Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


 • sagittariusclassic

  ...Jack je moja furka!...:))))))

  avatar

  01.12.2013. (22:16)    -   -   -   -  

 • Bookworn

  Mislim da strani "protiv" ovaj ishod nije sjeo baš toliko iznenada kao Joffreyu šamarčina

  avatar

  01.12.2013. (22:47)    -   -   -   -  

 • Igniss

  @Sagittarius: ne volim ga kao Jokera ali moram priznati da je općenito izuzetan glumac :)

  @Bookworn: možda da, a možda i ne - kod njih je vladala tolika koncentracija "pravedničkog" bijesa i agresivnosti da se ne bih začudio da su zapravo sami sebi napravili deluziju da če pobijediti

  avatar

  01.12.2013. (22:51)    -   -   -   -  

 • barjak

  Bravo Pero, dobro si im reko, di je sada ona tovarica sa svojom zlocom koju bljuje po desnici i lijevici.. zna ona dobro koja je .. javice se sigurno uskoro.. bojim se samo za nju da se ne raspukne od zloce, zlobe i zavisti .. ko ce onda to cistiti.. hahaha Cro-Desnica Forever!

  avatar

  02.12.2013. (00:34)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Ali ja nisam Pero... ja sam Zdravko...

  avatar

  02.12.2013. (08:41)    -   -   -   -  

 • Vuk

  IMO, krajnji ishod referenduma nikada nije bio doveden u pitanje. Rezultat 2:1 (66% : 33%) za opciju “Za” je bio posve ocekivani ishod, ali, za mene osobno, razocaravajuci.
  (Nisam glasao u konzulatu jer smatram da nije moralno izglasavati Vlade, Predsjednike, zakone i propise kojima osobno necu podlijegati.)

  Ovdje nam se misljenja vjerojatno razilaze:

  Citajuci hrvatske medije na internetu (dnevne novine i portali) dobio sam dojam da opcija “Protiv” nije imala nikakve deluzije da ce referendum mozda zavrsiti povoljno za njih.
  (Doduse, koliko je citanje medija na internetu dovoljno dobro da se dozivi istinska atmosfera u nekom drustvu, to je neka druga prica.)
  No, s druge strane, takodjer smatram da su njihov pravednicki bijes, koji je ponekad isao u agresivnost, bio posve razumljiv. A, koliko je bio opravdan, to ce pokazati vrijeme i dogadjaji koji dolaze.

  My 2 cents.

  avatar

  02.12.2013. (09:42)    -   -   -   -  

 • Igniss

  S jedne strane se slažem, no s druge smatram da se po "događajima koji dolaze" ne možemo ravnati kada donosimo odluke o sadašnjosti. To bi bio ekvivalent toga da ja želim ukinuti pravo glasa ženama zato što to neminovno vodi do feminizma trećeg vala i posljedične diskriminacije/razaranja - pa ipak to ne činim.

  avatar

  02.12.2013. (09:45)    -   -   -   -  

 • Vuk

  Nismo se razumijeli.

  Naravno da jedino i najbolje sto covjek moze napraviti u trenutku odluke je sagledati sve relevantne faktore i informacije, te onda donijeti najbolju odluku sto moze, bez zamisljanja crnih scenarija koji ce se mozda jednog dana desiti. Ovdje se slazemo u potpunosti.

  No, kad pricam o vremenu i dogadjajima koji dolaze, mislio sam na to kako ce se, ako uopce, promijeniti tretman prema osobama homoseksualne orijentacije nakon sto je referendum zavrsio ovakvim rezultatom npr. kako ce proci slijedeca parada u Zagrebu i, osobito, u Splitu itd. Ja, osobno, smatram da ako se zbog ovog referenduma polozaj homoseksualne zajednice pogorsa u vremenu sto dolazi (vise fizickih napada itd.), da ce se tada njihov pravednicki bijes tokom ove kampanje pokazati kao opravdan.

  avatar

  02.12.2013. (10:11)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Eto, to stvarno ne znam. Ja se zapravo nadam najboljemu zato što je desnica cijelo ovo prikupljanje potpisa i glasanje provela bez iti jednog incidenta koji bi se mogao okarakterizirati kao nasilje (dapače, fizički se napadalo njih). Tako nešto bi prije 10 ili 20 godina (u doba onih skupova na slavnoj Rivi) bilo nezamislivo. To mi daje nadu.

  Ako su iz ovoga naučili lekciju da je staloženi pristup sredstvo koje im donosi najviše simpatija (pomisli samo koliko je ljudi bilo odbijeno od glasanja "protiv" zbog ove histerije kojom je ljevica počinila harakiri), ne bi me iznenadilo da sljedeći Gay Pride bude popraćen samo ignoriranjem ili porugom, bez ikakvih incidenata.

  Živi bili pa vidjeli.

  avatar

  02.12.2013. (10:37)    -   -   -   -  

 • Vuk

  Da, to si tocno primjetio: ovo je ipak proslo vise civilizirano nego onaj skup na Rivi.

  Nadam se da si u pravu sa svojim predvidjanjima jer bi takav scenarij (ignoriranje itd.) bio daleko najbolji za cijelo drustvo.

  avatar

  02.12.2013. (10:50)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Novi post: Ako ne želiš dildo u guzu, mrziš žene

  avatar

  02.12.2013. (13:37)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Novi post: Umijeće debatiranja

  avatar

  04.12.2013. (10:33)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Novi post: U potrazi za izgubljenom koketom

  avatar

  05.12.2013. (10:19)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...