petak, 03.06.2016.

Sabrina Jeffries - U prinčevoj postelji

Sabrina Jeffries -Kraljevsko bratstvo - U prinčevoj postelji
U izdanju Naklada Neptun

Ovo je prva knjiga iz serijala o nezakonitim sinovima Princa od Walesa.
Alec Black, novopečeni grof Iversley, je bez prebijene pare. Zajedno sa svojom polubraćom, Drakerom i Byrneom, skuje plan.
Katherine Merivale sanja o udaji za svoju ljubav iz djetinjstva. Bogata je nasljednica,ali svoj novac ne može dirati sve do udaje i zato krije činjenicu da ima veliki miraz. I dok pokušava nagovoriti Sydneya na brak s njom, pogledi grofa Iversleya ju zaintrigiraju.
Grof Iversley je potpuno opčinjen Katherinom, ona je odlično rješenje za njegove financijske probleme,a uz to ga i neopisivo privlači.
Iako ju grof privlači, Katherine je i dalje uporna u nastojanjima da se uda za Sydneya i pristaje na grofov plan da on bude njen "mamac". Dok Katherine bezupješno lovi Sydneya zapravo je ona ulovljena u klopku zavođenja i besramnih poljubaca grofa Iversleya. No, hoće li se udati za njega? Što će se dogoditi kad otkrije da je Iversley s njom samo zbog novca? Može li se grof Iversley uloviti u "klopku ljubavi"?

Katherine nije još jedna praznoglava pripadnica aristokracije,a ne, iako nije klasična ljepotica ( zbog crvene kose, iako baš i ne razumijem zašto u to doba nisu smatrali crvenu kosu privlačnom) ona je obrazovana i pametna žena koja se zna izboriti za sebe. Ne vjeruje baš muškarcima zbog lošeg primjera u djetinjstvu i njenog razuzdanog oca.
Alec je još jedan tipični muškarac, zgodan i pristao, ljubav mu nije ni na kraj pameti,a zapravo ga je strah ljubavi i odbijanja.
Predivna priča, romantična s duhovitim razgovorima, brojnim zgodama i nezgodama, prepuna strasnih trenutaka. Potpuno će vas očarati i poželjet ćete da ste tamo, da svjedočite svemu kroz što Alec i Katherine prolaze. Radnja je dinamična i lako se čita. Ovo je svakako knjiga koju ću poželjeti još jednom pročitati.
Moja preporuka
Napisala Dijana Mandić

- 21:29 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

O blogu

Pozdrav, dragi moji...
Ovaj blog je nastao kao "podrška" mojoj facebook stranici ( https://www.facebook.com/knjigekojeoduzimajudah/?ref=aymt_homepage_panel ) na kojoj pišem svoje osvrte na pročitane knjige.
Svako kopiranje mojih tekstova je izričito zabranjeno!

Linkovi

https://www.facebook.com/knjigekojeoduzimajudah/?ref=bookmarks