Europa kakvu (ne) želimo?

utorak , 11.04.2017.



U svjetlu najnovijih promjena stavova nekad apologeta masovne migracije u Europu, treba se prisjetiti jednog govora Madžarskog premijera koji je "škorirao Europu" i "multikulturnjake" tj. "neoliberale". Svaka istina na kraju dolazi na vidjeli, pa tako i ova.

"Bruxelles ne smije biti iznad zakona. Ne smijemo dozvoliti da nam nameće svoju kozmopolitsku imigracijsku politiku. Ne smijemo dozvoliti uvoz zločina, terorizma, homofobije i antisemitizma u Mađarsku."

Mađarski premijer Viktor Orban je održao moćni govor u kom je pozvao na razmontiranje projekta EU i rekao da bi članice trebale same odlučivati o svojoj sudbini. Njegova poruka se mora čuti posvuda. Premijer je urgirao na javnost da ne dozvoli bezličnim, neizabranim i od poreza izuzetim vladarima EU i UN da nastave s namjernim uništavanjem država putem masovne imigracije kroz njihove granice. Rekao je kako je sudbina Mađara postala isprepletena s sudbinama europskih nacija i da je u tolikoj mjeri postala dio unije da čak ni pojedinci ne mogu biti slobodni ukoliko Europa nije slobodna.

Europa je danas krhka i slaba i nije slobodna iz razloga što je sloboda povezana s istinom, a u Europi je danas zabranjeno govoriti istinu. Čak i kada je napravljena od svile, brnjica je brnjica.”.

Istaknuo je kako je danas zabranjeno reći da izbjeglice ugrožavaju Europu, da imigracija donosi zločin i terorizam u europske države i da migranti ugrožavaju europski način života, kulturu, običaje i kršćansku tradiciju. Orban je napomenuo da ova masovna imigracija nije posljedica nenamjernog niza posljedica, već unaprijed isplanirana i osmišljena operacija s ciljem naseljavanja ljudi u Europi koji će preoblikovati religijsku i kulturnu pozadinu Europe i eliminirati glavnu prepreku ka internacionalizmu – države.

Dame i gospodo, današnji neprijatelji slobode su obučeni u drugačiju odoru od one koju su imali raniji imperijalni vladari i oni koji su vodili sovjetski sustav. Oni koriste drugačije alate kojim namjeravaju nas podčiniti, nas zarobiti nas i uzeti nam slobodu iako nas ne skupljaju u koncentracijske logore niti šalju tenkove da okupiraju naše države. Njihova današnja artiljerija su ucjene i prijetnje.

Ipak, narodi Europe se bude i pregrupiraju, a stupovi suzbijanja istine se polako krive i počinju pucati. Narodi Europe polako shvaćaju kako je njihova budućnost ugrožena, kako su ugroženi poslovi, sigurnost i miran život. Europa je zajednica kršćanskih, slobodnih i neovisnih nacija u kojima su i muškarci i žene jednaki, u kojima postoje solidarnost i tolerancija, ponos i poniznost, pravda i milost.


Rekao je kako opasnost ovog puta ne stiže u obliku ratova i prirodnih katastrofi već u obliku masovne migracije koja kao vodeni val erodira obalne stijene. Izjavio je kako je pravi razlog migracije okupacija teritorija, iako se ona navodi kao humanitarna kriza.

Mi smo navodno neprijateljski nastrojeni ksenofobi, ali prava istina jest da među onima koji su došli bježeći od rata ima i onih koji su došli ovdje s namjerom da promjene našu državu kako njima odgovara upotrebljavajući nasilje."

Orban je rekao i kako Mađarska mora stati na put Bruxellesu ako misli da zaustavi ovu masovnu migraciju, jer je upravo Bruxelles sa svojim fanatičnim internacionalizmom odgovoran za trenutnu situaciju.

Bruxelles ne smije biti iznad zakona. Ne smijemo dozvoliti da nam nameće svoju kozmopolitsku imigracijsku politiku. Ne smijemo dozvoliti uvoz zločina, terorizma, homofobije i antisemitizma u Mađarsku. Ne smijemo dozvoliti da nam govore koga možemo, a koga ne možemo pustiti u našu državu i s kim ćemo živjeti i dijeliti našu državu. Na kraju ćemo mi biti oni koji će morati napustiti vlastitu državu. Stoga moramo odbaciti ovu shemu, ne tolerirajući nikakve ucjene i prijetnje. Vrijeme je da pružimo otpor, da prikupimo saveznike i da s ponosom podignemo zastavu naše nacije. Došlo je vrijeme da spriječimo uništenje Europe i spasimo njenu budućnost. U ovom trenutku pozivam sve državljane Mađarske na ujedinjenje, neovisno od stranačkog opredjeljenja, a isto tako pozivam i sve europske nacije da se ujedine radi očuvanja jedinstva Europe. Ako ujedinimo snage, neće nas moći srušiti. Zajedno smo jači.

Davne 1848. rečeno dnam je kako smo zarobljeni u Austrijskom carstvu. Da smo tada odustali od borbe, Njemačka bi progutala našu naciju i više ne bismo postojali. Isto tako su nam 1956. godine rekli da moramo ostati okupirana sovjetska država, ali tek tada je izbio pravi patriotizam iz svih nas. Da smo se onda predali, Sovjeti bi nas zauvijek progutali. Danas nam govore treba da se predamo uništenju jedinstvenosti, autonomije i nacionalnosti u sklopu nečega što bi se nazvalo Sjedinjene Europske Države.

Ne smijemo dozvoliti da se to dogodi. Moramo govoriti glasno i jasno i moramo odgovoriti na najvažnije pitanje koje će odrediti našu sudbinu: “Hoćemo li biti robovi ili ćemo biti slobodni?!

Borimo se Mađari, borimo se za Mađarsku!



Povijesni govor Viktora Orbana, 15.03.2016.


Moje pitanje glasi treba li i hoće li Hrvatska dočekati svog Orbana, osobu koja zdušno, iskreno i odvažno, s programom i sa srcem brani vitalne nacionalne političke i ekonomske interese? Svi koji žive u Hrvatskoj politički su Hrvati, pa tako, kao što je to vrlo jasno u svom inauguracijskom govoru rekla Predsjednica RH, aludirajući na modernu i danas u svjetu općeprihvaćenu ideju o državnosti kao nacionalnosti, ideju koja ne isključuje njegovanje vlastite tradicije i korijena, ali uključuje potpuno drugačiji pogled od onog koga se još u 21. stoljeću drže marksisti i njihovi "prijatelji" stojeći na pozicijama 19. stoljeća.. Sve ostalo je jugofilska demagogija, kojoj je mjesto izvan Hrvatske, a što je vrlo jasna poruka svima onima koji je zagovaraju, uključujući tu i blogere na ovom blogu.


Oznake: Migranti, Madžarska, Viktor Orban, EU

Migranti: Što mediji prešućuju (5)

ponedjeljak , 02.11.2015.



Spuštajući u Siriji muslimane na koljena, Ivan Pavao II bio je prvi papa koji se pomolio u džamiji. Njegov nasljednik, Benedikt XVI, podigao je muslimane na noge kada govoreći studentima u Regensburgu, (Bavarska, Njemačka) rekao “kako Bog djeluje posredstvom logosa, koji je i razbor i riječ … Stoga griješi protiv Boga onaj tko u njegovo ime poziva na džihad.”
Citirao je i bizantskog imperatora Manuela II Paleologa:
“Pokažite ono novo što je donio Muhammed, pa ćete naći samo zlo i neljudsko, poput propovijedi da se vjera širi mačem.”
Iako teološki konzervativac, koji drži kako Islam ima nepremostivi problem - prilagodbu suvremenoj civilizaciji, papa je objasnio da je njegov citat pogrešno shvaćen čime je u stvari on ustuknuo pred očiglednom istinom.

Njegov nasljednik, papa Franjo I, prilikom posjeta Turskoj izjavljuje kako je Kur’an knjiga mira iako svi znaju i svima je jasno kako ta činjenica ne stoji. Papa izjavljuje i kako terorizam nije Islam iako je džihad, rat protiv nevjernika, sveta dužnost svakog dobrog muslimana, što sve crno na bijelo piše u Kur’anu koji je, kako muslimani drže, Alahova riječ. Isti papa poziva kršćane da u svoj dom prime migrante koji u stotinama tisuća, milijunima nasilno ulaze u Europu koja sve to gleda baš kao što su i Rimljani gledali kako dolaze barbari i osvajaju Rim.




Zapravo sve ukazuje i opći je dojam kako je džihad nakon desetljeća šutnje muslimanskog svijeta nova strategija ulema i šeika širom svih džamija ovog svijeta. Činjenica je i kako su sve izjave, koje su stizale ili stižu, prepune islamo-fašizma i prezira prema čovjeku uopće. Činjenica je kako mediji to ili minoriziraju ili prešućuju, a zapravo toleriraju dok u isto vrijeme traže dlaku u jajetu dužnosnicima svih kršćanskih crkvi koje razapinju za gotovo svaku izjavu. Pa se postavlja pitanje radi li se to u ime tolerancije i pokušaja uspostavljanja dijaloga sa “neprijateljem” ili se naprosto radi o umornoj civilizaciji koja uzmiče i nestaje izbjegavajući konflikt već prilično zaoštrenih odnosa?



Zanimljivo je kako se redom u svim džamijama ovog svijeta, pozivajući se na učenje proroka Muhameda, u tekstovima ili tijekom propovijedi na molitvama petkom, poput nekog velikog finala kojom završava predstava, najavljuje neizbježan pobjednički povratak muslimana u Europu i pad Rima. A Europa odnosno, Rim, to čuje, ne reagira i šuti.

Šeik Jusuf al-Karadavi, jedan od najutjecajnijih sunitskih ulema u svojoj fatvi (vjersko razmišljanje) postavljenom na jednom islamskom portalu to prepoznaje kao "znak pobjede Islama", što nalazi i u jednom adetu (kazivanju proroka Muhammeda što je poslije Kur’ana drugi tekstualni autoritet koji oblikuje šariju, Islamsko pravo)..
Proroka pitaju koji će grad islam prvo osvojiti, Konstantinopolis ili Rim?
"Grad Hirkil", odgovara Alahov poslanik podrazumijevajući Konstantinopolis koji je puno kasnije, 1453, osvojio mladi osmanlijski ratnik Muhamed bin Murad, poznatiji kao Muhamed Osvajač.
"Konstantinopolis je osvojen, a drugi dio proročanstva ostaje. To je osvajanje Rima. Nadamo se i vjerujemo kako će i on biti osvojen" piše saudijski šeik.
"To znači da će se Islam u Europu vratiti kao osvajač i pobjednik nakon što je iz nje dva puta protjeran; jednom s juga, iz Andaluzije, a drugi put s istoka, kada je više puta kucao na vrata Atene".
"Možda će sljedeće osvajanje, Alahovom voljom, biti snagom molitve i ideologije" smatra šeik koji svoja zapažanja iznosi pred TV kamerama svake nedjelje na religioznom programu Al-Džazire što se emitira širom svijeta.
”Osvajanja ne moraju bit obavezno mačem. Ni Meka nije osvojena mačem ili ratom već sporazumom i mirom. Možda ćemo te (europske) zemlje osvojiti i bez vojske. Potrebna nam je samo armija propovjednika i učitelja koji će Islam predstaviti na svim jezicima i dijalektima. Europa će uvidjeti kako pati od materijalističke kulture, tražit će alternativu, izlaz, pojas za spašavanje. Pojas neće naći, ali će pronaći poruku Islama, poruku mujezina. Islam će se vratiti u Europu i Europljani će prijeći u islam. To je u Alahovoj moći".




Sudanski šeik Muhamad Abd al-Karim na propovijedi u Kartumu također podsjeća na osvajanje Konstantinopolisa i Istočnog carstva.
"U budućnosti muslimani će imati moćnog kralja koji će širiti Islam, i Rim će biti osvojen".
Kako mač otpada, a ostaje samo Kur’an, papi i kršćanima trebalo bi laknuti. Jedino što trebaju je čekati. Protestiraju li, jer baš neće samo tako lako odreći svoje vjere i kulture, onda će biti proglašeni netolerantnim i neciviliziranim. Kako onda tumačiti slobodu vere?
"U vjeri nema prisile" kaže Kur’an, iako se teolozi islama ne slažu oko limita te slobode. Mnogi zato sebi dopuštaju agresivne propovijedi o drugim religijama ili, kao nedavno, zahtijevaju da musliman koji primi kršćanstvo i postane kufr – nevjernik – bude ubijen. Ima i mnogo žešćih reakcija na današnja svjetska zbivanja. Cyber prostor Interneta vrvi od poziva na džihad.
"Kontrolirat ćemo Vatikan, kontrolirat ćemo Rim, predstaviti mu islam. kršćani će nam ponizno plaćati džiziju (porez kog plaćaju nemuslimani pod muslimanskom vlašću) ili će prijeći u islam." prijeti saudijski šeik Muhamed bin Abd al-Rahman al-Arifi, imam džamije saudijske Akademije za obranu "Kralj Fahd".




Je li itko u Europi uopće reagirao na te optužbe i prijetnje? Je li to vjerska tolerancija? Je li to ravnopravnost i izbalansiranost vijesti koje nam prezentiraju mediji? Hoćemo li se samo baviti kršćanskim uvredama Islama ili onime što mislimo da bi mogle biti uvrede? Ili obrnuto ne vrijedi jer uvrede koje potječu od fanatiziranih radikalnih šeika koji, često uz suglasnost svojih država, brane Islam ne ustežući se pri tome širiti mržnju prema drugim religijama, su ono što se mora slijediti?

I tako, dok se na religijsko-kulturološkom planu vodi kampanja, za to vrijeme upravo iz država, gdje svi ti šeici djeluju propovijedajući Islam kroje kulturu i oblikuju um pojedinaca i javnog mnijenja, migrant masovno i nesmetano ulaze u Europu. Jesu li to, kako bi Rimljani rekli, barbarske horde pred kojima padaju granice?

Svi antagonizmi između kultura potječu izravno iz njihovih religija. Zato je poricati razlike i naivno i opasno i glupo, baš kao što je i naivno i opasno i glupo pometanje svih tih konflikta pod tepih, a što rade ateisti. Čitamo li Huntingtona, moramo čuti i šeika Ahmad al-Kubeisija na saudijskom kanalu Al-Resalah:
"Konflikt Zapada s Islamom i muslimanima je vječan, predodređena sudbina kojoj se ne može izbjeći do Sudnjeg dana.”
“U islamu” kaže šeik “džihad se vodi kako bi se širili njegovi principi, pravda i pogledi. Zanimljivo kako je to upravo ono što i dan danas radi SAD kad širi svoju demokraciju. Sve sredstva koja koriste SAD kako bi širile svoju viziju demokracije koja treba pokoriti svijet, sve te međunarodne organizacije, svi ti ljudi i nacije, sva su ona ista kao i ona koje je Islam koristio šireći monoteizam u vremenima kada su se ljudi klanjali idolima. To je isto. Ono što je rečeno tamo, rečeno je i ovde. Ako je ono bilo ispravno, onda je i ovo ispravno. Ako je ono bila greška, onda je i ovo greška".
Što reći za šeika Abd al-Aziz Favzan al-Favzana, profesora islamskog prava na saudijskom sveučilištu Al-Imam, koji promovira tezu o "pozitivnoj mržnji" muslimana prema kršćanima?
Neko će reći kako to nije istinski islam. Smuljam, ali recimo da možda i nije. No dio je stvarnosti u kojoj živimo i na koju umorna kršćanska civilizacija okreće glavu.

Religija nikada ne može biti neutralan faktor u životu vjernika jer svaki vjernik osjeća njeno prisustvo. Ako mu vjera nije težak teret, kreće se slobodno. Religijska tolerancija moguća je samo kad su sve strane tolerantne. Sunitski muslimani Europi nameću šerijatski zakon, napadaju kršćane i šijite.
“Oni su došli u Europu da me ubiju siluju, da dobiju besplatan život pun besposlice i besplatan smještaj. Ja da tome popustim? Možeš misliti! Pitanje je bi li Europljani uopće ostali živi kada bi to isto radili na Bliskom istoku, kada bi se ponašali kao ove izbjeglice, azilanti i imigranti?” pita se najpoznatiji svjetski aktivist Alex Jones.

Povjerljivo izvješće Njemačke obavještajne agencije, koje je ovih dana procurilo, govori kako je 81% punoljetnih migranata koji dolaze u Njemačku potpuno nesposobno za bilo kakav posao ili rad. A to koincidira s populacijom migranata koja je u prethodnom desetljeću naselila Francusku, a koja je bila nesposobna integrirati se u francusko društvo što je 2013 dovelo do velikih uličnih nemira, otvorene pobune i uličnih sukoba u predgrađima svih velikih gradova.

Medijski establišment potpuno ignorira etničko nasilje koje se povećava kako se ilegalni imigranti sve više slijevaju u Europu, piše infowars.com. Najnoviji incident dogodio se u danskom izbjegličkom centru u blizini Kopenhagena gdje je “Palestinac bez državljanstva” u centru za izbjeglice izbo policajca.
Kako stotine tisuća sunitskih muslimanskih migranata preplavljuju kontinent, skupine migranata upuštaju se u sve žešća nasilnička ponašanja slična bandama po čitavoj Europi.

Nedavno su u šatoru u gradu Kasselu-Calden, sjeverno od Frankfurta u Njemačkoj, skupina Pakistanaca i albanskih imigranata napali jedni druge.
“Bilo je između 60 i 70 ljudi. Napali su jedni druge palicama i jedni na druge bacali stvari.” izjavio je, prema Independentu, glasnogovornik policije.
Samo dva dana prije u azilantskom centru u blizini Leipziga 200 sirijskih i afganistanskih imigranata su, nakon svađe o korištenju kupaonice napali jedni druge s nogama stola, okvirima kreveta i palicama.
“Policija je dostigla apsolutnu granicu onoga što se može podnijeti”, rekao je Jörg Radek, zamjenik šefa njemačkog policijskog sindikata.
“Moramo učiniti sve što možemo kako bi se spriječilo daljnje izbijanje nasilja.”
Policija je pozvala na odvajanje migranata po vjerskim i etničkim opredjeljenjima.




Politička segregacija implementirana je u njemačkoj državi Thüringen nakon što su kršćanske doseljenike u centrima za azilante napali suniti pokušavajući nametnuti Šerijatski zakon.

Max Klingberg iz Međunarodnog društva za ljudska prava, rekao je kako veliki broj imigranata koji dolaze u Njemačku zapravo pripada radikalnim islamistima.
“Među pridošlicama nije mali broj vjerskih fanatika, barem na razini Muslimanske braće”, rekao je on.

Još jedan dužnosnik njemačkog policijskog sindikata, Rainer Wendt, rekao je kako je nasilje između skupina ilegalnih migranata u njemačkim hostelima česta pojava.
“Mi ovo nasilje gledamo tjednima, čak i mjesecima” objasnio je Wendt “Skupine udružuju snage na temelju etničke pripadnosti, vjeroispovijesti ili klana i napadaju jedni druge noževima, pa čak i oružjem kojega su sami napravili sami.”
On je rekao: “suniti se bore protiv šijita, postoje i salafisti različitih vrsta (salafisti propagiraju jednu vrstu pra-islama) … žene su prisiljeni nositi burke. Ljudi su prisiljeni moliti se. Islamisti žele nametnuti svoje vrijednosti.”

Ranije prethodnog mjeseca njemačka policija je u gradu Hemer izvijestila kako je alžirski musliman napao eritrejskog kršćanina i njegovu trudnu suprugu s bocom. Trudna žena je hospitalizirana. Eritrejac je nosio križ.

U području izbjegličkog područja u gradu Suhl, Njemačka, afganistanskog čovjeka koji je istrgnuo stranice iz Kurana napala je sirijska rulja. To je rezultiralo neredima, 17 ljudi je ozlijeđeno, uključujući šest policajaca i pripadnika tiska. Razjarena rulja je totalno uništila izbjeglički centar, urede, razbila prozore na automobilima i oštetila imovinu.

Na grčkom otoku Lesbosu početkom rujna, skupina od oko 200 ilegalnih imigranata napala je policiju i bacala kamenje, nakon što se nisu smjeli ukrcati na trajekt za kopno.

Dana 16 rujna, mađarska interventna policija upotrijebila je suzavac i vodeni top kako bi smirila nered 1.500 muslimana koji su na granici pjevali “Allah Hu Akbar”. Nerede muslimana vodio je lider koji im je prenosio upute preko megafona kako i kada da bacaju kamenje, boce i hranu na policiju. Sky News je izvijestio da su oko 70 posto ilegalnih migranata na granici bili muškarci.

U kolovozu se je Francuska interventna policija borila s ilegalnim imigrantima u gradu Calaisu kad su ovi upali u Eurotunel koji vodi u Veliku Britaniju. John Keefe, direktor Eurotunela javnošću je rekao kako je terminal Coquelles bio na meti organizirane skupine ilegalnih migranata koja je djelovala ponoći, piše Daily Mail.

“Osim nasilja između vjerskih i etničkih bandi te napada na policiju, medije i građane, postoji epidemija silovanja u migrantskim logorima, ali policija odbija ići u javnost s podacima o zločinima koji uključuju izbjeglice i migrante, jer oni ne žele dati legitimitet kritičarima masovnih migracija” tvrdi Soeren Kern iz Galestone Instituta.

Socijalni radnici i feminističke grupe u gradu Giessen, sveučilišnom gradu u Njemačkoj, napisali su pismo lokalnom državnom parlamentu koje govori kako su silovanja, prisilna prostitucija i zlostavljanje djece u izbjegličkom kampu česti.
“Mnoge žene osjetile su potrebu spavati u odjeći … ne žele ići na toilet noću, jer se silovanja i napadi događaju baš na putu do ili od tamo. Čak i na dnevnom svjetlu, šetnja kroz kamp puna je straha“ navodi se u pismu.
Socijalni radnik rekao je kako je logor “najveći bordel u gradu” i seks sa ženskom migranticom košta 10€.

Mogućnost da učenice siluju muslimanske bande koje lokalno operiraju u gradu Pocking (Bavarska) je u međuvremenu postala tako velika da ravnatelj jedne gimnazije u gradu informira roditelje da ne dopuštaju njihovim kćerima nositi odjeću koja previše otkriva i izbjegavaju nesporazume s muslimanskim muškarcima koji dolaze kao migrant jer, kako je rekao 80% migranata koji dolaze u Njemačku su muškarci.





Oznake: novi svjetski poredak, Migranti, sukob civilizacija

Migranti: Što mediji prešućuju (4)

četvrtak , 29.10.2015.




Unatoč strogo kontroliranim medijima koji izvješćuju o migrantskoj krizi u Europi, a koja zapravo predstavlja seobu naroda, s vremena na vrijeme u nekim nezavisnim medijima ili na Internetu (apsolutna kontrola je nemoguća) procuri pokoja informacija ukazujući na pravo stanje stvari, koje se od javnosti krije. I dok su neki zabrinuti civilizacijskim aspektom krize, drugi sigurnosnim, treći nemušto pjevaju humanitarne žalopojke, ali gotovo nitko ne ukazuje na nešto što je preduvjet svemu. Naravno, radi se o zdravstvenom aspektu.



Bez obzira kakve životne i kulturne običaje imao, koje religijske i političke svjetonazore posjeduje i kakvim se aktivnostima bavi, zdravlje je temeljna čovjekova potreba i bez njega nema ničega, čak ni života u doslovnom smislu riječi. Migranti dolaze s područja i zemalja s infektivnim bolestima u Europi odavno iskorijenjenima, a koje su u međuvremenu tamo odakle migranti dolaze ili kroz koje samo prolaze, mutirale u nove, često zastrašujuće i smrtonosne, oblike. Pa tako svaki dolazak ili prolazak migranata sa sobom nosi opasnost masovnih epidemija nesagledivih posljedica. Tako je, na primjer, u hrvatskoj javnosti nezamjetno prošla kratka vijest kako je kompletna UNHCR ekipa na granici sa Srbijom zamijenjena jer su unatoč maksimalnoj zaštiti, baš svi od migranata pokupili respiratorne bolesti. Sve te mutirane bolesti koje šire migranti napadaju imunološki sustav čovjeka koji postaje nesposoban nositi se s posljedicama, što uz neobičnu i obično promijenjenu anamnezu bolesti (upozorenje liječnika u Njemačkoj), te nepostojanje odgovarajućeg lijeka ili cjepiva, u kratkom vremenu može rezultirati katastrofalnim rezultatom. Virusi i bakterije rasprostranjeni u područjima u kojima migrant žive, obično u nehigijenskim uvjetima, s vremenom su mutirali stvorivši tako mnoge nove bolesti, npr. ebolu, za koju danas nema lijeka, a koje se šire nevjerojatnom brzinom i u kratkom vremenu usmrćuju kompletnu izloženu populaciju. I dok se na afričkom kontinentu ta područja još uvijek mogu nekako izolirati, na europskom kontinentu to je praktički nemoguće čime se zapravo dovodi u opasnost stanovništvo svih europskih država.

Osim fizičkih bolesti, migranti sa sobom vrlo često donose i psihičke poremećaje odnosno bolesti. Prema Business Insideru, na temelju informacija prikupljanih direktno iz statistika Njemačke psihoterapeutske komore, polovina migranata koji dolaze u Njemačku boluje od psihičkih bolesti odnosno PTSP-a.
“Izbjeglice koji kod nas dolaze ne zahtijevaju samo sklonište i hranu već i kompletan medicinski tretman. Uz to, gotovo niti jedan mentalno oboljeli izbjeglica nije dobio primjeren medicinski tretman.” izjavio je Dietrich Munz, predsjednik komore.




Muslimanski imigranti šire opasne bolesti: Pogledajte što liječnik, zviždač, piše o stravičnim egzotičnim bolestima koje muslimani donose u Njemačku.

Ovo je nevjerojatno.

Mislite li kako se Bog šali kad u Otkrivenju u 12 poglavlju (Otkrivenje je posljednja knjiga Biblije i Novoga zavjeta) govori o "poplavi" imigranata koje će loviti svete? Mislite li zaista kad je Bog obećao pošasti raznih bolesti da se je šalio? Dijelovi Njemačke u koje su sklonjeni muslimanski imigranti noću postaju "područja živih mrtvaca".

Jedna češka liječnica koja radi u njemačkoj bolnici, toliko je zgrožena i ogorčena s osvajačkom muslimanskom imigracijom da je, unatoč pritiscima vlade i medija, odlučila progovoriti. U svom pismu ona prijeti napustiti zemlju i otići kući u Češku. Putem e-mejla (novinarima je o tome u Njemaćkoj zabranjeno izvještavati, pa je stvar procurila u Češkoj) objašnjava užasne uvijete u bolnicama, u kojima liječe muslimanske imigrante, štosa sobom donose bolesti za koje europske bolnice nemaju uvjeta za liječenje. Ali to nije sve, nadmeni stavovi muslimana i njihovo uvjerenje kako bi posvuda sve trebali dobiti besplatno, od bolnica do ljekarni, pustoši čitav sistem.




Njemačka kancelarka Angela Merkel zatražila je od Marka Zuckerberga, vlasnika Facebooka, da u Njemačkoj banira komentare nijemaca koji su protiv masovnog useljavanja u Njemačkoj. Pa tako tamo sada patroliraju “internetski dobrovoljci” iz provladinih udruga koji cenzuriraju Facebook gdje traže ljude što izražavaju "radikalne" stavove.



U nastavku slijedi transcript videa s češke TV postaje u kojoj spiker čita pismo jedne češke liječnice koja radi u bolnici u Münchenu.

Vratit ćemo se na temu migranata jer ovdje imam još jedno pismo u vezi učinka imigranata na svakodnevni život.

Prijatelj u Pragu ima prijateljicu, koja se, kao umirovljeni fiziolog, vratila na posao u Münchensku područnu bolnicu jer im je trebao anesteziolog. S njom se je dopisivao i ona mu je proslijedila svoj e-mail.

"Jučer smo u bolnici imali sastanak o tome kako je ovdje i na drugim bolnicama u Münchenu situacija neodrživa. Ordinacije opće medicine se više ne mogu nositi s hitnim slučajevima, pa počinju slati pacijente u bolnice.

Mnogi muslimani odbijaju liječenje od strane ženskog osoblja, a mi, žene, odbijamo ići kod tih životinja, posebno onih iz Afrike. Odnosi između osoblja i migranta idu od zla na gore. Od prošlog vikenda, migranti koji idu u bolnice moraju biti u pratnji policijskih K-9 jedinica (K9 jedinica patrolira sa psom).

Mnogi migranti imaju AIDS, sifilis, otvorenu tuberkulozu i mnoge egzotične bolesti koje mi ovdje u Europi više zapravo i ne znamo liječiti. Dobiju li recept, u ljekarni shvate kako za lijek moraju platiti u gotovini što dovodi do nevjerojatnih ispada, pogotovo kada se radi o lijekovima za djecu. Tada ostavljaju djecu s osobljem ljekarne uz riječi: "Onda ih liječite ovdje kod sebe!". Policija više nije čuvar samo klinika i bolnica, već je počela čuvati sve velike ljekarne.

Zaista, moramo biti iskreni prema sebi i zapitati se:
Gdje su svi oni koji su ih pred TV kamerama s transparentima na željezničkim stanicama pozdravljali?!
Da, za sada, granica je zatvorena, ali milijuni njih su već ovdje ili će doći, a mi uskoro nećemo biti u mogućnosti osloboditi ih se.

Do sada je broj nezaposlenih u Njemačkoj bio 2,2 milijuna. Sada će biti najmanje 3,5 milijuna. Većina tih ljudi nema minimum obrazovanja čime je njihova rada sposobnost za život (u našoj sredini) umanjena. Štoviše, njihove žene obično uopće ne rade. Procjenjujem kako je jedna od deset trudna. Stotine tisuća njih sa sobom su donijeli dojenčad i malu djecu ispod šest godina. Mnogi su mršavi i zapušteni. Ako se tako nastavi i Njemačka ponovo otvori svoje granice, idem kući u Češku. Nitko me ovdje u ovakvoj situaciji ne može zadržati, čak ni s dvostruko većom plaćom. Otišla sam u Njemačku, a ne u Afriku ili na Bliski Istok.

Čak i profesor koji vodi naš odjel nam je rekao kako mu je tužno vidjeti čistačicu, koja je za 800 € već godinama čisti svaki dan, a onda upoznaje mlade ljude u hodnicima koji samo čekaju sa svojim ispruženim rukama želeći sve besplatno, pa kad to ne dobiju onda razbijaju sve što stignu.

Stvarno mi ovo ne treba. Ali bojim se da ako se vratim, u nekom će to trenutku doći i u Češku. Ako se nijemci sa svojim mentalitetom ne mogu s time nositi, u Češkoj će biti potpuni kaos. Nitko tko nije došao u kontakt s njima nema pojma kakve su oni životinje, posebno oni iz Afrike, i kako se muslimani, s obzirom na njihova vjerska uvjerenja, nadmeno postavljaju na naše osoblje.

Za sada lokalno bolničko osoblje nekako izlazi na kraj s bolestima koje su oni ovdje donijeli, ali s toliko stotina pacijenata svaki dan - samo je pitanje vremena kad će popustiti.

U bolnici u blizini Rhine (područje Kaiserseralutern, Njemačka), migranti su noževima napali osoblje nakon što su im predali 8-mjesečnu bebu na rubu smrti, koju su tri mjeseca vukli preko pola Europe. Dijete je umrlo za dva dana, unatoč tome što je dobilo najveću moguću brigu u jednoj od najboljih pedijatrijskoj ambulanti u Njemačkoj. Teško ozlijeđeni liječnik morao je na operaciju, a dvije su sestre završile na intenzivnoj njezi. Za to nitko nije kažnjen.

Lokalnim medijima je o tome zabranjeno pisati, tako da o tome saznajemo putem e-mejla. Što bi se dogodilo da je nijemac ubo liječnika i medicinske sestre s nožem? Ili ako je bacio svoj sifilisom zaraženih urin medicinskoj sestri u lice pa joj prijeti infekcija? U najmanju ruku, išao bi ravno u zatvor, a kasnije na sud. S tim se ljudima do sada ništa nije dogodilo.

I tako se ja (sada) pitam, gdje su svi oni aktivisti sa željezničke stanice? Sjedeći udobno kod kuće i gledajući kako vlakovi dovoze sljedeću pošiljku, vesele se novom transferu novca svojim ne-profitnim organizacijama. Ako se mene pita ja bih okružila sve te aktiviste i prvo ih dovela ovamo, u našu bolnicu na hitnu službu, da prođu tečaj. Zatim bi im priuštila da budu u istoj zgradi zajedno s migrantima, te njima brinu, ovaj put bez oružane pratnje policije i policijskih pasa koji se danas nalaze u svakoj bolnici u Bavarskoj, i bez medicinske pomoći.
"




Bilo kako bilo, radi li se o scam-u ili istini, pismo zapravo ukazuje na sve što se zaista zbiva svugdje gdje migranti dolaze. Ono govori o stvarima koje mediji i vlade prešućuju ili se na njih uopće ne obaziru, svejedno, svodi se zapravo na isto. Činjenica je kako se sva ta važna i ozbiljna pitanja ne tretiraju ozbiljnošću i odgovornošću koju ona zaslužuju. Činjenica je kako su svi kratkovidni i ne vide dalje od vlastitog nosa i nitko ne razmišlja o posljedicama koje će iz svega toga nastati.

Razlozi su mnogobrojni ali temeljni jest činjenica kako europski čovjek u vlastitoj nadmenosti, samodopadnosti i prepotenciji prepunoj samodopadnog nihilizma upakiranog u ljevičarski ili desničarski celofan (svejedno, radi se o istom preziru prema čovjeku) uništava samog sebe i budućnost vlastite civilizacije izdajući njenu temeljnu ideju, a ona je kršćanstvo. Zaista, rijetki su oni koji to gledaju i vide, koji slušaju i čuju stvarnu poruku koju ove migrantske horde sa sobom, same ne znajući za nju, donose:
Krajnji je čas za redefiniranje vlastitih stavova i reintegraciju europske civilizacije prema njenim kršćanskim, odn. civilizacijskim korijenima.
Naravno, to je pitanje iz neke posve nove, druge, dimenzije i tema o kojoj bi se moglo raspravljati i nije tema ovog mini serijala.




Bilo kako bilo, razlike između prosječnog Europljanina i Migranta (iz Afrike, Bliskog ili Srednjeg istoka), bez obzira na kulturnu tradiciju, civilizacijsku razinu, vjerska, politička, obrazovna i svaka druga opredjeljenja ili razine su takve da je suživot civilizacija nemoguć što će donijeti odnosno, što već donosi, konflikte. Povijest čovječanstva nas uči kako multikulturalistički suživot između potpuno različitih i nespojivih civilizacija nikada nije postojao niti može postojati osim iz perspektive dobro plaćenih aktivista koji su, ni sami ne znajući "rođeni" u manipulaciji o kojoj još prije gotovo 150 godina piše Albert Pike:

"U međuvremenu će ostale nacije, još jednom podijeljene po tom pitanju, biti prisiljene boriti se do točke potpune fizičke, moralne, duhovne i ekonomske iscrpljenosti …
Nahuškat ćemo nihiliste i ateiste; isprovocirat ćemo ogromnu socijalnu kataklizmu koja će u svojim strahotama narodima jasno pokazati učinak potpunog ateizma, izvor divljaštva i najkrvavijeg previranja.
Tada će širom svijeta građani, prinuđeni braniti se od revolucionarnih svjetskih manjina, istrijebiti te uništavače civilizacije, i gomile razočarane Kršćanstvom čiji će deistički duh od tog trenutka biti bez smjera i cilja, žudeći za idealom, ali ne znajući na što bi usmjerili svoje obožavanje, primit će istinsko svjetlo kroz univerzalnu objavu čistog Luciferovog nauka koji će napokon biti iznesen pred javnost. Ta će objava biti rezultat općeg pokreta koji će uslijediti nakon uništenja i Kršćanstva i Ateizma, oba istovremeno pobijeđena i iskorijenjena.




No o svemu tome, argumentirano recentnim radovima svjetski uvaženih pojedinaca i recentnih medija, u novom serijalu koji slijedi.


Oznake: novi svjetski poredak, Migranti, sukob civilizacija

MIgranti: Što mediji prešućuju (3)

utorak , 27.10.2015.


Što drugi govore o migrantskoj krizi u Europskoj Uniji - Alex Jones

Širenje islama - Muslimanska braća

Širenje islama nije novi fenomen. Muhammedovi su ga ratnici počeli globalno širiti u 7. stoljeću iz Meke. Ipak širenje islama u zapadnim demokracijama je novi trend kojim širenje dobiva novi zamah. Širenje islama u zapadnim zemljama vode Muslimanska braća i druge međunarodne islamske skupina nastojeći maksimizirati širenje Šerijatskog zakona i islama u točno ciljanim zemljama, istovremeno nastojeći prikriti otkrivanje planova kako bi čuvali svoja leđa. Program se provodi u pet faza:



Faza 1- Dolazak

Kad u neku zapadnu demokraciju dođu prvi muslimani, oni djeluju sa tzv. niskim profilom što znači da su prikriveni. Tihi studenti, poduzetnici, profesori, liječnici, inženjeri, programeri i slično, paze da ostave dobre dojmove i steknu poštovanje struke i okoline.

Faza 2 - Priznavanje

Kad se na nekom homogenom području okupi dovoljan broj muslimana, oni će tad zatražiti priznavanje prava Šerijatskog zakona kako bi ga primjenjivali unutar vlastite zajednice. Kako bi otklonili sumnje i otpor svojim namjerama, oni tada javno osuđuju radikalni Islam, čak putem javnih okupljanja traže publicitet kako bi se ostvario dijalog između vjera. Pri tome oni pozicioniraju Islam kao religiju mira čiji Šerijatski zakon nije prijetnja domaćinu, pogotovo jer se nikada ne primjenjuje na nemuslimanske zajednice. Svoja će motrišta čak argumentirati pozivajući se na političke i druge lidere države domaćina i Ujedinjene Nacije znajući kako lideri u svakoj državi žele biti uočeni kao posebni i progresivni.

Faza 3 - Penetracija

Kad muslimani steknu kritičnu masu u nekoliko gradova počinju prodirati u društvo domaćina. Tada počinju ostvarivati svoje isturene i krovne organizacije kojima napuhuju svoj doseg i jedinstvo, te ih koriste pri lobiranju kod vlasti kroz podršku promuslimanskim političkim kandidatima, vođenju odnosa s javnošću, provođenje kampanja i tužbe protiv navodne islamofobije, pritisak na javne škole s muslimanskim studentima za održavanje masovnih molitvi prema Meki, financiranju islamskih odjela studija na sveučilištima, uvođenja imama kao “kapelana” u oružanim snagama i zatvorskim jedinicama.

Faza 4 - Sučeljavanje

Kad muslimani postanu značajna manjina u zemlji domaćinu, oni traže priznavanje i uključenje svog pravnog sustava s elementima Šerijatskog zakona. Često se taj zahtjev kombinira s prijetnjama koje domaćem stanovništvu dolaze od “skitnica” koji su članovi muslimanske zajednica i prijete ili sudjeluju u nasilju i terorizmu prema stanovništvu domaćina.

Faza 5: Izricanje

Kad muslimansko stanovništvo postane većinsko i/ili Islam zadobije kontrolu nacije (npr. talibani u Afganistanu), Šerijatski zakon nametnut je društvu domaćina, koje se potom potpuno zaključava prema neislamskim utjecajima, uključujući i kršćanstvo. U tom je smislu Saudijska Arabija idealna islamska država u kojoj je Šerijatski zakon jedini zakon u državi i provodi se bez milosti.




Religijska tolerancija vrijedi samo onda kada su sve strane tolerantne. Sunitski muslimani u Europi nameću šerijatski zakon, napadaju kršćane i šijite. “Oni su došli u Europu da me ubiju siluju, da dobiju besplatan život i smještaj i da ću se ja tome prepustiti? Možeš misliti! Pitanje je bi li Europljani ostali živi kada bi to isto radili na Bliskom istoku kada bi se ponašali kao izbjeglice, azilanti i imigranti u Europi”, pita se najpoznatiji svjetski aktivist Alex Jones

Medijski establišment potpuno ignorira etničko nasilje koje se povećava kako se ilegalni imigranti slijevaju u Europu, piše infowars.com. Najnoviji incident dogodio se u danskom izbjegličkom centru u blizini Kopenhagena gdje je “Palestinac bez državljanstva” u centru za izbjeglice izbo policajca. Kako stotine tisuća sunitskih muslimanskih migranata preplavljuju kontinent, skupine migranata upuštaju se u nasilnička ponašanja slična bandama po čitavoj Europi.




Nedavno su u šatoru u gradu Kasselu-Calden, sjeverno od Frankfurta u Njemačkoj, skupina Pakistanaca i albanskih imigranata napali jedni druge.
“Bilo je između 60 i 70 ljudi. Napali su jedni druge palicama i jedni na druge bacali stvari.” izjavio je, prema Independentu, glasnogovornik policije.
Samo dva dana prije u azilantskom centru u blizini Leipziga, 200 sirijskih i afganistanskih imigranata su, nakon svađe o uporabe kupaonice, napali jedni druge s nogama stola, okvirima kreveta i palicama.
“Policija je dostigla apsolutnu granicu onoga što se može podnijeti”, rekao je Jörg Radek, zamjenik šefa njemačkog policijskog sindikata.
“Moramo učiniti sve što možemo kako bi se spriječilo daljnje izbijanje nasilja.”
Policija je pozvala na odvajanje migranata po vjerskim i etničkim opredjeljenjima.




Politička segregacija implementirana je u njemačkoj državi Thüringen nakon što su kršćanske doseljenike u centrima za azilante napali suniti pokušavajući nametnuti Šerijatski zakon.

Max Klingberg iz Međunarodnog društva za ljudska prava, rekao je kako veliki broj imigranata koji dolaze u Njemačku zapravo pripada radikalnim islamistima.
“Među pridošlicama nije mali broj vjerskih fanatika, barem na razini Muslimanske braće”, rekao je on.




Još jedan dužnosnik njemačkog policijskog sindikata, Rainer Wendt, rekao je kako je nasilje između skupina ilegalnih migranata u njemačkim hostelima česta pojava.
“Mi ovo nasilje gledamo tjednima, čak i mjesecima” objasnio je Wendt “Skupine udružuju snage na temelju etničke pripadnosti, vjeroispovijesti ili klana i napadaju jedni druge noževima, pa čak i oružjem kojega su sami napravili sami.”
On je rekao: “suniti se bore protiv šijita, postoje i salafisti različitih vrsta (salafisti propagiraju jednu vrstu pra-islama) … žene su prisiljeni nositi burke. Ljudi su prisiljeni moliti se. Islamisti žele nametnuti svoje vrijednosti.”




Ranije ovog mjeseca njemačka policija je u gradu Hemer izvijestila kako je alžirski musliman napao eritrejskog kršćanina i njegovu trudnu suprugu s bocom. Trudna žena je hospitalizirana. Eritrejac je nosio križ.

U području izbjegličkog područja u gradu Suhl, Njemačka, afganistanskog čovjeka koji je istrgnuo stranice iz Kurana napala je sirijska rulja. To je rezultiralo neredima, 17 ljudi je ozlijeđeno, uključujući šest policajaca i pripadnika tiska. Razjarena rulja je totalno uništila izbjeglički centar, urede, razbila prozore na automobilima i oštetila imovinu.

Na grčkom otoku Lesbosu početkom rujna, skupina od oko 200 ilegalnih imigranata napala je policiju i bacala kamenje, nakon što se nisu smjeli ukrcati na trajekt za kopno.

Dana 16 rujna, mađarska interventna policija upotrijebila je suzavac i vodeni top kako bi smirila nered 1.500 muslimana koji su na granici pjevali “Allah Hu Akbar”. Nerede muslimana vodio je lider koji im je prenosio upute preko megafona, tako su oni bacali kamenje, boce i hranu na policiju. Sky News je izvijestio da su oko 70 posto ilegalnih migranata na granici bili muškarci.

U kolovozu se je Francuska interventna policija borila s ilegalnim imigrantima u gradu Calaisu kad su ovi upali u Tunnel koji vodi u Veliku Britaniju. John Keefe, direktor Eurotunnela javnošću je rekao kako je terminal Coquelles bio na meti organizirane skupine ilegalnih migranata koja je djelovala ponoći, piše Daily Mail.

“Osim nasilja između vjerskih i etničkih bandi te napada na policiju, medije i građane, postoji epidemija silovanja u migrantskim logorima, ali policija odbija ići u javnost s podacima o zločinima koji uključuju izbjeglice i migrante, jer oni ne žele dati legitimitet kritičarima masovnih migracija.” tvrdi Soeren Kern iz Galestone Instituta.

Socijalni radnici i feminističke grupe u gradu Giessen, sveučilišnom gradu u Njemačkoj, napisali su pismo lokalnom državnom parlamentu koje govori kako su silovanja, prisilna prostitucija i zlostavljanje djece u izbjegličkom kampu česti.
“Mnoge žene osjetile su potrebu spavati u odjeći … ne žele ići na toilet noću, jer se silovanja i napadi događaju baš na putu do ili od tamo. Čak i na dnevnom svjetlu, šetnja kroz kamp puna je straha“ navodi se u pismu.
Socijalni radnik rekao je kako je logor “najveći bordel u gradu” i seks sa ženskom migranticom košta 10 eura.

Mogućnost silovanja od ruku muslimanskih bandi u Bavarskoj je tako velika da ravnatelj jedne gimnazije u gradu Pocking informira roditelje kako ne dopuštaju njihovim kćerima da nose odjeću koja previše otkriva i izbjgavaju nesporazume s muslimanskim muškarcima koji dolaze kao migranti, kako je rekao 80 posto muškarci koji dolaze u Njemačku.





Oznake: novi svjetski poredak, Migranti, islam

Migranti: Što mediji prešućuju (2)

ponedjeljak , 26.10.2015.



Uvod

Klišeizirana slika migranta kojom mediji peru mozak javnosti je student medicine iz Damaska koji samo želi završiti fakultet i potom liječiti ljude, poštivati zakone i plaćati poreze. Tik uz njega tumara izmučena žena što uza sebe privija malo dijete lijepih okruglastih očiju, izgladnjelo i premoreno od puta, čiji je jedini cilj popiti čašu toplog mlijeka ili igrati se loptom. Te slike predstavljaju ono što bismo željeli da migranti jesu međutim, mi to ne znamo, dok u isto vrijeme puno indikacija upućuju kako se radi o nečem sasvim drugom. U Europu puštamo ljude čiju narav, namjere i sposobnosti opće ne poznajemo. Zapitajte se, jeste li ikada igdje pročitali reportažu novinara koji je proveo šest mjeseci s tim izbjeglicama na putu iz Turske preko grčkog Lezbosa, Đevđelije, Srbije, Hrvatske, Mađarske, Slovenije, Austrije i Njemačke? Niste. Jer takva reportaža i analiza nikada nije napravljena, vjerojatno niti neće. A tako se u proteklih 10 i više godina u Europu puštaju milijuni ljudi s Bliskog i Srednjeg Istoka i Sjeverne Afrike, svi odreda muslimani.

I dok ih se tako benevolentno pušta, uopće ne znamo o čemu ti ljudi pričaju, o čemu maštaju, što zapravo planiraju i na što su spremni kako bi to ostvarili. Kako gledaju na policiju na granicama koje prolaze gotovo uvijek silom i uvijek ilegalno? Imaju li uopće poštovanje prema državama i društvima čiji ih organi reda uopće ne mogu kontrolirati i čije su granice prešli bez pitanja? Drže li oni ta društva, države i njihove zakone ozbiljnim? Drže li ih oni nešto čega se trebaju plašiti i što moraju poštivati? Već su se na dolasku uvjerili kako su ta pravila za njih preslaba i za njih uopće ne vrijede jer ... Oni imaju snagu, brojnost i spremnost ići do kraja. Svugdje kuda su prošli naišli su na policiju koja je pred njima ustuknula, naišli su na sustave koji im podilaze i daju sve samo kako bi oni što prije prošli. Što ti ljudi, dakle, mogu zaključiti, doli kako ih se ti sustavi, te države i ti ljudi plaše. Pri tome utrenirani generacijama iz okruženja gdje stoljećima humanizam ne znači apsolutno ništa, navikli na život pun grubosti i sile, što oni sa tim svojim stečenim životnim i kulturnim iskustvima i uvjerenjima o svemu tome mogu zaključiti? Ti ljudi iz Pakistana, Afganistana, Iraka, Sirije i tko zna otkud sve ne, nisu glupi naprotiv, vrlo su proračunati i promućurni, takvima ih je učinio život. Zato je pitanje hoće li oni europski humanizam doživjeti kao znak slabosti ili, kao što to u svom svojem nihilizmu naivno vjeruju europski humanisti da je to poruka snage?

Okruženje u kome ti ljudi odrastaju vrlo je surovo, okrutno i brutalno, ali ne za njih, njima je to normalno, već za europske standarde. Za prosječnog europljana njihova je svakodnevnica specijalistička obuka zelenih beretki i podsjeća na filmski serijal Rambo. U rasponu od vještina preživljavanja, samoobrane, agresivnosti, kao i sposobnosti simulacije jadnika i nevoljnika, sve to prema potrebi. Europe jezik tih ljudi ne razumije dok mnogi od njih ipak natucaju par riječi engleskog, a neki, predvodnici, i puno više. Pa tako oni znaju što im Europa sprema, kako ih doživljava i koliko ih se zapravo boji, dok u obrnutom smjeru informacija uopće ne postoji.



Upozorenje: Video o okrutnom kamenovanju ljudi po Šerijatskom zakonu gledate na vlastitu odgovornost.


Šerijatski zakon

Šerijatski zakon jedini je zakon koji priznaje Islam. Potječe iz Muhammedovih djelovanja i riječi koje se nazivaju Sunneti te Kur'ana, kojega je on “autor”. Kao Allahova riječ, Šerijatski zakon se sam po sebi ne može mijenjati, ali je imamima u tumačenju zakona Šerijata (figha) dozvoljeno odstupanje.



Kao “pravni” sustav, Šerijatski zakon pokriva vrlo širok raspon tema. Dok svi drugi pravni kodovi svih civilizacija uglavnom govore o javnom ponašanju, Šerijatski zakon se odnosi na javno ali i privatno ponašanje te osobna uvjerenja. U odnosu na sve ostale pravne sustave svijeta, Šerijatski zakon je izuzetno nametljiv, isključiv i strog, što se posebno odnosi na žene jer one u Islamu kategorizirane u manje vrijedna i niža ljudska bića. Prema Šerijatskom zakonu:
• Krađa se kažnjava amputacijom desne ruke.
• Kritiziranje ili negiranje bilo kog dijela Kur'ana kažnjava se smrću.
• Kritiziranje ili odricanje proročkih sposobnosti Muhammedu kažnjava se smrću.
• Kritiziranje ili negiranje Allaha kažnjava se smrću.
• Musliman koji postaje ne-musliman kažnjava se smrću.
• Ne-musliman koji odvraća muslimana od Islama kažnjava se smrću.
• Ne-musliman koji oženi muslimanku kažnjava se smrću.
• Čovjek može oženiti dijete - djevojčicu i konzumirati brak kad ona navrši 9 godina.
• Klitoris u djevojaka treba smanjiti (Muhamedove riječi u knjizi 41, Kitab al-Adab, hadis 5251).
• Žena može imati jednog muža, ali muškarac može imati do četiri žene. Muhammed može imati više.
• Muškarac se može jednostrano razvesti od žene, ali žena treba mužev pristanak za razvod.
• Muškarac može isprebijati svoju ženu zbog neposluha.
• Silovanje žene moraju dokazati svjedočenja četiri muškarca.
• Silovana žena na sudu ne može svjedočiti protiv silovatelja.
• Ženi se svjedočenje na sudu dopušta samo u slučaju vlasništva i vrijedi pola svjedočenja muškarca.
• Ženski nasljednik nasljeđuje polovinu onog što nasljeđuje muški nasljednik.
• Žena ne može voziti automobil, jer to dovodi do fitne (prevrat).
• Žena smije govoriti samo sa mužem i rođacima.
• Meso za jelo mora poticati od životinja koje su žrtve Allahu odnosno, biti halal.
• Muslimani trebaju sudjelovati u Taqiyya i lagati nemuslimanima o prednostima Islama.
I tako dalje …




Austrija, Francuska, Njemačka, Nizozemska i Španjolska su na mala vrata uvele šerijatske zakone dopuštajući muslimanskim imigrantima šerijatsku policiju.

Šerijatski zakon se u Europi pojavio nakon Drugog svjetskog rata, kad su se oslabljeni europski kolonijalisti povukli iz njihovih kolonija iz kojih su poslije dovlačili izbjeglice i jeftinu radnu snagu muslimanskih naroda Pakistana (UK), Turske (Njemačka) te Alžira, Maroka i Tunisa (Francuska). U početku se Šerijatski zakon primjenjivao diskretno unutar malih muslimanskih enklava. Ali već nakon dvije generacije zbog visokog nataliteta i imigracije u Europu, enklave su počele rasti i narasle do mjere u kojoj Šerijatski zakon izaziva judeo-kršćanske temelje domaćina u europskim zemljama.




Šerijatski zakon se gotovo otpora širio u državama njemačkog govornog područja kojima je zbog zaostale krivnje za Drugi Svjetski Rat i holokaust Njemačkoj nametnuta odredba kako Šerijatski zakon štiti druge vjerske manjine. Šerijatski sudovi na čelu kojih su postavljeni muslimanska "mirovni suci". Jednako im je nametnuto kako nemuslimanski suci u njemačkim državnim sudovima moraju uvažavati Šerijatski zakon, citate iz Kur'ana, podržati poligamiju i muževljevo 'pravo da tuku žene kada sude slučajeve koji uključuju muslimane.

U Austriji se otišlo čak i korak dalje pa se u slučajevima kada je u process umiješan nemusliman, sudi čak nemuslimanima. Godine 2011 je tako u Beču, Visoki sud potvrdio odluku nižih sudova za osobno uvjerenje Elisabeth Sabaditsch-Wolff, izrečeno u vezi Muhameda:
“Svi znamo kako je Muhammed oženio Aišu kad je imala 6 godina i da su konzumirali brak kada je navršila 9 godina. Danas mi takvo ponašanje nazivamo pedofilijom.”




Francuska je u međuvremenu postala dom za 13 milijuna muslimana, Vlada više ne kontrolira banelije, gusto naseljena gradska područja veličine Venecije, koja su uglavnom muslimanska geta i okružuju većinu glavnih francuskih gradova i u koja francuska policija rijetko kada zalazi. Kada bi to promijenili, muslimansko stanovništvo bi u francuskim dijelovima naraslo i više od trenutnih 70%. Zanimljivo je kako je sve meso koje se danas prodaje u Parizu halal.



U Danskoj, područje nastanjeno muslimanima je Kopenhaški Tingbjerg kojim, po uzoru na Saudijsku Arabiju, patrolira muslimanska vjerska policija (muttawa) i uhićuje sve koji krše Šerijatske zakone.

Slična muslimanska policija već postoji u Španjolskoj, gdje Šerijatski sudovi prijete ženama zbog vožnje automobila ili rada izvan kuće. Nedavno je tako žena optužena za preljub, koju je Šerijatski sud osudio na smrt, zatražila utočište u policijskoj postaji vlade.

U Nizozemskoj, u kojoj je "Muhammed" postao najčešće ime za dječake rođene u četiri najveća grada: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag i Utrecht), a već su i izvršavane smrtne kazne u skladu sa Šerijatskim zakonom. Tako su Pim Fortuyn i Theo van Gogh ubijeni su zbog kritiziranja samoproglašene "Religija mira", kako to Islam voli sebe nazivati.

U 2013 godini izrečena je smrtna osuda protiv karikaturista Charlie Hebdo i Jyllands Posten, francuskih i danskih novinara, zbog crtanja slika Muhammedovih karikatura i izrugivanja, kako su to u tim novinama nedvosmisleno napisali, “lažnom proroku”. Karikaturist Charlie Hebdo ubijen je 2015 dok karikaturist Jyllands Posten živi pod zaštitom policije koja je do sada onemogućila više pokušaja ubojstva.





Oznake: novi svjetski poredak, Migranti, šerijatski zakon

Migranti: Što mediji prešućuju (1)

nedjelja , 25.10.2015.



Je li Europa uopće svjesna što znači najezda migranata i što se to zapravo događa? Analize se kreću od shvaćanja migracije kao jednokratne humanitarne krize 'teške' milijun-dva-tri useljenika pa do trajnih migracija milijuna koji u Europskoj Uniji vide mjesto gdje bi, iz raznih razloga, željeli živjeti. Uistinu, nadahnuta humanističkom ohološću Europa uz benevolentnu Njemačku može progutati određen broj migranata i nastaviti se busati u svoja prepotentna prsa ali ... Uspješnom pretvorbom medija u zaglupljivače masa kojima se lako manipulira, a što je preduvjet Novog Svjetskog Poretka, uvjerenje većine ispranih jest kako će se sve to nekako samo od sebe primiriti pa će se nakon toga europski humani Überman moći busati u svoje nadute grudi i prosipati pamet koliko je važan, milosrdan, pravedan, velikodušan i koliko je bolji od ostalih.

Nasuprot svemu tome ovo je serijal o tome što se zapravo događa i kako se u stvari, korak po korak, mijenja slika svijeta mijenjanjem okruženja u kome ljudi žive a što onda dovodi do svih ostalih implikacija svake vrste.




Policija u njemačkim gradovima kao što su Stuttgart, Berlin i Dresden, priznala je kako vode tešku bitku s ogromnim valom kriminala čiji su glavni akteri ilegalni imigranti koji su u Njemačku došli uslijed prisilno nametnute i potpuno ilegalne invazije u proteklih nekoliko mjeseci.



Prema pisanju lista Stuttgarter Nachrichten, policija u Stuttgartu suočila se velikim problemima u pogledu "tražitelja azila“ iz Gambije, koji otvoreno preprodaju drogu na gradskim ulicama.

U isto vrijeme, druge bande sa sjevera Afrike specijalizirale su se za krađe i džeparenje, a najmanje jedan od četiri imigranta smještena u obližnjem skloništu Remstal, bio je optužen za krađu.

Zatvorske ćelije su pune. Samo u Stuttgartu, već je više od 30 muškaraca iz Gambije koji su pritvoreni zbog preprodaje marihuane.

Odjel za kriminalistiku (LKA) je od 2013 registrirao ukupno 100 osumnjičenika iz Gambije, a vezano za zloporabu droga. A ove godine?

"Već u kolovozu,“ rekao je glasnogovornik LKA, Horst Haug, "bilo je mnogo više.
Ali zašto Gambija? "Ne znamo,“ rekao je inspektor Hendrik White. Prošlih nekoliko mjeseci, policija je pratila dilere u dvorskim vrtovima i na izlazu aleje Klett.

Nevjerojatno, ali dvi adolescenti koji prodaju zabranjene supstance su iz Gambije. Oni dolaze iz Fellbacha, Schorndorfa, Tübingena, Rottweila i Villingen-Schwenningena.

Po brojkama, imigranti iz Gambije su na trećem mjestu iza Sirije i Srbije.

Trag vodi direktno do imigrantskih skloništa. Nedavno je policija u Ludwigsburgu uhitila četvoricu Gambijaca, starih između 22 i 27 godina, zbog sumnje u preprodaju droge. U mjestu Backnang u Rems-Murr-Kreisu, također je uhićen 21-godišnjak, još je najmanje 50 slučajeva preprodaje droge dodanu ovom slučaju.

Članak u nastavku navodi kako se "tražitelje azila“ ne može lako kazniti. Ne može im se raspisati globa jer tvrde da nemaju novca, a zatvor je nemoguća opcija jer azil stoji na tom putu.



Policija u Dresdenu prilikom racije i uhićenja imigranata u trgovačkom centru.


Smimka nadzorne kamere pokazuje imigranta koji izlazi iz trgovina, a potom razgledava ukradenu robu


Dileri ispred željezničke postaje u Dresdenu, uhvaćeni nadzornom kamerom.


U Dresdenu je priča slična. Imigranti iz Maroka i Tunisa učinkovito su okupirali veliki i poznat trg Wiener Platz, koji se nalazi ispred glavne željezničke postaje. Prema pisanju lista Bild, oni prodaju drogu i džepare prolaznike. Policijske racije na trgu bile su neučinkovite u zaustavljanju ove kuge, budući da ne-bijelci i dalje nastavljaju dolaziti u grad i preuzimaju isti "posao".

Portal Mopo 24 prenio je vijest jednog lokalnog medija koji je izrazio šok onim što se događa u Dresdenu:
"Glavni kolodvor je u normalnom slučaju gradska poslovna posjetnica, a u isto vrijeme je također magnet za sumnjive aktivnosti …"

Međutim, posjet Glavnom kolodvoru ostavlja osjećaj drhtavice: očajni poduzetnici, zastrašeni zaposlenici, šokirani prolaznici – dileri prodaju svoju drogu pred njihovim očima. To je stvorilo atmosferu straha i tome se mora odlučno uzvratiti.

Nemoguće je da banda polaže pravo da na cijelom području ilegalno vode svoj posao. Wiener Platz je glavna ulazna točka Dresdena … Tisuće ljudi, putnika i turista, prođe tamo svakog dana. Oni bi trebali imati mogućnost osjećati se sigurnima.



Lijevo: ne-bjelačka banda uhićena u Berlinu. Desno: ne-bjelački imigrant pozira u svom stanu.


U Berlinu je procurio povjerljivi izvještaj kojeg je objavio također list Bild, a u kojem je otkriveno kako desetak arapskih obitelji vodi gradsko kriminalno podzemlje. U izvještaju stoji kako obitelji, koje su posvećene dilanju droge, pljačkanju banaka i krađama u trgovinama, vode "paralelni pravosudni sustav“ (šerijatska policija) u kojem svoje međusobne razmirice s drugim posrednicima, iz drugih obitelji, rješavaju sami. Ako se uplete njemačka država, klanovi koriste mito ili prijetnje nasiljem kako bi utjecali na svjedoke.

Policijsko izvješće u listu Der Tagesspiegel, otkrilo je kako je više od 80 posto zločina počinjenih u Berlinu djelo "ne-nijemaca".



Oznake: novi svjetski, poredak, Migranti, EU

Novi Svjetski Poredak i EUropa (1. dio)

nedjelja , 20.09.2015.



"Znači li sloboda išta, to je prije svega pravo reći drugim ljudima ono što oni ne žele čuti."
George Orwell




"Potrebno je zato stvoriti toliko mnogo beskućnika, da ovi beskućnici budu većina u državi. Stoga mi moramo da palimo. Pripucaćemo pa ćemo se povući. Nemci nas neće naći, ali će iz osvete da pale sela. Onda će nam seljaci, koji tamo ostanu bez krova, sami doći i mi ćemo imati narod uza se pa ćemo na taj način postati gospodari situacije. Oni koji nemaju ni kuće ni zemlje ni stoke, brzo će se i sami priključiti nama, jer ćemo im obećati veliku pljačku.”
Iz službenog dokumenta sa prvog zasjedanja AVNOJ-a u studenome 1942. Autor: Moša Pijade.

“Seljak koji poseduje kuću, zemlju i stoku, radnik koji prima platu i ima hleba, za nas ništa ne vredi. Mi od njih moramo načiniti beskućnike, proletere. Samo nesrećnici postaju komunisti, zato mi moramo nesreću stvoriti, mase u očajanje baciti, mi smo smrtni neprijatelji svakog blagostanja, reda i mira."
Iz dokumenta u arhivi Vojnoistorijskog iIstituta u Beogradu, oznaka K-12, 30/12.

Tako su to nekad radili komunisti. Danas je to sistem koji funkcionira na Srednjem i Bliskom Istoku: Sirija, Irak, Afganistan, …
Zamijenite riječ “komunist” sa “terorist“ i razmislite, postoji li uopće razlika?



Prije desetak godina Al Quaida, danas ISIL.
Naoko slično a opet tako različito jer …
ISIL ima “regularnu vojsku”, ISIS, što Al Quaida nikad nije imala niti je o tome uopće mogla sanjati.
Al Quaida nije nikada teror kao oružje koristila protiv vlastitog, arapskog, naroda (na stranu umjetna podjela na države ju kojima svi govore istim jezikom, pišu istim pismom i imaju istu kulturu i tradicije). ISIL, naprotiv, to sustavno koristi.
Al Quaida se financirala na razne načine, uglavnom preko ilegalnih “kanala”. ISIL se uglavnom financira kroz regularne “kanale”.
Vijeće Sigurnosti UN je 11.02.2015. usvojilo rezoluciju o blokiranju financiranja džihadističkih grupa, kao što je organizacija ISIL ili Front al-Nusra. Međutim novci i dalje vrlo organizirano pristižu, uglavnom preko oceana
Dokazi?
Provjerite ovu spojku.



U kakvoj je to vezi s NWO – Novim Svjetskim Poretkom?

Programirana slika svih migranata je Njemačka, Švedska, Nizozemska, Danska, … redom sve bogate i uspješne EU države.
Migranti u Europu pristižu iz nekad bogatih arapskih država. Financiraju ih druge bogate arapske države. Migranitima na pamet ne pada mir i sreću potražiti u bogatim državama arapskog svijeta koje ih financiraju jer … Te ih države zapravo ne žele ali ih trebaju. Zašto?
Budite bez brige, arapski prinčevi i šeici, kakve god namjere i računice imali, ne bi se sve to usudili raditi da ih netko na to ne potiče s one strane Atlantika jer … u suprotnom bi im se moglo dogoditi da US aktivira i na svjetsko tržište počne isporučivati naftu iz svojih bogatih prirodnih rezervi koje su proračunato 70ih godina prestali eksploatirati rušeći time cijenu nafte koja je temeljni i jedini izvor njihovog blagostanja.
No ne bojte se, nije samo nafta u pitanju. U pitanju je izgrađen i uspješan wellness turizam koji je tamo postao veliki biznis čak i u svjetskim razmjerima a nitko se ne želi ići trošiti novce na zabavu u područja gdje je sve prepuno izbjeglica.



Sjećate li se prošlogodišnjih velikih demonstracija, incidenata i divljaštva na otvaranju novog poslovnog tornja Europske Banke u Frankfurtu?
Radi se o istoj banci koja je u međuvremenu krenula s planom dodatnog štampanja eura kako bi gospodarstvu omogućila svježi novac za financiranje novih poslovnih projekata i tako potakla EUropsku ekonomiju na rast nezavisan od štampanja kreditnog novca kojim činom razbija monopol što dolazi s druge strane Atlantika iz banaka u prethodnom postu koje posluju na Wall Streetu i Westminsteru u Londonu.
Podsjetimo se, FED banci po ugovoru s Kongresom US uskoro istječe ekskluzivni monopol štampanja US$ koji je od kraja WWI pokretač svjetske ekonomije. Istog US$ za koga oni ku svoju prihodovnu stranu računaju kamate koje im za odštampani papirnati i elektronski novac plaćaju sve ostale banke ovog svijeta.
Treba li u tom kontekstu promatrati ovogodišnju migrantsku krizu u EUropi?
Zanimljiva “koincidencija” u čitavoj priči je što je prije dvije godine, u proljeće 2013. Velika Britanija promijenila zakon o imigrantskoj politici i više ne prima imigrante koji dolaze iz područja iz kojih danas u EUropu (samo)organizirano nadiru migranti koje mediji programirano opisuju kao izbjeglice.
Kako se to poklapa sa migrantskom krizom koja se od tada u Europi intenzivira?
Je li to slučajno ili programirano zaključite sami. Pri tome uzmite u obzir činjenicu kako ti novi migranti Britaniju nemaju u niti jednom planu svojih zapravo naivnih predodžbi i planova o sredini gdje bi našli svoj novi život. Njihova programirana uvjerenja znaju da tamo za njih mjesta jednostavno nema.



Toliko za ovaj put povodom situacije koja eskalira u Hrvatskoj.

Novi nastavci u skladu s najavama iz prvog posta (od 16. rujna) slijede …




Oznake: novi svjetski poredak, europa, Izbjeglice, Migranti, srednji i bliski Istok, amerika, svjetska banka

<< Arhiva >>