petak, 16.09.2016.

Jonathan Tropper- Sad te ostavljam

Jonathan Tropper - Sad te ostavljam
U izdanju ALGORITAM

Judd Foxman je ulovio svoju ženu u preljubu, a njen ljubavnik je njegov šef. Sad je i bez posla i bez žene, a uskoro bivša žena mu objavljuje i da je trudna s novim partnerom. Ali to nije sve, upravo mu je umro otac. Njegova posljednja želja bila je da obitelj prosjedi Šivu, tradicionalno židovsko tugovanje, iako je bio ateist. Judd se nikad nije nešto posebno slagao sa svojom obitelji, a sada je prisiljen provesti s njima sedam dana i slušati primjedbe svoje braće, majke i sestre o njegovom propalom životu.

Što učiniti kad vam život "opali šamarčinu" i odjednom shvatite kako više ništa nije isto i sve vam se urušava?

Ovo je priča o sasvim običnom muškarcu koji odjednom gubi sve, i to na vrlo ružan način.
Autor nas uvlači u Juddove misli i otkrivamo kako je izgubljen, depresivan i totalno razočaran, ali i dalje posjeduje smisao za humor pa sam se i nasmijala nekim njegovim usporedbama i dogodovštinama. Ozbiljno mu je povrijeđen ponos.
Priča je to i o obitelji koja već dugo nije obitelj. Obitelj u kojoj svaki član krije neku tajnu ili strah. To je obitelj koja nije bila povezana, ne okupljaju se svake nedjelje na ručku i sada su, silom prilika, prisiljeni provesti tjedan dana pod istim krovom što definitivno jamči dobru zabavu čitateljima.

Urnebesno smiješna priča o ostavljenom muškarcu i "savršenoj" obitelji! Svakako pročitajte.
Napisala Dijana Mandić

- 19:00 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

O blogu

Pozdrav, dragi moji...
Ovaj blog je nastao kao "podrška" mojoj facebook stranici ( https://www.facebook.com/knjigekojeoduzimajudah/?ref=aymt_homepage_panel ) na kojoj pišem svoje osvrte na pročitane knjige.
Svako kopiranje mojih tekstova je izričito zabranjeno!

Linkovi

https://www.facebook.com/knjigekojeoduzimajudah/?ref=bookmarks