E moj prijatelju možeš li pretpostaviti koliko šlaga bi bilo potrebno da prekrije sva moja "strateška" mjesta, čili ne volim, a bjelanjke tučem mikserom tako da izgleda da ja baš i nisam osoba koju ti priželjkuješ na ovom prijestolju, pusek :):)
06.09.2018. (10:08)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Prosvjedujem ! STANIMO NA KRAJ HVALISAVCIMA, ŽELIMO PROBAT ! Na Bloghaeru se eksplicitno nameću i od uredništva toleriraju blogovi-postovi, takozvanih kuharica, spremačica hrane, poglavito slastica gurmanske kategorije. Pri tom nisu od strane uredništva postavljeni nikakvi uvjeti ni kriteriji po kojima bi blogosvijet mogao prihvatiti ili odbaciti mišljenje uredništva, koje, usputno, nije dokazalo svoje poznavanje tematike, već čisto amaterski apostrofira po svom izboru , nazovi, stručnjake. Protivim se takvom načinju davanja ocjena i time kategoriziranju povlaštenih, uglavnom, blogerica "umjetnica" kulinarskih opusa. Zahtijevam, da se u okvirima, uredništvu dostupnih, mogućnosti organizira javna tribina po kojoj bi se ustanovila sudačka komisija za dodjelu ocjena i kategorija kulinarskiim (za sada) hvalisavcima. Kao inicijativu predlažem da se oformi blogoinstitucija "Kušač hrane", te predlažem linkove, provjerene poznavatelje dobrih okusa, koji će nakon kušačke konzumacije davati ocjene , a komisija kategorizirati i nagrađivati. FreshCaYg - član tignarius - član Mekon - predsjednik Komisija će obilaziti prijavljene kulinarske natjecatelje, u kuću, stan, ispred kuće, u kafiću, u parku i ostalim pogodnim destinacijama. Piće nije obavezno.
06.09.2018. (10:30)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pozdravljaju sve blogere moje tuke. Kako koja dobije ime prelazi u ljubimce, gubi status hrane, i ne boji se Božića. Sad razmišljaju o otvaranju svog bloga...da ne bude svaka tuka ima blog, samo mecine ne :)
06.09.2018. (10:54)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
da nema tebe, po @blognjuzu bi mogla i otići ne bi primjetio........... kadgod nešto lipo napišem, ne vidi...naslovnica je za pateteku i srcodrapatelje.......mene ignoriše definitivno: glasala sam nego šta, ali ne za slastičarke, nego za najboljeg blogerskog kuhara
06.09.2018. (11:14)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kako ne razumiš da on gura samo pravovjerne Jugoslavene, i one koje niko ne čita, neće valjda mene stavit na naslovnicu, fala Bogu ne triba mi podizat čitanost, a valjda ni tebi ne triba :))
Šta se tiče kuvara tebi je lakše, ove ženske te nerviraju i nisu ti drage, pa ti ostane Dražen, a meni su svi dragi pa iman problem :))
06.09.2018. (11:53)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nije istina i Čarapica kuha, a i Julka, najmanje kuha Gurmi, a ne možemo reć da su pureća prsa jogurt i integralni tost koje Dražen složi, kuhanje, ti si pristrana i koristiš se osobnim netrpeljivostima u Anketi što ti ne služi na čast :)))
06.09.2018. (12:11)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Jehote, Fresh, pa ti si ljubomoran sto i tebe nije stavilo, a kuhas i ti - barem... janjetinu leso? (zato te nije ni stavilo, hehe) Ja ne kuham, ja kusam, a glagol kusati mozes (bez kukica i sa) procitati na dva nacina - oba praktikujem sa velikim zadovoljstvom, sto me cini atipicnim pesnikom (pesnici treba da umiru od gladi i ljubavi), to jest, ako bih slucajno trebao biti pesnik. Idem sad nesto skockati za glopu, pa na posao....
06.09.2018. (12:26)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
E moj prijatelju ja ti kuham svaki dan samo što to sve ne slikajem jer bih postala dosadna i Bogu i narodu :) Pozdrav samoprozvanom degustatoru mom prijatelu Meku ;);)
06.09.2018. (12:29)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
A štaš
06.09.2018. (08:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kako_ti_kupus
malo pivo......laaaadno
06.09.2018. (09:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
Jutros najranije, alkooličaru :)))
06.09.2018. (09:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tignarius
previše mi je "parabola"
i tko dira Annu?
meni su poezija i recepti omiljena tema za preskočit!!!
a volim i pivat i ist..:)))
06.09.2018. (09:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
ja sam ovo sve vizuallizirala što si napisao i, mogu ti reći, da je slika jako efektna :)
06.09.2018. (09:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
Tigi ne smi niko dirat Anu dok sam ja ovde :))
06.09.2018. (09:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
Shadow čestitam ti na hrabrosti :)))
06.09.2018. (09:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
E moj prijatelju možeš li pretpostaviti koliko šlaga bi bilo potrebno da prekrije sva moja "strateška" mjesta, čili ne volim, a bjelanjke tučem mikserom tako da izgleda da ja baš i nisam osoba koju ti priželjkuješ na ovom prijestolju, pusek :):)
06.09.2018. (10:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Prozor u svijet
Eeee to bi bilo zanimljivo...jaaako zanimljivo.hihi
06.09.2018. (10:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mekon
Prosvjedujem !
STANIMO NA KRAJ HVALISAVCIMA, ŽELIMO PROBAT !
Na Bloghaeru se eksplicitno nameću i od uredništva toleriraju blogovi-postovi, takozvanih kuharica, spremačica hrane, poglavito slastica gurmanske kategorije. Pri tom nisu od strane uredništva postavljeni nikakvi uvjeti ni kriteriji po kojima bi blogosvijet mogao prihvatiti ili odbaciti mišljenje uredništva, koje, usputno, nije dokazalo svoje poznavanje tematike, već čisto amaterski apostrofira po svom izboru , nazovi, stručnjake.
Protivim se takvom načinju davanja ocjena i time kategoriziranju povlaštenih, uglavnom, blogerica "umjetnica" kulinarskih opusa.
Zahtijevam,
da se u okvirima, uredništvu dostupnih, mogućnosti organizira javna tribina po kojoj bi se ustanovila sudačka komisija za dodjelu ocjena i kategorija kulinarskiim (za sada) hvalisavcima.
Kao inicijativu predlažem da se oformi blogoinstitucija "Kušač hrane", te predlažem linkove, provjerene poznavatelje dobrih okusa, koji će nakon kušačke konzumacije davati ocjene , a komisija kategorizirati i nagrađivati.
FreshCaYg - član
tignarius - član
Mekon - predsjednik
Komisija će obilaziti prijavljene kulinarske natjecatelje, u kuću, stan, ispred kuće, u kafiću, u parku i ostalim pogodnim destinacijama. Piće nije obavezno.
06.09.2018. (10:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
Pusa Gurmi, ja volim tvoj duh više od ičega :))
06.09.2018. (10:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
A prozorčiću jesi vidila, kako se ja sjetim :))
06.09.2018. (10:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
Živijo dug govornik Mek :)
06.09.2018. (10:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Pozdravljaju sve blogere moje tuke.
Kako koja dobije ime prelazi u ljubimce, gubi status hrane, i ne boji se Božića.
Sad razmišljaju o otvaranju svog bloga...da ne bude svaka tuka ima blog, samo mecine ne :)
06.09.2018. (10:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nisa
Ja bi to sve probala, mislim jela i kolace i svasta nesto
Bemti kile ko ih izmisli
06.09.2018. (10:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
Živile tuke od Drugarice Mece, želimo im dobrodošlicu na blog, podizanje intelektualnog nivoa je uvijek potrebno :))
06.09.2018. (11:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
Ja imam pet kila manje nego kad smo se vidili, la la la la la :))
06.09.2018. (11:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
da nema tebe, po @blognjuzu bi mogla i otići ne bi primjetio...........
kadgod nešto lipo napišem, ne vidi...naslovnica je za pateteku i srcodrapatelje.......mene ignoriše definitivno: glasala sam nego šta, ali ne za slastičarke, nego za najboljeg blogerskog kuhara
06.09.2018. (11:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
Kako ne razumiš da on gura samo pravovjerne Jugoslavene, i one koje niko ne čita, neće valjda mene stavit na naslovnicu, fala Bogu ne triba mi podizat čitanost, a valjda ni tebi ne triba :))
Šta se tiče kuvara tebi je lakše, ove ženske te nerviraju i nisu ti drage, pa ti ostane Dražen, a meni su svi dragi pa iman problem :))
06.09.2018. (11:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
ja nemam problem : Dražen kuha, a dvije najbolje slastičarke prave kolače........Anketa traži.....kuhara, koliko znam
06.09.2018. (12:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
Nije istina i Čarapica kuha, a i Julka, najmanje kuha Gurmi, a ne možemo reć da su pureća prsa jogurt i integralni tost koje Dražen složi, kuhanje, ti si pristrana i koristiš se osobnim netrpeljivostima u Anketi što ti ne služi na čast :)))
06.09.2018. (12:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
a ti si blesav totalimente...........
ili i tribalo da svaka blogerica pokaže svijetu što je skuhala i servirala da bi joj se vjerovalo????
naivno i blesavo
06.09.2018. (12:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
VladKrvoglad
Jehote, Fresh, pa ti si ljubomoran sto i tebe nije stavilo, a kuhas i ti - barem... janjetinu leso? (zato te nije ni stavilo, hehe)
Ja ne kuham, ja kusam, a glagol kusati mozes (bez kukica i sa) procitati na dva nacina - oba praktikujem sa velikim zadovoljstvom, sto me cini atipicnim pesnikom (pesnici treba da umiru od gladi i ljubavi), to jest, ako bih slucajno trebao biti pesnik.
Idem sad nesto skockati za glopu, pa na posao....
06.09.2018. (12:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tignarius
daj Mek, ti se ne daš prek Save
a kamoli da bi obilazio vukojebine po Balkanu
ili možda za dobrog janjca i gajbu Žuje...bi..:))))
06.09.2018. (12:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
E moj prijatelju ja ti kuham svaki dan samo što to sve ne slikajem jer bih postala dosadna i Bogu i narodu :)
Pozdrav samoprozvanom degustatoru mom prijatelu Meku ;);)
06.09.2018. (12:29) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...