Fressssssh

četvrtak, 06.09.2018.

Altius citius fortius

Svjedoci smo još jednog bijednog pokušaja uredništva bloghaera, da Iskoristi svestranost naše kolegice Annaboni, koja piše prekrasnu poeziju, nema pojma o politici, i koju užasno nerviraju ove šta privlače pažnju po blogu kolačin, pasima i mačkama, a o Mecinim tukama da ne pričamo.

Dakle ona protuha Blognjuz, je iskoristila zapis naše kolegice Annaboni koja spominje dvi najbolje kuharice na blogu, kao bi instalira anketu o tome ko je najbolji kuvar na blogu, i tako unio nemir u naše redove.

Evo recimo imamo svjedočanstvo kako je psihički labilna blogerica koja ne podnosi jednu od kandidatkinja viđena kako tumara od cyber caffea, do cyber caffea kako bi glasala za protukandidate.

Protuhu, dakle Blognjuza nije briga ako se psihički labilna blogerica oda alkoholu i neobuzdanom seksu sa slučajnim prolaznikom, ili nedaj Bože pjesnikom s bloghaera.

Da ima imalo časti u tom uredništvu, ka prvo bi osnovalo žiri koji bi postavlja pitanja kandidatkinjama i kandidatu za miss kužine, angažirali bi poznati duet Kumpanjo & Kumpanjo, koji bi otpivali koloplet ojkalica sa gastronomsko erotskom tematikom, kandidatkinje i kandidat bi imali mimohod u kupaćin kostimin, pisnici sa bloghaera bi u pauzama dok se kandidatkinje i kandidat spremaju za idući krug, recitirali gastronomsko erotsku poeziju, kandidatkinje i kandidat bi imali mimohod sa samo šlagom prekrivenim strateškim mjestima, praćeni ovacijama razdragane publike, kandidatkinje i kandidat bi imali takmičenje u lupanju snijega od bjelanjka bez ruku, i brzom jedenju Chilija, i sve kandidatkinje i kandidat bi tetovirali teglu ajvara na gluteusu maximusu.

Na žalost nećemo prisustvovati takvom spektaklu, jer lijena soroščad u uredništvu, ima nevjerojatan talent, da svaku priredbu s neslućenim potencijalom svede na seoski vašar, popraćen otužnim mumljanjem poklonika Đorđa Balaševića, i bauljanjem psihički labilne blogerice od cyber caffea, do cyber caffea.

- 08:51 - Komentari (48) - Isprintaj - #