500. NASTUP NA MAKSIMIRSKOG STADIONU






J1A IDE NA BAZENE


J1A ide na bazene u nedjelju. Team-bulting, kupanje i zezancija!!!!



U SUBOTU 500. NASTUP NA STADIONU


Zagrebačke mažoretkinje u subotu 28.10. imaju 500. nastup na Maksimiru. Obzirom da su do sada odradile 4.100 nastupa to znači da 12% svojih nastupa odrade na Maksimirskom stadionu. Usporedbe radi lokacija broj 2. je Zračna luka Zagreb (tek 369 nastupa), 3. Trg bana Jelačića (206 nastupa), 4. Zagrebački velesajam (168 nastupa) i 5. Košarkaški centar D.Petrovića (140 nastupa). Svi daleko iza Maksimirskog stadiona.

Na tih 500 nastupa sveukupno je bilo angažirano 10.325 mažoretkinja koje su zajedno odradile preko 30.000 radnih sati. Za nas je ovaj 500. nastup na Maksimiru ogromna stvar, osvrt na velik trud u prošlih gotovo pola stoljeća na našoj lokaciji broj 1. U to vrijeme kroz Maksimir je prošlo jako mnogo različitih organizacija i institucija koje su radile pojedine poslove na Maksimiru, no Zagrebačke mažoretkinje su jedne od vrlo rijetkih (ako ne i jedine) koje su tamo konstanta.

Prvi nastup na Maksimiru Zagrebačke mažoretkinje su odradile 1.6.1994. na Finalu nogometnog kupa RH, upravo sa Rijekom. Taj nastup je bio 40. nastup Zagrebačkih mažorekinja, tek 5 mjeseci od prvog nastupa tima (u Lisinskom). Od tada Zagrebačke mažoretkinje su na svim utakmicama i drugim događajima na Maksimiru (u prosjeku 21 puta godišnje). U prošloj godini imali smo 31 nastup na Maksimiru (što je u prosjeku gotovo svaki tjedan u nogometnoj sezoni). Najviše godišnjih nastupa na Maksimiru smo imali 39 (2007. godine), a od tada svake godine imamo preko 30 nastupa na stadionu. Sa utakmica ne izostajemo čak ni kada je tim na Europskom prvenstvu ili na prekooceanskim turnejama, a odazivamo se i kada je cijeli sastav na kolektivnom godišnjem odmoru (dežuran tim kojeg organiziramo isključivo radi Dinama).

Stoga ćemo na subotnjem derbiju sa Rijekom sa 100 mažoretkinja u uniformama napravili ogromno Dinamovo d na centru stadiona.





NASTUPI

- petak 27.10. u 21:00 službeni ulaz Arene Zagreb (generalna proba za utakmicu Hrvatska-Slovenija), o/o Šef

- subota 28.10. u 12:30 službeni ulaz Maksimirskog stadiona (Dinamo-Rijeka), o/o Šef
# nastup svih 1A sastava, te seniorskog 1B

- subota 28.10. u 18:45 službeni ulaz Arene Zagreb (Hrvatska-Slovenija), o/o Šef



FOTKE sa Europskog prvenstva 5. dio
Fotke: Željko Bakšaj Žac, službeni fotograf Zagrebačkih mažoretkinja









































I zaostale fotke sa otvaranja












SRETAN ROĐENDAN

27.10. Nika Toljanović (J1A)
27.10. Alen Šćuric (uprava)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

(objavljeno: petak, 27.10.2017. u 02:17) komentiraj (13)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.