Komentari

freshcayg.blog.hr

Dodaj komentar (25)

Marketing


  • FreshCaYg

    Ora et labora, znaj
    to je put u vjecni raj

    avatar

    17.02.2020. (13:21)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    još čekam tvoj "tuk na utuk" sinoć ostavljen na Lionice blogu.........A kako je ovo drugi dan moje bolničke terapije pa dolaska kući, nisam stigla do te sporne replike pa se suzdržavam komentara na tvoj post.......
    Ovo je dakle, samo pozdrav , kisić, pusić a grube riči ostavljam za drugi komentar

    avatar

    17.02.2020. (14:26)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    ne znam zašto si se ti kod Lionice našla prozvanom, pa nisi vcaljda ti od onih koji, uvijek nalaze mane svećenicima, katoličkoj crkvi, i katolicima, valjda zato jer sam spomenuo profešure, jebiga oni su mi zgodni kad se dotaknemo pedofilije, koja se kleru uvijek spočitava, pri tom naravno da ne mislim da su svi profešuri govna, niti mislim da su svi svećenici super, i među jednima i među drugima ima onih koji su promašili poziv, i onih koji nisu, kao i u svim drugim profesijama, jer ja u pozive naime ne vjerujem ni po julijanskom, ni po gregorijanskom kalendaru

    avatar

    17.02.2020. (15:50)    -   -   -   -  

  • Sarah

    Moram procitat celi post, da dođem do sebe ..uf..uf:-))
    Jučer me na sušilu piknula osa. Vidla sam samo žalac kak mi prodire kroz kožu..a ne i osu..koja noćna mora...alergična sam, pa sam morala po injekciju na hitnu. Prstenjak mi je dva broja veći..sva sreća, kažiprst mi ok;-)

    avatar

    17.02.2020. (16:27)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    ...a najveća pljačka su tzv. subvencije. Uzimanje para od onih koji pošteno i vrijedno rade i davanje onima koji se zajebavaju!!!
    Sličan financijski instrument, zove se olakšica. Bilo porezna, ili neka druga. Samo, da bi dobio olakšicu, moraš priložiti neke račune, neke papire o transakciji. A tu, nemreš priložit nikakve "pinke", pa zbog toga te državne ekonomske mjere i nisu "popularne"....

    avatar

    17.02.2020. (17:17)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    FREŠ..........sad verbalno paradiraš vezano za tvoj "tuk na utuk" kod Lionice........Nemaš prava vrijedjati nikoga tko ne misli poput tebe ..........Ja nemam tako rigidan obraz da mi je sve svejedno: ni spočitavanje Lionice " da ona NIJE tražila objektivnost u komentarima"......što je čisti nonses jer u protivnom, svaki post bi trebao imati prolog u kojem se naglašava što se traži od komentatora!

    Pedera ima i medju vodoinstalaterima a ne samo medju profesorima, popovima, očevima koji siluju vlastite kćeri........interesantno je, da kategorija poljoprivrednika nije obradjena statistički ali sigurna sam, da ih medju poljoprivrednicima nema....Psihologija je davno dokazala, da menstruacijske tegobe, porod, klimakterij su ZANEMARIVI kod seoskih žena jer jednostavno--------nemaju vremena misliti o tome!!!!

    O homoseksualnosti svećenika se više piše nego o istom stanju kod Dražena Iličića i njegovih pederčića u emisiji o kulturi, a problem je isti, samo ga javnost drukčije percipira.......Svećenici nisu zanimanje: to je poslanje od Boga i pred Bogom i naravno,da običan puk ima ogromno poštovanje / strahopoštovanje prema takvima jer oni nisu ni novinari, ni profesori ni mesari pederi........Biti svećenik podrazumijeva imati sve ljudske kvalitete vrhunske i nedvosmislene i nema opravdanja za ovakav grijeh pred Bogom i Čovjekom koji im vjeruje. .....A ti meni u svom pamfletu........???

    avatar

    17.02.2020. (17:19)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Eto vidiš i ta avijacija ti nemore odolit :))

    avatar

    17.02.2020. (17:22)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    E i te subvencije i sve to su izmislili neradnici i fašisti :))

    avatar

    17.02.2020. (17:24)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Eto možemo li se složit da se ne slažemo, kao što rekoh ja u pozive, i poslanja ne vjerujem, niti bi bilo kome stavio takav teret na leđa, bez obzira o kome se radi, odakle mi u konačnici pravo da očekujem ili ne daj Bože tražim da bilo tko bude bolji od mene.

    Ako nisi prvi put shvatila, ja nisam nikoga vrijeđao ja sam se izrugivao sa svima onima koji drugima nameću pozive a sami imaju zanimanja, i borcima koji krvare na barikadama generalizacije, osim kad oni generaliziraju, ako si se ti među takvima prepoznala šta ja da radim, ukoliko nisi čemu nervoza :))

    avatar

    17.02.2020. (17:31)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    O IDS..ovcima nemam nikakav stav : znam samo da , nekadašnji često alkoholizirani europejac iz redova kukuriku koalicije je bio IDS koji se obogatio toliko, da je izmedju ostalog, feudalac tj vlasnik izmedju mnogih nekretnina i jednog sela!! Pazi.------vlasnik sela, eeeeej!

    Šta radi Kain kad nije u Saboru ne znam, o Heraku ništa novo......Milanka je obična seljača na visokim petama , tek od nedavno poljubljena od muškarca, usvojiteljica djeteta po vezi što je dobro ali poruka nije dobra....laže zato što je korijen takav da je laž u pratnji .......lakomos t ne ide s odanošću Partiji pa balansira bez strategije po sistemu ko da više......eto,dao Bandić

    Svi su govnari koji na ćelu imaju znak SALE a cijena je u internom dogovoru.........Love at the end

    avatar

    17.02.2020. (17:33)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Pusa :)

    Eno se tamo kod Durice opet izrugujem s komentatorima, ne vrijeđam, jučer sam branio svećenike, danas socijalne radnike, vidiš koliko posla imam :))

    avatar

    17.02.2020. (17:55)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    Ne vjeruješ u poslanje ?

    Pa to je osnovna razlika izmedju zanata kovinotokara i Bozanića, recimo da sad ne spominjem ovih dana često spomenutog Alojzija Stepinca

    avatar

    17.02.2020. (17:56)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Teška vremena iznjedre velikane, bez obzira na zanimanje, nije li uostalom najveći sin naroda i narodnosti bio bravar, ne ne vjerujem u poslanje, moja pokojna baba je bila puno bliža Bogu nego šta je to Bozanić, tako da je po tome ona mogla bit Papa, u najmanju ruku, poslanje može bit tamo di te zato što si kršćanin skuhaju i pojedu, za bit svećenik u Hrvatskoj nije potrebna hrabrost, otkad nema antifašista nemaju se čega plašit osim Boga, a to vrijedi za svakoga od nas.

    avatar

    17.02.2020. (18:10)    -   -   -   -  

  • Mekon

    fašizam vaki... fašizam naki... reka bi čovik da se bez fašizma ne more ništa ozbiljno naredit. A oneg mojega fašizma...maaa... tri dana bi bilo i priko dosti za potuć antife... pedere... raznorodne bastarde... potirat imigrante i uspostavit diktaturu domoljuba. E... ja čekan.

    avatar

    17.02.2020. (18:54)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Popij žuju dok čekaš nema smisla da žedan čekaš :)

    avatar

    17.02.2020. (19:25)    -   -   -   -  

  • Sličice iz Nizozemske

    prodaje li Milanka kucu u Dubravi? Imam prijatelja tamo blizu pa cu prek njega pokusati doci do nje...hm..

    avatar

    17.02.2020. (19:30)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Milanka češe Mindžu :))

    avatar

    17.02.2020. (19:45)    -   -   -   -  

  • Euro

    Samo smisljaju

    avatar

    17.02.2020. (20:01)    -   -   -   -  

  • .

    Mogu li ja samo malo treptati?

    avatar

    17.02.2020. (20:17)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Smislovi :))

    avatar

    17.02.2020. (21:19)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Moreš zlato :)

    avatar

    17.02.2020. (21:19)    -   -   -   -  

  • lion queen

    štae ovo sad :))) o mom postu se priča na sve strane :)))

    avatar

    17.02.2020. (22:01)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    E :)

    avatar

    17.02.2020. (22:07)    -   -   -   -  

  • tignarius

    di si me smjestio
    među pedere i Srbe
    nemoj tako druže Freše...::)))
    ja i dalje radim na planu da s skupa s hercegovačkim Srbima anektiramo Dalmaciju do Zadra, kroz srednje Bosne i vama Dalmatincima konačno damo autonomiju
    a Istru ćemo propišati za 3 dana

    avatar

    17.02.2020. (22:48)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Ti si mi kamen međaš :)))

    avatar

    18.02.2020. (05:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...