utorak, 05.07.2016.

Nora Roberts - Javne tajne

Nora Roberts - Javne tajne
U izdanju Stilus Knjiga

Probajte zamisliti - u 3.godini napokon upoznajete svog oca, super popularnog rock glazbenika, do tada živite s majkom koja vas maltretira i uživa u marihuani i džinu. Život vam se kompletno mijenja kad odlazite živjeti s ocem, napokon uživate u ljubavi i pažnji oca i maćehe, a i medija. Uskoro vam se život totalno mijenja. Jedne noći,kad imate 6godina, nešto vas probudi,ali se uplašite mraka na hodniku i čudovišta te padate niz stepenice. Budite se u bolnici, ne možete se sjetiti tko je to čudovište,a i saznajete da je vaš mali braco ubijen. Obitelj se raspada, odlazite na školovanje kod opatica, a često sanjarite da ste uz oca na turnejama. 12 godina kasnije vam se sjećanja počinju vraćati, ponovo susrećete Michaela, sina policajca koji je radio na slučaju vašeg brata, koji je i sam postao policajac i sad je ultra zgodan... Onda odjednom srljate u brak, s nekim glazbenikom u usponu, prepun nasilja, a uz sve to još vas netko pokušava ubiti.
Jeste uspjeli zamisliti tu situaciju?
Upravo takav je bio Emmin život.

Emma je oduvijek bila željna ljubavi, osjećaja slobode i uvijek je htjela da je prihvate zbog nje same,a ne zbog onog što ona predstavlja. Oduvijek je sebe okrivljavala za bratovu smrt jer ga nije čuvala kako je obećala. Kao i svaka djevojka, idealizira svog oca, on je njen superheroj dok ne počne otkrivati njegove loše strane. Zamjera mu što se previše zaštitnički ponaša prema njoj.
Michael je, kako mu se čini, cijeli život zaljubljen u Emmu. Kao sin policajca koji je bio na slučaju Emmine obitelji vrlo dobro zna s čim se sve Emma suočava i pokušava riješiti misterij ubojstva.

Ovo je vrlo napeta priča i kad jednom uđete u radnju, teško ćete se odvojiti od knjige.
Priča je ovo o životu uz slavu, o svemu što slava donosi, o onom dobrom,a i lošem. Priča o obitelji i odanosti obitelji, a i neizostavna priča o ljubavi, ali i mračnim tajnama koje se kriju iza svjetla pozornice.
Moja topla preporuka za ovu knjigu.
Napisala Dijana Mandić

- 13:22 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

O blogu

Pozdrav, dragi moji...
Ovaj blog je nastao kao "podrška" mojoj facebook stranici ( https://www.facebook.com/knjigekojeoduzimajudah/?ref=aymt_homepage_panel ) na kojoj pišem svoje osvrte na pročitane knjige.
Svako kopiranje mojih tekstova je izričito zabranjeno!

Linkovi

https://www.facebook.com/knjigekojeoduzimajudah/?ref=bookmarks