moja draga prijateljica je dugo, uvjetovano poslom njenog supruga... UNICEF sudionika, živjela u Skoplju... njihove gurmanske recepte je diielila s nama... uživali smo... eto prisjetila si me na gozbu osjetila... :)
12.07.2017. (20:06)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lijepo gurmanski, ne prepoznajem baš detaljno, ali može za mene sve osim roštilj i sladoled. Može i temjanika i bela voda. Za @Deseta: uz tufahije i baklavu i kadaif je poznata slastica u Bosni.
13.07.2017. (00:51)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nekako nisam bila u prilici iskušati njihovu tradicionalnu gastro ponudu, ali ovo što vidim ovdje i više je nego primamljivo! Malo sam svratila tek toliko da vidim što radite, pusa!
13.07.2017. (07:38)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sada je registrirano da si objavila ovaj post 13. 07 u 0:01, a gore stoji sedam komentara koji su objavljeni prije početka trinaestog dana u srpnju ????
13.07.2017. (09:57)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Tužno je ako je to sve što si vidio u ovom postu, geomire... Svatko objavljuje kad može i očekujem da mi kažeš: lijepo od tebe što se trudiš da svaki dan objaviš novu priču, iako imaš i preča posla!
13.07.2017. (17:45)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
moja draga prijateljica je dugo, uvjetovano poslom njenog supruga... UNICEF sudionika, živjela u Skoplju... njihove gurmanske recepte je diielila s nama... uživali smo... eto prisjetila si me na gozbu osjetila... :)
12.07.2017. (20:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Drago mi je da sam te podsjetila na nešto lijepo, Dinaja.
12.07.2017. (20:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
mmm baš bi mi sada taj sladoled dobro sjeo....a slike kao uvjek preljepe!!!
12.07.2017. (20:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
viviana
draga Lastavica, čitat ću, uz ovaj i prethodne postove isto (kad budem imala više vremena, na miru), i ako se ne oglasim komentarom, da znaš... :)
12.07.2017. (20:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Aneta
Kadaif volim ... a tek u kombinaciji sa sladoledom ...
Baš danas mi je drugarica rekla da ga ne propustim probati ;)
12.07.2017. (21:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Deseta umjetnost-enigmatika
Kadaif je ...?
12.07.2017. (21:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Tamjanika, pa povrrće.....Mljac! Koje Ti zazubice praviš...Pusa, L+B+G
12.07.2017. (23:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
AnaBoni
Leleeeeeeeeeeeee!
13.07.2017. (00:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Lijepo gurmanski, ne prepoznajem baš detaljno, ali može za mene sve osim roštilj i sladoled. Može i temjanika i bela voda.
Za @Deseta: uz tufahije i baklavu i kadaif je poznata slastica u Bosni.
13.07.2017. (00:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Ovo je onaj dio Skoplja koji svi vole, modrinaneba!
13.07.2017. (05:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Sve razumijem, viviana...
13.07.2017. (05:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Aneta, kad ga naprave da nije presladak, sjajan je.
13.07.2017. (05:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Deseta umjetnost-enigmatika, kadaif je orijentalna poslastica.
13.07.2017. (05:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Pa moram, luki 2...
13.07.2017. (05:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
AnaBoni, slažem se, sve si rekla :)
13.07.2017. (05:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Ima ovdje dosta toga za tebe, gogoo :)
13.07.2017. (05:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
kaj je preveč je preveč.. Gladan sam!
13.07.2017. (06:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Sjedokosi, pa zato sam izdvojila u poseban post...
Prvo na doručak, pa gledaj.
13.07.2017. (06:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
dobar tek
13.07.2017. (07:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Hvala, Euro :)
13.07.2017. (07:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Nekako nisam bila u prilici iskušati njihovu tradicionalnu gastro ponudu, ali ovo što vidim ovdje i više je nego primamljivo!
Malo sam svratila tek toliko da vidim što radite, pusa!
13.07.2017. (07:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Gurmanka, uvijek mi te je drago vidjeti.
Nadam se da ćeš kušati makedonska jela nekom zgodom, preporučujem!
13.07.2017. (07:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
geomir
Sada je registrirano da si objavila ovaj post 13. 07 u 0:01,
a gore stoji sedam komentara koji su objavljeni prije početka trinaestog dana u srpnju ????
13.07.2017. (09:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
uh kako dobro, svejedno vino ostavljam drugima, ja eventualno jeger kao digestiv ;)
13.07.2017. (10:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Tužno je ako je to sve što si vidio u ovom postu, geomire...
Svatko objavljuje kad može i očekujem da mi kažeš: lijepo od
tebe što se trudiš da svaki dan objaviš novu priču, iako imaš
i preča posla!
13.07.2017. (17:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...