Novi Svjetski Poredak i EUropa (1. dio)

nedjelja , 20.09.2015.



"Znači li sloboda išta, to je prije svega pravo reći drugim ljudima ono što oni ne žele čuti."
George Orwell




"Potrebno je zato stvoriti toliko mnogo beskućnika, da ovi beskućnici budu većina u državi. Stoga mi moramo da palimo. Pripucaćemo pa ćemo se povući. Nemci nas neće naći, ali će iz osvete da pale sela. Onda će nam seljaci, koji tamo ostanu bez krova, sami doći i mi ćemo imati narod uza se pa ćemo na taj način postati gospodari situacije. Oni koji nemaju ni kuće ni zemlje ni stoke, brzo će se i sami priključiti nama, jer ćemo im obećati veliku pljačku.”
Iz službenog dokumenta sa prvog zasjedanja AVNOJ-a u studenome 1942. Autor: Moša Pijade.

“Seljak koji poseduje kuću, zemlju i stoku, radnik koji prima platu i ima hleba, za nas ništa ne vredi. Mi od njih moramo načiniti beskućnike, proletere. Samo nesrećnici postaju komunisti, zato mi moramo nesreću stvoriti, mase u očajanje baciti, mi smo smrtni neprijatelji svakog blagostanja, reda i mira."
Iz dokumenta u arhivi Vojnoistorijskog iIstituta u Beogradu, oznaka K-12, 30/12.

Tako su to nekad radili komunisti. Danas je to sistem koji funkcionira na Srednjem i Bliskom Istoku: Sirija, Irak, Afganistan, …
Zamijenite riječ “komunist” sa “terorist“ i razmislite, postoji li uopće razlika?



Prije desetak godina Al Quaida, danas ISIL.
Naoko slično a opet tako različito jer …
ISIL ima “regularnu vojsku”, ISIS, što Al Quaida nikad nije imala niti je o tome uopće mogla sanjati.
Al Quaida nije nikada teror kao oružje koristila protiv vlastitog, arapskog, naroda (na stranu umjetna podjela na države ju kojima svi govore istim jezikom, pišu istim pismom i imaju istu kulturu i tradicije). ISIL, naprotiv, to sustavno koristi.
Al Quaida se financirala na razne načine, uglavnom preko ilegalnih “kanala”. ISIL se uglavnom financira kroz regularne “kanale”.
Vijeće Sigurnosti UN je 11.02.2015. usvojilo rezoluciju o blokiranju financiranja džihadističkih grupa, kao što je organizacija ISIL ili Front al-Nusra. Međutim novci i dalje vrlo organizirano pristižu, uglavnom preko oceana
Dokazi?
Provjerite ovu spojku.



U kakvoj je to vezi s NWO – Novim Svjetskim Poretkom?

Programirana slika svih migranata je Njemačka, Švedska, Nizozemska, Danska, … redom sve bogate i uspješne EU države.
Migranti u Europu pristižu iz nekad bogatih arapskih država. Financiraju ih druge bogate arapske države. Migranitima na pamet ne pada mir i sreću potražiti u bogatim državama arapskog svijeta koje ih financiraju jer … Te ih države zapravo ne žele ali ih trebaju. Zašto?
Budite bez brige, arapski prinčevi i šeici, kakve god namjere i računice imali, ne bi se sve to usudili raditi da ih netko na to ne potiče s one strane Atlantika jer … u suprotnom bi im se moglo dogoditi da US aktivira i na svjetsko tržište počne isporučivati naftu iz svojih bogatih prirodnih rezervi koje su proračunato 70ih godina prestali eksploatirati rušeći time cijenu nafte koja je temeljni i jedini izvor njihovog blagostanja.
No ne bojte se, nije samo nafta u pitanju. U pitanju je izgrađen i uspješan wellness turizam koji je tamo postao veliki biznis čak i u svjetskim razmjerima a nitko se ne želi ići trošiti novce na zabavu u područja gdje je sve prepuno izbjeglica.



Sjećate li se prošlogodišnjih velikih demonstracija, incidenata i divljaštva na otvaranju novog poslovnog tornja Europske Banke u Frankfurtu?
Radi se o istoj banci koja je u međuvremenu krenula s planom dodatnog štampanja eura kako bi gospodarstvu omogućila svježi novac za financiranje novih poslovnih projekata i tako potakla EUropsku ekonomiju na rast nezavisan od štampanja kreditnog novca kojim činom razbija monopol što dolazi s druge strane Atlantika iz banaka u prethodnom postu koje posluju na Wall Streetu i Westminsteru u Londonu.
Podsjetimo se, FED banci po ugovoru s Kongresom US uskoro istječe ekskluzivni monopol štampanja US$ koji je od kraja WWI pokretač svjetske ekonomije. Istog US$ za koga oni ku svoju prihodovnu stranu računaju kamate koje im za odštampani papirnati i elektronski novac plaćaju sve ostale banke ovog svijeta.
Treba li u tom kontekstu promatrati ovogodišnju migrantsku krizu u EUropi?
Zanimljiva “koincidencija” u čitavoj priči je što je prije dvije godine, u proljeće 2013. Velika Britanija promijenila zakon o imigrantskoj politici i više ne prima imigrante koji dolaze iz područja iz kojih danas u EUropu (samo)organizirano nadiru migranti koje mediji programirano opisuju kao izbjeglice.
Kako se to poklapa sa migrantskom krizom koja se od tada u Europi intenzivira?
Je li to slučajno ili programirano zaključite sami. Pri tome uzmite u obzir činjenicu kako ti novi migranti Britaniju nemaju u niti jednom planu svojih zapravo naivnih predodžbi i planova o sredini gdje bi našli svoj novi život. Njihova programirana uvjerenja znaju da tamo za njih mjesta jednostavno nema.



Toliko za ovaj put povodom situacije koja eskalira u Hrvatskoj.

Novi nastavci u skladu s najavama iz prvog posta (od 16. rujna) slijede …




Oznake: novi svjetski poredak, europa, Izbjeglice, Migranti, srednji i bliski Istok, amerika, svjetska banka

<< Arhiva >>