Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blokirani

Marketing

Migranti: Što mediji prešućuju (4)




Unatoč strogo kontroliranim medijima koji izvješćuju o migrantskoj krizi u Europi, a koja zapravo predstavlja seobu naroda, s vremena na vrijeme u nekim nezavisnim medijima ili na Internetu (apsolutna kontrola je nemoguća) procuri pokoja informacija ukazujući na pravo stanje stvari, koje se od javnosti krije. I dok su neki zabrinuti civilizacijskim aspektom krize, drugi sigurnosnim, treći nemušto pjevaju humanitarne žalopojke, ali gotovo nitko ne ukazuje na nešto što je preduvjet svemu. Naravno, radi se o zdravstvenom aspektu.



Bez obzira kakve životne i kulturne običaje imao, koje religijske i političke svjetonazore posjeduje i kakvim se aktivnostima bavi, zdravlje je temeljna čovjekova potreba i bez njega nema ničega, čak ni života u doslovnom smislu riječi. Migranti dolaze s područja i zemalja s infektivnim bolestima u Europi odavno iskorijenjenima, a koje su u međuvremenu tamo odakle migranti dolaze ili kroz koje samo prolaze, mutirale u nove, često zastrašujuće i smrtonosne, oblike. Pa tako svaki dolazak ili prolazak migranata sa sobom nosi opasnost masovnih epidemija nesagledivih posljedica. Tako je, na primjer, u hrvatskoj javnosti nezamjetno prošla kratka vijest kako je kompletna UNHCR ekipa na granici sa Srbijom zamijenjena jer su unatoč maksimalnoj zaštiti, baš svi od migranata pokupili respiratorne bolesti. Sve te mutirane bolesti koje šire migranti napadaju imunološki sustav čovjeka koji postaje nesposoban nositi se s posljedicama, što uz neobičnu i obično promijenjenu anamnezu bolesti (upozorenje liječnika u Njemačkoj), te nepostojanje odgovarajućeg lijeka ili cjepiva, u kratkom vremenu može rezultirati katastrofalnim rezultatom. Virusi i bakterije rasprostranjeni u područjima u kojima migrant žive, obično u nehigijenskim uvjetima, s vremenom su mutirali stvorivši tako mnoge nove bolesti, npr. ebolu, za koju danas nema lijeka, a koje se šire nevjerojatnom brzinom i u kratkom vremenu usmrćuju kompletnu izloženu populaciju. I dok se na afričkom kontinentu ta područja još uvijek mogu nekako izolirati, na europskom kontinentu to je praktički nemoguće čime se zapravo dovodi u opasnost stanovništvo svih europskih država.

Osim fizičkih bolesti, migranti sa sobom vrlo često donose i psihičke poremećaje odnosno bolesti. Prema Business Insideru, na temelju informacija prikupljanih direktno iz statistika Njemačke psihoterapeutske komore, polovina migranata koji dolaze u Njemačku boluje od psihičkih bolesti odnosno PTSP-a.
“Izbjeglice koji kod nas dolaze ne zahtijevaju samo sklonište i hranu već i kompletan medicinski tretman. Uz to, gotovo niti jedan mentalno oboljeli izbjeglica nije dobio primjeren medicinski tretman.” izjavio je Dietrich Munz, predsjednik komore.




Muslimanski imigranti šire opasne bolesti: Pogledajte što liječnik, zviždač, piše o stravičnim egzotičnim bolestima koje muslimani donose u Njemačku.

Ovo je nevjerojatno.

Mislite li kako se Bog šali kad u Otkrivenju u 12 poglavlju (Otkrivenje je posljednja knjiga Biblije i Novoga zavjeta) govori o "poplavi" imigranata koje će loviti svete? Mislite li zaista kad je Bog obećao pošasti raznih bolesti da se je šalio? Dijelovi Njemačke u koje su sklonjeni muslimanski imigranti noću postaju "područja živih mrtvaca".

Jedna češka liječnica koja radi u njemačkoj bolnici, toliko je zgrožena i ogorčena s osvajačkom muslimanskom imigracijom da je, unatoč pritiscima vlade i medija, odlučila progovoriti. U svom pismu ona prijeti napustiti zemlju i otići kući u Češku. Putem e-mejla (novinarima je o tome u Njemaćkoj zabranjeno izvještavati, pa je stvar procurila u Češkoj) objašnjava užasne uvijete u bolnicama, u kojima liječe muslimanske imigrante, štosa sobom donose bolesti za koje europske bolnice nemaju uvjeta za liječenje. Ali to nije sve, nadmeni stavovi muslimana i njihovo uvjerenje kako bi posvuda sve trebali dobiti besplatno, od bolnica do ljekarni, pustoši čitav sistem.




Njemačka kancelarka Angela Merkel zatražila je od Marka Zuckerberga, vlasnika Facebooka, da u Njemačkoj banira komentare nijemaca koji su protiv masovnog useljavanja u Njemačkoj. Pa tako tamo sada patroliraju “internetski dobrovoljci” iz provladinih udruga koji cenzuriraju Facebook gdje traže ljude što izražavaju "radikalne" stavove.



U nastavku slijedi transcript videa s češke TV postaje u kojoj spiker čita pismo jedne češke liječnice koja radi u bolnici u Münchenu.

Vratit ćemo se na temu migranata jer ovdje imam još jedno pismo u vezi učinka imigranata na svakodnevni život.

Prijatelj u Pragu ima prijateljicu, koja se, kao umirovljeni fiziolog, vratila na posao u Münchensku područnu bolnicu jer im je trebao anesteziolog. S njom se je dopisivao i ona mu je proslijedila svoj e-mail.

"Jučer smo u bolnici imali sastanak o tome kako je ovdje i na drugim bolnicama u Münchenu situacija neodrživa. Ordinacije opće medicine se više ne mogu nositi s hitnim slučajevima, pa počinju slati pacijente u bolnice.

Mnogi muslimani odbijaju liječenje od strane ženskog osoblja, a mi, žene, odbijamo ići kod tih životinja, posebno onih iz Afrike. Odnosi između osoblja i migranta idu od zla na gore. Od prošlog vikenda, migranti koji idu u bolnice moraju biti u pratnji policijskih K-9 jedinica (K9 jedinica patrolira sa psom).

Mnogi migranti imaju AIDS, sifilis, otvorenu tuberkulozu i mnoge egzotične bolesti koje mi ovdje u Europi više zapravo i ne znamo liječiti. Dobiju li recept, u ljekarni shvate kako za lijek moraju platiti u gotovini što dovodi do nevjerojatnih ispada, pogotovo kada se radi o lijekovima za djecu. Tada ostavljaju djecu s osobljem ljekarne uz riječi: "Onda ih liječite ovdje kod sebe!". Policija više nije čuvar samo klinika i bolnica, već je počela čuvati sve velike ljekarne.

Zaista, moramo biti iskreni prema sebi i zapitati se:
Gdje su svi oni koji su ih pred TV kamerama s transparentima na željezničkim stanicama pozdravljali?!
Da, za sada, granica je zatvorena, ali milijuni njih su već ovdje ili će doći, a mi uskoro nećemo biti u mogućnosti osloboditi ih se.

Do sada je broj nezaposlenih u Njemačkoj bio 2,2 milijuna. Sada će biti najmanje 3,5 milijuna. Većina tih ljudi nema minimum obrazovanja čime je njihova rada sposobnost za život (u našoj sredini) umanjena. Štoviše, njihove žene obično uopće ne rade. Procjenjujem kako je jedna od deset trudna. Stotine tisuća njih sa sobom su donijeli dojenčad i malu djecu ispod šest godina. Mnogi su mršavi i zapušteni. Ako se tako nastavi i Njemačka ponovo otvori svoje granice, idem kući u Češku. Nitko me ovdje u ovakvoj situaciji ne može zadržati, čak ni s dvostruko većom plaćom. Otišla sam u Njemačku, a ne u Afriku ili na Bliski Istok.

Čak i profesor koji vodi naš odjel nam je rekao kako mu je tužno vidjeti čistačicu, koja je za 800 € već godinama čisti svaki dan, a onda upoznaje mlade ljude u hodnicima koji samo čekaju sa svojim ispruženim rukama želeći sve besplatno, pa kad to ne dobiju onda razbijaju sve što stignu.

Stvarno mi ovo ne treba. Ali bojim se da ako se vratim, u nekom će to trenutku doći i u Češku. Ako se nijemci sa svojim mentalitetom ne mogu s time nositi, u Češkoj će biti potpuni kaos. Nitko tko nije došao u kontakt s njima nema pojma kakve su oni životinje, posebno oni iz Afrike, i kako se muslimani, s obzirom na njihova vjerska uvjerenja, nadmeno postavljaju na naše osoblje.

Za sada lokalno bolničko osoblje nekako izlazi na kraj s bolestima koje su oni ovdje donijeli, ali s toliko stotina pacijenata svaki dan - samo je pitanje vremena kad će popustiti.

U bolnici u blizini Rhine (područje Kaiserseralutern, Njemačka), migranti su noževima napali osoblje nakon što su im predali 8-mjesečnu bebu na rubu smrti, koju su tri mjeseca vukli preko pola Europe. Dijete je umrlo za dva dana, unatoč tome što je dobilo najveću moguću brigu u jednoj od najboljih pedijatrijskoj ambulanti u Njemačkoj. Teško ozlijeđeni liječnik morao je na operaciju, a dvije su sestre završile na intenzivnoj njezi. Za to nitko nije kažnjen.

Lokalnim medijima je o tome zabranjeno pisati, tako da o tome saznajemo putem e-mejla. Što bi se dogodilo da je nijemac ubo liječnika i medicinske sestre s nožem? Ili ako je bacio svoj sifilisom zaraženih urin medicinskoj sestri u lice pa joj prijeti infekcija? U najmanju ruku, išao bi ravno u zatvor, a kasnije na sud. S tim se ljudima do sada ništa nije dogodilo.

I tako se ja (sada) pitam, gdje su svi oni aktivisti sa željezničke stanice? Sjedeći udobno kod kuće i gledajući kako vlakovi dovoze sljedeću pošiljku, vesele se novom transferu novca svojim ne-profitnim organizacijama. Ako se mene pita ja bih okružila sve te aktiviste i prvo ih dovela ovamo, u našu bolnicu na hitnu službu, da prođu tečaj. Zatim bi im priuštila da budu u istoj zgradi zajedno s migrantima, te njima brinu, ovaj put bez oružane pratnje policije i policijskih pasa koji se danas nalaze u svakoj bolnici u Bavarskoj, i bez medicinske pomoći.
"




Bilo kako bilo, radi li se o scam-u ili istini, pismo zapravo ukazuje na sve što se zaista zbiva svugdje gdje migranti dolaze. Ono govori o stvarima koje mediji i vlade prešućuju ili se na njih uopće ne obaziru, svejedno, svodi se zapravo na isto. Činjenica je kako se sva ta važna i ozbiljna pitanja ne tretiraju ozbiljnošću i odgovornošću koju ona zaslužuju. Činjenica je kako su svi kratkovidni i ne vide dalje od vlastitog nosa i nitko ne razmišlja o posljedicama koje će iz svega toga nastati.

Razlozi su mnogobrojni ali temeljni jest činjenica kako europski čovjek u vlastitoj nadmenosti, samodopadnosti i prepotenciji prepunoj samodopadnog nihilizma upakiranog u ljevičarski ili desničarski celofan (svejedno, radi se o istom preziru prema čovjeku) uništava samog sebe i budućnost vlastite civilizacije izdajući njenu temeljnu ideju, a ona je kršćanstvo. Zaista, rijetki su oni koji to gledaju i vide, koji slušaju i čuju stvarnu poruku koju ove migrantske horde sa sobom, same ne znajući za nju, donose:
Krajnji je čas za redefiniranje vlastitih stavova i reintegraciju europske civilizacije prema njenim kršćanskim, odn. civilizacijskim korijenima.
Naravno, to je pitanje iz neke posve nove, druge, dimenzije i tema o kojoj bi se moglo raspravljati i nije tema ovog mini serijala.




Bilo kako bilo, razlike između prosječnog Europljanina i Migranta (iz Afrike, Bliskog ili Srednjeg istoka), bez obzira na kulturnu tradiciju, civilizacijsku razinu, vjerska, politička, obrazovna i svaka druga opredjeljenja ili razine su takve da je suživot civilizacija nemoguć što će donijeti odnosno, što već donosi, konflikte. Povijest čovječanstva nas uči kako multikulturalistički suživot između potpuno različitih i nespojivih civilizacija nikada nije postojao niti može postojati osim iz perspektive dobro plaćenih aktivista koji su, ni sami ne znajući "rođeni" u manipulaciji o kojoj još prije gotovo 150 godina piše Albert Pike:

"U međuvremenu će ostale nacije, još jednom podijeljene po tom pitanju, biti prisiljene boriti se do točke potpune fizičke, moralne, duhovne i ekonomske iscrpljenosti …
Nahuškat ćemo nihiliste i ateiste; isprovocirat ćemo ogromnu socijalnu kataklizmu koja će u svojim strahotama narodima jasno pokazati učinak potpunog ateizma, izvor divljaštva i najkrvavijeg previranja.
Tada će širom svijeta građani, prinuđeni braniti se od revolucionarnih svjetskih manjina, istrijebiti te uništavače civilizacije, i gomile razočarane Kršćanstvom čiji će deistički duh od tog trenutka biti bez smjera i cilja, žudeći za idealom, ali ne znajući na što bi usmjerili svoje obožavanje, primit će istinsko svjetlo kroz univerzalnu objavu čistog Luciferovog nauka koji će napokon biti iznesen pred javnost. Ta će objava biti rezultat općeg pokreta koji će uslijediti nakon uništenja i Kršćanstva i Ateizma, oba istovremeno pobijeđena i iskorijenjena.




No o svemu tome, argumentirano recentnim radovima svjetski uvaženih pojedinaca i recentnih medija, u novom serijalu koji slijedi.




Post je objavljen 29.10.2015. u 19:51 sati.