Indonezijski dnevnik: 4. U Ubudu (Bali)

30.12.2023.

Smješten u srcu indonezijskog otoka Bali, Ubud je šarmantan i slikovit gradić koji posjetiteljima nudi jedinstveni uvid u bogatu kulturnu baštinu i zapanjujuću prirodnu ljepotu otoka. Sa svojim bujnim zelenilom, kaskadnim rižinim poljima i zelenim šumama, Ubud je praznik za osjetila, nudi obilje prizora, zvukova i mirisa koji će zasigurno očarati i oduševiti.

Indonezijski dnevnik: 3. Rafting na Baliju

26.12.2023.

Za vrijeme boravka u Ubudu, imali smo puno toga za obići. Kako sam oduvijek volio rijeke, iako se više njima ne bavim, odlučio sam se za rafting. Bali su konačno tropi i ima puno kiše. Vulkanski krajolik zaslužan je za duboke kanjone, a u jednom od njih teče rijeka Ayung. Puna je brzaka, u dubokoj sjeni sutjeske i guste šume.

Kako sve to izgleda, pogledajte u videu:

Oznake: Bali, rafting

Indonezijski dnevnik: 2. Naš dom u Ubudu, Bali

24.12.2023.

Objavio sam drugi nastavak mojeg indonezijskog dnevnika. Još sam na Baliju, pogledajte što smo odabrali za našu bazu.



Do idućeg gledanja i slušanja, topli pozdravi iz Indonezije.

Oznake: Bali, indonezija

Bali dnevnik: 1. Uvod

20.12.2023.

Razočaran i psihološki te zdravstveno uništen snimanjem i promoviranjem prirode u Hrvaskoj, otišao sam na dva mjeseca u Indoneziju, prva stanica Bali. Pogledajte u videu nešto više o tome:



Slijede novi nastavci.

Pozdrav iz dalekih tropa!

Oznake: Bali, indonezija, Putovanja

Novi film o Hrvatskoj

01.12.2023.


S ponosom vam predstavljam svoj NOVI FILM: Hrvatska, šareni mozaik (dokumentarni film, 60 minuta). Naracija je na engleskom, ali možete uključiti hrvatske titlove (dostupni su i engleski titlovi).
Hrvatska je mala, ali raznolika i ima mnogo lica. S površinom od samo 55 000 km2, ova je zemlja most od Mediterana do alpskog područja na sjeveru, prostrane Panonske nizine na istoku i dinarske divljine na jugoistoku.
Istražite Hrvatsku!

Oznake: Hrvatska, fil

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.