Meni se čini da ti štancaš postove jednako kao i kolače ili obrnuto. Ne znam više čega ima više. Ovo tvoje remek djelo bi rado. Probala unatoč sladilu kojeg. Nema jer obožavam kremaste kolače. Ha, ha, ha, znamo samo ti i ja.
07.09.2016. (21:38)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Izgleda lijepo, ali ne koristim ni mlijeko ni želatinu, ali ću ti pojesti sve voće i med. A poslije za ručak može i sir i vrhnje, i riga i radić, i... može i bez kavijara i tartufa.
08.09.2016. (12:43)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ov zgleda super. vjerojatno je isto takve okusne kvalitete, he, he. a kaj se tiče recepture, ne bi se štela vu to mešat, a pogotovo ne eksperimentirat s pripremom. za takve fine stvari imam svoju mamu i prijateljicu, baš puležanku koja živi u zegeju. a njena panacota je...mmmmmmmmm....zašto da se trudim s vjerojatnošću neuspjeha, kad ima onih, npr. kao ti i drugi koji to tako vrhunski naprave, he, he ;) ;)
PS: ma nemoj reč da sam gotovanka i ljenguza, ha, ha.
08.09.2016. (15:08)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kunigunda
Mili bože čuda velikogaaaaaa
Puno lipo, ma skoro da je bolje od moje jer ja ne stavljam šumsko voće nego otopljenu čokoladu
I u čaše
PS: ovo prepisujem!
07.09.2016. (20:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nisan EL DIABLO
Jeee...baš lipo!..mmmmm
07.09.2016. (20:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvonka
Ann, drugu turu radim s tamnom čokoladom :-)
el D, djeca su izjavila da im je to od sad omiljeno slatko :-)
07.09.2016. (21:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kaparoculica
ovo je slastica prava :)))
07.09.2016. (21:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mela
Meni se čini da ti štancaš postove jednako kao i kolače ili obrnuto. Ne znam više čega ima više.
Ovo tvoje remek djelo bi rado. Probala unatoč sladilu kojeg. Nema jer obožavam kremaste kolače. Ha, ha, ha, znamo samo ti i ja.
07.09.2016. (21:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
DOMENICO
ja ne znan tu panakotu činit.. pa san kupia sladoled :-*
07.09.2016. (21:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Ne volim želatin u kolačima. Može li bez njega??
07.09.2016. (21:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvonka
merlinka, bila sam skeptična, al me razuvjerilo :-)
Mela, zloćo jedna moja draga :-*
Domenico, pa i sladoled je fin, nemam prigovora :-)))
mecabg, ma ni ja ne volim želatinu, ni one želatinozne preljeve, ali ovdje se uopće ne osjeti. :-)
07.09.2016. (21:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
more i bez želatine panna cota se radila puno prija nego li su izumislili želatinu, ja bi to jeo :))
07.09.2016. (22:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Demetra
Ovo je i za mene sjajno, samo tko će napraviti. Više mi se neda ništa slatko raditi nakon što mi je vaga rekla svoje. Pozdrav
07.09.2016. (22:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvonka
Fresh, nisam sigurna da bi se onda dale rezati kocke, bila bi više kremica od vrhnja. :-)
Demetra, za ovo napraviti, treba ti 15 minuta :-)
07.09.2016. (22:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Sve sam ti smazala, ne mogu reći ništa.
08.09.2016. (06:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
i jel se stislo sljedeci dan...
08.09.2016. (07:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Jako finooooo :)
08.09.2016. (08:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Izgleda lijepo, ali ne koristim ni mlijeko ni želatinu, ali ću ti pojesti sve voće i med. A poslije za ručak može i sir i vrhnje, i riga i radić, i... može i bez kavijara i tartufa.
08.09.2016. (12:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
stara teta
ov zgleda super. vjerojatno je isto takve okusne kvalitete, he, he. a kaj se tiče recepture, ne bi se štela vu to mešat, a pogotovo ne eksperimentirat s pripremom. za takve fine stvari imam svoju mamu i prijateljicu, baš puležanku koja živi u zegeju. a njena panacota je...mmmmmmmmm....zašto da se trudim s vjerojatnošću neuspjeha, kad ima onih, npr. kao ti i drugi koji to tako vrhunski naprave, he, he ;) ;)
PS: ma nemoj reč da sam gotovanka i ljenguza, ha, ha.
08.09.2016. (15:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
Po preostaloj količini bi se reklo kako imaš jako zahvalan želudac :)
Ali, nije da ti mjerim zalogaje :P
08.09.2016. (18:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvonka
Lastavica, ako ti je bilo fino, nije mi žao :-)))
Euro, uvijek se stisne ;-P
Gurmanka, :-)))
gogoo, ma može sve što ti je nepcu drago :-)))
tetač, neću reć, jer sam i ja takva :-P ovo sam radila jer se mom dupetu htjelo :-)))
V, hahahahahaha, je, imam zahvalan želudac ;-P sakrila nešto i za danas :-)
08.09.2016. (21:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
teuta
Zamisli, ovo još nikad nisam probala a zaita bih voljela. Čini mi se jednostavno a ukusno. Baš ću to isprobati. Evo, idem ti ukrasti recept hehehe.
09.09.2016. (10:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gali
vauuuu, vrijedi probati, hvala Zvonka , usput aronija ti je ubi bože goooooorkaaaaa, probala sam...uf
10.09.2016. (05:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvonka
teuta, ja danas ponavljam :-)
gali, hvala za informaciju. ako je gorka, ne žuri mi se da dođem do nje :-)))
10.09.2016. (16:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...