subota, 29.03.2008.

Please, Please, Please, Let Me Get What I Want

Image Hosted by ImageShack.us


Vrijedi li biti istinski sretan, pun nade i prepun onog osjećaja, da sve ide kako si prije nekog vremena samo mogao sanjati, ako ta sreća traje kratko? Kratko ali iskreno... Vrijedi li podnositi tugu i onu neku čudnu bol koja steže dišni sustav i tjera suzu na oči kad ta sva sreća svijeta nestane bez upozorenja i nadomjestka? Je li ljubav toga vrijedna?

Tragedije se događaju. I što onda, dići ruke? Odustati? Ne. Kad ti srce prepukne, moraš se vraški boriti samo da preživiš. Zato što i jesi živ. A bol koju osjećaš... to je život. Zbunjenost i strah? Podsjećaju te da negdje postoji nešto bolje i da se za to vrijedi boriti.

Image Hosted by ImageShack.us


Mislim da na svijetu ne postoji ništa ni približno slično po jačini boli koju donosi sa sobom, no što je kad izgubiš nekoga i ne znaš kako ga vratiti. Kad bespomoćno kvrčiš šake, plačeš ili jednostavno samo očajavaš jer ne možeš promijeniti stvari, jednostavno ostaju iste što god ti učinio! Kad je cijeli svemir protiv tvojih želja i uspomena, nadanja i nekad tako bistre i sretne budućnosti.

Life's fuuny smetimes. Can push pretty hard, like when you fall in love with someone but they forget to love you back.

Image Hosted by ImageShack.us


Boli...nesnosno boli... Ali ako vjerujete da ona ljubav nije bila samo dječja igra...nevažna iluzija...sreća osuđena na zaborav... Živite tu vjeru. Sreća nikad ne napušta za zauvijek! A ljubav ostaje uvijek-ako je ona ljubav... prava i iskrena, izranjana ali ujedno i jača od načvršće materije svemira, vječna i neupitna... Ako je želite nekome dati, birite se svim silama koje posjeduje vaše biće da je dokađete, podijelite, vratite ili jednostavno zadobijete. Ljubav uvijek ima svoj par. Nikad nije sama. Nemojte gubiti nadu, nikada! Ako išta na ovom svijetu nosu dobar kraj-to je ljubav...

Image Hosted by ImageShack.us


At this moment...
There are 6470818671 people in this world....
Some...
Are running scared...
Some...
Are coming home...
Some...
Tell lies to make it trough the day...
Others are just now facing the truth...
Some are evil men at war with good...
& some are good...
Struggling with evil...
Six bilion people in the world...
Six bilion souls...
And sometimes...
All you need is ONE
1



P.S. samo za tebe


12:23 | Komentari (15) | Print | ^ |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.