Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (58)

Marketing


  • TEATRALNI

    Film i još svašta nešto

    avatar

    17.12.2020. (20:11)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    konačno novi post :) /sutra malo više, baš gledam seriju "FBI" na FoxCrime i odmah iza nje ide "Chicago police"/

    avatar

    17.12.2020. (20:45)    -   -   -   -  

  • teuta

    Nisam gledala film čak nisam ni čula za njega. Eto, sad ću imati prilike.
    Nevjerojatno kako vrijeme leti...Mnogi glumci niti su živi, na žalost.
    LP:))))))))))))))))

    avatar

    17.12.2020. (21:02)    -   -   -   -  

  • luki2

    Gledala! Odličan! Kao i Tvoj post. Sviđa mi se odgledano u kazalištu. Lijepo podsjećanje. Pusa, L+B+G

    avatar

    17.12.2020. (21:31)    -   -   -   -  

  • teuta

    Čestitam prijatelju na naslovnici, svakako zasluženo....:)))))))))))))))

    avatar

    17.12.2020. (21:59)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Majke ti mile, da mi uploudane fotke ne izvrće po nekoj svojoj idiotskoj šabloni u editoru moram ih snimiti horizontalno, tek sam sad provalio princip. A viđam sad da imam i tipfelera, neću ih ispravljat jer mi iz nekog razloga ne prikazuje sigurnosno pitanje koje je samo po sebi čisti idiotizam.

    -shadow-Eto, iako danas i nisam u nekom raspoloženju, ipak sam presjekao da ga objavim. Ja trenutno gledam u monitor :))

    -teuta-Ovo je naš klasik, u njemu je kompletan realizam o namještanju,podvaljivanju,mitu, korupciji onom i ovom režimu zapravo radnja je smještena u to prelazno vrijeme (ratno) iz socijalizma u kapitalizam. Da, puno glumaca više nema kao naša legenda Ivo Gregurević recimo. Baš se potrefilo da je u videu označena njegova scena. Svakako pogledaj ako te zanima, tema je dosta depresivna ali važnu poruku šalje. Hvala prijateljice ali znaš mene to kolko mi s jedne strane imponira tolko i ide ispod mog radara :)

    -Luki-Stvarno i je, drago mi je da ti se i post i film sviđaju, ovo je lijepo prisjećanje, iako mi je žao što nisam uspio kupiti i knjižicu za predstavu "glumica" jer su baš ulaznice za normalna mjesta (parket,pod,balkon) bile rasprodane pa su ostale samo lože (koje usput i nisu nešto) a na toj strani nisu imali pult koji je to prodavao, nažalost. S druge strane tu predstavu iako imam već post o njoj vrijedi ponovo izdvojit pa sam ubacio fotku.

    avatar

    17.12.2020. (22:20)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    Ovo ništa nisam gledala. Lijepa kolekcija knjiga!

    avatar

    17.12.2020. (22:29)    -   -   -   -  

  • jekatisine

    Nisam gledala. Neko vrijeme necu ni moci, pisem i citam s moba kad Malecka spava.

    avatar

    17.12.2020. (22:40)    -   -   -   -  

  • luki2

    Odlično Ti to analiziraš; i slažem se - edukativno štivo, tko ga kao Ti zna iščitati! Pusa, L+B+G ps: Novi post kod mene!

    avatar

    17.12.2020. (22:55)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -GALAKSIJA-Eto ti onda zanimacije, bar što se filma tiče kad je online dostupno :) a kolekcija mora biti. Ljudi su škrti platit cca 30kn za stvar u kojoj bi dobili i fotke i razne zanimljivosti+ još scenariji,onda za 2kn kupuju običan komad papira na kom je samo popis glumaca i uloga zapravo ništa više od običnih informacija.

    -ATHROPA-Eto i tebi zanimacije,kad ti okolnosti budu dopuštale. ps u noćnim sam smjenama doslovno satrao komplet opciju za 2-3 noći gledanjem filmova na mobitelu ali što ćeš takva je bila situacija.

    -LUKI-Laik sam za ove stvari (mislim na film i kazalište) i pored toga sam se afirmirao na neki način, a poticajni komentari to još potenciraju, evo šaltam se sad na tvoj post :)

    avatar

    17.12.2020. (23:24)    -   -   -   -  

  • Cosmo

    počeo sam gledati film i zainteresirao me,
    mada, neće tu biti hepienda, no sudbina ;)
    p.s. jasno, ni ne mora, ali ipak bi bilo lijepo
    ovo ja pod utjecajem pozitivnog okruženja

    avatar

    18.12.2020. (02:09)    -   -   -   -  

  • Cosmo

    ma nije to toliko neka tužna realnost, više je nesnalaženje pojedinca, je, nepravde i seronja oduvijek je bilo, a bilo je i naivaca koji vjeruju tipovima poput tebe, pa pogledaju film na preporuku bez previše kalkulacije, ovo se šalim s predbacivanjem ikakve krivice na tebe, jasno, film je klišej, ali ne tako loše napravljen, a ja bi kao i svaki pošteni bloger htio da je sretan završetak, baš kako sam naveo u prošlom komentaru, iako sam znao da neće biti, samo sam se pitao koliko će crno biti, i bilo je, jer kad i dobri postaju loši, praktički nema čak ni nade

    avatar

    18.12.2020. (05:23)    -   -   -   -  

  • Violenta

    Eto meni zanimacije za blagdansko razdoblje, jer je ovo predblagdansko gotovo svo "rezervirano" za pripreme;
    što ćeš, ženska me sudbina sustigla, pa sam non-stop zaokupljena trivijalnostima :)))
    P.S. Čestitke na naslovnici, jupiii!

    avatar

    18.12.2020. (09:02)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    @Lucid - imaš mail

    avatar

    18.12.2020. (17:24)    -   -   -   -  

  • teuta

    Jesam ti rekla jučer, ha? Zato sam bila toliko nesretna što su me stavili na naslovnicu jer to su učinili jer to se svima radi tko slavi neku godišnjicu ali mene bi radije ispucali na mjesec hehehehe. Brzo sam nestala kao što sam predvidjela i ne bunim se, dapače...
    Ono što se radi na silu nikad ne može biti dobro.

    avatar

    18.12.2020. (18:18)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -Cosmo-Inače, ne smišljam tekstove na osnovu samog opisa nekog filma nego nakon gledanja na osnovu svojih interpretacija koje su legitimne kao i tvoje. Drago mi je da ima i onih koji se "upecaju" pa pogledaju, ako je naša stvarnost klišej (a izgleda da je) onda je klišej i film. Nije sretan kraj, ali u trilerima je to tako....u večini slučajeva. Sustav je stvorio loše....dobri postaju loši loši još lošiji.

    -Violenta- Kako stvari stoje okupljanja neće biti izvediva, evo onda bar malo konstruktivne zabave :) iako nije neka tema koja je spojiva s blagdanima ali iskreno niti nemam neki blagdanski ugođaj. Ne moram navoditi zašto to je očito :( zahvaljujem na čestitkama to je bilo skroz neočekivano, mora da im se film svidio ili ovaj kazališni materijal a možda i oboje :) ko će ga znati.

    -shadow-odgovoreno

    -teuta-Ne znam što da mislim, nekako sam u uvjerenju da se radilo o situaciji kao i sa mojim prethodnim postom koji je isto bio izdvojen samo je od njegove objave do izdvajanja prošlo 2 ili 3 dana. Gledaj..znam da sve što na neki način ima veze s blogom (godišnjice,broj postova ovo-ono) redovito izdvajaju i mislim da tu i nema neke stvarne želje za čestitke. Evo skoro i moj post ide na dno liste, ali meni se ionako jebe za to, ti,sjena,Isabelči....i da ne nabrajam dalje znate put do mog bloga preko adrese ili linka u komentarima zapravo svi koji moj blog prate naći će načine da dođu do njega pa me previše ne mori i nestajanje s naslovnice. Ps evo najiskrenije iritantnije mi je nestati sa fresh liste kad onaj ludi teoretičar urote objavi post svakih pola sata kao što me jučer izbacio da bar piše nešto pametno nego čiste pizdarije. I da, forsiranje nikad nije dobro.

    avatar

    18.12.2020. (18:31)    -   -   -   -  

  • luki2

    Tvoj koemntar kod mene: slažem se! Pusa, L+B+G

    avatar

    19.12.2020. (00:10)    -   -   -   -  

  • luki2

    A što ću drugo! Poklopila sam se uhekima! :))) Pusa, L+B+G

    avatar

    19.12.2020. (00:57)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    A kaj da dodam, svaki post ili komentar na neki onako dubinski mi je neko pomicanje osobnih granica, kažu da je to poželjno ako ne i potrebno :)

    avatar

    19.12.2020. (01:05)    -   -   -   -  

  • Cosmo

    ne, nije naša stvarnost klišej, ali ovo prikazano u filmu sto puta je viđeno u različitim varijantama, meni to je teški klišej, a ti me ubi, ako baš želiš ;)
    p.s. mogao bi ja tebi ovo sad obrazlagati na dugo i široko, ali nekako mi se čini da bi te time podcijenio, a to fakat ne želim, jer nije fer,
    dakle, ne, ne i ne, nije sustav stvorio loše u nama, no je to loše oduvijek u nama, i samo čeka priliku da dođe do izražaja,
    o tome ti ja pričam, a sve ovo okolo je kao neka igrica, malo simo, tamo, zapravo nigdje, da si damo lufta :)))

    avatar

    19.12.2020. (02:11)    -   -   -   -  

  • Leif Erikson

    vidišvidiš, totalno sam zaboravio da taj film postoji... odmah mi se naslov posta svidio i to u inspirativnom smislu za moja luda piskaranja ali zvučalo mi i poznato... nakon posta mi je jasno i zašto :)... sad me muči što uopće nisam siguran da li sam ja taj film gledao...(?)

    avatar

    19.12.2020. (10:15)    -   -   -   -  

  • NF

    zanimljivo, naravno ni ja nisam gledao, prije sam često išao u kino, otkako imam psa nažalost ne, na internetu mi je zadnji valjda bio bertolucci, čista radoznalost...

    avatar

    19.12.2020. (13:22)    -   -   -   -  

  • luki2

    Što se tiče petardi, ja sam za totalnu zabranu. I zbog Goldie, i u ime svih wuf i mijau! Pusa, L+B+G

    avatar

    19.12.2020. (16:16)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -Cosmo-Možemo sad raspravljati, do ibera. Sustav je ako i nije stvorio ono loše sigurno je potencirao da dođe do izražaja, e to je sad možda isto klišej, ali je i stvarnost kad je činjenično stanje :)

    -Leif-hahaha da znaš da su se i meni događale slične situacije. Ono neki scenarij mi je poznat, znam da sam to već negdje gledao/čuo a ne mogu se nikak sjetit niti filma niti si mogu predočiti određenu scenu i situaciju u njoj. I mislio sam da će biti inspirativno, prije nego sam prvi put gledao (a to je bilo dosta davno) sam se pitao zašto "crvena prašina"

    -NF-Izgleda da smo (bar zasad) samo Luki,Cosmo i ja oni koji su gledali. Baš mi je žao da nas nema više. I meni je internet večinom izvor filmova niti kino niti kazalište niti filmski festivali...me ove godine nisu vidjeli zakinut sam i za ono malo što se nudilo jebiga.

    -Luki-Kao netko ko je prije bacao petarde svaćam to zadovojstvo, ali sam za to da se svede na neku normalnu mjeru upravo zbog pasa mačaka i ostalih životinja. A pod time mislim, petarda-dvije od svakog koji pucaju, u ponoć i eventualno vatromet i to je to. Bez napucavanja svaki dan do nove godine i još 3 dana nakon nje. Iako sumnjam da će ove godine biti gruvanja jer je situacija kakva već je. Vjerovatno ću tu večer izrondat pol croatian filma, i pogledati neke mi omiljene cjelovečernje filmove.

    avatar

    19.12.2020. (17:51)    -   -   -   -  

  • luki2

    Bravo! Odlična ideja za Novu Godinu! Tvoj koemntar kod mene: Đole je predivan! Zadje je u Zagrebu bio ne u Domu Sportova, nego u Areni. Pusa, L+B+G

    avatar

    19.12.2020. (18:00)    -   -   -   -  

učitavam...