mila shadow, kada probam nešto fino, a kuharica kaže da je radila odokativno, najradije bih plakala, kako ponoviti tu ljepotu :) Lasto, to je glavni problem finih stvarčica od tijesta, brzo se pojedu! Najbolje je pitanje kakve su drugi dan, to ne znam, nikada nisu ostale za drugi dan :) meca, prava majstorica uvijek izvuče situaciju :) Euro, pusa za kompliment :) Nisa, mnogo je varijanti, domaći džem od šljiva paše fantastično, ma problem je što ja u svemu nađem ono najbolje, sve volim :)
09.02.2017. (10:34)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vidiš, to je prava istina - kuharice se zapravo jako zabavljaju u kuhinji, i samo iz straha da im tu zabavu ne bi ukrali znaju kukati kako se kuhanjem silno zamaraju :))
09.02.2017. (11:45)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Obožavam "igre" s tijestom, najmilija rabota, viša sila neda česte igre, no, obradujem tu i tamo ukućane. Ove tvoje "igrice" zovu, hvala ti za brojne ideje:))
09.02.2017. (12:01)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
V, osjećaj me nije prevario, već duže vrijeme znam da si ti jedna jako pametna i bistra žena, pročitala si me :):) garancijo, želim ti da što prije zaigraš ovu kreativnu igru, naravno, na radost svojih ukućana :)
09.02.2017. (12:25)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ane, od moslavačke snahe to i očekujem :) Volim slatko, tko mu može odoljeti :) Mek, tvoje ženske sigurno me razmeju :) luki 2, ponekad zaista mislim da više uživam u mirisu pečenog tijesta nego okusu, pozdrav!
09.02.2017. (20:18)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
e tu sam ponekad mrzla:)))) ali uvjek se znađem i rata mi ono što sam si zadala da napravim...u zadnje vreme ga kupim u Hoferu ono listnato je meni THE BEST...i odlično je...da bih ga samo spekla bez ičega bi bilo njami...Pozdravič Tebi!!!
09.02.2017. (21:22)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrina, kažu da je lisnato loše za liniju, ali što mogu kad ga volim! Imaš recept na blogu za kolač 1000 listića, jednom ga napravi, fantastičan je! DOMENICO, dobra li čovika, šteta da nisi bliže :):)
09.02.2017. (21:57)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2, neizmjerno sam sretna što živim ljubav, bez obzira što smo 20 godina u braku. Sačuvali smo spremnost na osmijeh, iznenađenja i putovanja, a ljubav je dobila jednu novu dublju dimenziju :)
10.02.2017. (08:20)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Savjeti su uvijek dobrodosli :) Evo, otkrit cu nesto o sebi, meni moji doma kazu da bi mogla otvoriti pekaru, tko bi rekao jel :) Volim raditi sa dizanim tijestom, dok sam sa kolacima bas nespretna. Nadam se da si danas vesela :)
10.02.2017. (11:06)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Danas je pravi cmizdravi dan, kao rođen za igru u toploj kuhinji :)
09.02.2017. (07:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
da, rad rukama je neprocjenjiv... ti imaš zlatne ruke...
i hvala na ideji za igru... igrajmo... i uživajmo... :)
09.02.2017. (08:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Dobro jutro ti želim mila Dinaja :)
09.02.2017. (08:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Da, tijesto ima svoja pravila rada.
Slične rolice pravim, ali slane.
Imaju manu: pojedu se prebrzo
09.02.2017. (08:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Ima brašno 400 i 500, pa meko i oštro.
Ja u stilu eci peci pec, proglasim koje je za što... I nikad ne grešim:))
09.02.2017. (08:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
ma ti i zmireci mozes pitu napraviti hehe
09.02.2017. (08:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nisa
Volim raditi s tjestima svih oblika :)
Sjećam se ovog recepta, ako se ne varam bilo je i s dodatkom nutele :)
Nema cmoljenja danas :))
09.02.2017. (09:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
e, zato ja nikad nisam voljela recepte - nije mi se dalo to čitati pa raditi, sve od oka napravim i uvijek mi ispadne super :)
09.02.2017. (09:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
mila shadow, kada probam nešto fino, a kuharica kaže da je radila odokativno, najradije bih plakala, kako ponoviti tu ljepotu :)
Lasto, to je glavni problem finih stvarčica od tijesta, brzo se pojedu!
Najbolje je pitanje kakve su drugi dan, to ne znam, nikada nisu ostale za drugi dan :)
meca, prava majstorica uvijek izvuče situaciju :)
Euro, pusa za kompliment :)
Nisa, mnogo je varijanti, domaći džem od šljiva paše fantastično, ma problem je što ja u svemu nađem ono najbolje, sve volim :)
09.02.2017. (10:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
Vidiš, to je prava istina - kuharice se zapravo jako zabavljaju u kuhinji, i samo iz straha da im tu zabavu ne bi ukrali znaju kukati kako se kuhanjem silno zamaraju :))
09.02.2017. (11:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nema garancije
Obožavam "igre" s tijestom, najmilija rabota, viša sila neda česte
igre, no, obradujem tu i tamo ukućane. Ove tvoje "igrice" zovu,
hvala ti za brojne ideje:))
09.02.2017. (12:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
V, osjećaj me nije prevario, već duže vrijeme znam da si ti jedna jako pametna i bistra žena, pročitala si me :):)
garancijo, želim ti da što prije zaigraš ovu kreativnu igru, naravno, na radost svojih ukućana :)
09.02.2017. (12:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kunigunda
E, tu sam na svom terenu : digana tijesta i sve od njega
09.02.2017. (14:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Volim Slatko
Ja nekako izbjegavam tijesta, mada ga volim osjetiti u ruci ;-) a znaš zašto.....jer ne mogu stati sa degustiranjem
09.02.2017. (16:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mekon
Nebi ništ o tome znal.. ja sam se jedin igral z plastelinom i ilovačom ....
09.02.2017. (18:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Mljac:)))))) Predobro, prefino.....Miriše do ......mene....:)))))) Pusa, L+B+G
09.02.2017. (19:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Ane, od moslavačke snahe to i očekujem :)
Volim slatko, tko mu može odoljeti :)
Mek, tvoje ženske sigurno me razmeju :)
luki 2, ponekad zaista mislim da više uživam u mirisu pečenog tijesta nego okusu, pozdrav!
09.02.2017. (20:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
e tu sam ponekad mrzla:)))) ali uvjek se znađem i rata mi ono što sam si zadala da napravim...u zadnje vreme ga kupim u Hoferu ono listnato je meni THE BEST...i odlično je...da bih ga samo spekla bez ičega bi bilo njami...Pozdravič Tebi!!!
09.02.2017. (21:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
DOMENICO
ja to znan pojist... barenko pola škrovade :)))
09.02.2017. (21:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
modrina, kažu da je lisnato loše za liniju, ali što mogu kad ga volim!
Imaš recept na blogu za kolač 1000 listića, jednom ga napravi, fantastičan je!
DOMENICO, dobra li čovika, šteta da nisi bliže :):)
09.02.2017. (21:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Sviđa mi se Tvoj komentar za Valentinovo kod mene. Tako bi trebalo biti. Pusa, L+B+G
09.02.2017. (22:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
luki 2, neizmjerno sam sretna što živim ljubav, bez obzira što smo 20 godina u braku. Sačuvali smo spremnost na osmijeh, iznenađenja i putovanja, a ljubav je dobila jednu novu dublju dimenziju :)
10.02.2017. (08:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Čestitke! Imate (oboje) ogromno bogatstvo jedan u drugome...Bravo; neka vas još četrdeset godina najmanje prati blagoslov ljubavi....Pusa, L+B+G
10.02.2017. (10:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Regina
Savjeti su uvijek dobrodosli :)
Evo, otkrit cu nesto o sebi, meni moji doma kazu da bi mogla otvoriti pekaru, tko bi rekao jel :)
Volim raditi sa dizanim tijestom, dok sam sa kolacima bas nespretna. Nadam se da si danas vesela :)
10.02.2017. (11:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Regina, moja vedra narav brzo liječi sve boljke, pusa :)
10.02.2017. (12:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...