Tri dizanja, tri mazanja i presavijanja i oblikovanje " kao da ručnik cijediš od vode" ako sam dobro objasnila ....... Radim je po starom muslimanskom receptu iz Tešnja!
23.01.2017. (08:43)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka, novčić se prvo izvadi, pa se ne sekiraj! Pogača je rahla i odmah se vidi! Kakva bi to sreća bila da zub pukne? A ti ćeš biti predsjednica komisije!
23.01.2017. (08:53)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Divno! Ali i ovo: čitam , gledam slike, i sve mi nešto poznato..Pa ja tako radim salenjake! Umjesto margarina, ide salo! A onda, nakon trečeg dizanja valjam, režem u kvadratiče, mažem marmeladom, oblikujem i pečem....Kolači i specijalitet, koji moji obožavaju, a i ja, moran priznati... recept naslijedila od svekrve..obavezno se peče od Božića (kada ima friškog sala od svinjokolja)... :)
23.01.2017. (12:14)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
To je mojoj čeljadi omiljena delicija, zaista je delicija. Još kad se malo eksperimentira, pa pletenice, gnjezdašca, nema razlike u okusu, ali je oku ugodno. Dobar tekić:)
23.01.2017. (13:13)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
ono bas pravo domace...
23.01.2017. (07:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Tako je najbolje, Euro. Ima jednu manu: brzo se pojede!
23.01.2017. (07:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Demetra
Ovo je stvarno dobar recept, isproban nekoliko puta, a zapisan mi je kao bosanska pogača. Eto posvuda se peče. Pozdrav šaljem iz Zagreba sa -11.
23.01.2017. (07:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Samo neka se peče i neka ukućani uživaju, Demetra!
I ne izlazi na taj minus!
23.01.2017. (07:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
isprobat ću... samo nemam ni srebrenu ni zlatnu kovanicu... :)
23.01.2017. (07:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Kovanica nije obavezna, samo ako želiš ukućanima
podijeliti sreću, Dinaja :)
23.01.2017. (08:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
i bez kovanice dobro. Sreću i tako nemam s kime dijeliti
23.01.2017. (08:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Nepravilno, Sjedokosi, kad okupiš svoje, možeš podijeliti
pogaču.
23.01.2017. (08:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kunigunda
Mogu li iskreno : moja je bolja !
Tri dizanja, tri mazanja i presavijanja i oblikovanje " kao da ručnik cijediš od vode" ako sam dobro objasnila .......
Radim je po starom muslimanskom receptu iz Tešnja!
23.01.2017. (08:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Annaboni, moguće, a jedino to možemo raščistiti tako da
obje umijesimo i komisija kuša i jednu i drugu :)
Kako bi komisija uživala!
23.01.2017. (08:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Javljam se za člana komisije Lasto :)
P.S. Tko plaća zubara kada pukne zub onom koji je "sretnik" i naišao je na novčić :):):)
23.01.2017. (08:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Gurmanka, novčić se prvo izvadi, pa se ne sekiraj!
Pogača je rahla i odmah se vidi!
Kakva bi to sreća bila da zub pukne?
A ti ćeš biti predsjednica komisije!
23.01.2017. (08:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
VladKrvoglad
Citam ti post, gledam fotke tvojeg pogacerosa i umirem od gladi! Idem brzo nesto jesti... :))))
23.01.2017. (10:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
VladKrvoglad, izvini zbog gastro izazova :)
23.01.2017. (10:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Evora
Očima bih je pojela ... :-))
23.01.2017. (11:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Evora, bolje je napravi, mmmm
23.01.2017. (11:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Evora
Hehe, pa slađa je kada je drugi napravi :)
23.01.2017. (11:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Slažem se, Evora, evo idem opet praviti, a ti dođi!
23.01.2017. (11:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Aneta
Za dizana tijest potrebno je strpljenje ... Ne znam u čemu je fora, ali kad je "kuhar" nervoznan, tijesto neće da nadolazi ...;)
23.01.2017. (11:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Evora
Hvala draga, stižem! :-))
23.01.2017. (11:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Treba strpljenje i topla kuhinja, Aneta!
23.01.2017. (11:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Stavljam i kavicu, Evora!
23.01.2017. (11:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Napraviti nisam htjela,
ali pojesti uvijek može ;))
23.01.2017. (11:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Perina
Divno! Ali i ovo: čitam , gledam slike, i sve mi nešto poznato..Pa ja tako radim salenjake! Umjesto margarina, ide salo! A onda, nakon trečeg dizanja valjam, režem u kvadratiče, mažem marmeladom, oblikujem i pečem....Kolači i specijalitet, koji moji obožavaju, a i ja, moran priznati... recept naslijedila od svekrve..obavezno se peče od Božića (kada ima friškog sala od svinjokolja)... :)
23.01.2017. (12:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nema garancije
To je mojoj čeljadi omiljena delicija, zaista je delicija.
Još kad se malo eksperimentira, pa pletenice, gnjezdašca,
nema razlike u okusu, ali je oku ugodno. Dobar tekić:)
23.01.2017. (13:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...