Komentari

blogodneverina.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • luki 2

    Tako to biva :(((( Kad nema petlja...Pozdrav, L+B+G

    avatar

    10.10.2017. (23:51)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Sva sreća da si ti tako puno postigao, i nije ti krajnji domet laprdanje po portalima, pa možeš uzvišeno lamentirat o tim sitnim dušama.

    avatar

    11.10.2017. (00:01)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @luki, i bit će zauvijek
    @FCY, mislio sam napisat u tekstu jedan PS da vidimo ako će se itko prepoznat ali nisam jer bi možda osujetio njihovo javljanje. Hvala ti što si se prepoznao. Iako misliš da si slobodouman rodio si se sa uputama i sa njima ćeš otići. Tenks radi potvrđivanja mog teksta. Neizmjerno sam ti zahvalan stari prdonja.

    avatar

    11.10.2017. (01:37)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    daj Neverin ne seri, obuci majicu sa likom i djelom chea, i idi se bavit nekim od svojih brojnih hobija samo da ne bi u životu nešto radio, čovječe imaš skoro četrdeset godina, po nikakvom kriteriju ne spadaš u forum mladih, nisi ti nikakav buntovnik, nego jebivjetar i neradnik, koji neće da prihvati odgovornost za vlastiti život, lakše je bit parazit i komentirat na indexhaeru, jel tako :)))

    avatar

    11.10.2017. (08:19)    -   -   -   -  

  • Neverin

    Hahaha kaže mi prdonja koji je jedina kostanta na blogu :) ja imam posao na neodređeno i radim na 4 honorarna terena ponekad istodobno. Sorry ali ti si po mojim poimanjima parazit par excellance, a uz to i malograđanin. Takvi poput tebe dovode razne Trumpove na vlast makar ne glasali direktno za takve ;) samo si sjedenje i komentiranje na kaldrmi zamjenio s digitalnom agorom. Šugo je isti.Doduše idealiziram te. Zamišljam te ko oni starčići na Siciliji sa kapom naslonjeni na štap i niš im nije po volji i najpametniji su. Tzv free consulting štob se reklo :D

    avatar

    11.10.2017. (10:05)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    tužno je sve to...Dobrodošel ponovo na blogu!!!

    avatar

    11.10.2017. (11:02)    -   -   -   -  

  • borgman

    @Neverin, pogodio si freshov posao :-P
    Vidi sustav u kojemu se nalazimo konstantno sve ubacuje ispod prosjeka, i jedino nagrađuje ne-talasanje.
    Svi koji su u kreditima (koji im realno u dosta slučajeva nisu bili potrebni, samo da su se držali zdravog razuma, a ne reklame "jer vi to zaslužujete!"), njima je netalasanje jedini način da prežive.
    Svi koji su se okoristili i najmanjom povlasticom koju im je da bi umukli dodana kao mrvica sa stola, sada su nesposobni za bilo kakvu promjenu.
    Svi koji se pozivaju na svoj "minuli" rad ili diplomu škole koja već poodavno ne vrijedi (ili je kupljena)...od njih i nije bilo nikada neke koristi pri stvaranju boljitka društva.
    Kada zbrojiš to je nekih 80-ak posto društva.
    I kada pri tome dodaš procjenu stranaca koji nas između sebe zovu "white nigers", i smatraju nas jeftinim, potkupljivim i naivnim (a sve je to točno)...onda je jedino što možeš raditi lokalno.
    Živjeti u granicama primanja, i boriti se za najuži krug ne dajući više nego ti uzimaju i ne tražeći ništa što dodaju kao mrvice sa stola.
    Čist za sebe

    avatar

    11.10.2017. (11:38)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    evo još jednog mladog entuzijaste šta oće prominit svit, patetični ste ka mile kekin kad skače po pozornici, gadna stvar je ta nejebica, ništa ne generira toliko frustracije ka nedostatak seksa, nema veze još ste mladi već će se nać neko ko će ispravno percipirat vašu genijalnost :)))

    avatar

    11.10.2017. (12:27)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @modrinaneba, da, tužno je to. Memento mori ponekad pomaže da se sjetim kako je sve ionako prašina i inje pa ovaj svijet nije ni bitan u kaledoskopu miljardu svijetova...

    @Neverin, da, ali zašto tu frustraciju ne preneseu na političare. Ako si nezadovoljni branitelj zašto ne digneš politikosa koji te slao na frontu nego mene koji će ti reći da te političar iskoristio npr.? To mi nikad neće biti jasno...

    @FCY, ja svoju redovitu porciju sexa dobivam i zadovoljan sam s njom, ali ako ti to spominješ bit će da je to po onoj - tko je prdnuo? onaj tko pita :D

    a i sex ne bi smio biti pokretač nezadovoljstva dragi moj površni prdonja. Postoje veći problemi u ovoj demokraturici osim nedostatska sexa. Recimo nedostatak budućnosti.

    pitam se da li ćeš ikad izaći iz vlastitih okvira. Memento mori...

    avatar

    11.10.2017. (13:07)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    Teško je nešto promijeniti u žabokrečini, svi krekeću isto. Ako ne letiš, bolje ti je da se utopiš. Oni koji prihvate prizemnost i štuju "tko visoko leti nisko pada", nekako prožive. Hemoroidi muče, žena davi, ljubavnica šara, šef zajebava, ona stvar se sve rjeđe diže, ali oni voze svoj SUV ili, ako naprednije krekeću, belo merđo, i tako im je lakše. Vama koji ste ostali u HR s hobotnicom za vratom, ne zavidim, ali poštujem izbor, nije lagan.

    avatar

    11.10.2017. (13:43)    -   -   -   -  

  • Neverin

    @astro, zato RF ide glavom kroz zid pa što bude bude. Bez kompromisa i nepotkupljivo. Nema druge, stvarno nema

    https://www.radnickafronta.hr/o-radnickoj-fronti/zahtjevi/18-2-revizij a-privatizacije-obrazlozenje

    ovo me drži još uijek u ovoj zemlji FCYG-ova

    avatar

    11.10.2017. (15:21)    -   -   -   -  

  • jelen

    Istina je ružna samsarička, ali neumoljiva da dok jednom ne smrkne drugom ne osvane.
    U svakom sistemu ima onih koji su se snašli i onih koji nisu. Oni kojima je dobro uvijek imaju razrađena tumačenja kako i zašto su svojim zaslugama dosegli neosporno pravo da im do svršetka vremena bude dobro. Ta njihova pozicija je logična i razumljiva. Ali ono što je tuga najveća kad oni kojima pak nije dobro usvoje ta tuđa tumačenja koja njih same obilježavaju kao nesposobne/manjkave/defektne te onda okrivljavaju sami sebe i igraju ulogu koju su im visoki "brahmani" namijenili. Od kasta drevne Indije do modernih "slobodnotržišnih brahmana" i njihovih vještih ekonom-financ "nadmetanja" nije se toliko mnogo pomaknulo kao što neki nas bi htjeli uvjeriti da jest.
    I dalje sit gladnom ne vjeruje, no gladan sitom se očekuje da bi vjerovati morao... Ali i svaki kotač vrti se samo toliko. Gladan ima izbor i budućnost pripada njemu ako to želi, ali mora prvo sebe pobijediti i izdurati glad, a ne se polakomiti za prvom kakvomgod bačenom mu kosti.

    avatar

    11.10.2017. (15:54)    -   -   -   -  

  • Tot Kaša - ART

    mah, istina je to kaj veliš :)

    avatar

    11.10.2017. (19:54)    -   -   -   -  

  • bellarte

    Upravo sam na" Fantomskom ja" od D.Ickea...ta toliko je slijepaca oko nas da neki jednostavno ne žele progledati...to je tragično i nimalo komično...

    avatar

    11.10.2017. (22:41)    -   -   -   -  

  • geomir

    @neverine, pravo govoriš, ali,......
    još nije dogorilo do prstiju, ima puno tih
    na koje "nalijećeš", a ne samo "na jednog od njih!"
    Nauči stavljat link u komentare! Tvoj link

    avatar

    11.10.2017. (23:10)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Komentirat ću jednim svojim 'mudroslovoam':
    Pravilo spokojnog življenja. Prigušeno govoriti, prigušeno raditi, prigušeno slušati radio, prigušeno misliti, prigušeno živjeti!

    avatar

    27.10.2017. (19:02)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Izvrstan opis ovog trknutog jednostaničnog organizma parazit i malograđanin samo mi je žao što je u mom Zagrebu koji prisvaja i zagađuje. Nema te na blogu a dotični sad smrdi više nego ikad.

    avatar

    11.02.2023. (19:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...