Čikat Bay, Lošinj (VIDEO)

24.02.2024.

Otok Lošinj pun je lijepih uvala i plaža, Čikat je jedna od njih. U blizini je Malog Lošinja otkud kratka šetnja kroz šumicu dovodi do ovog lijepog mjesta.

Kako to izgleda u videu, pogledajte:

Oznake: Jadransko more, Lošinj

Istarske plaže (VIDEO)

18.02.2024.

Poštovani, predstavljam novi video: Istarske plaže. Istra je naš najveći poluotok s dugačkom obalnom linijom. Ovdje dakako nalazimo mnogo plaža, od urbanih u gradovima poput Pule ili Rovinja do divljih, prirodnih poput Kamenjaka. Koja je vaša omiljena istarska plaža?

Oznake: Istra, Putovanja

Rab, novi video

12.02.2024.

Poštovani

predstavljam novi video o gradu Rabu na istoimenom otoku. Grad je poznat po povijesti, starim građevinama, četiri zvonika i po još mnogo toga lijepog :)

Oznake: Rab, Jadransko

Indonezijski dnevnik: 8. Čarobna rižina polja Sidemen, Bali

22.01.2024.

Smješteno u srcu pokrajine Karangasem na Baliju, podno vulkana Agung nalazi se zadivljujuće selo Sidemen, mjesto poznato po svojim zapanjujućim rižinim poljima koja su prizor za vidjeti.

Oznake: Bali, Putovanja

Indonezijski dnevnik: 7. Lagong – očaravajući ples Balija

19.01.2024.

Na Baliju smo prisustvovali tradicionalnom plesu Lagong, što je zaista prvoklasno i neizostavno iskustvo svakog posjetitelja ovog čarobnog otoka.

Oznake: Bali, Putovanja

Indonezijski dnevnik: 6. U Seminyak na plažu

14.01.2024.

Nakratko smo posjetili Seminyak na južnoj obali Balija, da osjetimo turističko srce ovog otoka.

Seminyak je popularno turističko odredište smješteno na zapadnoj obali Balija u Indoneziji. Poznato je po prekrasnim plažama, luksuznim odmaralištima, luksuznim trgovinama i živahnom noćnom životu. Seminyak nudi savršen spoj opuštanja i zabave, što ga čini idealnim odredištem za putnike svih dobnih skupina.

Oznake: Bali, Putovanja

Indonezijski dnevnik: 5. U posjetu slapu Nung Nung, Bali

07.01.2024.

Skriven u dubokom kanjonu i sjeni bujne tropske šume nalazi se Nungnung, jedan od najljepših vodopada na Baliju.
Kako to izgleda, pogledajte u videu:


Oznake: Bal, Putovanja

Indonezijski dnevnik: 4. U Ubudu (Bali)

30.12.2023.

Smješten u srcu indonezijskog otoka Bali, Ubud je šarmantan i slikovit gradić koji posjetiteljima nudi jedinstveni uvid u bogatu kulturnu baštinu i zapanjujuću prirodnu ljepotu otoka. Sa svojim bujnim zelenilom, kaskadnim rižinim poljima i zelenim šumama, Ubud je praznik za osjetila, nudi obilje prizora, zvukova i mirisa koji će zasigurno očarati i oduševiti.

Indonezijski dnevnik: 3. Rafting na Baliju

26.12.2023.

Za vrijeme boravka u Ubudu, imali smo puno toga za obići. Kako sam oduvijek volio rijeke, iako se više njima ne bavim, odlučio sam se za rafting. Bali su konačno tropi i ima puno kiše. Vulkanski krajolik zaslužan je za duboke kanjone, a u jednom od njih teče rijeka Ayung. Puna je brzaka, u dubokoj sjeni sutjeske i guste šume.

Kako sve to izgleda, pogledajte u videu:

Oznake: Bali, rafting

Indonezijski dnevnik: 2. Naš dom u Ubudu, Bali

24.12.2023.

Objavio sam drugi nastavak mojeg indonezijskog dnevnika. Još sam na Baliju, pogledajte što smo odabrali za našu bazu.Do idućeg gledanja i slušanja, topli pozdravi iz Indonezije.

Oznake: Bali, indonezija

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.