IMAM DVIJE NOVE SUDAČKE PRIPRAVNICE


Dvije naše mažoretkinje su jučer više nego uspješno položile ispit za suce HMS-a. Obije su pokazale vrlo zavidno znanja:

Petra Bulat** sa 86,3% i
Martina Šćuric** sa 83,3%.

Na sudačkom ispitu bilo je 9 kandidata od čega je 2 bilo na revizijskom ispitu (oba su prošla sa 96% rješenog testa), te 7 na ispitu za pripravnike. Od tih 7 ispit je uspješno položilo 3 kandidata. Na ispitu su bile i kandidatkinje iz Herceg Novog (Crna Gora), te Zagreba, Ogulina, Gline, Jastrebarskog i Klinča Sela.







POMOĆ ZA MALU MIRTU


Prošli tjedan smo spontano pokrenuli akciju za pomoć maloj Mirti koja boluje od karcinoma gušteraće, tata je ostao bez posla, mama joj 6 mjeseci nije dobila plaću, a troše 3.000 kn mjesečno za ljekove. Hvala svim članovima koji su se odazvali. Skupljat ćemo još ovaj vikend, a onda ćemo idući četvrtak sve to odvesti u Petrinju!!!!

Dvije gesta su nas posebno obradovale:

- jučer na sudačke ispite došao nam je tata jedne mažoretkinje iz Jastrebarskog čija je mama preminula od karticnoma gušteraće i donio ljekove koje je kanio prodati, ali je odlučio donirati za malu Mirtu - woooowwwww - svima nam se stegnulo srce!!!!!!!

- dr. Ana Beganović iz Ogulina, koja je bila na sudačkom ispitu, inzistirala je da za Mirtu da novac, a isto su tražili i neki roditelji. Iako nismo htjeli skupljati novac, nakon što nam je Mirtina mama danas rekla da imaju stan od samo 20 m2 i da ne zna gdje će staviti sve što ćemo joj dovesti, odlučili smo da ćemo ipak skupljati i novac. Pa ako netko želi donirati novac slobodno se javite trenerima. Za svaki novac koji donesete trener će dati potvrdu, a vi ćete se potpisati na listu, tako da svi zajedno budemo sigurni da će novac doći direktno obitelji Anić.



NASTUPI

- utorak 5.3. u 18:30 h, dvorana Palmotićeva 30 (vračanje Ključeva grada Zagreba, Trg bana Jelačića u ), o/o Šef

- četvrtak 7.3. u 16 h, službeni ulaz Maksimirskog stadiona (1/8 Eurolige: Dinamo-Benfica), o/o Šef

- petak 8.3. u 18 h, Matica iseljenika, Trg Stjepana Radića 3 (Izbor za Hrvatsku najženu godine), o/o Šef

- nedjelja 10.3. u 15:30 h, Stadion Maksimir (Dinamo-Rijeka), o/o ???



FOTKE- sa utakmice Dinamo-Rudeš

Fotografije Željko Bakšaj Žac, službeni fotograf Zagrebačkih mažoretkinja


















------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

(objavljeno: ponedjeljak, 04.03.2019. u 06:40) komentiraj (14)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.