Komentari

hera-stellar.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • Hera Stellar

    Kada jednom udariš ženu, zauvijek si ubio muškarca u sebi.

    avatar

    24.11.2017. (15:32)    -   -   -   -  

  • Donabellina

    Čuj molim te..............Markićka, kažeš...a imamo mi i Vladu i Ministarstvo koje bi trebalo biti racionalnije od jedne ženomrznice

    avatar

    24.11.2017. (15:42)    -   -   -   -  

  • Prinčipesa ne da guze!

    Zato ono "i ostala desna ekipa ženomrzaca".

    avatar

    24.11.2017. (16:02)    -   -   -   -  

  • stara teta

    ha, gleč, kad jedan župan ili kaeveč, mlati ženu, i onda još traži da ga dotična posjećuje i pestuje u bolnicu, kaj reč!?
    to ti je sinergija zaostalosti, patrijarhalnih rigidnih stavova + malograđanskog mentaliteta + odavno nesuvislih običaja i odgoja + puritanizam, hipokrizija, skučeni duh, strah i zakočenost... našlo bi se još razloga, uzroka, motiva, povoda, posljedica.
    kad pretučena supruga puna šljjiva moli bolovanje da ne bi takva išla na posao, istovremeno još usrdnije moli da se ne napravi prijava policiji, jer, kao, bude se to sredilo, nije tak strašno, ipak smo mi ugledna familija, da se ne sazna... još bih razumjela nezaposlenu ili slabo plaćenu ženu koja nema mogućnosti nikud odseliti. pa kad vidim strašne socijalne slučajeve gdje su objektivno rastavljeni, no žena nema kud ni s čim pa ostaje pod isitm krovom, gledajući kako ovaj dovodi novu u kuću , i naravno, maltretira ju i fizički i psihički. što reći kad visokoškolovani kvaziintelektualac kaže: neću te udariti jer ostaju masnice. ne, samo ću te tako izmrcvariti da ćeš završiti u vrapču. a onda ćeš me moliti na koljenima da ti dam rastavu. emocionalna ucjena. manipulacija. proračunato nasilje. čisti sadizam. a šljive se ne vide nigdje.
    ja sam samo sretna što moj sin ni o jednoj svojoj "curi" nije govorio kao curi, uvijek bi je spomenuo kao: moja djevojka ili moja draga.

    avatar

    24.11.2017. (16:03)    -   -   -   -  

  • Prinčipesa ne da guze!

    Vjerujem da bi tvoj sin prije skratio muskarca za glavu jer je lupio zenu, nego da na nju digne ruku. :)

    avatar

    24.11.2017. (16:09)    -   -   -   -  

  • fantasy_

    da baš sam mislio na tu temu nešto.... užas...
    ja samo ne volim te fraze koje su kao iz osnovne škole čuj: izg(ubio) si muškarca... a ona? zub? oko? život?
    uopšte ne pronalazim vezu ali zvuči ko apel da kad piješ ne voziš

    avatar

    24.11.2017. (16:10)    -   -   -   -  

  • Prinčipesa ne da guze!

    Nisam sigurna da sam razumjela :D
    Tema je teska, moglo bi se godinama o tome, a ne u par redaka. Ali ratifikacija je nesto sto se mora smjesta rijesiti. Tek tada kao drustvo mozemo napredovati u ovom pogledu.

    avatar

    24.11.2017. (17:02)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    I jedna i druga strana su krajnje licemjerne i rade si Epp na potpuno nepotrebnom sukobu, levičari hoće progurat rodnu ideologiju a vlada kupi podršku desnog biračkog tijela, zar je problem ratificirati to sranje uz rezervu prema onim stvarima koje nisu u skladu s ustavom kao što su to uradili pametniji od nas.

    Tako će na kraju i biti kad završi ovaj igrokaz, osim toga pola Europe tu glupariju od koje nikakve koristi opipljive neće bit za žrtve, ionako nije rattificiralo i to zemlje koje su kudikamo naprednije od Hrvatske.
    Sadašnji zakoni pokrivaju sve što je navedeno u deklaraciji, osim rodne ideologije, genitalnog sakaćenja, i ubojstava iz časti, koja se kod nas i ne događaju, problem je što se zakoni ne primjenjuju, kao što se ni ta deklaracija neće primjenjivat, i krajnje je licemjerno u ovom slučaju od lijevo orijentiranih jebivjetara da se nečim kao što su prava žena i djece služe za isfuravanje svojih ideologija, u ovom slučaju su desno orjentirani jebivjetri najmanje krivi.

    avatar

    24.11.2017. (17:18)    -   -   -   -  

  • fantasy_

    htedoh da kazem nasilniku svakako nije bitno da li je ispao muskarac ili nije, i sve mi je to bljutavo igrati na jednu takvu kartu trivijalnog sve dok ima zrtava. to prosto nije igra moci ni polova ni polozaja nego nekih drugih stvari najcesce naravi i samog psihickog stanja... time mi ispada i deluje kao da su zene krive jer su zene a nema pre svega ni krivice a potom ni pola u jednom takvom cinu sto bi to cinilo primarnim za celu stvar. ako je neko ljubomoran na nekoga i opsesivan do bolesnih granica to nije jer je polu-muskarac nego jer je pun sumnji, kompleksa i cega vec ne.
    slazem se da je tema teska i da je treba dosta detaljno razraditi ali necemo doprineti smanjivanju nasilja tako sto banalno kazemo da neko ima muda ako ne udari. to tako ispada.
    ne bih sad da sirim pricu...
    razgovor i edukacija.... na sve moguce nacine... jedino tako.
    ljudi moraju da nauce da kazu necu i da cuvaju sami sebe....da bi mogli da sacuvaju i jos nekoga.

    avatar

    24.11.2017. (17:30)    -   -   -   -  

  • tepam da ne krepam

    Evo odmah mi tlak naraste kad čitam o tome, a o ovima što sjede u Vladi neću ni komentirati jer ništa ne čine po tom pitanju , a trebali bi. Policija ništa ne može, pritvore ih na 48 sati i to je to. Još više rapizđen osoba se vraća kući i još više nalupa ženu a i djecu usput. I kome da se obrati? Gdje da ode? Vlastiti roditelji brišu ruke od tebe jer sama si birala?.... Negdje je već bilo tema o nasilju i znam da sam komentirala pa me muški dio popljuvao, nebitno sad.

    avatar

    24.11.2017. (18:35)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Znam, na žalost, da su Tvoji podaci o nasilju nad ženama točni. Isto tako je činjenica da nasilje najčešće vrše najbliže osobe žrtvi :(((((( Teška i ozbiljna tema; zakonodavstvo bi se moralo promijeniti u puno segmenata da bi se naslije kao takvo spriječilo (zasutavilo) bar - silom zakona....Na žalost, za sada tome nije tako ..:(((((( Muškarac koji digne ruku na ženu - za mene prestaje biti muškarac; to je samo prezira vrijedna gnjida...:(((( Pozdrav, L+B+G

    avatar

    24.11.2017. (23:44)    -   -   -   -  

  • Fotografi svih zemalja, naoružajte se

    ... postoji li dan borbe protiv nasilja (žena) nad muškarcima?

    avatar

    25.11.2017. (18:39)    -   -   -   -  

  • Afro Dita

    Najbolje su žene koji ih još i brane. -.-

    avatar

    26.11.2017. (06:15)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    Protiv sam svakog nasilja.
    Najbolje je kad se muški upletu u raspravu ni krivi ni dužni, a žene se po nekoliko puta..

    avatar

    26.11.2017. (07:53)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    a muke ti nad ženom ili nejakom osobom biti - junak

    avatar

    26.11.2017. (15:05)    -   -   -   -  

  • Just me

    Ne da znam nego napišem pokoji članak zadnje četiri godine na tu temu. Samo zato što sam kompetentna da o tome govorim. Kao što sam jučer napisala na jednoj društvenoj mreži prvo treba krenuti od socijalne službe. Tamo rade žene(u većini) koje su prva stepenica ka pomoći žrtvama. A u globalu tamo sjede babetine koje samo cekaju da im radno vrijeme prođe. Čast izuzecima koje nisam srela niti upoznala. Te iste hijene naprave od vas,već i onak izgubljene i izmučene, totalne frikuse pa više ne znaš jesi ti jesi ti nasilnik ili žrtva.
    Ma,mogla bi knjigu napisati o tome. Brojke govore sve. Brojke govore koliko smo smeće od države.
    20 žena!!!!!! 20 nedužnih duša.!!!! U civiliziranom društvu?????

    avatar

    26.11.2017. (19:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...