Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (44)

Marketing


  • TEATRALNI

    A sad je ekipica na redu sa idejama

    avatar

    21.05.2020. (15:41)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    Tomislavac ili Zrinjevac - najbolji su zbog pristupa, može doći dosta ljudi, a da se opet poštuje socijalna distanca

    avatar

    21.05.2020. (16:32)    -   -   -   -  

  • Pozitivka

    To su sve kreativne lokacije. Svagdje gdje dođeš je super i pristupačno, a kulisa za svaku predstavu na svoj način, savršena. :)

    avatar

    21.05.2020. (16:59)    -   -   -   -  

  • teuta

    Zaista sve su lokacije super. Pa ja bih na pr. dodala i Maksimir, pa Jarun i Bundek.
    Meni se od onih koje si nabrojao najviše dopada Zrinjevac i Tuškanac.
    Dobar post.
    LP:))))))))))))))

    avatar

    21.05.2020. (17:29)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    E sad, krenulo je zadovoljavajuće živo me zanima kako će se odigravat dalje rasprava.

    -Shadow - nekako sam nastojao u postu navesti argumente zašto bi određena predstava odgovarala na određenoj lokaciji. Ne samo zbog distance i prostora nego i zbog scenografije i same radnje u njima. Naravno i ovo što navodiš se isto tako računa mislim ja na sve :))
    .
    -pozitivka - nego, čak je na gornjem gradu i samom Strossu sniman film "djeca sa cnn-a koji je nastao po istoimenoj predstavi. Krajem pretprošle godine je snimanje dovršeno a ove je trebala biti premijera a naravno po već nekom difoltu još zasad ništa. Zapravo da, svaka lokacija na svoj način može poslužit za predstave a pitanje koju izvesti na kojoj lokaciji je potegla Isabelči na prethodnom postu pa evo mojih ideja sad čekam njenu opservaciju :)

    -Teuta - Maksimir ok, iako ne znam koju od ovih predstavi bi vizualizirao kao prigodnu za tamo, Jarun mi je općenito ok ali Bundek mi iskreno nije nešto, nije da mi se ne sviđa nikako ali mi nije niti najatraktivniji dio grada više mi se sviđaju Cmrok, Grič, Tuškanac. Hvala ti prijateljice :)

    avatar

    21.05.2020. (18:55)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    i nekako mi se čini, bliže su HNK ili Gavelli ili nekom kazalištu koje je većinom oko centra

    avatar

    21.05.2020. (19:41)    -   -   -   -  

  • VladKrvoglad

    Nazalost ne poznajem gradivo, ali ideja da sam istrazis koja bi lokacija pasala najbolje kojoj predstavi je izvanredna! Naklon i tebi i Isabel! :)

    avatar

    21.05.2020. (20:16)    -   -   -   -  

  • Mayday

    Kao i @Vlad, ne poznajem baš gradivo, ali prostori su mi jako lijepo odabrani...većinu predstava nisam gledala, u HNK sam bila kuhana i pečena zbog opere i baleta, od drame sam gledala dva puta Hamleta i to je to...profesionalna deformacija, šta'š, imala sam četiri koncertne pretplate na cikluse "Lisinskog" u jednoj godini, ništa drugo nisam stigla - živim u Rijeci ;))))))

    avatar

    21.05.2020. (20:27)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -Shadow-I jesu, ovo su zapravo ideje koje je Isabelči navela, zapravo da ti budem iskren sve mi se pomotalo u glavi, da se ne zapletem i ne počnem trkeljat pizdarije vidi komentare na prethodni post :D

    -Vlad-Hvala, hvala znao sam da na tvoju pozitivnu reakciju uvijek mogu računati :)

    -Mayday-Svaka ti čast, ja ne preferiram ni operu ni balet, u operi su mi stvarno masakr za uši ti visoki tonaliteti, a balet mi nikad nije bio zanimljiv, ja sam ti samo dramski promatrač :) Da skužio sam da si iz Rijeke uživaj super ti je grad :))

    avatar

    21.05.2020. (22:01)    -   -   -   -  

  • isabel

    bravo i bravo i opet bravo Theatr, svaka čast ,ovo ti je (osobno uvjerena) jedan od najjačih postova uopće, koje imam zadovoljstvo pratiti,.ovako složiti prijedloge održavanja predstava koje si naveo ne samo da je pokazatelj tvoje zaljubljenosti u teatar, već i vrsno poznavanje i teme predstave, enterijera, eksterijera i svega što okružuje, definira i karakterizira dramsku umjetnost.
    skroz si me i iznenadio i razveselio ovim svojim viđenjem riješenja problema u kojem smo se svi zajedno našli ; glumište i ljubitelji istog.
    na tvom ovom tragu ,a draga Tay je spomenula Maksimir i nije pogriješila, uvjerenja sam da bi na Labuđem otoku zoo-a Maksimir i njegovoj okolici savršeno pristajao-Vučjak-.
    nekako želim vjerovati da se i sam Krleža dok ga je pisao motao uokolo....
    svaka ti čast na ovom prikazu, bravo još jednom,
    tp.

    avatar

    22.05.2020. (01:40)    -   -   -   -  

  • isabel

    p.s, i dok (opet) na glas razmišljam, a samu sebe izazvala s nepoznanicom da li je Krleža zaista nadahnuće za svog Vučjaka našao baš šetajući po spomenutom lokalitetu ( iako ne vjerujem), ali zato milijon posto vjerujem da je Marija J.Zagorka i te kako upijala nikad prevaziđena nadahnuća baš šetajući po svom Griču, po svom Lotršćaku i Krvavom mostu pa odatle i -Grička vještica- dio koje je i -Tajna krvavog mosta, pa -kći Lotršćaka, Gordana da ne nabrajam dalje, dosta za sad.
    oduševljena sam ovim tvojim postom , svaka ti čast

    avatar

    22.05.2020. (02:00)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Svaka čast tebi Isabelči na inspirativnim komentarima koji su zapravo potencirali moju ideju za ovaj post. Jedni od meni osobno najboljih su oni o danu otvorenog trga (prošlogodinji i onaj pretprošlogodišnji) i da, složit ću se s tobom i ovaj bi i ja ubrojio u jedne od najboljih a što se općenito te kategorije tiče ona je u izdvojenim postovima ispod fotki na margini bloga uskoro ću napraviti selekciju a i ovaj ću sigurno uvrstit u tu kategoriju. Idejaje krenula od tebe iskreno možda još ažuriram post i nešto dodam vidim da fali fotka tunela Grič no to nije problem koji se ne može jednostavno riješit. Nego zanima me tvoje mišljenje ili bollje reći ideje ovo je s mog stajališta prigodno kako sam naveo u postu imaš možda kakvu drugu ideju za nabrojane predstave ako da, baš bi me zanimalo. Vučjak usred Maksimira bi bilo isto praktično specifično zbog onih priča koje se odigrvaju u Vučjaku (sve one scene nakon one prve u redakciji) uglavnom od kraja ovog mjeseca za dramu će biti nešto posla ali dosta slabo svega 1 ili 2 predstave koje će se u tom periodu reprizirat. Za ovaj drugi komentar....to su pitanja na koja sad i mene zanima odgovor a jebajga možemo samo nagađati. Svaka čast još jednom tebi na neiscrpnom izvoru inspiracije malo me to "skrenulo" u drugom toku ali to je i ok štoviše izvrsno. Za post(ove) koji/e namjeravam uskoro objavit ima vremena neće nigdje nestat inspiracija a ovakvi spontani njima uvijek dajem prednost. Ps i tek za info ako ti je promaklo blogerica važno da si živa je pogledla "Evanđelje" i to kompletno, iako je ton nikakav, kaže mi da je tajna u slušalicama, dakle kad nabiješ slušalice u uši čuje se sasvim normalno. Probao sam tako i bilo je ok,sad još da se izorganiziram sa vremenom i obvezama i ulovim vremena da komletno pogledam.

    avatar

    22.05.2020. (11:40)    -   -   -   -  

  • NF

    bravo, odlićne ideje i post, ja sam u prethodnom komentaru već objasnio što je mom berlinskom prijatelju odobreno

    avatar

    22.05.2020. (20:02)    -   -   -   -  

  • teuta

    Eto, baš mi je drago što ste uzeli u obzir i Maksimir. Tamo je ogroman prostor i sigurno bi se nešto povoljno našlo za koju predstavu....

    avatar

    22.05.2020. (22:54)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -NF-Hvala, hvala nebi mi to uspjelo bez Isabelčine motivacije. Da jesi u komentaru na prethodni post

    -TEUTA - Nešto bi se sigurno dalo odigrati, Vučjak recimo spomenut u mom gornjem odgovoru.

    avatar

    22.05.2020. (23:03)    -   -   -   -  

  • teuta

    Da, da, na to i mislim a vjerujem da bi se još koja predstava našla za pogodnu...

    avatar

    22.05.2020. (23:15)    -   -   -   -  

  • groggy

    svakako, zanimljive ideje, možda bi vrijedilo potražiti postoje li negdje slični projekti, na kakve su prepreke naišli, i kako ih riješili

    avatar

    23.05.2020. (00:24)    -   -   -   -  

  • teuta

    Hvala prijatelju za poučni video kod mene. Odluka je pala, letim na Jupiter hehehehe...LP:))))))))))))

    avatar

    23.05.2020. (14:46)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -grooggy-Ideja ti nije loša,samo nekako sumnjam da ću išta uspjet izguglat, jedine predstave na otvorenom koje su mi poznate su na Brijunima,u Dubrovniku...tamo je sve po PS-u

    -teuta-leti,leti, samo pazi trebaš preživjeti sve one atmosferske kataklizme do dolaska na točku gore-dolje :D a za predstave sam sve uvjereniji da bi svaka od ovih odgovarala svakoj od navedenih lokacija neke više neke manje :)))

    avatar

    23.05.2020. (14:58)    -   -   -   -  

  • teuta

    Da, i to je istina.
    Laka ti noć. Kad budem u Rijeci isto ću se javljati. LP:)))))))))))))

    avatar

    23.05.2020. (22:39)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Javljaj se svakako na to i računam :) naravno kad god uloviš slobodnog vremena lijepi ti snovi :))))

    avatar

    23.05.2020. (23:44)    -   -   -   -  

  • Sunce vas obasjalo

    Lijepo se zabavljajte.

    avatar

    24.05.2020. (10:28)    -   -   -   -  

  • teuta

    Budem, svakako. Lijepo spavaj i mirno sanjaj ili obrnuto, ha? Hehehehe...:)))))))))))

    avatar

    24.05.2020. (23:38)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    -SUNCE-I lijepo i konstruktivno, čest je slučaj da se na ovom blogu poluče razno razne konstruktivne i zanimljive rasprave vezane za film predstave i tako to i to u nekim dubinskim sferama.

    -TEUTA - I tebi lijepi snovi a di ćeš ljepših od "nepristojnih" :)))))

    avatar

    24.05.2020. (23:54)    -   -   -   -  

  • Locco88

    Kad stignes, baci oko na mail! :)

    avatar

    25.05.2020. (09:53)    -   -   -   -  

učitavam...