subota, 03.11.2012.

kako živjeti "pravi" život

zamisliti se samo, jer je jedino to ono "pravo":
svi smo mi dobro plaćeni reklamni stručnjaci, manageri, direktori, umjetnici..i svašta nešto, svakako inspirativno, poželjno..
jedini posao nam je da izmišljamo efektna rješenja i da nam novac samo curi...po mogućnosti drito na gold- amex
pa da se napokon posvetimo ozbiljnom problemu, kamo ćemo i na koju daleku destinaciju otputovati..i tamo naravno birati iz rafaelo piramide sretno dobitnu kuglicu, dok nas par kakadua uveseljava, a posluga jednostavno oduševljava..
e da, uz sebe imamo ili želimo predivnog glumca ili glumicu za partnera koji ima isto tako super uber posao...
poneko od nas ili ipak svi..
imaju razne dobi djecu koja su naravno odlični učenici, studenti, uspješni ljudi..koji eventualno malo drame kojeg će telefonskog operatera izabrati i koji najnoviji mobitel kupiti i kojima je dovoljno ujutro staviti na stol kutiju pahuljica i vrč mlijeka ili samo kinderpinqvi..uz neizbježan osmijeh i poljubac u svako to *ebno...sunčano jutro
svi mi bi ako već ne sada, al sutra svakako, da živimo u predivnom velikom stanu, obavezno sa pogledom na park ili šumu, a kupljenom na kredit kojeg bez problema otplaćujemo..
ili još bolje ta briga je već iza nas...
roditelji...ah daa..no dobro, oni su tamo negdje daleko na obali, u zagorju ili krasnom staračkom domu i čujemo se samo za blagdane, rođendane i sl. i inače ništa pod milim bogom ne trebaju..osim novi preljev plavkastog ehotona na svojim sjedinama....
a kada sa posla gdje smo se smiješili jedni drugima, a direktor se zadovoljan našom prezentacijom još i rukovao sa nama i nakon što smo popili onu kavicu ili fini- mini juhicu, dođemo doma, vozeći se naravno praznim cestama, slušajući operu u das autu, samo preslušamo sekretaricu, koja je prepuna poziva i prijedloga i smijeha sa urnebesnih zabava...ulazimo u svoju 7metarsku kuhinju koja miriši na planinski proplanak, istresemo ljubičastu vrećicu sa pravim komadićima zeca svojoj sivoj whiskas ljubimici...koja se sretno igra sa zewa toalet rolama..
istuširamo se, preodjenemo u prepoznatiljiv brand i sa trovremenskim taftom...odemo van sa "pravim" ili potencijalnim partnerom,
kamo nego na večeru u najskuplji trenutno hit restoran...
djeca, sa zadaćama, aktivnostima, pubertetskim ispadima i sl. čudom nestaju, kao i mrlja sa omiljene majice potopljene u snagu roza vanish-a.
dom nam za to vrijeme održava spremačica koja je naravno neprimjetna...
veš nam pere, suši, valjda i pegla stroj koji ima timer..
wow
e to je onda "prava" stvar:)))

- 15:03 - Komentari (19) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>