Objavljeno: ponedjeljak, 17.04.2006. ljeta Gospodnjeg

SVIJET BEZ RAKA?Naletih na nešto jako zanimljivo. Možda će nekoga i interesirati...wave

Priča koja sledi je priča o vitaminu B17, koji je još pre pedeset godina sintetizovan pod imenom Laetril odnosno Amigdalin. Učinio je to biohemičar Ernst. T. Krebs.
Njegova borba da se ovaj prirodni lek protiv raka zvanično prihvati, trajala je u periodu od pedesetih do sedamdesetih godina prošlog veka. Bila je to borba entuzijasta - lekara, biohemičara i nekih novinara da plasiraju teoriju po kojoj je "opaka bolest" – rak, zapravo samo jedna avitaminoza, odnosno hronični poremećaj metabolizma izazvan nedostatkom jednog vitalnog sastojka u ishrani.


Na žalost, globalizacija, kao proces u kome multinacionalne kompanije sve više preuzimaju i kontrolu i nad lekovima i nad svetskim medijima, zapečatila je protok svih informacija koje mogu naneti štetu interesima svetskih farmaceutskih profitera. Pojava teorije doktora Krebsa i njegovog alternativnog leka pod imenom Laetril, od strane američke Administracije za ishranu i lekove (FDA) nazvana je "šarlatanstvom" i "prevarom". Gradjanima je predočeno da je lek otrovan i opasan. Tako je priča o vitaminu B17, Laetrilu, Amigdalinu (svi nazivi označavaju isto) - zapečaćena.


Ali, pojavom Interneta, koji se teže može kontrolisati, ponovo je otvorena priča o Ernstu T. Krebsu, Džonu Berdu, Ralfu Mosu i drugima, kojima je etika bila ispred interesa.

O svemu ovome pisao je u svojim knjigama »Politika u lečenju raka« i »Svet bez raka«, Edvard Grifin. Evo te priče.


Vitamin B17 (cijeli tekst)

Worldwithoutcancer.org.uk

Ovo sam natrkeljao 17.04.2006. u 18:07 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (5) - Ispljuni na papir - #

O temi SVIJET BEZ RAKA? izjasnili su se:

Objavljeno: četvrtak, 13.04.2006. ljeta Gospodnjeg

UNIVERZALNI PRIRODNI ANTIBIOTIKU jednom od mojih komentara ovdje, rekao sam da sam se bavio jednim istraživanjem. E, sad, da vas ne držim u neizvjesnosti zašto me neko vrijeme nije bilo – razlog je KOLOIDNO SREBRO.

Jedini prirodni način obrane od virusa, bakterija, gljivica i ostalih jednostaničnih napasnika. Za ovaj vikend imam dogovoren eksperiment, tj. pokušat ćemo ga proizvesti. Ako je istina da liječi preko 650 raznih bolesti, nije ni čudo da za njega niste ni čuli, a pogotovo činjenica da ga svako domaćinstvo može napraviti. Koje bi to gubitke nanjelo farmaceutskoj industriji (koja je veća i od vojne industrije), moguće je vrlo lagano naslutiti.
No, da ja sad tu ne trkeljam previše, ima jedna dobra stranica, prevedena na hrvatski, pa sami prosudite. Svakako preporučam proučiti, jer je trovanja od strane farmaceutike prešlo svaku granicu. Vulgar, vjerujem da sam našao rješenje za večinu tvojih problema, no neću ništa tvrditi dok ne isprobam na sebi. :)

KOLOIDNO SREBRO - ŠTO JE TO ?

Trenutno je poznato da koloidno srebro ubija preko 650 raznih bolesti, uključujući i AIDS i rak !!! ( Nemojte sad: ma da, to je nemoguće. Tko vam je to rekao? Kome je u interesu da NEZNATE ?)

Idemo polako, upoznajmo što je to i kako se može napraviti kod kuće.

1. Što znači koloidno?

Riječ koloidno znači da je nešto toliko malo da je raspršeno, a NE OTOPLJENO u otapalu ( vodi ). Djelići su toliko mali da niti ne sjednu na dno niti plutaju po površini. Oni su ionizirani, tako da svaki djelić ima isti naboj i jedan drugog odbijaju. U slučaju koloidnog srebra, djelići su veličine 1/7000 od veličine crvenog krvnog zrnca, što ga čini vrlo prilagodljivim.

2. Što je s čistoćom? Koliko traje?

Koloidno srebro, za razliku od ostalih suplemenata, ne može se "pokvariti" jer ni jedan živi organizam ne može živjeti u koloidnoj otopini. Kada je koloidno srebro napravljeno metodom niskog napona, nakon nekog vremena, poneki ioni gube naboj i priklanjaju se drugim ionima koji su u im najbliže. Kad se to desi, koloidno srebro mijenja boju jer se nakupina poveća tako da počinje lomiti svijetlost. Ovisno o tome kako je koloidno srebro napravljeno ( napon, čistoća vode, uvjeti... ), ono mijenja boju od svijetložute do zlatne, a ponekad i poprimi sivkastu boju. Ništa od toga ne mijenja efikasnost koloidnog srebra. Čak i kad je tamnosmeđe ili tamnoljubičaste boje, neće biti otrovno, ali se tada samo teže asimilira, odnosno prilagođava. Kada se koloidna otopina radi pomoću visokog napona, ona se tada stabilnije ponaša kod čuvanja, te ima jako dugi vijek trajanja.

3. Dakle, koloidno srebro nije nikad otrovno ili opasno?

Koloidno srebro se radi ISKLJUČIVO U DESTILIRANOJ VODI, tj. voda ne smije imati nikakvih minerala ili bilo čega otopljenog u sebi. Inače bi se srebrni ioni povezali s otopljenim mineralima i mogli činiti soli ili otrovne supstance. ( srebrni nitrat ili srebrni klorid ) Dakle, najbolja je čista voda dobivana destilacijom, odnosno kondenzacijom vodene pare.

4. Što u vezi argirije, bolesti vezanoj uz "plavu kožu" ?

Nikada nitko nije ikada prijavio niti jedan slučaj koji je vezan uz upotrebu koloidnog srebra. Tu bolest vežu uz prekomjerno uzimanje srebrnih soli ( srebrni nitrat ) koja sadrži otrovne supstance. Bilo koja količina koloidnog srebra ne može uzrokovati argriju.

5. Koja je koncentracija najbolja? Koliko koloidnog srebra treba konzumirati?

Mjera za koncentraciju je ppm ( od parts per million ), odnosno broj čestica u milijun komada. Svjetski stručnjaci za zdravlje širom svijeta slažu se s tim da je prisustvo srebrnih iona u bilo kojoj koncentraciji u ljudskom tijelu dobro za zdravlje. Izvanredne rezultate pokazala je koncentracija od 0,33 ppm-a ( 1/3 ppm !!! ). Neki proizvođači koloidnog srebra proizvode čak 1000 ppm-a, dobivenih sa velikim naponom. No, odlične rezultate pokazuju sve koncentracije. Preporuka je oko 2 - 4 čajne žlice dnevno.

6. Što se dešava ako se predoziramo? Možemo li uzeti previše?

Jedina negativna strana uzimanja odjednom u početku previše koloidnog srebra je Herxeimerov efekt, a to je slučaj kad srebro ubije previše patogenih tvari da ih tijelo ne može odjednom izbaciti iz sebe normalnim putem, već ih izbacuje sekundarnim putevima - preko pluća, sinusa ili kože. Koloidno srebro je najbolji antibiotik koji ubija SAMO bakterije koje nisu poželjne u tijelu, a ostavlja npr. one koje su nam potrebne za probavu ili slično ( acidofil ). Također ubija viruse i gljivice.


LINK NA STRANICU

Since there is not enough room to list all the diseases against which Colloidal Silver has been used successfully, here is a tiny sample: acne, allergies, appendicitis, arthritis, blood parasites, bubonic plague, burns (colloidal silver is one of the few treatments that can keep severe burn patients alive), cancer,(10) cholera, conjunctivitis, diabetes, gonorrhea, hay fever, herpes, leprosy, leukemia, lupus, lymphangitis, Lyme disease, malaria, meningitis, parasitic infections both viral and fungal, pneumonia, rheumatism, ringworm, scarlet fever, septic conditions of the eyes, ears, mouth and throat, shingles, skin cancer, staph infections, strep infections, syphilis, toxemia, trenchfoot, all forms of viruses, warts and stomach ulcer. In addition it also has veterinary uses, such as for canine parvo virus. You'll also find Colloidal Silver very handy in the garden since it can be used against bacterial, fungal and viral attacks on plants. Simply spray diluted Colloidal Silver on the leaves, and add to soil water.

LINK NA STRANICU

Ovo sam natrkeljao 13.04.2006. u 15:04 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (11) - Ispljuni na papir - #

O temi UNIVERZALNI PRIRODNI ANTIBIOTIK izjasnili su se:

GODIŠNJI KOJI TO NIJEHa! Danas sam na godišnjem. Da, da, blago meni, jel'? Baš bi htjeli biti na mome mjestu. E, pa stvari nisu uvijek takve kakve nam se na prvi pogled čine. Ja bi sada rađe bio na poslu. Da, dobro ste čuli (pročitali). Naime, za danas sam bio naručen na zubnoj kirurgiji, vađenje umnjaka. Probudio sam se negdje oko 9, skuhao kavu, upalio comp, zapalio pljugu i reko, samo malo da prošvrljam. Na kirurgiji sam morao biti u 10:30. Dođoh tamo, sjednem u čekaonicu i najednom izađe časna sestra. Ja ono, zjevnem i pitam da ne čekam možda na krivom mjestu. Kaže ona, da ne i neka se još malo strpim. Nakon 5 minuta pozvala me unutra. Polegoše me tamo na onaj stolac, pripremili sve neke instrumente i glavni i odgovorni (cca. 120 kg žive vage) nagne se nad mene i kaže; „Hm, ovo će biti malo komplicirano“. Pogleda slike, promrmlja nešto u svezi korjena, kako će biti dosta teško. Upucao mi injekciju na par mjesta i nakon nekoliko minuta nisam osjetio pola face, a ni jezik me više nije slušao. Koji odvratan feeling…blah!!! A onda je počelo…KRC…KRAK…KRC…a meni glava leti na sve strane. I tak se bome čovjek mučil nekih 20 minuta dok ga nije cijelog uspio iščupati. Mislim si, dobro da mi nije vrat izvrnuo. Ugurao mi neku vatu u usta i kaže da mogu ići. I tak vam ja sada tu trkeljam, injekcija popušta, bol se pojavljuje, pljujem krv svakih 10-ak minuta…ma ono, koma…blah! Al' ajd, barem nisam na poslu…hehehehe…

Ovo sam natrkeljao 13.04.2006. u 13:15 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (2) - Ispljuni na papir - #

O temi GODIŠNJI KOJI TO NIJE izjasnili su se:

Objavljeno: srijeda, 12.04.2006. ljeta Gospodnjeg

HA! JOŠ JEDAN! :)Ha, kako je dobro (ponekad) raditi popodne. Jučer sam malo bio zabrijao do kasna na net-u, no taj sam si luksuz mogao dopustiti budući sam danas radio popodne. Nakrmio sam se do 10:30, lagano popio kafu, pregledal mejlove, nešto blogova i krenem na posao. Na putu do posla, na radiju je je u jednom trenutku počela ona stvar Leonarda Cochena iz filma "Natural born killer"...i neeeeemreeeemmmm se sjetit kak se zove, da me ubiješ. Ne znam ni riječi, pa da probam izvuči iz refrena. To me gadno iznerviralo. Nemrem podnjet kad se nečeg nemrem sjetit. Lupao bi glavom o zid od muke. I reko, ma pusti sad to, buš se sjetio. I tako prođe i taj radni dan. I eto, sad sam provjeril na net-u, stvar se zove "The Future". I skužim da sam otkrio još jednog "muzičkog vizionara"...

Give me back my broken night
my mirrored room, my secret life
it's lonely here,
there's no one left to torture
Give me absolute control
over every living soul
And lie beside me, baby,
that's an order!

Give me crack and anal sex
Take the only tree that's left
stuff it up the hole
in your culture
Give me back the Berlin wall
give me Stalin and St Paul
I've seen the future, brother:
it is murder.

Things are going to slide, slide in all directions
Won't be nothing
Nothing you can measure anymore
The blizzard, the blizzard of the world
has crossed the threshold
and it has overturned
the order of the soul
When they said REPENT REPENT
I wonder what they meant
When they said REPENT REPENT
I wonder what they meant
When they said REPENT REPENT
I wonder what they meant.

You don't know me from the wind
you never will, you never did
I was the little jew
who wrote the Bible
I've seen the nations rise and fall
I've heard their stories, heard them all
but love's the only engine of survival
Your servant here, he has been told
to say it clear, to say it cold:
It's over, it ain't going
any further
And now the wheels of heaven stop
you feel the devil's RIDING crop
Get ready for the future:
it is murder.

Things are going to slide ...

There'll be the breaking of the ancient
western code
Your private life will suddenly explode
There'll be phantoms
There'll be fires on the road
and a white man dancing
You'll see a woman
hanging upside down
her features covered by her fallen gown
and all the lousy little poets
coming round
tryin' to sound like Charlie Manson
and the white man dancin'.

Give me back the Berlin wall
Give me Stalin and St Paul
Give me Christ
or give me Hiroshima
Destroy another fetus now
We don't like children anyhow
I've seen the future, baby:
it is murder.

Things are going to slide ...

When they said REPENT REPENT ...

Ovo sam natrkeljao 12.04.2006. u 00:31 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (3) - Ispljuni na papir - #

O temi HA! JOŠ JEDAN! :) izjasnili su se:

Objavljeno: utorak, 11.04.2006. ljeta Gospodnjeg

HMMMMM...????Možda sam stvarno markirao previše satova matematike, al' aj vi probajte ovaj "čitač misli"...eh...:)

MIND READER

Ovo sam natrkeljao 11.04.2006. u 22:58 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (5) - Ispljuni na papir - #

O temi HMMMMM...???? izjasnili su se:

Objavljeno: petak, 07.04.2006. ljeta Gospodnjeg

DANAS SE OSJEĆAM NEKAKO...


It began when they come took me from my home
And put me in Dead Row,
Of which I am nearly wholly innocent, you know.
And I'll say it again
I..am..not..afraid..to..die.
I began to warm and chill
To objects and their fields,
A ragged cup, a twisted mop
The face of Jesus in my soup
Those sinister dinner meals
The meal trolley's wicked wheels
A hooked bone rising from my food
All things either good or ungood.
And the mercy seat is waiting
And I think my head is burning
And in a way I'm yearning
To be done with all this measuring of truth.
An eye for an eye
A tooth for a tooth
And anyway I told the truth
And I'm not afraid to die.
Interpret signs and catalogue
A blackened tooth, a scarlet fog.
The walls are bad. Black. Bottom kind.
They are sick breath at my hind
They are sick breath at my hind
They are sick breath at my hind
They are sick breath gathering at my hind
I hear stories from the chamber
How Christ was born into a manger
And like some ragged stranger
Died upon the cross
And might I say it seems so fitting in its way
He was a carpenter by trade
Or at least that's what I'm told
Like my good hand I
tatooed E.V.I.L. across it's brother's fist
That filthy five! They did nothing to challenge or resist.
In Heaven His throne is made of gold
The ark of his Testament is stowed
A throne from which I'm told
All history does unfold.
Down here it's made of wood and wire
And my body is on fire
And God is never far away.
Into the mercy seat I climb
My head is shaved, my head is wired
And like a moth that tries
To enter the bright eye
I go shuffling out of life
Just to hide in death awhile
And anyway I never lied.
My kill-hand is called E.V.I.L.
Wears a wedding band that's G.O.O.D.
`Tis a long-suffering shackle
Collaring all that rebel blood.
And the mercy seat is waiting
And I think my head is burning
And in a way I'm yearning
To be done with all this measuring of truth.
An eye for an eye
And a tooth for a tooth
And anyway I told the truth
And I'm not afraid to die.
And the mercy seat is burning
And I think my head is glowing
And in a way I'm hoping
To be done with all this weighing up of truth.
An eye for an eye
And a tooth for a tooth
And I've got nothing left to lose
And I'm not afraid to die.
And the mercy seat is glowing
And I think my head is smoking
And in a way I'm hoping
To be done with all this looks of disbelief.
An eye for an eye
And a tooth for a tooth
And anyway there was no proof
Nor a motive why.
And the mercy seat is smoking
And I think my head is melting
And in a way I'm helping
To be done with all this twisted of the truth.
A lie for a lie
And a truth for a truth
And I've got nothing left to lose
And I'm not afraid to die.
And the mercy seat is melting
And I think my blood is boiling
And in a way I'm spoiling
All the fun with all this truth and consequence.
An eye for an eye
And a truth for a truth
And anyway I told the truth
And I'm not afraid to die.
And the mercy seat is waiting
And I think my head is burning
And in a way I'm yearning
To be done with all this measuring of proof.
A life for a life
And a truth for a truth
And anyway there was no proof
But I'm not afraid to tell a lie.
And the mercy seat is waiting
And I think my head is burning
And in a way I'm yearning
To be done with all this measuring of truth.
An eye for an eye
And a truth for a truth
And anyway I told the truth
But I'm afraid I told a lie.

Ovo sam natrkeljao 07.04.2006. u 17:13 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (0) - Ispljuni na papir - #

O temi DANAS SE OSJEĆAM NEKAKO... izjasnili su se:

Objavljeno: četvrtak, 06.04.2006. ljeta Gospodnjeg

BAŠ ME KOLEGA PODSJETIO......na jednu stvar koja mi se godinama već vrti u uhu...

LONDON CALLING

London calling to the faraway towns
Now war is declared - and battle come down
London calling to the underworld
Come out of the cupboard,you boys and girls
London calling, now don't look to us
Phoney Beatlemania has bitten the dust
London calling, see we ain't got no swing
'Cept for the reign of that truncheon thing

The ice age is coming, the sun's zooming in
Meltdown expected, the wheat is growing thin
Engines stop running, but I have no fear
Cause London is burning and I live by the river

London calling to the imitation zone
Forget it, brother, you can go at it alone
London calling to the zombies of death
Quit holding out - and draw another breath
London calling - and I don't wanna shout
But while we were talking I saw you nodding out
London calling, see we ain't got no high
Except for that one with the yellowy eyes

The ice age is coming, the sun's zooming in
Engines stop running, the wheat is growing thin
A nuclear error, but I have no fear
Cause London is drowning and I, I live by the river

Now get this
London calling, yes, I was there, too
An' you know what they said? Well, some of it was true!
London calling at the top of the dial
And after all this, won't you give me a smile?
London Calling

I never felt so much alike, like-a, like-a...


Stvarno su dečki pogodili...kakav Nostradamus...CLASH!!! eek

Ovo sam natrkeljao 06.04.2006. u 22:38 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (1) - Ispljuni na papir - #

O temi BAŠ ME KOLEGA PODSJETIO... izjasnili su se:

Objavljeno: srijeda, 05.04.2006. ljeta Gospodnjeg

TORNADO U IZRAELU?Uvijek uspijem uhvatiti malo vremena za pogledati što se odvija na našoj lijepoj planeti. I tak dok pregledavam RSOE HAVARIA, naletim danas na jednu interesantnu vijest. Znamo da tornada unazad nekoliko godina haraju amerikom i sve su učestaliji. Žao mi je tih ljudi, a s druge strane, gledamo koliko su zla nanijeli drugima, pa to onda pripišem zakonu sjetve i žetve. No, nešto me je stalno kopkalo. Kako znamo da ovim svijetom upravljaju bogati židovi (većim dijelom), nekako sam počeo sumnjati u svoju teoriju sjetve i žetve. Ipak su glavni globalni igrači u Izraelu, od kuda sva igra i kreće, a ništa se tamo spektakularno ne događa. Jest da imaju problema sa Palestincima ('al to je već jedna druga priča), no nikakva ih prirodna nepogoda za sada nije baš pogodila. Čak su izbjegli i neke potrese, koji su im se uglavnom događali u „susjedstvu“. I tak si baš nekaj o tome gruntam ovih dana, kad danas pročitam:

A tornado and other stormy weather wreaked havoc across Israel on Tuesday and weather-related accidents caused injuries to at least 70 people. The tornado and accompanying heavy storms raged across the Western Galilee, and hailstones the size of ping pong balls were reported. A total of 70 people, including 20 children, were admitted to the Nahariya hospital in the wake of the violent weather. Most of the patients suffered light injuries from flying objects or from road accidents. Two children, aged six and seven, suffered deep cuts in the storm. Meteorologist Nachum Malik confirmed that the Western Galilee storm was a tornado and said it was an indication of increasingly unpredictable weather in the country. "When this kind of phenomenon occurs over water it is called a water spout, but when it occurs over land it is called a tornado. To use military terminology, this is an escalation in terms of weather and a very rare occurrence in Israel. This is an example of how extreme the weather in Israel has become," he said.

Many Western Galilee residents reported having witnessed the actual tornado, especially in villages around Acre. Mohammed Zavidat, a resident of Jedida, said that "nothing was left. Trees were uprooted and roof shingles were flying all over. Water boilers and satellite dishes were flying around as well. It was appalling, people were really scared. We've only seen such things on television, we never thought it would happen here." In Jedida and the surrounding area electricity was out for many hours due to damaged power lines. The wind tore off road signs along Route 70, between Jedida and Yarka, smashing them against the passing cars. Two private vehicles were overturned and residents across the entire area reported extensive damage to property and crops.

In Nahariyah, hailstones two centimeters in diameter, caused heavy damage to roofs and solar panels. Some cases of flooding were also reported. Western Galilee farmers who had been smiling in recent days, grateful for the much needed rain, lost a large part of their crops due to Tuesday's heavy hail. Light local rain fell across the country Tuesday morning. During the rest of the day, strong south-western winds blew at up to 50-70 kph. "In southern Israel sandstorms reduced visibility to under one meter," said Malik. In the southern resort city of Eilat, winds caused waves in Eilat Bay to reach over three meters in height. The winds uprooted a 15-meter tree, tipping it over onto two cars. Two passengers that were trapped in one of the cars were rescued by the local fire department and rushed to the nearby hospital.

A sandstorm covered roads in the Ovdat valley in 20 centimeters of sand. Drivers along the Arava highway were warned to take precautions due to similar sandstorms. Five people were killed Sunday in the northern Israel due to flooding. Sahar Mehamid, age 23, from Umm al-Fahm was killed in Wadi Ara. Three women from Touran, a village in the lower Galilee, were killed in a car accident after driving into pooled water in the road. Iyad Taha, a 27-year-old Palestinian from the village of Bet Anan near Ramallah, drowned in the flood. On Wednesday, the forecast calls for rain and thunderstorms from the north to the central Negev. Temperatures will drop and there is a fear of dangerous flooding. The rain is expected to continue on Thursday. On Friday, temperatures will rise and on Saturday temperatures will continue to rise and the humidity will drop.

Ovo sam natrkeljao 05.04.2006. u 20:18 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (0) - Ispljuni na papir - #

O temi TORNADO U IZRAELU? izjasnili su se:

NOVIH 10 DOLARA

klikni za veliku sliku

Ovo sam natrkeljao 05.04.2006. u 19:41 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (3) - Ispljuni na papir - #

O temi NOVIH 10 DOLARA izjasnili su se:

Objavljeno: subota, 01.04.2006. ljeta Gospodnjeg

OBAVEZNO POGLEDATINešto sam načuo o indigo djeci, a možda je i ova mala jedna od njih.

Akiane

Sve sam se nekaj posramil' sa svojim crtačkim "talentom". no

Ovo sam natrkeljao 01.04.2006. u 22:51 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (11) - Ispljuni na papir - #

O temi OBAVEZNO POGLEDATI izjasnili su se:

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje.


blog

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se