GP, jesi li razmišljao da nudiš usluge marketinga, specijalnost: Originalni naslovi :) Euro, moram pitati supruga što kaže na to :) hehehe shadow, pozdrav tebi i Davoru! kaparoculica, još ugodniji bi mi bio da sam malo bliže moru i mogu prošetati stazama kojim me vode tvoje predivne fotografije :)
04.11.2016. (10:38)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ane, pa kaj ako pukne, nije pravilno prošarana...okus joj je još uvijek dobar! Napravi je i pojedi takvu nesavršenu, zadovoljstvo će biti veliko, domaća je i tvoja :) Sjedokosi, vjerujem iskustvu :)
04.11.2016. (12:22)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mama mi je govorila da je glavno testo dobro ulupati da udje zrak. Ne znam gde je trebao ući, ali lupala sam kao da mi je to zadnje što ću očiniti. Orahnjača je bila odlična, ali meni je ostala kao najnapornije u životu napraviti štrucu :))
04.11.2016. (14:36)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg, ja normalno zamjesim tijesto i ostavim ga da se diže, pa što bude :) Elly01, najviše uživam u štruci s pekmezom, nije gurmanski, ali to je moj izbor :)
04.11.2016. (16:55)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Aha..aha.. smo došli na moje.. Prosim lepo.. i orehnjaču i makovnjaču nafilat tak da se ne vidi nikaj belega..ha.. ne pozabit cvebe i pol litre ruma zlijat v filu.. Na koncu poštaubat z cukorom al ni prek potrebno.. Kam to treba dojti..ha ...
04.11.2016. (19:03)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Znala sam Mek da ti sigurno ceniš ovak praf domaće stvari :) Cvebe nis dela jer ovi mladi furt jamraju protif njih, a ruma je ipak manje od litru! hehehe Lepi pozdrafček ti šaljem :) Isporuka drugi put pri Potepuhu, se se dogovorimo, pak smo ljudi :)
04.11.2016. (19:18)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Imam neki blagi oblik alergije na orahe, pa uvijek biram makovnjaču :) haha nisam sigurna da li sam ikad kod tebe rekla da mi se nešto ne sviđa, pa onda znaš koliki sam sladokusac :) Prošli Božić sam radila orahnjaču po prvi put jer je moja kraljica majka zadužena za te "starinske" recepte, ali mi eto prepustila palicu. Kupila sam lijepo orahe u Konzuma i zbog spomenute alergije nisam ih probala nego samo utrpala na vagu i platila. Tijesto mi ispalo lijepo, meko, rahlo, sva ponosna stavila peći s nadjevom. Cijela kuća je mirisala. Kad su moji to probali, isuse dragi... orasi su ne bili užegli nego prežegli, cijela štruca je završila u smeću Još sam ljuta na te božićne kupovine i što nam sve trgovine podmeću i iz kojih skladišta vade namirnice, pogotovo u te dane kad se sve prodaje i da prostiš zapakirano govance bi uspješno postiglo svoju cijenu Radit ću je ja i ovaj Božić i makovnjaču isto,( ni malo obeshrabrena :-O ) ali orahe sam već naručila kod susjeda sa sela, kunu se da su fini :) :) Vidjet ćemo
04.11.2016. (19:59)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Istina da nam vole svašta uvaliti u dućanima, ako imaš izbora uvijek kupi domaće. Sigurna sam da te takav sitan neuspjeh neće nimalo obeshrabriti :), nagradi svoju obitelj finom orehnjačom!
04.11.2016. (20:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
već po naslovu sam htjela napisati, stari, dobri tradicionalni. Najbolji kolači mog djetinjstva iz ruku vrijedne mame. Volim ih i dan danas ali ih ne pečem, srećom, sestra da.
04.11.2016. (20:06)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Ugodan vikend :)
04.11.2016. (09:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
da te nema trebalo bi te izmisliti...
04.11.2016. (09:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
e, to su kolači moje mladosti, a koje i moj Davor jako voli :)
04.11.2016. (09:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bergaz
Kao "Postojani kositreni vojnici"!
04.11.2016. (09:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kaparoculica
hvala, ugodan vikend i tebi...kolaci za pet :))))
04.11.2016. (09:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
kolači domaći... uvijek odlični... ugodan ti vikend želim... :)
04.11.2016. (10:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
GP, jesi li razmišljao da nudiš usluge marketinga, specijalnost: Originalni naslovi :)
Euro, moram pitati supruga što kaže na to :) hehehe
shadow, pozdrav tebi i Davoru!
kaparoculica, još ugodniji bi mi bio da sam malo bliže moru i mogu prošetati stazama kojim me vode tvoje predivne fotografije :)
04.11.2016. (10:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kunigunda
Ovo je ONO što mi ne uspjeva, ali...........tebi hvala za savjete
04.11.2016. (12:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjedokosi
u nadjev dodam snijeg pa je još bolji - obožavam!
04.11.2016. (12:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Ane, pa kaj ako pukne, nije pravilno prošarana...okus joj je još uvijek dobar!
Napravi je i pojedi takvu nesavršenu, zadovoljstvo će biti veliko, domaća je i tvoja :)
Sjedokosi, vjerujem iskustvu :)
04.11.2016. (12:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
mama mi je govorila da je glavno testo dobro ulupati da udje zrak. Ne znam gde je trebao ući, ali lupala sam kao da mi je to zadnje što ću očiniti.
Orahnjača je bila odlična, ali meni je ostala kao najnapornije u životu napraviti štrucu :))
04.11.2016. (14:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Elly01
Ovo je nešto što često pravim i uvijek dobro ispadne...a kombinacije mogu biti razne, ovisno o mašti...
04.11.2016. (14:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
mecabg, ja normalno zamjesim tijesto i ostavim ga da se diže, pa što bude :)
Elly01, najviše uživam u štruci s pekmezom, nije gurmanski, ali to je moj izbor :)
04.11.2016. (16:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Elly01
I meni je najbolja sa pekmezom, domaćim od dinja...a volim i sa sirom i grožđicama, super je!
04.11.2016. (17:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
50 nijansi plave
baš ovih dana planirala sam pronači dobar recept za makovnjaču i orehnjaču...hvalaaaa tiiiiiii
04.11.2016. (17:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Javi kako ti je ispala,pod tim ne mislim na pod nego kakvog je okusa :)
04.11.2016. (18:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lion queen
makovnjača izgleda odlično :))) mljacccc
04.11.2016. (18:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
lion queen, hvala ti!
04.11.2016. (18:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mekon
Aha..aha.. smo došli na moje.. Prosim lepo.. i orehnjaču i makovnjaču nafilat tak da se ne vidi nikaj belega..ha.. ne pozabit cvebe i pol litre ruma zlijat v filu.. Na koncu poštaubat z cukorom al ni prek potrebno..
Kam to treba dojti..ha ...
04.11.2016. (19:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Znala sam Mek da ti sigurno ceniš ovak praf domaće stvari :)
Cvebe nis dela jer ovi mladi furt jamraju protif njih, a ruma je ipak manje od litru! hehehe
Lepi pozdrafček ti šaljem :)
Isporuka drugi put pri Potepuhu, se se dogovorimo, pak smo ljudi :)
04.11.2016. (19:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Izgledaju baš bogato. A Sjedokosi zaista pravi odlične orehnjače.
04.11.2016. (19:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nisa
Imam neki blagi oblik alergije na orahe, pa uvijek biram makovnjaču :)
haha nisam sigurna da li sam ikad kod tebe rekla da mi se nešto ne sviđa, pa onda znaš koliki sam sladokusac :)
Prošli Božić sam radila orahnjaču po prvi put jer je moja kraljica majka zadužena za te "starinske" recepte, ali mi eto prepustila palicu.
Kupila sam lijepo orahe u Konzuma i zbog spomenute alergije nisam ih probala nego samo utrpala na vagu i platila.
Tijesto mi ispalo lijepo, meko, rahlo, sva ponosna stavila peći s nadjevom. Cijela kuća je mirisala. Kad su moji to probali, isuse dragi... orasi su ne bili užegli nego prežegli, cijela štruca je završila u smeću
Još sam ljuta na te božićne kupovine i što nam sve trgovine podmeću i iz kojih skladišta vade namirnice, pogotovo u te dane kad se sve prodaje i da prostiš zapakirano govance bi uspješno postiglo svoju cijenu
Radit ću je ja i ovaj Božić i makovnjaču isto,( ni malo obeshrabrena :-O ) ali orahe sam već naručila kod susjeda sa sela, kunu se da su fini :) :)
Vidjet ćemo
04.11.2016. (19:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Istina da nam vole svašta uvaliti u dućanima, ako imaš izbora uvijek kupi domaće. Sigurna sam da te takav sitan neuspjeh neće nimalo obeshrabriti :), nagradi svoju obitelj finom orehnjačom!
04.11.2016. (20:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
O-da životu!
već po naslovu sam htjela napisati, stari, dobri tradicionalni.
Najbolji kolači mog djetinjstva iz ruku vrijedne mame.
Volim ih i dan danas ali ih ne pečem, srećom, sestra da.
04.11.2016. (20:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Kolač našeg djetinjstva :)
04.11.2016. (21:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...