Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • annaboni

    Tako misli i Iličić iz Domovinske koalicije pa je član Sabora, uzoran muž i dobar violinist

    avatar

    11.05.2016. (20:08)    -   -   -   -  

  • lion queen

    ovaj tvoj post je čisti govor mržnje prema različitostima!

    avatar

    11.05.2016. (20:15)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @annaboni, ecce homo?
    @lion queen, ovaj post je ismijavanje kardinalovog čistunski prljavog govora primitivizma (prema ženama). kako je tvoja tintara tu učitala mržnju prema različitostima samo je valjda tvojoj tintari jasno. no možda različitošću adresiraš sam primitivizam (u odnosu na emancipiranost)? uzet ću u obzir i tu iznimno tanku mogućnost (da si čak i promislila prije nego si bubnula). u tom slučaju više nego rado priznajem, štoviše, redovito javno deklariram da mi krkanluk nije mio (ta kome bi razumnom bio?), ali takvo moje određenje je old news.

    avatar

    11.05.2016. (21:55)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Kad mi svećenici pričaju u seksu, to mi dođe kao kad lopovi pričaju o poštenju.

    avatar

    11.05.2016. (22:17)    -   -   -   -  

  • EP

    najbolji komentar koji sam pročitao na nekom portalu vezan uz temu bio je cca: "svećenici ne bi trebali kupovati skupe automobile..."

    avatar

    11.05.2016. (22:33)    -   -   -   -  

  • Ledena kraljica

    Tintara, hahahh!

    avatar

    11.05.2016. (22:42)    -   -   -   -  

  • borgman

    pogledaj užasnuti pogled ministranta pored... "Moram pitati mamu je li se seksala prije braka! A neugode. ", a onda Baltazarski osmjeh kada je čuo drugog ministranta "Stari nema pojma, kao da će mi koja to reći!"

    Parazit u mantiji priča o tome što je moralno.

    avatar

    12.05.2016. (07:28)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    A o čemu onda pričaju ginekolozi!?

    avatar

    12.05.2016. (14:31)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @sjećanja i osvrti, pa unutar radnog vremena valjda o svom poslu, ženskom reproduktivnom zdravlju. ili ti ne znaš što je posao ginekologa i smatraš da im je posao moralizirati?

    avatar

    12.05.2016. (16:32)    -   -   -   -  

  • lion queen

    puna su groblja onih o kojima ginekolozi ne moraliziraju.

    avatar

    12.05.2016. (18:56)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @tintaro, pa još bi samo trebalo da ginekolozi moraliziraju o pokojnicima? ne samo da im nije posao moralizirati o živima, nego bi trebali i o mrtvima? morbidne li ideje.

    avatar

    12.05.2016. (19:11)    -   -   -   -  

  • križar

    e kad mi turbo "toleranti" pišu o tolerantnosti - ja odem u Austriju! Uklonim se kolko ste SVi wau - tolerantni!

    avatar

    12.05.2016. (19:30)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @križar, valjda od silne žurbe na put nisi artikulirala, očekuješ toleranciju čega? govora primitivizma?

    avatar

    12.05.2016. (20:00)    -   -   -   -  

  • križar

    Dragice, pozdrav iz Austrije gdje je u svim institucijama (bolnice, financije itd.itd) križ na zidu i biblija na stolu i gdje sam morala pri prvoj prijavi ispunit koje sam ispovijesti - jel me štrecnulo - bemti nije jer plaća mi je wauuu - šta bi ja sad trebala - njih proglasit primitivnima - ma moš mislit! I sad vi svi tolerantni, ma zajebi to 2016 je kad je nulta tolerrancija na toleranciju- šta god reko, šta god napiso - najebo si jer si nečije osjećaje povrijedio! Ja sam ti diko moja od onih - živi i pusti duge da žive! I nisam žurila nigdi, baš sam se polako spakovala!

    avatar

    12.05.2016. (20:57)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @križarko, lijepo da je tebi u Austriji duša na mjestu (gdje je "u svim institucijama (bolnice, financije itd.itd) križ na zidu i biblija na stolu", kao uostalom i u Hrvatskoj), ali kakve to veze ima sa primitivizmom kardinala Puljića? tvoja bi argumentacija bila da njegove kretenluke treba tolerirati jer je što, vjerski glavar, katolički svećenik a time nedodirljiv, sveta krava? jer "živi i pusti druge da žive"? tolerirala bi i pozive na progon, palež vještica i kamenovanje žena? da netko slučajno ne bi pomislio da si netolerantna? a čuj, onda si se uputila u krivu zemlju u krivo vrijeme. duhom i mentalnim sklopom bi ti bio bliži srednji vijek ili kakva džamahirija. kvaka je što u suvremenom i civiliziranom svijetu "toleriranje" primitivizma kakvog zagovaraš nije tolerancija, već zagovaranje navodnog prava na vlastitu netoleranciju i zatucani primitivizam par excellence (pa ma kojoj se zemlji uklonio).

    avatar

    12.05.2016. (21:48)    -   -   -   -  

  • križar

    Ja zagovaram primitivizam? Wau! I bilo što da ja napišem - ajme ja sam slavonka primitivka - ma misli šta oćeš ! Svako zna svoje i ničija istina nije uklesana u kamenu ili pak je?

    avatar

    12.05.2016. (22:16)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @križar, potpuno mi je nebitno odakle si, nitko te za takvo što nije ni prozvao, kako već rekoh, primitivca ne čini mjesto stanovanja već misaona zakržljalost.

    avatar

    12.05.2016. (22:30)    -   -   -   -  

  • Pogled izvana

    A što ustvari Njegova eminencija zna o seksu? Odakle? Rekli su mu, čitao je? Gledao film? Ili ima osobnih iskustava? Hm, ne bi trebalo ...
    I ja sam čitao nešto o lansiranju satelita, ali se ne bih na temelju toga usudio bilo kome komandirati kako treba ispucati raketu ...
    A ovakav rječnik ex cathedra, kakav je to primjer omladini kojoj se obraća?

    avatar

    13.05.2016. (04:58)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    Hm, kada samo pomislim kakva ekipa se smatra pozvanom biti "moralnim vertikalama", "duhovnim savjetnicima", "dušebrižnicima"...., naprosto mi dođe slabo. I prefenomenalni su komentatori koji idu braniti glupost takve ekipe. Zašto bi netko branio raznorazna gluparanja kojima smo, na žalost, svakodnevno obasipani (osim ako se povučemo u kakvu drvnaru izdvojenu od svijeta; na pamet pada Grizli Adams)? Koliko ispran nekome mora biti mozak da ide braniti i najneobranjivije gluposti? To je naprosto fascinantno u najnegativnijem mogućem smislu.
    @pogled izvana, a zašto ti misliš da njegova eminencija ne zna o sexu iz osobnog iskustva (ne mislim samo na ovog iz posta, nego na mnoge od njih)?
    Uostalom, @semper je gore sve rekao.

    avatar

    13.05.2016. (05:56)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @izvorni život, doista je simptomatično kako apologeti redovito poistovjećuju kretenluk jednog kojeg apologiraju sa cjelokupnom institucijom i nerijetko samom vjerom, bivajući tako lucidnima sebi unatoč.

    avatar

    13.05.2016. (20:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...