Komentari

freshcayg.blog.hr

Dodaj komentar (38)

Marketing


  • FreshCaYg

    Inače ni jedan totalitarizam nikad ne bi uspio, da nije bilo onih koji su uvijek bili spremni, prokazat rodbinu i prijatelje za društveni stan

    avatar

    21.05.2020. (11:34)    -   -   -   -  

  • 5-13

    Nisam u toku, nemam pojma što se događa ne znam zašto ti je uzet status top blogera ?
    Ono što znam je da vas par ovdje piše puno i zapravo "vuče" ovu stranicu.
    Znam i da je bilo puno raznih sranja neke su uvrijedio, a mnogi su vrijeđali i tebe. Mene nisi nikada. To je ono što ja znam.

    Napravi kako misliš da treba, ono što ja trebam je da malko dodeš k meni imam nešto važno da te pitam. ;)
    :))

    avatar

    21.05.2020. (12:12)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    ja vrijeđam samo one koji zaslužuju, ne drugačije, ni one koji misle drugačije, samo loše ljude :)

    avatar

    21.05.2020. (12:39)    -   -   -   -  

  • 5-13

    Kod mene imaš + (i taj ti je kao kuća) jer si u hrpi situacija pokazao empatiju i djelovao prema ljudima dok su se rušili, a njihovi veliki prijatelji su fućkali. :)))

    Ja ih volim par, @Lilicu jako, a za drugo nemam živaca. :)

    avatar

    21.05.2020. (13:19)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...malo idem, pa se malo vratim, malo odlaaziiiimmm, al ne kao prijeeee, ovaaaj put zauvjek i više nikada neću biti tvoooooj !!!!
    ...pa se onda opet vratiš...
    Pa jebote, isti si ko LQ! Ta isto stalno odlazi!
    A svi, u stvari, ostajete sa ostalih 2358 profila!
    U ostalom, dolazi izborni cirkus. Tko će to aktualno, insajderski, komentirat iz kuta eminentnog rvata i katolika.....

    avatar

    21.05.2020. (13:41)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    i meni je Lili prirasla srcu odavno, od početka i nekog sretnijeg vremena, bio sam jako žalostan što joj se makar ovako virtualno, nisam mogao naći više pri ruci, ali u tim nekim trenutcima jednostavno nismo imali zajednički jezik, ali naklonost se eto nije smanjila ni za gram :)

    avatar

    21.05.2020. (13:46)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    i ako ne odem neću komentirat, što se tiče politike nemam ravnopravnih sugovornika, nego šta bi s onim tvojim Kolakušićem, jel vi nastupate na izborima :)))

    avatar

    21.05.2020. (13:53)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    RB x - hišta od navedenog....:)))))))))))

    avatar

    21.05.2020. (13:55)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...Evo, ja ću se uživit u npr. Berinog "advokata", zeke radi...:)))))))

    avatar

    21.05.2020. (13:57)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    ja san zaprepaščen, a moglo bi se reč i uvrijeđen kad san vidija da si objavija post a nije te bilo na traci. evo ja san novoj blogerici šta je svratila do mene da smjernice kako se triba ponašat ode na blogu tj. kako ne postat hrana murinama.
    nego, stvarno, di je nestala velika v, da nije svršila u karantenu? mislim, ima toliko blogova mogla se bar javit sa jednog, al ako je svršila u karantenu a nema pamerni mobitel, šta nebi bilo nikakvo čudo, onda niti nezna koliko smo zabrinuti.
    iden sad objavit jedan post da je prizoven.

    avatar

    21.05.2020. (14:01)    -   -   -   -  

  • Mayday

    I meni fali @V, u svim oblicima i veličinama...neka ju pozdravi tko ju prvi čuje, da mi je zdravo, vrijedno i raspjevano!

    avatar

    21.05.2020. (14:12)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    vratili su te u TOP blogere, a ovi zločesti, pokvareni, o njima ne treba ni pričati...dobro si reko, misliš zreli ljudi, a služe se metodama kojima se ne bi služili ni klinci...koliko je samo mejlova išli sa mojim podacima i slikom i to od blogera starijih od mene i sa fakultetskom diplomom....pa onda cinkanje u bolnici gdje mi je ležao sin mada na blogu nisam nikad napisala o kojoj je bolnici riječ, niti ništa što bi otkrilo identitet bilo koga...onda onaj bloger drogeraš koji me je godinu dana maltretirao dok nije reagirala policija i posljednje, mejlovi koji tumače moj psihološki profil napisan od onih koji su za psihologiju čuli u frizeraju ili birtiji, ali eto, našli se da raspredaju koga volim, koga mrzim i jesam li prijatelj ili neprijatelj, pa i to zašto kod tebe komentiram...bljak !....sve fini ljudi, polome se od finoće , dobrote...eto im sad materijala za mejlove i diskusije...komentirala sam ti, a nisam više tu, čak ti šaljem lijepi pozdrav i kušlec

    avatar

    21.05.2020. (14:22)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    beri nema pomoći :)))

    avatar

    21.05.2020. (14:32)    -   -   -   -  

  • j.

    Evo ja te guram udesno sa svojim papazjanijama, top si opet :))

    avatar

    21.05.2020. (14:34)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Julka je opravdano odsutna, nije u karanteni, ako se bude htjela vratit, vratit će se, nju ne treba nagovarat a i uzaludno je u isto vrijeme, neobuzdan je to karakter :)

    avatar

    21.05.2020. (14:34)    -   -   -   -  

  • Mayday

    TOPčino, čestitam na povratku među teško naoružanje, a sad raspali ;)))

    avatar

    21.05.2020. (14:39)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    eto zna sam ja da će blognjuz to popravit, ko zna šta sam ja prčkajuć sjeba, zamisli samo kaklo je njemu koji treba sve te budalaštine čitat, to sa cinkanjem u bolnici, što je neko i Nisi napravio je stravično, uopće je nevažno što je ko napisao, je li u pravu ili nije, kad je bolest u pitanju svi smo jednako preosjetljivi, i onda tako nešto radit, to može samo totalno poremećeni um, eto i mene čudi da mi komentiraš, ne mogu doć nikome pa ni sebi :))

    avatar

    21.05.2020. (14:42)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    vidio sam da si svašta nadrobio, ali nisam stigao pročitati, budem poslije :))

    avatar

    21.05.2020. (14:44)    -   -   -   -  

  • .Carapa Floyd.

    Pusam te.. :*

    avatar

    21.05.2020. (15:00)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    Ja te ne komentiram u zadnje vrijeme, ali sad hoću : ne ovako kao @pinklec ogorčeno i ljutito, nego najnormalnije, jer nisam od mailova i ne skupljam ih da bih prijetila kao što je doživjela LQ ovdje na blogu.........
    Čast TOPčine ti je dodijeljena po uzusima uredništva kojeg nema, čak i meni FREŠ lista za vijeke vjekova ostaje moja domena.......Ti i ja sve svoje razmirice rješavali smo isključivo ovdje, u komentarima javno, s tom razlikom, da je tvoje pljuvanje ostalo poput ljepila na meni u tudjim očima.....A i sam znaš, ma koliko prostituiran bio moj post kojega si tako nazvao - rekla sam istinu: moja duša oprašta , rijetko zaboravlja, ali često vrati.
    Pa kad si već se toliko napatio za biti TOP , valjda je i uredništvo kojeg nema shvatilo, da si malo zajebao sebe sam( vjerojatno ) jer ne vidim medju blogertima ma kakvi bili, da je netko toliki kreten da bi o tome pisao mail @adminu.Mail prigovora savjesti.........recimo.
    Jučer sam, zbog onoga čije je ime spam isključila komentare-pjesmice u kojima se spominjem zajedno s tobom, a ti, koji voliš i zbrajaš komerntare ostavljaš čak ni ne brišeš, kako ti već piše s desne strane bloga.......Tebi se očito ne gade gnjusobe koliko se gade meni.....
    Rekao si, da nisam "tvoje društvo".......oštrija sam od pusića i kisića dakako i uvažavam tvoj stav -----no unatoč tome poštujem te kao različitu individuu pa nek' se tome čude svi oni, koji će se potpisati iza mog komentara.......Ovo je medij za različita naklapanja: da smo svi isti, umrli bismo od dosade kad smo već prebolili vrijeme corone......

    Nisam ni ogorčena, ni ljuta......sunčani je dan i Split je još najlipji grad na svitu.........

    avatar

    21.05.2020. (15:27)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    pusa vegić

    avatar

    21.05.2020. (15:34)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    kolegice Annaboni ja znam da je to tebi teško povjerovati, ali ne odnosi se sve što neko ovde napiše, na tebe, naime začuđujuće ali ovdje postoje i drugi ljudi

    blogerica koja je napisala post, inače se ne pojavljuje na listama, jer to ne želi, i u pravilu njene postove komentira nas nekoliko, a onda ju je blognjuz lansirao na naslovnicu, te se prostituiranje odnosilo ne njega, nikako ne i na tebe, u cijeloj toj priči ti si bila i jesi nevažna ma koliko se gurala i trudila biti sveprisutnom

    avatar

    21.05.2020. (15:39)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    gospodine Freš: shvatila sam poruku.......Ne guram se niti me guraju: predugo sam ovdje da ne bih prepoznala plačipičkice i ostale kreature......Hvala

    avatar

    21.05.2020. (15:49)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    jebate! ovo postaje napeto

    đuuuliiiiiii vratiiiii seeeee da viš koja se pašta šuta kuva

    avatar

    21.05.2020. (16:39)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    je, evo jedan manje pet je objavila novi post, i nikoga nema, aj ti kupus ispuni anketu, da se ne rasplače ;))

    avatar

    21.05.2020. (16:42)    -   -   -   -  

učitavam...