Robert Bryndza: Mutna voda

petak , 04.01.2019.





Robert Bryndza: Mutna voda

Izdavač: Znanje

3. dio iz serijala Detective Erika Foster

Prva pročitana knjiga i osvrt u ovoj novoj 2019. godini.

Detektivka Foster tražeći drogu u kamenolomu ,slučajno otkriva još jedan paket na muljevitom dnu kamenoloma. Nastupio je šok cijele ekipe kada su otkrili kako se u plastičnoj vreći nalazi kostur djevojčice. Ubrzo otkrivaju identitet kostura, a radi se o odavno nestaloj sedmogodišnjoj djevojčici Jessici Collins.

Erika preuzima slučaj koji nitko ne želi,otkriva da je prva istraga imala puno propusta. Uz stare dokaze koje mora pregledati pojavljuju se i novi dokazi i tragovi. Hoće li i ovaj puta Erika riješiti nerješivi i slučaj ili će krivac ostati nepoznati?


Odlična, uzbudljiva,tajanstvena priča. Do samoga kraja ne znate tko je krivac i ima li ga uopće. Priča je puna raznolikih tajanstvenih likova koje polako upoznajemo kako se slučaj zapetljava. Dok Erika rješava slučaj događaju se nova ubojstva, neke tajne se počinju otkrivati, a uz sve to ima i romanse.
Jednom kada počnete čitati teško se odvojiti. Slobodno mogu reći kako je ova knjiga najbolja do sada iz serijala. Ni prve dvije nisu loše, dapače odlične su, a u ovoj knjizi se vidi još veči pomak u pisanji , zapletu i raspletu. Da, za nijansu mi je bolja od prethodnik nastavaka. Nestrpljivo očekujemo četvrti nastavak ovog serijala i preostaje nam za vidjeti kako će sve izgledati. Hoće li nam nastavak biti još bolji od ovoga ili nešto slabiji saznati ćemo uskoro.

Preporučam!

Osvrt Natalija M.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.