ponedjeljak, 15.06.2009.

Gwen Stefani, prava mama! (bez sumnje)


Jučer je ovdje prikazano nekoliko cipela marke L.A.M.B. što je ustvari modna linija američke pjevačice Gwen Stefani, iz grupe No Doubt, koja se ponovo vraća na scenu. Dobro, na turneju, jer su glazbene inspiracije malo presušile tokom ovh pet godina koliko zbog majčinstva nije nastupala.






Gwen je takodjer pozirala i za naslovnicu najnovijeg broja Elle magazina, čije izdanje za sedmi mjesec ove godine izlazi upravo danas. Na naslovnici je u Louis Vuitton kompletu. Sad se dobro može vidjeti da gornji dio ima rupe povezane zlatnim nitima. Zečje uši, koje je nosila manekenka na reviji, Gwen ipak nije stavila (za razliku od Madonne).










U muzičkom izdanju Elle magazina, Gwen je na naslovnici u odjeći Alexandra McQueena. Netko tko duže prati ovaj blog će se možda prisjetiti tog kompleta koji je prije nekoliko mjeseci prikazan u postu pod naslovom - Pogodak ili promašaj. Neki su onda pomislili da je riječ o promašaju. Izgleda da ipak nije. Ali, to je moda. Svatko ima pravo na svoj stav.









Tu su još dvije slike napravljene prilikom snimanja za magazin. Gwen nosi Rodarte (čizmice su Louboutin za Rodarte) i na zadnjoj slici je priprema za slikanje u Marc Jacobs kreaciji.











No Doubt - Don't Speak (live)




<< Arhiva >>