subota, 01.03.2008.

Jedna riječ tada, osmijeh dovoljan je jedan...

Hallo, ljudeki! Subota je i moji roditelji su odustali od kazne! Weeeeee!!!! Nego, danas u našoj zabočkoj najboljoj gimnaziji je humanitarni koncert za jednog dečka iz 1.b. Počinje u 7 i svi ste pozvani!!! Nastupa nekoliko naših bendova (samo znam za Nautilus...ali se kladim da su svi prezakonski) i cijena karte je simboličnih 10kn. Nadam se da se vidimo.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Inače nema niš pretjerano novo. Turčić i ja se nadam se napokon pomirili. U razredu mi sve štima. Nemreš si sa svima biti najbolji (bar ne u ovom slučaju), ali si možeš sa svima biti relativno dobar. Brooke ima totalno fancy dečka... nekaj u stilu Setha Cohena (ak ste gledali O.C.). Skroz su preslatki skupa. Neću baš previše detaljizirati (ako mama čita: pozdrav teta! Imate divnu kčerkicu!), samo želi poručiti Brooke: Znaš kaj ja mislim o njemu. I ima još veći plus zbog toga kaj se više smiješ, manje živciraš, više riskiraš i puno uživaš! Ajde stara, mazite se i pazite i radite gluposti.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ostale ljubavi...G. i Rafek po starom. Puno se vole, a tolko buhica imaju u glavi da je to totalno ubitačna kombinacija. Ali gledajući njih...dragi moji, možda ljubav nije dovoljna, ali ništa drugo bez ljubavi nije ni vrijedno spomena! Nadalje, Bunny i Likewtf preslatki! Svaki odmor skupa. Sve skupa. I onda kad se sjetim kak je ona pričala da, u mom slobodnom prijevodu, ne zna biti onak sldunjavo zaljubljeno romantično biće....kaj ljubav radi s ljudi...nekaj prestrašno (hihi)... Svi imaju o nekome misliti, nekoga voljeti, za nekim patiti, i to je baš lijepo. Ali ima i onih koji nisu zaljubljeni. Valjda čekaju ljeto. Imaju sreću zbog ovih klimatskih promijena, tak da će ljeto malo ubrzati sa svojim dolaskom.
Izgubih okladu. Turčić nije našo curu. Gad! I normalno da nije našo kad ima katastrofalan ukus (čast iznimkama kojih je,nažalost, veoma mali broj). I sad je osnovan žiri (Turčić kao predsjednik, Tool, Brooke i Kikač) da izaberu žrtvu s kojom ja moram iti van. I to je nekaj pretragično! Da samo vidite potencijalne kandidate....
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Sad malo da tračam dečke. Ne znam (ak ste cura) dal ste ikad bili u muškom društvu kad pričaju o curama i seksualnim iskustvima, ali to vam je koma. Kak oni drukčije razmišljaju! Npr.jedna slatka, vitka, dugokosa brineta, koja čisto super zgleda. Oni ju pogledaju, vide da iz profila ima malo izbočeniji nos i odmah je RUŽNA! A da im dođe s dekolteom, par zgodnih uleta koji ih vinu u nebo...odmah bi se rastopili. I čim bi otišla, započela bi spika: „Joj kak je ovo,joj kak je ono. Baš je ružna. Kaj si ona umišlja...“ Imaju već pripremljenu tonu jadno bezobraznih komentara. Nađu curama takve imaginarne mane! Pogotovo kad ih one ne žele (kak se meni čini). Valjda se tako jača dobri stari muški ego. Kolko samo lovačkih priča ima u 15 minuta muškog razgovora! Presmiješno! Fakat imaju bujnu maštu. Samo kaj u tim slučajevima ne vrijedi ona poslobica da je laž uvjerljivija od istine.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Da ne bi ispalo da imam nekaj opasno prtiv dečkiju. Ni najmanje. Nije da mi cure ne komentiramo dečke, pogotovo kad nam se zamjere. Ali bar ne pretjerujemo s pričama. Rađe se trača (hihi). Priroda je fakat nevjerojatna kad je združila tak različita bića. I ko sam ja da se bunim. Dečki su fakat neophodni za one najljepše trenutke našeg života. Čak nije ni tolki bed plakati zbog njihove gluposti i nezrelosti. Oni su nevjerojatno zgodni likovi u kojima su zarobljena neozbiljna djeca. A na nama je da ih odgojimo. Ah, ta divna stvorenja...
pusek


11:52 | Komentari (3) | Print | ^ |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.