Indonezijski dnevnik: 10. U luksuznoj vili na Baliju

16.03.2024.

Proveli smo nekoliko dana u luksuznoj vili između džunglei rižinih polja u ruralnom Ubudu, otok Bali. Pogledajte u videu kako to izgleda.

Ubud je popularno odredište na Baliju u Indoneziji, poznato po svojim zapanjujućim rižinim terasama, bujnim džunglama i duhovnoj atmosferi. Ako planirate putovanje u Ubud i tražite opciju luksuznog smještaja, u okolici ima mnogo vila koje nude vrhunske sadržaje i usluge.


Indonezijski dnevnik 11.: Na Rajskom otoku

09.03.2024.

Otoci Gili male su tropske oaze pored Balija gdje smo proveli tjedan dana. Pogledajte kako izgleda boravak na Gili Meno, jednom od tih otočića.

Pogledajte video:

Oznake: indonezija, Bali, Putovanja

Novalja i okolica na Pagu (VIDEO)

02.03.2024.

Okolica Novalje na Pagu jedan je od najatraktivnijih dijelova ne samo ovog otoka, već i cijelog Jadrana i Hrvatske. Jeste bili?

Pogledajte u videu:

Oznake: špag, Jadransko more

Indonezijski dnevnik: 9. Zora na vulkanu Batur, Bali

28.02.2024.


Dočekali smo zoru na vulkanu Batur, gledajući drugi vulkan ali i ostatak Balija.

Izlaz sunca na Baliju je nezaboravno iskustvo koje nudi jedinstvenu priliku svjedočiti ljepoti prirode u njezinom najboljem izdanju. Mount Batur, aktivni vulkan, nalazi se u središnjem gorju Balija, a pješačenje do vrha kako bi promatrali izlazak sunca nezaobilazna je aktivnost za avanturističke putnike. Pješačenje počinje rano ujutro, obično oko 3 ili 4 sata ujutro, a do vrha je potrebno oko dva sata. Putem će planinari prolaziti kroz bujne zelene šume i uživati u mirnom okruženju.

Pogledajte kako je bilo:

Oznake: Bali, indonezija

Čikat Bay, Lošinj (VIDEO)

24.02.2024.

Otok Lošinj pun je lijepih uvala i plaža, Čikat je jedna od njih. U blizini je Malog Lošinja otkud kratka šetnja kroz šumicu dovodi do ovog lijepog mjesta.

Kako to izgleda u videu, pogledajte:

Oznake: Jadransko more, Lošinj

Istarske plaže (VIDEO)

18.02.2024.

Poštovani, predstavljam novi video: Istarske plaže. Istra je naš najveći poluotok s dugačkom obalnom linijom. Ovdje dakako nalazimo mnogo plaža, od urbanih u gradovima poput Pule ili Rovinja do divljih, prirodnih poput Kamenjaka. Koja je vaša omiljena istarska plaža?

Oznake: Istra, Putovanja

Rab, novi video

12.02.2024.

Poštovani

predstavljam novi video o gradu Rabu na istoimenom otoku. Grad je poznat po povijesti, starim građevinama, četiri zvonika i po još mnogo toga lijepog :)

Oznake: Rab, Jadransko

Indonezijski dnevnik: 8. Čarobna rižina polja Sidemen, Bali

22.01.2024.

Smješteno u srcu pokrajine Karangasem na Baliju, podno vulkana Agung nalazi se zadivljujuće selo Sidemen, mjesto poznato po svojim zapanjujućim rižinim poljima koja su prizor za vidjeti.

Oznake: Bali, Putovanja

Indonezijski dnevnik: 7. Lagong – očaravajući ples Balija

19.01.2024.

Na Baliju smo prisustvovali tradicionalnom plesu Lagong, što je zaista prvoklasno i neizostavno iskustvo svakog posjetitelja ovog čarobnog otoka.

Oznake: Bali, Putovanja

Indonezijski dnevnik: 6. U Seminyak na plažu

14.01.2024.

Nakratko smo posjetili Seminyak na južnoj obali Balija, da osjetimo turističko srce ovog otoka.

Seminyak je popularno turističko odredište smješteno na zapadnoj obali Balija u Indoneziji. Poznato je po prekrasnim plažama, luksuznim odmaralištima, luksuznim trgovinama i živahnom noćnom životu. Seminyak nudi savršen spoj opuštanja i zabave, što ga čini idealnim odredištem za putnike svih dobnih skupina.

Oznake: Bali, Putovanja

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.