Komentari

durica.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • .

    Mališa... mora jednom biti i bolje.
    Tvoja sestra je bila u pravu kad je rekla kako je dijete za cijeli život tj. sve ono što uz njega ide - brige i strahovi, kao i mudrost i hrabrost koju roditelji još moraju pribaviti, kao dodatnu prtljagu.

    I mi smo prošlog mjeseca imali kraću epizodu s nećakinjom, srećom, dosta brzo je sve prošlo (iako liječnici isto nisu utvrdili uzrok), ali s njom smo, još dok je bila beba, prolazili kroz puno ozbiljniju situaciju i velike strahove, pa se nekako teško opustiti.
    Srećom je sve i tada dobro prošlo, a ona je sad već mlada djevojka... jučer se otišla upisati u auto-školu, pa se ponovno nekakav nemir uvuče, ali, to je život i nitko ne zna što će im on donijeti, a djeca imaju pravo na njega, jer - sve drugo baš i nije...

    avatar

    09.05.2018. (10:52)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Ah te radosti roditeljstva, započeli smo s kroničnim bronhitisima ventolinima i ostalim ljepotama, pa smo imali šivanje grla, padanje na glavu s nekoliko metara visine, bliski kontakt s vozilom u pokretu, ne znam više koliko lomova koječega, o šivanjima da ne pričamo, pa onda krajnici, slijepo crijevo, izleti na zaraznu, pa onda saobraćajke i tako dalje, i danas kad me nazovu i kažu da imaju temperaturu ja se uznemirim ko moja prijateljica Annaboni, to su te draži roditeljstva, svak onaj ko kaže da je lako, treba mu oduzet djecu :)

    avatar

    09.05.2018. (11:19)    -   -   -   -  

  • stara teta

    sunček, evo tebi jedan grl, veeeliki grl i pusek rojžica, i obadva ste super, ti si najsuper jer uspijevaš i uspjet ćeš do kraja, no onak kak veliš franiću: evo samo se malo strpi, sve će proći i sve će biti ok, tako ćeš i ti biti okej jer si mama-okej. neću te tješiti da ima i gorih stvari, kad mi tak neko veli dojde mi da ga išamaram ko rambolina pa nek se žali upravi vodovoda.
    zato ti ovdje lijepo napiši sve kaj je bilo. baš onak dobro, brižno, s malom dozom smjehovanja, jadovanja, i velikom ljubavlju. :) :)
    jedan grl
    dva grla
    tri grla...
    evo vidiš, već je gotovo :)

    avatar

    09.05.2018. (11:41)    -   -   -   -  

  • Donabellina

    ti si jednostavno dobra mama : sve drugo što bih napisala bile bi obične pizdarije........vjeruj mi

    avatar

    09.05.2018. (12:27)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    toliko mi je poznato sve ovo što pišeš, toliko me podsjetilo na sve kroz što smo prolazili i još prolazimo i nije lako....ne da nije lako, već je jebeno teško, ali ta nas djeca uče životu i hrabrosti više nego sve škole, fakulteti, knjige.....želim vam zdravlje, radost i hrabrost....radost i hrabrost već imate, a to je već više od polovice zdravlja

    avatar

    09.05.2018. (13:23)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Hrabrice ste i Ti i Fran! Držite se! Pusa, vole vas L+B+G

    avatar

    09.05.2018. (19:54)    -   -   -   -  

  • Iskreni trol

    Baš sams e pitala neki dan da kak ne vidim ni jedan tvoj/vaš tekstić. I sad vidim. i čitam. I ne kužim baš kaj je ali sam zabrinuta!! Nadam se da je , kaj god je bilo, prošlo i neka se ne vraća.

    avatar

    10.05.2018. (10:02)    -   -   -   -  

  • j.

    Najbolje od svega je to što čovjek zaista pamti samo lijepo, što znači da ćete se, bez sumnje, svemu ovome jednog dana smijati. Pozdrav:)

    avatar

    11.05.2018. (06:26)    -   -   -   -  

  • durica

    haha, V,
    ti se sjećaš toga, da, to je istina, za čitav život i nema povratka ni zamijene, kaj dobiš do imaš :), šalim se, naravno, mi smo presretni, jer, osim osjetljivog zdravlja sve je ostalo perfektno, a nekako mi se čini da kako raste, tako mu i imunitet jača, samo, dok je bolestan sve drugi ti je nevažno, zapravo, samo sam željela reći kako roditelj postaje hrabar zahvaljujući situacijama vezanim za dijete, od njih učimo biti hrabri.

    Fresh,
    kad vidim u bolnici čega sve ima, onda shvatim kak smo mi još i " super prošli ", a alergije, su, nažalost sve više prisutne kod mnogih, i djece i odraslih, očito danak koji plaćamo prirodi

    teta,

    najgore je kaj mu lažeš, a znaš da bu mu bilo još i gore, sve dok mu bude bolje, ubiti, lažeš, a opet i govoriš istinu, kak su nama govorili da " bu nam sve prošlo dok se udamo", a onda je tek počelo, hahaha

    Anna,
    meni je uvijek jako neugodno kad mi to govorite, jer nisam ništa bolje od bilo koje prosječne mame, možda, zapravo sigurno prepuna mama, em zato kaj sam već u godinama, a i zbog profesionalnih deformacija :)

    Čuvarica,
    hvala na svemu, uz sve to, moja mama je pala i slomila ruku, morala je na operaciju, tako da zdravlje, zaista, neprocjenjivo :)

    fala, Luki,
    puse i vama!

    trol,
    prošlo je, sve prođe, pa i to, onda dođe nekaj drugo i tako u krug :D

    j,
    to je istina, uvijek se smijemo i prisjećamo onog lijepog, sretnog, smiješnog, svako malo nam i fejsbuk izbaci neku uspomenu, to mu jedna od najkorisnijih opcija, pa se i tu znamo nasmijat, gledali smo video kak pleše kad je tek prohodal, a sad i on s nama komentira, i, da, sad mu je glavna ona fora: " znate, kad sam ja bil mali...." :)

    avatar

    11.05.2018. (20:34)    -   -   -   -  

  • durica

    hvala svima što još uvijek čitate,
    puno mi to znači!

    avatar

    11.05.2018. (20:34)    -   -   -   -  

  • ina

    Eh da. Meni je postalo jasno da vec sa zacecem dobije skroz novi ogromni paket strahova i nikad ne nestanu. Ne znam uopce kako prezivimo to sve. Mislim i samo na one uobicajene stvari tipa kad se vere po toboganu i spusta naglavacke ili kad se gnjavi s psima pa joj stalno govorim da ih ne smije jako i ovo i ono a u tebi samo strah kad ce jednom krivo zgrabit psa ili krivog psa i nastradat. Viroza i temperatura se necu ni prisjecat. Sad mi u trbuhu raste drugo i ovaj me vec bome nastrasio od hematoma u 8. tjednu pa se krenula otvarat u 12. Sad smo hvala Bogu stabilno. Sreca pa dobijemo i tu ludu hrabrost inace nitko ne bi imao djece :D

    avatar

    13.05.2018. (08:08)    -   -   -   -  

  • durica

    draga ina,
    čestitam! i drago mi je da je sve u redu. uvijek se razveselim kad čujem takvu lijepu vijest. i fran želi brata ili sestru, stalno priča o tome, no, mi smo malo neodlučni, obzirom na godine i probleme koje smo imali s njim. ( dugo i teško smo ga dobili ). mišljenja sam kako što sam starija sve više kompliciram, a dok sam bila mlađa sve mi je bilo lako i " kako ćemo - lako ćemo " :), sada sve preispitujem, a i financije nisu baš sjajne. ti sve lijepo i točno rekla. mi mame brinemo o svemu, ponekad možda i malo previše, ali to nam je urođeno, valda.

    avatar

    15.05.2018. (05:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...