Komentari

primladenu.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • Mladen

    Svatko je Svemir ... :)

    avatar

    16.04.2017. (23:28)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Trebalo bi tako biti, a nekad ni nema. Sretni ti uskršnji blagdani.

    avatar

    16.04.2017. (23:34)    -   -   -   -  

  • Mladen

    gogoo - zaokupljeni svojim mnogi ne doživljavaju više dimenzija ... Sretno i Tebi i tvojim dragima ... :)

    avatar

    16.04.2017. (23:43)    -   -   -   -  

  • Riba Luca

    U nastojanjima je čovjek sam sebi najveći neprijatelj..
    Sretan i blagoslovljen Uskrs.

    avatar

    16.04.2017. (23:46)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Riba zvana Luca - Da, jer tada svijesno pokušava nadići Istinu po kojoj postoji, a Istina jest ... :)

    avatar

    16.04.2017. (23:56)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    još jednom : sretan Uskrs !
    hvala što si podijelio ovo sa nama....tekstovi, iskustva slijepih i slabovidnih osoba imaju snažan utjecaj na senzibilizaciju populacije koja nema oštećenje vida.....sljepoća i svaka druga vrsta invaliditeta može se desiti svakome od nas, ali o tome se malo promišlja.....volimo ono što nam je nepoznato i strano gurati što dalje od nas....suživot sa osobama sa invaliditetom samo proširuje naše vidike i čini nas boljom osobom....divim se tebi i mladoj blogerici koja ima oštećenje vida na vašoj uspješnoj socijalizaciji i uspjesima koje postižete svaki na svom području.....potvrda ste da je sve moguće kada se to želi i da su najteža oštećenja ona u našim glavama, u našim predrasudama...

    avatar

    17.04.2017. (06:18)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Sretan Uskrs.
    Manje sebičnosti bi nas zasigurno obogatilo.

    avatar

    17.04.2017. (17:37)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Čuvarica pinkleca - Invaliditet? Životna radost? Život u ozračju života? Različito se gleda i prioriteti su različiti. U moru tih različitosti mnogi se gube u osjećajima ugroženosti. Važno je razumjeti sebe i druge. Nažalost često nema vremena za to. Vrijeme je promjena procesa, te da shvatimo tko smo i kuda idemo ... :)

    avatar

    17.04.2017. (19:11)    -   -   -   -  

  • Mladen

    FreshCaYg - Životom nam je darovano tijelo o kojem vrijedi skrbiti. Nismo sami. Skrbe i drugi o sebi. Često ta prirodna skrb prelazi granice i zadire u prostore koji nekom drugom život znače. Znademo li dijeliti? Što uopće posjedovanje znači? Životni potencijali mogu ići u čovjeka i iz njega. Misao često uvjetuje odnose prema tome. Za životni balans nije dobro pretjerivati. Pogotovo ne u posjedovanju. Hvala za život. ...:)

    avatar

    17.04.2017. (19:31)    -   -   -   -  

  • Gurmanka

    Hvala ti na ovim predivnim toplim riječima punim emocija i onog ljudskog što se danas rijetko nalazi, nadam se da si ugodno proveo blagdane i puno sreće ti želim na tvojem putu, putu ljubavi i vjere :)

    avatar

    18.04.2017. (13:24)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Gurmanka - Naša tjela su naši domovi, ali duše slobodno ispunjavaju prostore. To se vidi i bez očiju, čak i bolje. Hvala tebi za riječi hvale ... :)

    avatar

    18.04.2017. (13:51)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    U pravu si, ne vodi se računa ni o bolesnima ni o zdravima!
    Trotoari su često zakrčeni automobilima a nekad moram doć do pola pješačkog prelaza da vidim ide li auto iz suprotnog pravca, pogotovu u malim mistima di vozači poznaju policajce koji "svoje " ne kažnjavaju!

    avatar

    23.04.2017. (22:40)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Sjećanje i osvrti - Svatko svoj put, na nivou svijesti, bira. Odnos naše svijesti prema Istini određuje naše pogreške. Naravno, i te prosudbe su po svijesti. Pa gdje je onda ispravan i dobar put? Vidim ga u razvijanju svijesti o Istini i sebi po Njoj.... :)

    avatar

    25.04.2017. (11:53)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Najprije pozdrav Mladene. Ti si meni jedan sasvim drukčiji svijet od svih koje poznam. Nisam znala da koristiš štap jer kada smo se upoznali još si bio bez. Kako sam imala nekoliko peseka na socijalizaciji za vodiče za slijepe svašta sam doživjela, a vezano uz parkiranje na pločnicima. Zato mislim da je pas stvarno idealan vodič jer će točno odabrati gdje i kuda ići ako je nekakva zapreka na pločniku. Tvoj je post vrijedan pažnje pogotovo nama koji premalo mislimo na sve koji imaju raznih poteškoća u kretanju.

    avatar

    08.06.2017. (19:29)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Demetra - Zaboravljamo da je svaki čovjek svijet. Rijedak je trud poštovanjem vidjeti te svijetove. A svaki je kao i naš građen ljubavlju. Nešto se desilo da su mnogi za to osljepili ili nikada progledali. Mnogo bi mogao o tome, ali dođe mi žao sljepila pored zdravih očiju za račun osobnih probitaka. A svi smo tek djeca... svi ... :)

    avatar

    11.06.2017. (00:45)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Svratih vidjeti ima li što novog iako svaki tvoj post, tvoja razmišljanja su svevremenska pa bi ih trebalo često čitati ponovo. Pozdrav šaljem.

    avatar

    01.07.2017. (20:12)    -   -   -   -  

  • vjeraufanjeiljubav

    Pozdrav ti starino :) kad ćemo malo na more.

    avatar

    04.07.2017. (08:30)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Demetra - Ustvari je vreme vezivni materijal, pa kada gledaš sve to u punini i bude vanvremeno. Ujedno je vreme onaj ekstrakt istine kojim se misao služi ... svako ti dobro ... :)
    Vjeraufanjeiljubav - Pozdrav Daniele. Plovim životom i radujem se Darovima. Nekako se sve više radujem radostima drugih ispunjenih dobrotom. Maleni su porasli. Život ih vodi ... Svako dobro i radost tebi i obitelji ... :)

    avatar

    17.07.2017. (10:45)    -   -   -   -  

  • sewen

    Tko nam to može zabraniti..... putovanja, putovanja.....

    avatar

    29.07.2017. (11:39)    -   -   -   -  

  • Mladen

    sewen - Eee tebe! Nitko moj sewene. Zabrana je ionako tvorevina uma. U stvarnosti ona ne postoji. U našim životima postoje naše odluke koje su isto tvorevine našega uma. One tumače i sudjeluju u osjećajima putem naših svijesti o onom što zovemo 'istinom'. Imaginacija stvarnosti, mada ona jest jedinom nam Istinom' ... :)

    avatar

    02.08.2017. (13:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...