Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/igniss

Marketing

Procjena Elastičnosti Njenog Intimnog Sektora (PENIS)

Proteklog tjedna sam primio nekoliko zabrinutih e-mailova od čitatelja koji su se pitali što se događa sa mnom i zašto cijelog tjedna nema novog posta. Nisam vas htio zabrinuti no, kao što ćete vidjeti, vrijedilo je. Dame i gospodo, vjerni čitatelji, svi seksualno aktivni (ili planiraju biti seksualno aktivni) muškarci i žene, predstavljam vam svoj novi projekt:

Projekt "Procjena Elastičnosti Njenog Intimnog Sektora" ("PENIS")


Dobre vijesti: prikupljanje sredstava za projekt na stranici Kickstarter je već u tijeku!

Što je to projekt PENIS?

Veličina penisa (kao i njegove druge pripadajuće kvalitete) vrlo je popularna tema u današnjem društvu. Za žene je važno unaprijed znati veličinu penisa svog potencijalnog seksualnog partnera kako bi znala isplati li joj se ulagati u interakciju s njim sve do kreveta. Ali što je s muškarcima? Za njih je jednako važno poznavati kvalitetu partneričinih spolnih organa, kao što su boja i veličina klitorisa, oblik stidnih usana, elastičnog i dimenzije vaginalnog kanala, razinu spontane lubrikacije i sl. Nažalost, o ovoj temi u našem ženskošovinističkom društvu uvijek je vladala gromoglasna tišina.

Do sada.



Kako biste i sami vidjeli da je ovo vrlo ozbiljan projekt koji će uskoro ugledati svjetlo dana, priložio sam sve ove izvadke sa stranice projekta na poznatoj stranici Kickstarter.com, kojom se omogućava zainteresiranoj javnosti ulaganje u perspektivne projekte. Oduševljen sam time što vam mogu reći da je projekt do sada dočekan ogromnim entuzijazmom, te da vjerojatno neće imati nikakvih problema s financiranjem. Pročitajte ostatak opisa i uključite se kako bi PENIS što prije zaživio diljem zemlje.


Žene će također rado koristiti ovaj sustav jer im osim seksualnog zadovoljstva daje preciznije podatke "s terena" nego posjet svom specijalistu za ginekologiju, kojega u pravilu zanimaju stvari drukčije od onih koje im pruža PENIS.


Patentirana tehnologija i kontrola kvalitete SVINJA osigurava popularnost kod subjekata.

Projekt PENIS također podržava visoko-poštovana institucija "Klinička bolnica Sveti Hrčak", čiji se tim vrhunskih specijalista uključio u fiziološka mjerenja spolnih organa kako bi omogućio lakše usporedbe. Pročitajte više o projektu i podržite ga ovdje.

Sviđa vam se projekt ali ipak ne biste htjeli osobno sudjelovati u njemu? Autora možete umjesto toga podržati na druge načine, najvažniji od kojih je nabava njegove popularne knjige "Umijeće Igre".

Post je objavljen 01.04.2014. u 00:15 sati.