Komentari

theartofbeingyourself.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • The Art Of Being Yourself

    .

    avatar

    10.04.2019. (10:16)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    He he :)). Da nema te pogane napravice, ne bih sad na pauzi mogla ovo pročitati i komentirati.....
    Vrlo mi je praktičan ovaj telefon, i kad budem imala više vremena navest ću ti koristi, brojne su.

    Usporedba obični telefon (samo za pozive i sms, što je takitak već upgrade od običnog telefona doma uštekanog u zid) i pametnog sa mnogo opcija
    je kao usporedba starog auta kojeg vozim ja i novog koji ima servo, propisno grijanje i hlađenje, nema hrđu kojij nema lijeka itd.......
    normalno da je novi auto bolji, udobniji i rado bih ga imala jer pruža više mogućnosti, ali odluka bi ipak trebala biti koliko se 'voziti' a koliko 'pješačiti'.....a ne jel korisno imati servo u autu.......kad možeš voziti i bez toga.

    Balans je u svemu potreban, pa i u korištenju tehnologije. Postizati balans je cjeloživotni zadatak, i mijenja se kao i okolnosti.

    avatar

    10.04.2019. (11:03)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Ili da jasnije velim, nema nikakvog problema u pametnom telefonu ko takvom, to je divna i korisna stvarca, kad bi imao, znao bi :) a i on se MOŽE ostaviti doma kad god poželiš. :))

    avatar

    10.04.2019. (11:07)    -   -   -   -  

  • The Art Of Being Yourself

    Lili, osnovni problem i je u neravnoteži i stvaranju ovisnosti kod mnogih ljudi, i mlađih i tzv. odraslih. Ako ga netko slučajno i ostavi kod kuće, poludjet će dok se ne vrati kući.

    ps molim te da mi ne navodiš koristi

    avatar

    10.04.2019. (11:16)    -   -   -   -  

  • eum

    To su najbolji telefoni...i ja imam takav i super...štedi vrijeme,
    nema brige oko interneta i td...ugodno je biti svoj na svome!

    avatar

    10.04.2019. (12:35)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    'Tako mi odgovara i neću valjda nešto što mi ne treba nabavljati zato jer su gotovo svi drugi to nabavili.'
    Naravno da ne, to bi bilo jednostavno bedasto.
    Ja se s tobom slažem da naročito mladež (al bogami i starež) bolesno stalno koriste mobitele, to je sad već i zamjena za cigarete, i za društvo, i kamuflaža da možeš drugoga ignorirati.......
    Al nije telefon kriv za to.....

    Najveći problem vidim u tome što pojedinci koji ne žele imati mobitele s pristupom internetu budu prisiljeni radi posla kupiti takav telefon, jer se jednostavno očekuje da čitaš službene mailove i reagiraš promptno, dakle svoje slobodno vrijeme koristiš za posao, ne samo da 'nosiš posao doma', nego kamo god ideš.
    To je najveći problem, očekuju da si na dispoziciji konstantno........

    avatar

    10.04.2019. (16:58)    -   -   -   -  

  • The Art Of Being Yourself

    Eum, a da ne govorim da baterija traje po više od tjedan dana, :) a kad se pokvari kupiš drugi s minimalnim troškom. Te starudije skoro da poklanjaju uz kupljeni deterdžent. Divota. :)

    Lili, već postoje cijele studije o negativnim utjecajim smartphona, otvaraju se klinike za lječenje specijalno tih novih vrsta ovisnosti. U Hr je prije nekoliko mjeseci izašla knjiga "Digitalna demencija". Nisam čitao, ali sam slušao na radiju razgovor sa Spitzerom. Dugačka tema, ali dovoljno je pogledati ljude kako se ne odvajaju od svojih uređaja, po cesti, bilo gdje, i slika postaje vrlo jasna.

    avatar

    10.04.2019. (18:33)    -   -   -   -  

  • morska iz dubina

    Kad si svoj, kad znaš sta hoćes, kad imaš mjeru, kad ti glava služi da ti služi, a srce imaš za veće stvari od samodopadnosti....onda jedan pišljivi mobitel nije problem.

    avatar

    10.04.2019. (20:03)    -   -   -   -  

  • j.

    Mobitel je odličan sluga, ali loš gospodar :)

    avatar

    11.04.2019. (07:18)    -   -   -   -  

  • Sarah

    Imam LG i nije neki macan, al može sve. Doma mi je krepal lap, pa ga koristim ko komp. Nekad sam na njemu puno, a nekad se zasitim pa uopće ne. Ovisna? Ne trpi mi niš zbog njega. Sad sam u busu. Guzva je i milimo ko mravi, pa si kratim vrijeme.

    avatar

    11.04.2019. (08:03)    -   -   -   -  

  • dnevnikJR

    Malo bih se nadovezala na @j. Mobitel je odlican sluga, ali čovjek je loš gospodar. Uostalom, kao i s mnogim drugim tehničko-tehnološkim dostignućima.
    Slažem se i s @otočkom, ali, u obzir treba uzeti i more mladih ljudi i klinaca koji su doslovno opsjednuti tom stvarčicom i van nje gotovo da i ne žive, a kao osobe još nisu dovoljno čvrsto izgrađeni. Baš mi je neki dan sin, 20-togodišnjak rekao da bi volio da može bez moba, ali da mu se cijeli društveni život odvija gore (kao i svim njegovim prijateljima) i da će teško to više bilo tko promijeniti.

    avatar

    11.04.2019. (08:20)    -   -   -   -  

  • oneum

    kazu da svako vrime nosi svoje. i meni se ovo sve skupa gadi, takvi usrani fejkeri svuda oko nas. odoijevao sam 11 godina multi funkcionim uredjajima i imao nokiu3410, i ko bi se sad vratio nazad sa ovim pustim viberima i vacapovima..? Iskreno, sluze samo za pizdarije. a otudenje je potpuno!

    avatar

    26.04.2019. (12:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...