Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/edoimedo

Marketing

Robert Bryndza: Mutna voda





Robert Bryndza: Mutna voda

Izdavač: Znanje

3. dio iz serijala Detective Erika Foster

Prva pročitana knjiga i osvrt u ovoj novoj 2019. godini.

Detektivka Foster tražeći drogu u kamenolomu ,slučajno otkriva još jedan paket na muljevitom dnu kamenoloma. Nastupio je šok cijele ekipe kada su otkrili kako se u plastičnoj vreći nalazi kostur djevojčice. Ubrzo otkrivaju identitet kostura, a radi se o odavno nestaloj sedmogodišnjoj djevojčici Jessici Collins.

Erika preuzima slučaj koji nitko ne želi,otkriva da je prva istraga imala puno propusta. Uz stare dokaze koje mora pregledati pojavljuju se i novi dokazi i tragovi. Hoće li i ovaj puta Erika riješiti nerješivi i slučaj ili će krivac ostati nepoznati?


Odlična, uzbudljiva,tajanstvena priča. Do samoga kraja ne znate tko je krivac i ima li ga uopće. Priča je puna raznolikih tajanstvenih likova koje polako upoznajemo kako se slučaj zapetljava. Dok Erika rješava slučaj događaju se nova ubojstva, neke tajne se počinju otkrivati, a uz sve to ima i romanse.
Jednom kada počnete čitati teško se odvojiti. Slobodno mogu reći kako je ova knjiga najbolja do sada iz serijala. Ni prve dvije nisu loše, dapače odlične su, a u ovoj knjizi se vidi još veči pomak u pisanji , zapletu i raspletu. Da, za nijansu mi je bolja od prethodnik nastavaka. Nestrpljivo očekujemo četvrti nastavak ovog serijala i preostaje nam za vidjeti kako će sve izgledati. Hoće li nam nastavak biti još bolji od ovoga ili nešto slabiji saznati ćemo uskoro.

Preporučam!

Osvrt Natalija M.


Post je objavljen 04.01.2019. u 14:55 sati.