Objavljeno: petak, 23.09.2005. ljeta Gospodnjeg

A KAJ SAM REKEL? ;)



Japanska mafija uraganima po SAD-u?



Američki meteorolog tvrdi da je japanska mafija, poznatija kao jakuza, uz pomoć KGB-ova izuma prouzrokovala uragan Katrina, objavio je u četvrtak Wireless Flash.

Meteorolog Scott Stevens iz Pocatella, u američkoj saveznoj državi Idaho, izjavio je nakon što je pregledao NASA-ine satelitske snimke uragana da je uvjeren kako je uragan prouzrokovan elektromagnetskim generatorima s transmiterima mikrovalova smještenim negdje na zemlji.

"Ne postoji apsolutno nikakva šansa da se ovo dogodi na prirodan način", rekao je Stevens koji je na vidjevši satelitske snimke posumnjao na formacije ravnih linija u oblacima približavajućeg uragana.

Generatori emitiraju zvučne valove između tri i 30 megahertza i Stevens tvrdi da su Rusi još za vrijeme Hladnoga rata 1976. godine izumili tehnologiju za stvaranje oluja koja može zaobići neke zakone fizike i prodali je ostalima kasnih 80-ih.

Stevens svoje tvrdnje temelji na zapažanjima da su oblaci formirani na taj način drugačiji od normalnih oblaka, a takvi oblaci se mogu pojaviti odjednom i niotkud, te da je Katrina imala mnogo rotacionih točaka, što je vrlo neobično za uragane.

"Oblaci su izgledali toliko neprirodno da sam odmah prepoznao djelovanje stroja", izjavio je Stevens pojašnjavajući svoju "teoriju zavjere".

U ovom trenutku najmanje 10 zemalja i organizacija posjeduje tu tehnologiju, no Stevens za Katrinu sumnjiči japansku jakuzu, koja je prouzrokovala uragan kako bi u budućnosti napravila prostora za japanski prodor na američka tržišta te se osvetila za američko bombardiranje Hirošime 1945. godine.


IskonInternet


E, sad, jel Japanci il' napad iznutra...za taj odgovor još treba malo strpljenja. Blah!


Ovo sam natrkeljao 23.09.2005. u 21:43 i stvarno me zanima tvoje mišljenje.
Protrkeljaj (0) - Ispljuni na papir - #





O temi A KAJ SAM REKEL? ;) izjasnili su se:













<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje.


blog