petak, 16.09.2016.

ANGE - Kletva krvi

ANGE -Kletva krvi
U izdanju Lumen

Par dana je do krunidbe Luja XXIV., u Parizu je sve pod visokim rizikom. U podzemnoj napadaju djevojku, Angie. Žele ju ubiti,ali ne uspijevaju, kažu joj da je obilježena i da će do kraj tjedna biti mrtva. Policija joj ne pomaže, ali Tajna Kraljeva Služba ima odgovor na njena pitanja. Angie je i kći vojvotkinje, koja se pojavljuje nakon 10godina i vodi ju na dvor. Vrijeme je da se Angie predstavi kralju. Dvorom vladaju 2 obitelji, suprostavljene već stoljećima.

"Obitelji Conde i Orleans, najmoćnije u kraljevstvu, natjecale su se u političkim zavjerama, ubojstvima i trovanjima već stoljećima..."

Angie upoznaje svijet kojem pripada, iako je na prvi dojam oduševljena, otkriva da nije sve tako bajno i sjajno. Naime, Versaillesom vladaju vampiri, a njena tajna, njen talent postaje sve jači i ne da joj mira.

Želite li saznati kako je to kad u Parizu,u 21.stoljeću, ponovo vlada monarhija, a na dvoru sve neke spletke i intrige? Želite li "vidjeti" kako je to kad mlade aristokratkinje šetaju podzemnom željeznicom u krinolinama velikih modnih dizajnera? A najviše želite saznati što vampiri rade na dvoru?

Vampiri su oduvijek bili moja ljubav, još od tinejdžerskih dana. Dugo vremena nisam čitala ništa o vampirima i totalno sam se opet navukla na ova nadnaravna bića. Sad me jako zanima nastavak ove avanture, a nastavka nema :cry
Čita se, doslovce, u jednom dahu. Jednom kad uđete u tajne dvora, ostajete zapleteni u mreže spletki i intriga i nećete se moći odvojiti od knjige sve dok ne otkrijete i najmanju sitnicu.
Napisala Dijana Mandić

- 18:58 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

O blogu

Pozdrav, dragi moji...
Ovaj blog je nastao kao "podrška" mojoj facebook stranici ( https://www.facebook.com/knjigekojeoduzimajudah/?ref=aymt_homepage_panel ) na kojoj pišem svoje osvrte na pročitane knjige.
Svako kopiranje mojih tekstova je izričito zabranjeno!

Linkovi

https://www.facebook.com/knjigekojeoduzimajudah/?ref=bookmarks