Ti sve odlično kuhaš, iako si mudra pa se ne predstavljaš kao takva kuharica. A ja ću ti priznati, nisam ajvaruša i nemam ni najmeru postati. Donesem domaći ajvar iz raznih krajeva i super je.
26.11.2017. (12:43)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ma da, ono najbitnije je da si ti 'dodala pravi začin'... u suprotnom bi se za titulu 'ajvaruše' moglo tražiti da svakako sama mora uzgojiti svoju papriku i češnjak, istisnuti ulje iz suncokreta, kojeg je prethodno isto sama uzgojila... pa bi još morala sama iskovati svoj lonac u kojemu će skuhati ajvar, napuhati staklenke, nasjeći drva iz šume koju je sama pošumila... etc... :)
26.11.2017. (12:51)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Paprike su mi uz mrkvu, luk i paradajz povrće koje dodajem u razna jela i volim ih jesti. Ajvar je zakon, posebno domaći. Nisam ga probao raditi, ali ga malo dodam u neka jela kako bi bila kremastija. Recimo kombinacija: Pole od ličkog krumpira, Vlašićki ovčiji sir i domaći ajvar je mrak.
26.11.2017. (13:53)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dobila sam dijetalnu žučnu prehranu koje se držim, a inače žuč reagira samo na hranu tako da puno toga ne smijem - ali zato trošim kvalitetno maslinovo ulje u neograničenim količinama, samo ga ne stavljam u juhu :) inače, za 3 tjedna sam smazala cijelu litru istarskog domaćeg maslinovog ulja i sad čekam novu pošiljku :)
26.11.2017. (14:53)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ajvaruša-popravljuša, he. Kušao sam u Makedoniji odličan ajvar a u Indiji nešto slično, čatni. (Ja sam još uvijek stigao samo do lagano pečenih paprika, patliđana, tikvica..., ali bez crnih mrlja, jednom možda napravim i ajvar, ili barem kvazi chattni ).
26.11.2017. (14:57)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Ti sve odlično kuhaš, iako si mudra pa se ne predstavljaš kao
takva kuharica. A ja ću ti priznati, nisam ajvaruša i nemam ni
najmeru postati. Donesem domaći ajvar iz raznih krajeva i
super je.
26.11.2017. (12:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
Ma da, ono najbitnije je da si ti 'dodala pravi začin'... u suprotnom bi se za titulu 'ajvaruše' moglo tražiti da svakako sama mora uzgojiti svoju papriku i češnjak, istisnuti ulje iz suncokreta, kojeg je prethodno isto sama uzgojila... pa bi još morala sama iskovati svoj lonac u kojemu će skuhati ajvar, napuhati staklenke, nasjeći drva iz šume koju je sama pošumila... etc... :)
26.11.2017. (12:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Lastavica
Znaš izabrati najbolje :))
26.11.2017. (12:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
V
Sve sve da i uradim za zdravu hranu, ali gde naći onda vreme za kuhanje tog ajvara??:))
26.11.2017. (13:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
dok sam ga smjela, voljela sam ga namazati na kruh :)
26.11.2017. (13:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
U zvijezdama piše
volim ljuti ajvar
26.11.2017. (13:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
DOMENICO
ajvarušo :))))
26.11.2017. (13:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
Morat ću reć mom junaku Mili da navedenu vještinu obavezno uvrsti u priručnik
26.11.2017. (13:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
shadow-of-soul
Šteta što ne smiješ ga jesti. Ukusan je...
26.11.2017. (13:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
u zvijezdama piše
I ja... poslije sve duvam i trpam kruh u usta da izleči ljutinu:))
26.11.2017. (13:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
žuč :)
26.11.2017. (13:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
DOMENICO
Deluje pogrdno, ali meni je kompliment:))
26.11.2017. (13:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Donabellina
kad ćeš da svratiš do Splita ?
26.11.2017. (13:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dugoprugash
Paprike su mi uz mrkvu, luk i paradajz povrće koje dodajem u razna jela i volim ih jesti. Ajvar je zakon, posebno domaći. Nisam ga probao raditi, ali ga malo dodam u neka jela kako bi bila kremastija. Recimo kombinacija: Pole od ličkog krumpira, Vlašićki ovčiji sir i domaći ajvar je mrak.
26.11.2017. (13:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nisa
Nisam ajvaruša, mislim da neću nikad ni postat, nemam ja toliko posuđa doma :-P, ali zato imam dobre ljude koji vole dijeliti svoje trude :)
26.11.2017. (14:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
FreshCaYg
Vidiš, kažem ja Mile je tajni nik Blogice koja jurca po blogu, kuhajući ajvar:))
26.11.2017. (14:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
shadow-of-soul
To ne bi trebalo biti prepreka...manje ulja, i neljuto, što kažu blagi ajvar.
26.11.2017. (14:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
boniana
Nik bih prevela kao dobrica:))
26.11.2017. (14:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
dugoprugash
Bolji si kuhar očito nego što kažeš... lički krumpira, Vlašićki ovčiji sir...mmmmm :))
26.11.2017. (14:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Nisa
Najbolja kombinacija, imati prijatelje ajvaruše :))
26.11.2017. (14:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
dobila sam dijetalnu žučnu prehranu koje se držim, a inače žuč reagira samo na hranu tako da puno toga ne smijem - ali zato trošim kvalitetno maslinovo ulje u neograničenim količinama, samo ga ne stavljam u juhu :) inače, za 3 tjedna sam smazala cijelu litru istarskog domaćeg maslinovog ulja i sad čekam novu pošiljku :)
26.11.2017. (14:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Ajvaruša-popravljuša, he. Kušao sam u Makedoniji odličan ajvar a u Indiji nešto slično, čatni. (Ja sam još uvijek stigao samo do lagano pečenih paprika, patliđana, tikvica..., ali bez crnih mrlja, jednom možda napravim i ajvar, ili barem kvazi chattni ).
26.11.2017. (14:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
imam šogoricu ajvarušu... odlično radi i crveni i zeleni ajvar... :)
26.11.2017. (15:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
shadow-of-soul
Ako već ideš kod doktora, pametno je držati se njegovog savjeta.
26.11.2017. (15:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
gogoo
Očekujem opširan izveštaj o makar i kvazi ajvaru:))
26.11.2017. (15:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...