Arhiva:
O Ignissu

Dobrodošli na najbogatiji repozitorij znanja o zavođenju i muško ženskim odnosima na Internetu. Ako ste muškarac, vjerojatno vas najviše zanima igra, o kojoj je pisano u šest kategorija:
- Igra općenito
- Interna igra (samopouzdanje)
- Upadi (upoznavanje)
- Srednja igra (spojevi i komunikacija)
- Kasna igra (seks)
- Završna igra - veze i brakovi

Ženama igra nije dostupna, no za njih svejedno postoji mnogo korisnih savjeta. Mogla bi im biti važna i analiza percepcije i realnosti tijela, kao i poučne priče o curama koje vole kretene.

Zabavni testovi čekaju odvažne čitatelje oba spola.

Ovaj blog je također bogat izvor edukacije o ljudskoj seksualnosti i svim društvenim pojavama koje proizlaze iz nje. Obrađene su sljedeće teme:

- Kako ljudi biraju svoje partnere?
- Muška seksualna hijerarhija (Alfa i Beta)
- Sociološki podaci i analize
- Feminizam
- Aktualna događanja
- Tipične racionalizacije o seksualnom ponašanju
- Umjetnost vezana za seksualnost
- Putopisi i usporedbe seksualnih tržišta diljem svijeta.

Osim seksualne tematike, povremeno pišem i o drugim stvarima, tako da možete poviriti i opće-filozofske članke, zabavu i parodije, te anomalije.

Arhiva po mjesecima:
Svibanj 2018 (1)
Ožujak 2017 (2)
Prosinac 2016 (1)
Studeni 2016 (1)
Kolovoz 2016 (1)
Srpanj 2016 (1)
Lipanj 2016 (2)
Svibanj 2016 (1)
Travanj 2016 (2)
Ožujak 2016 (1)
Veljača 2016 (5)
Siječanj 2016 (2)
Prosinac 2015 (1)
Studeni 2015 (3)
Listopad 2015 (1)
Rujan 2015 (3)
Kolovoz 2015 (3)
Srpanj 2015 (3)
Svibanj 2015 (3)
Travanj 2015 (3)
Ožujak 2015 (3)
Veljača 2015 (3)
Siječanj 2015 (5)
Prosinac 2014 (3)
Studeni 2014 (5)
Listopad 2014 (5)
Rujan 2014 (6)
Kolovoz 2014 (6)
Srpanj 2014 (6)
Lipanj 2014 (5)
Svibanj 2014 (8)
Travanj 2014 (8)
Ožujak 2014 (8)
Veljača 2014 (9)
Siječanj 2014 (7)
Prosinac 2013 (11)
Studeni 2013 (9)
Listopad 2013 (14)
Rujan 2013 (9)
Kolovoz 2013 (4)
Srpanj 2013 (3)
Lipanj 2013 (3)
Svibanj 2013 (6)
Travanj 2013 (5)
Ožujak 2013 (4)
Veljača 2013 (5)
Siječanj 2013 (6)
Prosinac 2012 (6)
Živi dugo i igraj.

Ponestalo vam mojih sadržaja? Evo vam onda još neke stvari koje se tiču igre:

- Moj popularni vodič zavođenja "Umijeće Igre"
- Moj forum
- Moji newsletteri iz 2013. i 2014. godine
- Moja kolumna na Return of Kingsu
- RooshV
- Roissy (Heartiste, Chateau)
- Dalrock

Ostali zanimljivi sadržaji:

Without Hot Air
Non-Intervention
No-nonsense Self-defense
The Social Pathologist

Igniss - Gdje politička korektnost odlazi umrijeti.

srijeda, 01.04.2015.

Knjiga "Umijeće Farme"

Dragi čitatelji, ako se sjećate, prije nekih pola godine sam najavio da radim na novoj knjizi. Neki su vjerojatno pomislili da se radi o knjizi sa savjetima za žene, no to je bila samo kamuflaža za pravi projekt koji će biti proglašen revolucionarnim i spektakularnim. Knjiga je to koju sam spremao već godinama, te u čije sam istraživanje ulagao toliko truda da je zbog nje kasnilo i samo "Umijeće igre". No, čekanju je napokon došao kraj.

Dame i gospodo, predstavljam vam...



"Umijeće farme" je dugo očekivani Ignissov uradak: potpuni vodič kroz užitke koje pružaju naši četveronožni prijatelji. Knjiga je podijeljena u 7 glavnih dijelova:

- Interna igra: samopouzdanje i odlučnost potrebni za uspjeh, s opisima 4 najveće zablude o farmama
- Pasivna igra: neverbalne osobine koje se sviđaju životinjama, savjeti o postavljanju prioriteta
- Rana igra: prelasci ograde, upoznavanje i stjecanje povjerenja, podijeljeno na noćnu, dnevnu i tranzitnu igru. 10 jasno definiranih i isprobanih izgovora za bivanje unutar granica poljoprivrednog imanja, 20 poslastica koje životinje najviše vole, prosječan tok jednog posjeta farmi, studije slučaja
- Srednja igra: komunikacija sa životinjama. Savjeti za uvjerljivo mukanje, blejanje, njakanje, lajanje i kokodakanje. 6 tehnika koje izazivaju požudu u životinji. Izbjegavanje ozljeda.
- Kasna igra: poslije uspješnog posjeta, kako ga prevesti na intimniju razinu, savjeti za ublažavanje opiranja. Savjeti za uspješan bijeg u slučaju naprasnog prekida posjete farmi.
- Završna igra: prestani posjećivati tuđe farme i osnuj svoju! Tipične pojave i zakonitosti uzgoja životinja. Tehnike za brz i zdrav rast, pravilan odgoj životinja, i još puno, puno toga.
- Post-mortem igra: što poduzeti u slučaju ugibanja životinje i zašto još nije sve izgubljeno



Život prepun uzbuđenja i užitaka čeka na tebe!

Knjiga teče poput jedne velike priče koju je vrlo lako slijediti od početka do kraja. Modularna struktura s preko 40 uokvirenih dodataka omogućava brz i jasan pregled stvari na koje treba paziti, iznimki i neobičnih slučajeva, te izvlačenje korisnih stvari bez obzira na prijašnju razinu iskustva i karakterne osobine odabrane životinje.

"Umijeće farme" je knjiga jednako primjenjiva i za žene, te predstavlja i prigodan dar prijateljima i članovima obitelji oba spola.

Šta reći? Kliknite ovdje kako biste naručili knjigu!

p.s. također, ova knjiga očito ima podršku portala blog.hr, s obzirom na nevjerojatno prikladno pitanje koje su mi postavili prilikom zaključivanja ovog posta!



I kao Grand Slam, ovo prilikom objave... kiss

Oznake: parodija, zabava, knjiga, seks, humor, 1. april


- 06:15 - Komentari (18) - Isprintaj - #

utorak, 01.04.2014.

Procjena Elastičnosti Njenog Intimnog Sektora (PENIS)

Proteklog tjedna sam primio nekoliko zabrinutih e-mailova od čitatelja koji su se pitali što se događa sa mnom i zašto cijelog tjedna nema novog posta. Nisam vas htio zabrinuti no, kao što ćete vidjeti, vrijedilo je. Dame i gospodo, vjerni čitatelji, svi seksualno aktivni (ili planiraju biti seksualno aktivni) muškarci i žene, predstavljam vam svoj novi projekt:

Projekt "Procjena Elastičnosti Njenog Intimnog Sektora" ("PENIS")


Dobre vijesti: prikupljanje sredstava za projekt na stranici Kickstarter je već u tijeku!

Što je to projekt PENIS?

Veličina penisa (kao i njegove druge pripadajuće kvalitete) vrlo je popularna tema u današnjem društvu. Za žene je važno unaprijed znati veličinu penisa svog potencijalnog seksualnog partnera kako bi znala isplati li joj se ulagati u interakciju s njim sve do kreveta. Ali što je s muškarcima? Za njih je jednako važno poznavati kvalitetu partneričinih spolnih organa, kao što su boja i veličina klitorisa, oblik stidnih usana, elastičnog i dimenzije vaginalnog kanala, razinu spontane lubrikacije i sl. Nažalost, o ovoj temi u našem ženskošovinističkom društvu uvijek je vladala gromoglasna tišina.

Do sada.



Kako biste i sami vidjeli da je ovo vrlo ozbiljan projekt koji će uskoro ugledati svjetlo dana, priložio sam sve ove izvadke sa stranice projekta na poznatoj stranici Kickstarter.com, kojom se omogućava zainteresiranoj javnosti ulaganje u perspektivne projekte. Oduševljen sam time što vam mogu reći da je projekt do sada dočekan ogromnim entuzijazmom, te da vjerojatno neće imati nikakvih problema s financiranjem. Pročitajte ostatak opisa i uključite se kako bi PENIS što prije zaživio diljem zemlje.


Žene će također rado koristiti ovaj sustav jer im osim seksualnog zadovoljstva daje preciznije podatke "s terena" nego posjet svom specijalistu za ginekologiju, kojega u pravilu zanimaju stvari drukčije od onih koje im pruža PENIS.


Patentirana tehnologija i kontrola kvalitete SVINJA osigurava popularnost kod subjekata.

Projekt PENIS također podržava visoko-poštovana institucija "Klinička bolnica Sveti Hrčak", čiji se tim vrhunskih specijalista uključio u fiziološka mjerenja spolnih organa kako bi omogućio lakše usporedbe. Pročitajte više o projektu i podržite ga ovdje.

Sviđa vam se projekt ali ipak ne biste htjeli osobno sudjelovati u njemu? Autora možete umjesto toga podržati na druge načine, najvažniji od kojih je nabava njegove popularne knjige "Umijeće Igre".

Oznake: penis, vagina, seks, humor, parodija, 1. april


- 00:15 - Komentari (3) - Isprintaj - #

nedjelja, 01.12.2013.

Ekskluzivno: prve reakcije na referendum!

Ishod referenduma za stranu "Protiv":


Ishod referenduma za stranu "Za":


Moje reakcije:


Moja poruka strani "Protiv":


Moja poruka strani "Za":

Oznake: Referendum, U ime obitelji, homoseksualnost, humor, gif


- 21:29 - Komentari (13) - Isprintaj - #

nedjelja, 01.04.2012.

Pravi put do njenog srca

Kada sam prije nešto više od pola godine počeo pisati ovaj blog, nikada nisam ni sanjao koliko će me to otuđiti od prave ljubavi. Moj život se pretvorio u beskonačnu trku za bezumnim seksualnim zadovoljstvom, koja je prijetila uništenjem moje duše. Nakon što sam jednom prilikom spavao sa ženom koju sam upoznao prije samo pola sata, shvatio sam neospornu istinu: ovo nije put do sreće. Ovo je prazno i jadno.


Moj život me pretvorio u ovo :(

S nostalgijom sam se sjetio jedne djevojke iz moje prošlosti s kojom sam imao pravu vezu, temeljenu na emocijama a ne na životinjskim instinktima. Bili smo najbolji prijatelji, u svakom pogledu srodne duše, i tada nisam znao cijeniti koliko me usrećuje slušati o njenim planovima za život, njenim ambicijama, nadama i strahovima, i muškarcima u njenom životu koji su je razočarali i bili loši prema njoj. Naša veza nije bila seksualna, već temeljena na bliskosti i razumijevanju. Nikada neću zaboraviti koliko sam tada bio blizu istinske sreće. Ne znam što mi je bilo kada sam se odlučio povesti za sebičnim željama svoje donje glave i upustiti u život prepun površnog skupljanja seksualnih trofeja, spolnih bolesti i opasnosti od trudnoća. Gledajući unatrag, napravio sam strašnu pogrešku. Tek sada to razumijem.

Odlučio sam popraviti stvari koliko mogu. Uz puno pokajanja moram objaviti da brišem blog i sve savjete na njemu. Također ću po hitnom postupku kontaktirati Google kako bi izbrisao sve članke iz rezultata pretrage. Moji kritičari, dobronamjerni i taktični kao i uvijek, su bili u pravu. Ne želim da ijedna više žena doživi razočaranje da je penetrira kreten kojem nije stalo do nje i koje će je tretirati samo kao seksualni objekt. Muškarci moraju biti odgovorni i cijeniti žene, jer pravi muškarac je samo onaj koji će je istinski poštovati. Isto tako zatvaram mail i twitter jer ne želim kvariti uspješne veze i dobre ljude svojih duboko pogrešnim savjetima - volio bi da mogu povući i ono što sam do sada napisao. Umjesto toga, napisat ću ukratko ono što svi žele znati: koji je pravi put do njenog srca.

1. Kao prvo, moraš biti svoj. Nema smisla pretvarati se da si nešto što nisi jer, ako ti nisi ti, tko si onda? Žene mogu nanjušiti neiskrenost na kilometre. Ako ti se čini da ovo ne djeluje, nisi u pravu. Samo trebaš biti strpljiv i s vremenom ćeš naći onu koja će te voljeti takvog kakav jesi. Nemoj biti agresivan i pokušavati je upoznati, pogotovo ne izvan društvenog kruga - ako joj se sviđaš, ona će ti sama dati do znanja da te cijeni. Zapamti, ne postoji baš ništa čime možeš utjecati na to hoće li te ona odabrati ili neće i bolje ti je samo biti svoj.

1.5. Evolucijska opravdanja su sranje. "Alfa" i "Beta" su samo besmislice izumljene u lošem pokušaju da se manipulira ljudima. Zar stvarno misliš da smo ista vrsta ljudi koja je postojala prije 2000 ili 10 000 godina? Misliš li da imamo iste potrebe i da nas privlače iste stvari? Naravno da ne! Današnji čovjek je neizmjerno kulturniji, osjećajniji i pametniji. Nismo više grubijani koji za kosu odvlače žene u svoje pećine, i nemamo više nikakve sličnosti sa snažnim ratnicima koji privlače žene svojom snagom i moći.


Jedini odgovarajući opis za tzv. "Igru"

Osim toga, današnja žena je mnogo ugodnija oku (pogotovo ako se oduprla površnim društvenim normama i supermodelima koji prikazuju idelalnu ženu kao anoreksičnu), nježnija je i ne igra nikakve igre. Pravila su se toliko promijenila da jednostavno nema smisla koristiti evoluciju kao ikakvo opravdanje za to što žene vole. Jedan od najčešćih argumenata koji "igrači" upotrebljavaju - da žene žele samopouzdane, agresivne muškarce - nema nikakvog smisla. Današnja žena želi muškarca s kojim će biti emocionalno povezana, koji će uvijek biti iskren, nježan i puno poštovanja prema njoj, a ne nekoga tko je tretira kao seksualni objekt. Takvi agresivni tipovi gube jako puno prilika za pravu ljubav zato što svojim ponašanjem uplaše ženu i onda se pitaju zašto uvijek imaju samo površne, seksualne veze.

2. Ono što većina muškaraca danas ne razumije je to da su žene vrlo osjetljive i emocionalne, da ih odbijaju grubost i nasilje, i da je najbolji pristup polagan. Budi njen prijatelj. Slušaj je pozorno i pusti da ti s vremenom otvori svoju dušu. Apsolutno nikada ne inzistiraj na ničemu i nemoj ni slučajno očekivati išta od nje. Nemoj je nikada osuđivati ako ti priča o tome kako je brzopleto spavala s nekim kretenom. Moraš je razumjeti, i isto tako shvatiti da je dobro da je imala puno iskustva jer će tako znati cijeniti prave stvari u životu. S vremenom će shvatiti da si ti puno bolji za nju nego onaj loš dečko iz diska koji joj se više nikada nije javio. Nikada ne propusti priliku pokazati joj svoj dobar odgoj i ljubaznost malim kavalirskim gestama i sitnim darovima (buket crvenih ruža) i sl.



3. Kada vaš odnos (tijekom mnogo mjeseci ili godina, što dulje to bolje jer je iščekivanje slatko) napreduje toliko da izađete na spoj, ne smiješ navaljivati. To što ti je odlučila dati šansu ne znači da bi se išta trebalo dogoditi; naprotiv, sad imaš priliku pokazati joj svoju uviđavnost. Dopusti njoj da odabere mjesto i vrijeme i, ako je tako ljubazna da to prepusti tebi, obavezno svejedno uključi i nju u planiranje. Možeš reći nešto tipa "Pa... ne znam... kamo bi ti htjela ići?" Idealno je da vaš prvi spoj bude u kinu ili na romantičnoj večeri u restoranu sa svijećama. Također, uvijek, ali baš UVIJEK, pitaj je smiješ li je poljubiti prije nego išta pokušaš, u suprotnom će misliti da si grubijan kojem je samo stalo do njenog tijela.

4. Ne zaboravi, kada se rastanete, trebao bi joj unutar sat vremena poslati poruku u kojoj kažeš da ti je bilo prelijepo i pitati što misli o tebi. Ne želiš da se slučajno brine je li ti se svidjela ili ne. Ako joj već na prvom spoju nisi rekao da je voliš, nemoj zaboraviti to ispraviti na sljedećem. Ona mora osjećati tvoju ljubav i nježnost od samog početka, inače ćeš propustiti priliku da s njom podijeliš još mnoge sretne trenutke. Uvijek maštaj o njoj i samo njoj, i neka ona zna da je to tako.



5. Zapamti, žene su plahe i ne vole seks. Moraš biti vrlo pažljiv i uvijek stati čim kaže "ne" . Također, ako se brineš da je tvoj penis premalen da je zadovolji, nemoj zaboraviti da postoje mnogi skupi ali efikasni preparati koji će ti pomoći. Možeš ih upotrebljavati tijekom svih onih mjeseci (ili opet, najbolje godina) koliko bi minimalno trebao čekati na spolni odnos. Ne zaboravi, seks treba biti vrlo nježan i s potpunim fokusom na to uživa li ona. Ako se budeš ponašao grubo i napaljeno, to će ti biti prvi i jedini spolni kontakt s njom i propustit ćeš obilje seksa (čak jednom u tri mjeseca, jednom godišnje poslije prvog djeteta!) kada konačno svoju vezu formalno ovjekovječite kod matičara. Muškarac koji je poštuje neće dugo čekati sa sudbonosnim pitanjem.

6. Kad smo već kod vjenčanja, uvijek imaj na umu koliku ti golemu uslugu ona čini time što kaže "da", i uvijek joj zbog toga izražavaj poštovanje i zahvalnost. U braku niti jedna strana ne smije biti dominantna - u braku ne postoji "ja", stoga se uvijek konzultiraj s njom o svemu, čak i ako ti se naizgled čini kao sitnica. Također, normalno je da će se dok ste zajedno malo udebljati (nekih 20-40 kg). Zapamti, ona to čini samo zato što zna koliko ti voliš obline, kao i svaki normalan muškarac. Ako ti nešto zasmeta kod nje, moraš shvatiti da je to dio normalnog braka i da ćeš prigovaranjem samo pogoršati situaciju. Naposljetku, ljubav je sve što je bitno.

7. Ako si uviđavan i savršen muž, itekako ima šanse da će brak trajati cijeli život, no moraš razumjeti njenu potrebu da živi još malo i podržati je. To je ono što čini pravog muškarca - požrtvovnost i razumijevanje, kao što si se i zakleo prije puno godina. Nikada je ne smiješ osuđivati jer ona sve radi kako bi bilo najbolje za vas. Ona, kao i vaša djeca koja će odrasti s majkom koja ih voli, će ti biti vječno zahvalna.
------------------------------

Pravi muškarac nije onaj koji spava s mnoštvom lijepih žena uz minimalni napor kako bi se dokopao orgazma, već onaj koji je miran, pristojan, poštuje žene i štiti ih. Kad bi svi muškarci bili "Alfa", kakav bi to bio svijet? Bilo bi to bolesno i tužno, i ne želim biti takav. Odlučio sam se od srca moliti za oproštaj, razmišljati o tome kako ostvariti pravu ljubav, kako biti dobar prema ženama u mom životu. Nije nimalo čudno da više ne gledam odurne, površne filmove. Naprotiv, neki dan sam pogledao "The Notebook", "500 Days of Summer" i "Love Actually" i rasplakao sam se kao malo dijete.



Kada pritisnem "delete", sastavit ću popis svih žena koje sam u životu povrijedio na bilo koji način i nazvati ih da im se ispričam. Znam da sam nanio puno zla ženama koje sam bezobzirno kritizirao iz infantilnih razloga, i muškarcima koje sam odvratio od puta koji ih je vodio prema istinskoj ljubavi. To je sve sitnica, no svejedno se nadam da će ta moja gesta, kao i ovaj detaljni opis puta do njenog srca, omogućiti da se popravim i da ću možda u budućnosti zaslužiti ljubav emancipirane i snažne žene koja zna koliko puno vrijedi, i u svijetu i u mom srcu.

Oprostite mi.

Oznake: humor, savjeti, anti-igra, parodija, 1. april


- 01:59 - Komentari (19) - Isprintaj - #

utorak, 27.03.2012.

Pop kultura i parodije (Arhiva)

Pop kultura i parodije:

Ignissovih 7 vrsta trollova
Ekskluzivno: znanstvenici otkrili ishode ljubavnih veza
15 vrsta Igre
Predsjednik uručio Orden Danice Hrvatske zlostavljanoj ženi
Šupčine (Douchebags)
Tužna ženska priča
Internet zavodnici
Pravi put do njenog srca
Ženskošovinistički naslovi u medijima
Moj dečko kreten nije zapravo kreten
Kako da ju nagovorin na lignju?
Dva videa kao modeli interne igre
Igniss primjećen u Indiji!
Hitler saznaje o odgodi Ignissove knjige
Dobrodošli u Kliničku bolnicu "Sveti hrčak"
Životinjska farma
Svi znaju...
Svi znaju... (2)
Kako je Igra promijenila moj život
Što je to muški šovinist?
Homoseksualaemulatornost
FC Barcelona (1. dio)
FC Barcelona (2. dio)
Procjena Elastičnosti Njenog Intimnog Sektora (PENIS)
#Problemicrvenepilule
Sva Anina prezimena
Predsjednički izbori 2014: Odaberite stožer s najljepšim djevojkama!
Knjiga "Umijeće farme"
UŽASAVAJUĆI PODACI

Oznake: parodije, parodija, zabava, humor, Vijesti, price, video


- 12:57 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 27.09.2011.

Predsjednik uručio Orden Danice Hrvatske zlostavljanoj ženi

Predsjednik uručio Orden Danice Hrvatske zlostavljanoj ženi
25.05.2014., Zagreb, Alternativna stvarnost

Četvrti predsjednik Republike Hrvatske, Ljubo Ćesić Rojs, uručio je u Banskim dvorima zlostavljanoj ženi M.L. Orden Danice Hrvatske s likom Katarine Zrinske, za njen izniman doprinos socijalnoj skrbi i promicanje moralnih vrijednosti. M.L. je od nedavno razvedena od svog tadašnjeg supruga, A.R., te je vratila svoje djevojačko prezime.

Razlog rastave braka između supruge M.L. i supruga A.R. je A.R.-ovo nasilništvo u obitelji, točnije kada ju je jednom, ničim provociran, udario šakom u lice. M.L. je od udarca pretrpjela samo manju štetu (masnica), no po njenim riječima je strašno boljelo. Zlobnici su komentirali kako je M.L., možda izazovnim odijevanjem na svom radnom mjestu blagajnice, možda učinila nešto čime je to zaslužila, te kako je on možda trpio njeno psihičko zlostavljanje. U međuvremenu, A.R. ne izražava nikakvo žaljenje za prošlim događajima te si je nedavno na prsima tetovirao stisnutu šaku s rečenicom "Ne žalim ni za čim".


(opća ilustracija)

Nakon što je nedavno objavljena informacija kako je zlostavljana supruga, M.L., potpisala sporazumnu rastavu braka od supruga A.R., postavilo se pitanje kako će bivši bračni par podijeliti imovinu, pogotovo onih 775 tisuća kuna koje je A.R. osvojio pobjedom u kladionici, klađenjem na utakmicu Real Madrid - Dinamo.

Kako donosi jedan dnevni list, A.R.-ova bivša supruga M.L. pristala je da njihov sin živi sa svojim ocem A.R., uz uvjet da ga ona može viđati kada god poželi. Osim toga, bivši bračni par se i dogovorio oko podjele imovine, a M.L. je A.R.-u izašla u susret.

Tako se majka M.L., u korist sina K.R., odrekla onoga što joj pripada po zakonu, odnosno polovice iznosa od 775 tisuća kuna koji je A.R. osvojio pobjedom na kladionici, a uvjet je da A.R. za te novce kupi stan u kojem će živjeti sa sinom. Osim toga, M.L. je pristala i plaćati predviđeni iznos alimentacije, piše dnevni list.

Predsjednik Ljubo Ćesić Rojs je na ceremoniji imao samo riječi pohvale za nesebična djela M.L.: "Pošli ste od onoga najboljega u čovjeku - opraštanju - i stavili interese djeteta pred vlastite u ovom činu koji može služiti za primjer drugima. Djeci te dobi je nužno potreban otac, što ste vi prepoznali, i vašom žrtvom poštedjeli dijete vucaranja po sudovima, trauma i svađa. Postavljate dobar primjer drugim ženama i ova država vam se za to od srca zahvaljuje."


Izvor

Oznake: parodija, Vijesti, nasilje, razvod, humor


- 10:25 - Komentari (20) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.


Voljeli biste da obradim neku temu ili trebate pomoć s ljubavnim problemom (za oba spola)? Komentirajte/ pošaljite na: ignissblog(na)yahoo.com
Ako ne napišete drugačije, prihvaćate mogućnost njegove prezentacije na blogu. Vašu adresu, sliku, ime i detalje NIKADA NEĆU OBJAVITI.
Na isti mail zatražite dozvolu za prenošenje članaka.


Klikom na gumb ispod otvarate PayPal prozor za donaciju Ignissu.

Molim donirajte jedino ako osjećate da vam je moje pisanje znatno promijenilo život na bolje i želite se zahvaliti i ovim putem. Nemojte donirati kao političku poruku, naknadu ili motivaciju za privatni savjet, ili kupnju knjige alternativnim putem.


Na lijevoj strani prozora možete unijeti iznos (u USD), a na desnoj poruku uz donaciju.

Unaprijed hvala!

Podržite Igniss blog i postanite pokrovitelj na Patreonu