Komentari

maithreya.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • TEATRALNI

    Craft mi uopće ne leži,pio 2 puta ništa što bi preporučio,ko voli nek izvoli :) Osvajaš planine, sad je jednostavnije kad su mjere popustile, a ima li tamo neka manje kompleksnija staza? Od Sljemena i Ivanšćice nisam bio dalje pa mi je uglavnom nepoznato.

    avatar

    03.05.2020. (23:10)    -   -   -   -  

  • Unusual suspect

    @Lucid-Theatral: Oko crafta ćemo se onda složiti da se ne slažemo ;)
    Imaš manje kompleksnih staza koliko hoćeš, naravno. Evo jedna koja mi pada odmah na pamet (i s kojom smo mi počeli planinarenje po Učki): automobilom možeš doći sve gore do planinarskog doma Poklon i onda na Vojak, staza je ugodna, dosta me podsjeća na staze po Medvednici. Ovi hardcore istrijanski planinari bi rekli da je to prelagana staza, ali ja se više ne obazirem na to - svatko ima svoje i bitno je uživanje u prirodi.

    A mi radimo sad ove duge rute jer nam je sve postalo već pomalo dosadno i poznato :P

    avatar

    04.05.2020. (13:12)    -   -   -   -  

  • Dubine . . .

    hvala na lijepoj šetnji :))

    avatar

    04.05.2020. (23:09)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Dobar uspon, a i silazak. Od Šušnjevice do Vojaka je za samo par desetaka metara lakše nego iz Medveje i Lovrana. U Maloj Učki ima dobar ovčji sir, a sad će biti i skute. Nego, dom Hahlić i jezerca Hahliće nisi mogao vidjeti sa vrha Učke jer ih sakriva Tunina Glava, a Mudna Dol je zaslužila još poneki posjet.

    avatar

    05.05.2020. (10:52)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    Slažem se da ne treba otfrknut nosem na "lagane" staze, to je isto kao sa "sporim" trčanjem-bilo kakvo je dobro, bolje nego kaučiranje (couch torturing ?). Uostalom, mazohistički dio (onaj sa "#$$$##", piiiiip) je osobna stvar (ili stvar osobnosti), stvarni doprinos ovakve šetnje je ono što doneseš doma za kasnije, u glavi. To je prava ljubav, bez toga to bi bilo kao one night stand. Lijepi vidici, i definitivno si me , umixanim spominjanjem bregi sjevernije, tako dragih srcu našem ("...nije zalud bila draga srcu mom...") navukel na Istru. Pivo...probal sam raznorazne crafted beer bukvalno worldwide i s vremenom ih prestajem piti. Ne moram baš probat svačije gljivice ("...našao sam grudicu kita ispod pazuha"). Trenutno najradije pijuckam 3% alc Tsingtao, paše uz rižu i soy sos sa sokom od gljiva i wasabijem. Mislim da je to najbliže onom kaj su naši stari negdi polovinom prošlog stoljeća delali doma uz Plitvicu, Bednju ili Lonju. Pričal mi je deda, nek mu ajngeleki lepo tancaju oko glave, da su nekad sadili hmelj doma i delali pivo, i opet smo samo korak natrag napravili do gušta, koji je strpljivo čekal na nas.

    avatar

    06.05.2020. (09:34)    -   -   -   -  

  • jelen

    Jebate, ak ti primjeniš ovaj svoj um kojim "freudovski" tumačiš "konja i vodicu" za neke uzvišene ciljeve možeš postati lider (faraon) neke civilizacije koja će graditi piramide bez bagera... ;-))

    Hvala ti na slici Jelenskog piva. Vjerojatno ti nisam spomenuo, ali ja tamo od negdje kraja studenog prošle godine ne konzumiram alkohol. To je najduze takvo odricanje do sad i super mi je. Od početka sa svakim novim tjednom bez alkohola osjećam da sam sve luđi... a sad je već 6 mjeseci, bit ce od toga nešto :-D

    Inače ne bi se ni javio na blogu ali moram ovih dana napisati post o Černobilu. A i čujemo se u mejlu.

    avatar

    06.05.2020. (10:47)    -   -   -   -  

  • Pojidež

    Morat ću mrdnut dupe i malo krenut u obilazak Istre...imam knjigu zanimljivih pozicija koje bi trebalo vidjet.Lani sam bio na jezeru Butoniga,ali sam na vrh kod Ukotića došao s južne strane preko Trviža i Kašćerge...jednostavnije je sjevernom stranom po autoputu dolinom Mirne...

    avatar

    06.05.2020. (23:36)    -   -   -   -  

  • Viatrix

    Od Šušnjevice nisam nikada polazio prema Vojaku. Uvijek s Lovranske strane. Lijepo vrijeme, lijepi krajolici, što ćeš više? Lijep pozdrav.

    avatar

    07.05.2020. (09:34)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    uopće ne poznajem taj kraj, nisam nikad tamo planinarila u vrijeme kad sam još to činila.
    sad mi je preokupacija skakanje po grmlju u lovu na insekte tako da je ovo palo u drugi a i u treći plan :)

    avatar

    03.06.2020. (09:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...