Mljet (NOVI VIDEO)

19.10.2021.

Predtsavljam vam moj novi video, o otoku Mljetu.Gotovo ni jedan otok ne može se pohvaliti da ima toliko šume kao Mljet, koji pruža i ostale prirodne vrijednosti, poput jezera. Odisejev otok (tj. njegov dio) zbog toga je proglašen jednim od naših osam nacionalnih parkova.

Oznake: Mljet

Močvara na Mljetu

19.09.2021.

Istražite sa mnom močvaru na Mljetu. Na ovom otoku nema samo plaža, kamene obale, prostranih šuma bora, morskih jezera, već i močvare zvana blata.
Više o blatima: https://prirodahrvatske.com/blata/

Oznake: Mljet

NOVI VIDEO: Mljet – zeleni otok plavog Jadrana

29.11.2017.

Mljet je jedan od mojih omiljenih otoka, još kada sam kao student biologije ondje boravio deset dana. nakon toga, sam u vezi ptica i pisanja knjige obišao skoro sve dijelove, ronio i na pučinskoj strani i u slanim jezerima, a na Cessni sam ga i obletio. To doista je zeleni otok našeg plavog Jadrana.Pratite me na Instagramu: Instagram
Pratite stranice na Facebooku Wild Croatia
Pretplatite se na moj Youtube kanalOznake: Mljet, Jadransko more, more, otok, otoci, šuma, Bor, NACIONALNI PARK, blace, uvala, Jezera

Hrvatski nacionalni parkovi - SLIDESHOW

11.10.2017.

Imao sam sreće da sam dugo sam i puno obilazio i radio u nacionalnim parkovima. Složio sam stoga kratak slideshow s nekim od fotkama.

Podsjećam, ima ih osam: : Plitvička jezera, Mljet, Brijuni, Risnjak, Sjeverni Velebit, Kornati, Paklenica i Krka.Na žalost, zbog cijena postaju sve nedostupniji hrvatskim građanima :( Bio sam na Krki, obitelj s dvoje djece potrošit će i do 100€ u par sati.

Oznake: nacionalni parkovi, Plitvička jezera, Mljet, Brijuni, Risnjak, Sjeverni Velebit, kornati, paklenica, Krka

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.