Hrvatska numizmatika

ponedjeljak, 17.06.2024.

Gostovanje Zlatka Viščevića u podcastu "Surove strasti" na temu numizmatike i faleristike



"Surove strasti" su vodeći audio podcast za biznis i lifestyle u našoj zemlji, koji vode Saša Tenodi i Ivan Voras. U njemu upoznajemo ljude koji su strastveni u onome što rade. Podcast je nedavno ugostio Zlatka Viščevića, koji je govorio o numizmatici i faleristici, te kako izgleda profesionalno bavljenje time. Ovo je ujedno i prilika da se široj publici prikaže kako izgleda profesionalna karijera u ovim neuobičajenim oblastima. Početak podcasta dostupan je u video formatu, dok se nastavak može poslušati direktno na stranicama podcasta www.surovestrasti.com.

Ovaj video je snimljen u veljači 2024. godine u produkciji NumizmatikaNET i podcasta "Surove strasti". Voditelji podcasta su Saša Tenodi i Ivan Voras.

Link na video: Gostovanje Zlatka Viščevića u podcastu "Surove strasti" na temu numizmatike i faleristike

Oznake: NumizmatikaNET, Zlatko Viščević, Zlatko Viscevic, kolekcionarstvo, hobi, skupljanje, kolekcija, zbirka, procjena, Podcast:, numizmatika, metalni novac, novac, stari novac, kovanice, kovani novac, notafilija, novčanice, papirni novac, faleristika, odlikovanja, orden, ordeni, medalja, medalje, odličja, Surove strasti, Saša Tenodi, Ivan Voras

- 10:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #