremena interneta dok se još moglo besplatno skidati s torenta...

    avatar

    13.01.2021. (08:38)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -Galaksija-Bolje da ih ne otvaraš znam ponešto o njihovim zakonima iako su najblaže rečeno nebulozni. Ovo je više onako kompletnoj javnosti na uvid. Ne znam kakve su kazne ali sigurno da nisu male, bolje niti ne saznati slažem se.

    -Violenta-Evo upravo sam uspio naći još materijala primijer 4 a na iste ili slične stranice vodi i dostupnost krimi serije koja se trenutno može gledati samo na HBO ili HBO GO platformi. Sreća u nesreći je da određene filmove koje sam htio imati imam ali kako bi se reklo treba ići dalje a na ovaj način nije izvedivo. A ja sam tu nezasitan, štoviše megaloman.

    avatar

    13.01.2021. (11:39)    -   -   -   -  

  • teuta

    Ne gledam više filmove online, nema šanse...Baš su nas zeznuli...

    avatar

    13.01.2021. (19:50)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Teuta
    Ja ih već odavno ne gledam upravo zato zbog navedenih problema iznimka su naravno svi oni koji se nađu na portalima kao što su yt dailymotion vimeo. Seriju kratkih filmova iz verna sam pogedao upravo na njima i naravno na stranici croatian fim tamo su dostupni filmovi iz A produkcije bez ikakvih uvjeta, i imaju popriličan izbor što je super s druge strane zasad još nemaju one koje mi je želja pogledat. Dobra je vijest da nije isključeno da će možda biti objavljeni jer kolko sam primijetio ne objavljuju se kronološkim redom.

    avatar

    13.01.2021. (20:22)    -   -   -   -  

  • luki2

    Pa đto reći - osim mogu se složiti. Ali....Filmove volim gledati online, dok imam "problem" s kazališnim predstavama....Nije mi to to. Meni nije problem, ako sam već namjerila, i odgledati i platiti film online, ukoliko sam baš za nešto zainteresirana. Primjer: Havel. I prošlo je bez problema. Pozdrav!

    avatar

    14.01.2021. (01:23)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Luki
    Sve rijeđe filmove gledam tako jedino su iznimka oni na video portalima. što se predstava tiče da, čari gledanja uživo ne može zamijeniti online snimka, samo to mi se svidjelo a svidjelo bi mi se još i više da se ta metoda održala i dalje, super predstave kao što su "ljudi od voska" "tko pjeva zlo ne misli" "svaki tvoj rođendan" "kralj Lear" "glumica"....i da dalje ne nabrajam svidjelo bi mi se da ih mogu gledati i preuzeti pa ih gledati kad god. Inače vidio sam da određenih predstava ima za kupit na dvd-u ali to su uglavnom baletne predstave a mene zanimaju isključivo dramske a njih nažalost nema.

    avatar

    14.01.2021. (12:19)    -   -   -   -  

  • teuta

    Istina, dobro je a bar nešto objavljuju. E sad, kako će sve završiti, kako će odgovorni odlučiti...vidjet ćemo. :)))))))))))))

    avatar

    14.01.2021. (18:36)    -   -   -   -  

  • VladKrvoglad

    Sedam puta razmisli, jedanput klikni!

    :)))

    avatar

    14.01.2021. (19:49)    -   -   -   -  

  • NF

    dobro si ovo problematizirao, nakon severininog uratka i usporedbe s onim paris hilton nisam ništa preko neta gledao, zanimljivo mi se čini da su pornići čak sigurniji od "normalnih" filmova, ni to prije nije bilo tako.

    avatar

    14.01.2021. (20:17)    -   -   -   -  

  • teuta

    Bome sve se počelo mijenjati, pogotovo na internetu...Moramo biti spremni na sve i svašta.

    avatar

    14.01.2021. (20:48)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -TEUTA-To je jedini spas ali do kad (što se tiče video platformi) kad sve "nestaje" pandemijskom brzinom..šteta.

    -VLAD-Izgleda da se sve na to svodi :) ps klikao sam više puta na identične stranice mislim si možda ipak nije takav zajeb kao na onoj prethodnoj i eto isti k drugi paket.

    -NF-Sad su očito druga vremena pornice se gleda bez ikakvih problema a filmovi koji imaju umjetničku vrijednost su pod restrikcijama i raznim kurvinskim principima u vidu verifikacija i naplata gledanja/preuzimanja. A drugi su problem i normalne stranice kad na njima ili nema ciljano traženih filmova ili se nakon nekog vremena maknu s njih.

    avatar

    14.01.2021. (20:53)    -   -   -   -  

  • luki2

    Tvoj komentar kod mene: pa dobro, ali ima i odbrih stvari na internetu. Nije baš sve loše. Pozdrav!

    avatar

    15.01.2021. (00:38)    -   -   -   -  

  • eum

    Izgleda da se treba odlučiti ne gledati/ne tražiti online filmove i sl, jer je cijena pretrage i vrijeme preskupo a da ne računamo živce radi prepreka koje postavljaju. Izgleda da svi ti portali bi se radi obične trgovine silnim smećem od reklama samo j..... tako da im ne uđe, da na koncu nemaš potpunu nadoknadu za uloženo...

    avatar

    15.01.2021. (13:07)    -   -   -   -  

  • teuta

    Vidjet ćemo ali čini mi se da nam se ne piše baš dobro...

    avatar

    15.01.2021. (16:58)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -Luki-Ima i dobrih stvari u postu sam ih naveo :) iako je i to realno relativna stvar s obzirom na spomenuto brisanje. Zasad jedino platformu croatian film mogu izdvojiti kao kvalitetnog poslužitelja kratkog filma koja je specijalizirana samo za njih a za cjelovečernje nažalost još nema ništa takvog.

    -EuM-Sve vodi tome, gubitak vremena ispadne u večini slučajeva kad se nešto i nađe a ispadnu ovakve šugave stranice a to da je i distribucija za slobodnu prodaju na nuli da i ne govorim. + to na takvom smeću od stranica se po difoltu i otvara milijun slikovito rečeno onih šugavih skočnih prozora kao "šećer na kraju"

    -teuta-Sve ovo ostavlja dojam da se ništa drugo niti ne može očekivati vjerujem da je ovih izdvojenih 4 primijera tek vrh sante.

    avatar

    15.01.2021. (17:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...