Lavlja družica Julie Garwood

petak , 17.02.2017.




Lavlja družica Julie Garwood
Izdavač: Mozaik knjiga


Christina je djevojka odrasla u indijanskom plemenu Dakota nakon što je ostala bez majke. Živjela je u Crnim planinama sa svojom novom obitelji sve dok nije bila spremna otići u Englesku. Prije nego što stigne u Englesku odlazi kod svoje jedine tete u Boston , nakon čega odlaze u Englesku gdje će Christina biti uvedena u londonsko društvo. Na jednoj zabavi Christina upoznaje šaramantnog markiza Lyona koji joj odmah privuče pažnju. Ni markiz Lyon nije ostao ravnodušan prema Christini i htio je odmah znati što više o njoj. Christina je prema svima bila nepovjerljiva i dobro je čuvala svoju tajnu za koju nitko nije znao. U markizovom društvu Christina je bila smetena i morala je uložiti veliki napor da pripazi što priča, a markiz ju je smatrao vrlo neobičnom i predivnom djevojkom. Nakon ukradenog poljupca Christina odluči da će se udati za markiza,obaviti zadatak zbog kojeg je i došla u Englesku, a nakon toga jednostavno se vratiti na Crne planine.

Ali nije sve tako jednostavno, veliki utjecaj na njene odluke ima i njena pohlepna teta “stara vještica” koja joj nije previše sklona i Christini će raditi velike probleme. Cristina se uz sve probleme koje ima mora boriti još i sa starom histeričnom groficom. Lyon je pokušava osvojiti, a to nije ni malo lako, jer ako Christina prihvati njegovu ljubav mora otkriti svoju tajnu.


Napokon je i ova knjiga došla na red za čitanje. Kao što sam i očekivala savršena priča, puna ljubomore, spletki , ljubavi i tajni. Zabava vam je zagarantirana jer ima dosta smiješnih situacija, ali uz to ima i raznih spletki i opasnih situacija. Priča je to koja vas vuče dalje na čitanje sa svojom napetom radnjom. Baš kao što smo i navikli od Judith.



<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.