U UTORAK POSLJEDNJA AUDICIJA OVE GODINE
Pred nama su audicije. Pa ekipa dobro došli. I bez panike na audicijama!

Godisnji broj kandidata (prosjecno): 210
Prolaznost: 83-85%
Dobni razredi: 3-6 godina - djecji sastav, 7-13 godina - juniorke, 14-25 godina - seniorke
Redosljed audicija: svi dolaza u zakazano vrijeme, prvi na redu su djecji sastavi, pa seniorke (jer ih ima manje), pa juniorke
Trajanje cekanja: oko 15-30 minuta, maksimalno 60 minuta za one koji dodju zadnji
Trajanje same audicije: 5 do 10 minuta
Broj djevojaka u grupi: 4 do 5 (odjednom ulaze na audiciju i rade dio zajedno, a dio zasebno)
Oprema: nije bitna, no pri ulasku skinuti jaknu i odloziti torbe ili ikakve stvari koje sputavaju ruke
Sto treba uzeti: kemijsku olovku kako bi ispunili upitnik (i smjesak na licu)
Tko su ispitivaci: licencirani treneri mazoretkinja u Republici Hrvatskoj (sa zavrsenim strukovnim skolama), a poneki od njih su i suci u mazoret plesu
Informacije o prolasku: iduci dan na ovom blogu ili telefonom
Informacije o sastavu i prvim treninzima: dobijate na flajeru koji se djeli svim kandidatima


NAJCESCA PITANJA:

Da li da donesem šap jer sam vec bila mazoretkinja?
Nije nuzno, no virtuoznost u tehniciranju sa stapom moze vam omoguciti pocetak treninga u 2. sastavu (svi pocinju u pocetnickom tj. 3., koji vi preskacete jer vec imate osnove tehniciranja)

Hoce li mi prethodno plesanje u nekom drugom timu mazoretkinja pomoci?
U nacelu ne. Kod nekih timova cak i odmaze i potrebno je dugo vremena da se isprave greske. No, ukoliko se radi o vrhunskim i najkvalitetnijim timovima moze pomoci u napretku (pocinje se od 2. sastava, te se brze napreduje u vise sastave).

Bila sam predvodnica u nekom timu izvan Zagreba moram li ici na audiciju?
Apsolutno da. U nasem S1A sastavu trenutno plesu 3 djevojke koje su dosle iz drugih timova. No, morale su proci audiciju. Desi li se koji puta da neka takva djevojak padne? Da! Vrlo rijetko kada, no desi se.

Vec sam bila Zagrebacka mazoretkinja. Hoce li mi to pomoci i moram li polagati audiciju?
Ukoliko vas se treneri sjete onda ne morate na audiciju. U protivnom slucaju da. No, ukoliko ste vec jednom prosli audiciju i plesali u timu, svakako cete proci i ovaj puta. Nema straha.

Hoce li mi pomoci plesanje u nekom drugom plesnom klubu koji nije mazore-ples?
Najcesce da. No, koji puta i to odmaze. U svakom slucaju prepreka nije (ukoliko nesto treba ispraviti brzo cemo to napraviti).

Sto se ispituje na audiciji?
1. U prvom redu smisao za ritam. Koji se prati kroz cijelu audiciju, ali se maksimalno ispituje, na nacin da se trazi da kandidatkinja ponovi ritam (pljeskanjem) koji ispljesce ispitivac.
2. Osnovna predodzba o memoriji i percepciji kandidatkinja (ponavljanje osnovnog koraka kojeg pokazuje jedna od mazoretkinja ispred kandidatkinja).
3. Psiho-fizicke predispozicije za bavljenje mazoret plesom (odredjeni nedostaci poput teske invalidnosti, ozbiljnih poremecaja isl. prijece bavljenje ovom aktivoscu).

Sto ako iz prve ne ponovim ritam ili pogrijesim u koraku?
Nista strasno. Audicija je osnovan klasifikacija. Prave klasifikacije rade se tek nakon par mjeseci treinga (krajem veljace). Svatko ima drugu sansu, a ako vidimo da se radi o tremi, blokadi ili nedostatku koncentracije onda dajemo trecu, cak i cetvrtu sansu. No, da bi imali vise sansi moramo ustanoviti da imate barem osnovnog smisla za ritam (to se vidi i prije "pljeskaja" iz osnovnog koraka i pratnje glazbene podloge).

Kako se odlucuje tko prolazi, a tko ne?
Kada jedan od clanova komisije smatra da netko ne treba proci ili nije siguran konzultira se sa kolega. Odluka se donosi dogovorom clanova komisije. Ukoliko neka kandidatkinja ima imalo sanse proci ce na audiciji.

Kako da umanjim stres?
Nema potrebe za stresom ili nervozom. Ukoliko ispitivaci vide da ste pod stresom pomoci ce vam salama, komunikacijom, ponudit ce vam slatkis. Ne bojte se mi smo profesionalci i nije nam u interesu sokirati vas, nego olaksati vam dolazak u nas tim.

Mogu li roditelji sa mnom u dvoranu za ispitivanje?
Ne! Roditelji samo smetaju i remete koncentraciju. Iznimno, ali jako iznimno, ispitivaci mogu pozvati roditelje najmladjih kandidatkinja za djecje sastave. Iskreno, ako djete nije toliko samostalno da dodje na audiciju nece se moci osloboditi niti na treninzima koji se vrse iskljucivo bez roditelja.

Kome se mogu obratiti za pitanja?
Komisiji svakako ne jer imaju posla preko glave, te se moraju potpuno posvetiti kandidatkinjama da sto krace cekaju. U dvorani i ispred nje biti ce 6 mazoretkinja (prepoznati cete ih po uniformama) koje ce vam pomoci u ispunjavanju upitnika, te vam moci dati osnovne informcije o timu, audicijama, prvim treninzima, uputiti vas prema WC-u...

Jesam li prestara za tim?
Ukoliko ste mladji od 25 godina niste prestari. Komisija ce odluciti u koji dobni razred spadate. Pa ukoliko imate npr. 13 godina, a psiho-fizicki ste zreli za seniorke to ce vam i predloziti. No, odluka je koncano na vama.

Ukoliko padnem, mogu li ponovno polagati na iducoj audiciji?
To vam nitko ne moze zabraniti. No 99% djevojaka koje padnu na jednoj, padnu i na drugim audicijama. Previse se posvecuje paznje procjeni, a komisiju sacinjavaju profesionalci koji taj posao rade vec dugi niz godina.

Mogu li se ikako pripremiti za prolazak? Postoji li kakva skola i pripremni tecaj?
Ne i za to nema potrebe jer se procjenjuju samo osnovne stvari i predispozicije. A motorika, smisao za ritam i psiho-fizicke sposobnosti ne mogu se nauciti u skoli.

Moj tata ima poduzece i moze biti sponzor, hoce li mi to pomoci?
Nikad, nikako i ni na koji nacin. To kod nas nema sanse i nemojte niti pokusavati. Tako nesto kod nas se potpuno odbacuje i osudjuje. Iskreno niti ne pokusavajte!

Imate li jos koje pitanje slobodno ga postaviti i odmah cemo odgovoriti. Nema glupih pitanja. Na koncu nase osnovno pravilo je: "Mi smo ovdje radi vas".J1A DOBIO NOVU PREDVODNICU


J1A je dobio novu formaciju i novu predvodnicu. Više o tome u idućem postu.ODRADILI SMO 500. NASTUP NA MAKSIMIRU


100 zagrebačkih mažoretkinja odradilo je 500. nastup na Maksimiru i pritom smo napravili veliko Dinamovo "d" koje se okrenulo na 3 zagrebačke strane: istok, sjever i zapad, te na svakoj strani napravilo posebnu koreografiju. Pritom smo dobili i originalni dres Dinama sa brojem 500. Više fotki u jednom od idućih postova, vrlo skoro.

NASTUPI

- utorak 31.12. u 19:00 Palmotićeva 30 (audicija), o/o ŠefFOTKE sa teambuildinga u bazi u Zagorju 1. dio

Tim je bio u Zagorju na trodnevnom team-buldingu, bez treninga i bez štapova. Bilo je prezabavno i preludo.Večernje kartanje
Prva igra (najružnije frizure, šminka i odjeća)
Druga igra "Luda štafeta"
...nastavak u idućem postu.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

(objavljeno: ponedjeljak, 30.10.2017. u 01:48) komentiraj (16)

500. NASTUP NA MAKSIMIRSKOG STADIONU


J1A IDE NA BAZENE


J1A ide na bazene u nedjelju. Team-bulting, kupanje i zezancija!!!!U SUBOTU 500. NASTUP NA STADIONU


Zagrebačke mažoretkinje u subotu 28.10. imaju 500. nastup na Maksimiru. Obzirom da su do sada odradile 4.100 nastupa to znači da 12% svojih nastupa odrade na Maksimirskom stadionu. Usporedbe radi lokacija broj 2. je Zračna luka Zagreb (tek 369 nastupa), 3. Trg bana Jelačića (206 nastupa), 4. Zagrebački velesajam (168 nastupa) i 5. Košarkaški centar D.Petrovića (140 nastupa). Svi daleko iza Maksimirskog stadiona.

Na tih 500 nastupa sveukupno je bilo angažirano 10.325 mažoretkinja koje su zajedno odradile preko 30.000 radnih sati. Za nas je ovaj 500. nastup na Maksimiru ogromna stvar, osvrt na velik trud u prošlih gotovo pola stoljeća na našoj lokaciji broj 1. U to vrijeme kroz Maksimir je prošlo jako mnogo različitih organizacija i institucija koje su radile pojedine poslove na Maksimiru, no Zagrebačke mažoretkinje su jedne od vrlo rijetkih (ako ne i jedine) koje su tamo konstanta.

Prvi nastup na Maksimiru Zagrebačke mažoretkinje su odradile 1.6.1994. na Finalu nogometnog kupa RH, upravo sa Rijekom. Taj nastup je bio 40. nastup Zagrebačkih mažorekinja, tek 5 mjeseci od prvog nastupa tima (u Lisinskom). Od tada Zagrebačke mažoretkinje su na svim utakmicama i drugim događajima na Maksimiru (u prosjeku 21 puta godišnje). U prošloj godini imali smo 31 nastup na Maksimiru (što je u prosjeku gotovo svaki tjedan u nogometnoj sezoni). Najviše godišnjih nastupa na Maksimiru smo imali 39 (2007. godine), a od tada svake godine imamo preko 30 nastupa na stadionu. Sa utakmica ne izostajemo čak ni kada je tim na Europskom prvenstvu ili na prekooceanskim turnejama, a odazivamo se i kada je cijeli sastav na kolektivnom godišnjem odmoru (dežuran tim kojeg organiziramo isključivo radi Dinama).

Stoga ćemo na subotnjem derbiju sa Rijekom sa 100 mažoretkinja u uniformama napravili ogromno Dinamovo d na centru stadiona.

NASTUPI

- petak 27.10. u 21:00 službeni ulaz Arene Zagreb (generalna proba za utakmicu Hrvatska-Slovenija), o/o Šef

- subota 28.10. u 12:30 službeni ulaz Maksimirskog stadiona (Dinamo-Rijeka), o/o Šef
# nastup svih 1A sastava, te seniorskog 1B

- subota 28.10. u 18:45 službeni ulaz Arene Zagreb (Hrvatska-Slovenija), o/o ŠefFOTKE sa Europskog prvenstva 5. dio
Fotke: Željko Bakšaj Žac, službeni fotograf Zagrebačkih mažoretkinja

I zaostale fotke sa otvaranja
SRETAN ROĐENDAN

27.10. Nika Toljanović (J1A)
27.10. Alen Šćuric (uprava)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

(objavljeno: petak, 27.10.2017. u 02:17) komentiraj (13)

U ČETVRTAK RODITELJSKI SASTANAK ZA SVE OSIM NOVIH ČLANOVA I 1A


RODITELJSKI SASTANAK za članice Zagrebačkih mažoretkinja


u četvrtak 26.10.2017. u 20:30 sati
zapadna tribina Maksimirskog stadiona
(kod spomenika)

sastanak je za stare članove, ne za ove koji su primljeni na audiciji ove godine, kao niti za roditelje mažoretkinja 1A sastava koji su sastanak također imali.NASTUPI

- subota 28.10. u 13:00 službeni ulaz Maksimirskog stadiona (Dinamo-Rijeka), o/o Šef
# nastup svih 1A sastava, te seniorskog 1B

- subota 28.10. u 18:45 službeni ulaz Arene Zagreb (Hrvatska-Slovenija), o/o ŠefFOTKE sa Europskog prvenstva 5. dio
Fotke: Željko Bakšaj Žac, službeni fotograf Zagrebačkih mažoretkinja

...nastavak u idućem postuSRETAN ROĐENDAN

26.10. Barbara Kuzmić (S1A)
27.10. Nika Toljanović (J1A)
27.10. Alen Šćuric (uprava)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

(objavljeno: srijeda, 25.10.2017. u 00:43) komentiraj (15)

PRVI TULUM ZA RODITELJE BIO PREMRAKDvadesetak roditelja je u Zagorju igralo igre, odbojku, kartalo, peklo roštilj, pjevalo karoke, igralo bus i opako se dobro zabavljalo. Bilo je stvarno predobro. Ovo je bila zadnja aktivnost ove godine. Ovaj tjedan zatvaramo bazu, isljučujem vodu, struju, plin, pa će baza spavati zimski san do proljeća.NASTUPI

- subota 28.10. u 13:00 službeni ulaz Maksimirskog stadiona (Dinamo-Rijeka), o/o Šef

- subota 28.10. u 18:45 službeni ulaz Arene Zagreb (Hrvatska-Slovenija), o/o ŠefFOTKE sa Europskog prvenstva 4. dio
Fotke: Željko Bakšaj Žac, službeni fotograf Zagrebačkih mažoretkinja

...nastavak u idućem postuSRETAN ROĐENDAN

26.10. Barbara Kuzmić (S1A)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

(objavljeno: ponedjeljak, 23.10.2017. u 09:35) komentiraj (18)

POSLJEDNJA AKTIVNOS U ZAGORJU PRIJE ZIMSKOG ZATVARANJA BAZETulum za roditelje, Baza Zagorje 21-22.10.2017.

KADA, GDJE I KAKO?
U Zagorje (baza Zagrebačkih mažoretkinja) u subotu 21.10.2017. najkasnije do 11 sati (ak zakasnite perete suđe). Molim Vas da se dogovorite oko prijevoza u i iz Zagorja. Odlazak iz Zagorja je u nedjelju oko 18 sati (ko mora ranije cijelu subotu toči gemište po kazni).

Prijave za team building, najkasnije do srijede 11.10.2017. isključivo telefonskim pozivom u ured (mjesta ograničena). (Kontakt Maja Žigman)

ŠTO UZETI SA SOBOM
U Zagorje se idemo odmorit, provest, protulumarit i opako zabavit. Danas se to zove team building, mi smo to zvali tulum, dernek, party, zabava, rusvaj...!

Sve što vam gore treba morate uzeti sa sobom jer gore nema ničega!!!!
1. Doručak za subotu i nedjelju (budite što kreativniji)
2. Mezu za večeru i usputno klopanje između obroka (čvarke, špek, šunku, rebrica, kobase, sirek - daj bože da je sve domaće)
3. Meso za roštilj
• vratina, čevapi, piletina, ražnjići, pljeskavice, pečenice...;
4. Kolače raznih vrsta i sorti od suhih do kremastih (imamo mi gore frižider) - što više to bolje (Alen nebu imal proteinski dan, a znate kolko on može pojest)
5. Grickalice, čokolade, kekse, kikiriki, čipseve, smokije isl.
6. Kavu, nescafe, čaj i sl. napitke koje trošite
7. Vino, pivo, rakiju, borovičku, višnju, pelikovac, jeger... i sve ostale varijacije na temu osvježavajućih napitaka. OK, OK, ako netko baš mora, nek si uzme i sokove. Nemojte zaboraviti mineralnu ak pijete gemište.
8. Posteljinu, deku i jastuk ili vreća za spavanje!
• gore nema posteljine, deka i jastuka! – to morate imati sa sobom
9. Ručnike, sapun, šampon i ostale higijenske potrepštine
10. Toaletni papir, osim ak ne planirate kakati.
11. Gitaru, harmoniku, tamburicu, gusle, blok flautu ili cimbale ako netko zna svirati
12. Zabavne igre (društvene igre, lopte, karte, što li god…) i ostale potrepštine za zabavu
13. Puno dobre volje i kondiciju

Za sada ima 20 roditelja koji dolaze. Ako još netko želi doći javite se Maji u ured.

Kako doći u bazu:(za povećavanje planova stisni na sliku)

1. Vozite Autoputom A2 (Zagreb-Macelj)
2. Izađite na izlazu Đurmanec (prvi nakon Krapine)
3. Nakon naplate idite magistralom u smjeru Đurmanca
4. Siđite sa magistrale prema Đurmancu
5. Došli ste na rotor
6. Izađite na 2. izlazu u smjeru Hum na Sutli i Celje
7. Vozite se 200 m uz prugu i skrenite lijevo u smjeru Putkovec i Pregrada - odmah pređete prugu i mostić
8. Prođete mjesto Putkovec (sa desne strane je škola)
9. Prođete mjesto Prigorje
10. Nakon Prigorja doći ćete na veliki spust u kotlinu nakon koje je veliki uspon
11. Tijekom uspona naići ćete na smeđi znak «Muzej grada Pregrade 6 km»
12. Odmah nakon njega (100 m) je znak «Grad Pregrada Prijatelj djece)
13. 600 matara od tog znaka skrenete desno
14. Samo 20 metara nakon što ste skrenuli skernete lijevo sa asfalta na makadam
15. Vozite po makamu 300 m ne skrečite na raskrižju gdje je asfalt nakon makadama nego nastavite dalje po makadamu
16. Nakon 100 metara makadama ponovo je asfalt i veliki spust
17. Nakon što ste se spustili ponovo je makadam nakon kojeg skrenite lijevoNASTUPI

- subota 21.10. u 11:00 baza Zagorje (tulum za roditelje), o/o ŠefFOTKE sa Europskog prvenstva 3. dio
Fotke: Željko Bakšaj Žac, službeni fotograf Zagrebačkih mažoretkinja


...nastavak u idućem postuSRETAN ROĐENDAN

26.10. Barbara Kuzmić (S1A)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

(objavljeno: petak, 20.10.2017. u 01:47) komentiraj (15)

TULUM ZA RODITELJE U ZAGORJU

Baza Zagorje 20-22.10.2017.

KADA, GDJE I KAKO?
U Zagorje (baza Zagrebačkih mažoretkinja) za one koji mogu u petak 20.10. u 20 sati kada ćemo se razvaliti u beli, jambu, pokeru i ostalim igricama. Za one koji ne mogu doći u petak, doći će u subotu 21.10.2017. najkasnije do 11 sati (ak zakasnite perete suđe). Molim Vas da se dogovorite oko prijevoza u i iz Zagorja. Odlazak iz Zagorja je u nedjelju oko 18 sati (ko mora ranije cijelu subotu toči gemište po kazni).

Prijave za team building, najkasnije do srijede 11.10.2017. isključivo telefonskim pozivom u ured (mjesta ograničena). (Kontakt Maja Žigman)

ŠTO UZETI SA SOBOM
U Zagorje se idemo odmorit, provest, protulumarit i opako zabavit. Danas se to zove team building, mi smo to zvali tulum, dernek, party, zabava, rusvaj...!

Sve što vam gore treba morate uzeti sa sobom jer gore nema ničega!!!!
1. Doručak za subotu i nedjelju (budite što kreativniji)
2. Mezu za večeru i usputno klopanje između obroka (čvarke, špek, šunku, rebrica, kobase, sirek - daj bože da je sve domaće)
3. Meso za roštilj
• vratina, čevapi, piletina, ražnjići, pljeskavice, pečenice...;
4. Kolače raznih vrsta i sorti od suhih do kremastih (imamo mi gore frižider) - što više to bolje (Alen nebu imal proteinski dan, a znate kolko on može pojest)
5. Grickalice, čokolade, kekse, kikiriki, čipseve, smokije isl.
6. Kavu, nescafe, čaj i sl. napitke koje trošite
7. Vino, pivo, rakiju, borovičku, višnju, pelikovac, jeger... i sve ostale varijacije na temu osvježavajućih napitaka. OK, OK, ako netko baš mora, nek si uzme i sokove. Nemojte zaboraviti mineralnu ak pijete gemište.
8. Posteljinu, deku i jastuk ili vreća za spavanje!
• gore nema posteljine, deka i jastuka! – to morate imati sa sobom
9. Ručnike, sapun, šampon i ostale higijenske potrepštine
10. Toaletni papir, osim ak ne planirate kakati.
11. Gitaru, harmoniku, tamburicu, gusle, blok flautu ili cimbale ako netko zna svirati
12. Zabavne igre (društvene igre, lopte, karte, što li god…) i ostale potrepštine za zabavu
13. Puno dobre volje i kondiciju

Za sada ima 20 roditelja koji dolaze. Ako još netko želi doći javite se Maji u ured.

Kako doći u bazu:
(za povećavanje planova stisni na sliku)

1. Vozite Autoputom A2 (Zagreb-Macelj)
2. Izađite na izlazu Đurmanec (prvi nakon Krapine)
3. Nakon naplate idite magistralom u smjeru Đurmanca
4. Siđite sa magistrale prema Đurmancu
5. Došli ste na rotor
6. Izađite na 2. izlazu u smjeru Hum na Sutli i Celje
7. Vozite se 200 m uz prugu i skrenite lijevo u smjeru Putkovec i Pregrada - odmah pređete prugu i mostić
8. Prođete mjesto Putkovec (sa desne strane je škola)
9. Prođete mjesto Prigorje
10. Nakon Prigorja doći ćete na veliki spust u kotlinu nakon koje je veliki uspon
11. Tijekom uspona naići ćete na smeđi znak «Muzej grada Pregrade 6 km»
12. Odmah nakon njega (100 m) je znak «Grad Pregrada Prijatelj djece)
13. 600 matara od tog znaka skrenete desno
14. Samo 20 metara nakon što ste skrenuli skernete lijevo sa asfalta na makadam
15. Vozite po makamu 300 m ne skrečite na raskrižju gdje je asfalt nakon makadama nego nastavite dalje po makadamu
16. Nakon 100 metara makadama ponovo je asfalt i veliki spust
17. Nakon što ste se spustili ponovo je makadam nakon kojeg skrenite lijevoNASTUPI

- srijeda 18.10. u 15:30, Palmotićeva 30 (promocija kravate), o/o Šef

- petak 20.10. u 20:00 ili subota 21.12. baza Zagorje (tulum za roditelje), o/o ŠefFOTKE sa Europskog prvenstva 2. dio

...nastavak u idućem postuSRETAN ROĐENDAN

26.10. Barbara Kuzmić (J1A)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

(objavljeno: srijeda, 18.10.2017. u 11:54) komentiraj (12)

U ZAGORJU BILO PREDOBRO


Tri dana u bazi u Zagorju i team-building su prošli izvrsno. Sve čete vidjeti na fotkama kad ih objavimo za koji dan. Viki je osmislila odlične igre, tulumarilo se do 4 ujutro, spavalo do 11, fino klopalo...


NASTUPI

- srijeda 18.10. u 15:30, Palmotićeva 30 (promocija kravate), o/o Šef

- petak 20.10. u 20:00 ili subota 21.12. baza Zagorje (tulum za roditelje), o/o ŠefFOTKE sa Europskog prvenstva

...nastavak u idućem postuSRETAN ROĐENDAN

26.10. Roberta Kuzmić (J1A)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

(objavljeno: ponedjeljak, 16.10.2017. u 09:03) komentiraj (12)

OVAJ VIKEND TEAM-BUILDING U ZAGORJUTri dana užitka.

Na flajeru ste dobili sve za team-building. Vidimo se u petak u 22 sata.

Kako doći u bazu:(za povećavanje planova stisni na sliku)

1. Vozite Autoputom A2 (Zagreb-Macelj)
2. Izađite na izlazu Đurmanec (prvi nakon Krapine)
3. Nakon naplate idite magistralom u smjeru Đurmanca
4. Siđite sa magistrale prema Đurmancu
5. Došli ste na rotor
6. Izađite na 2. izlazu u smjeru Hum na Sutli i Celje
7. Vozite se 200 m uz prugu i skrenite lijevo u smjeru Putkovec i Pregrada - odmah pređete prugu i mostić
8. Prođete mjesto Putkovec (sa desne strane je škola)
9. Prođete mjesto Prigorje
10. Nakon Prigorja doći ćete na veliki spust u kotlinu nakon koje je veliki uspon
11. Tijekom uspona naići ćete na smeđi znak «Muzej grada Pregrade 6 km»
12. Odmah nakon njega (100 m) je znak «Grad Pregrada Prijatelj djece)
13. 600 matara od tog znaka skrenete desno
14. Samo 20 metara nakon što ste skrenuli skernete lijevo sa asfalta na makadam
15. Vozite po makamu 300 m ne skrečite na raskrižju gdje je asfalt nakon makadama nego nastavite dalje po makadamu
16. Nakon 100 metara makadama ponovo je asfalt i veliki spust
17. Nakon što ste se spustili ponovo je makadam nakon kojeg skrenite lijevoNASTUPI

- petak 13.10. u 9:00 OŠ Davorina Trstenjaka, Krčka 3 (Sajam mogućnosti), o/o ??

- petak 13.10. u 22:00 Baza u Zagorju, Donja Plemenšćina (Teambuilding do nedjelje 15.10.), o/o Šef

- subota 14.10. u 17:00 službeni ulaz Maksimirskog stadiona (Dinamo-Osijek), o/o ??

- subota 14.10. u 18:00 Samobor (Međunarodni karate turinir), o/o ??FOTKE sa prisege Kadeta Hrvatske vojskeSRETAN ROĐENDAN

14.10. Lea Dodić (J1A)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

(objavljeno: petak, 13.10.2017. u 00:21) komentiraj (11)

DANAS DRUŽENJE CURA KOJE SU BILE U TIMU


Danas u 20:30 u Hercegovačkoj 111 je druženje cura koje su bile u timu. Najavljeni odaziv je vrlo velik. Dobrodošli!

Prezentirat ćemo neke ideje za stalno druženje bivših mažoretkinja!!!

RODITELJSKI SASTANAK ZA NOVE ČLANOVE

U četvrtak 12.10. u 20:00 sati

u I. gimnaziji, Av. Dubrovnik 36


Ovaj sastanak je ekstremno važan i molimo sve roditelje da se na isti odazovu!POJAČANE AKTIVNOSTI TIMA U LISTOPADU

U listopadu smo pripremili pojačane aktivnosti tima

11.10. u 20:30 Hercegovačka 111: druženje sa bivšim curama
12.10. u 20:00 1.Gimnazija: roditeljski sastanak za nove članove
13-15.10. baza u Zagorju: Teambuilding za S1A
20-22.10. baza u Zagorju: Teambuilding za roditelje 1A sastavaREZULTATI AUDICIJA OD SUBOTE 7.10. I UTORKA 10.10.

DJEČJI SASTAV (3 do 7 godina) - koje SU PROŠLE
1. proba – subota 14.10. 11:50 u Palmotićevoj 30

082. Horvat Jana
083. Lojen Eva
084. Gašparović Viktoria
085. Jakić Lea
103. Juraj Leona
104. Škarec Karolina
105. Barukčić Lea
106. Buljan Ena
110. Maksimovski Elena
122. Poljanić Stefani


JUNIORKE (8 do 14 godina) koje SU PROŠLE
1. proba – subota 14.10. 9:00 u Palmotićevoj 30

088. Tadić Karla
089. Lovričić Helena
090. Krpan Jana
091. Posavec-Tušek Nina
092. Šušnjar Nela
093. Ključarić Martina
094. Crnić Ana Marija
095. Ključarić Josipa
096. Kecerin Jana
097. Sruk Dora
098. Škojo Petra
099. Leshchenko Polina
101. Nedić Antonela
111. Petkov Mihaela
112. Biuković Antonia
113. Gudelj Barbara
114. Akrap Leona
115. Morić Antonela
116. Vojić Ines
117. Škarec Martina
118. Ivković Lara
119. Starčević Elena
120. Anđelić Ilijana
121. Poljanić Karla


JUNIORKE (8 do 14 godina) koje nažalost NISU PROŠLE

100. Vulama Iva


SENIORKE (15 do 25 godina) koje SU PROŠLE
1. proba – četvrtak 12.10. 19:45 u 1. gimanziji, Avenija Dubrovnik 36

086. Kolimbatović Ana
087. Sopta Iva
102. Kralj Valentina
107. Javorović Lorena
108. Tonković Doris
109. Jurenić Ana MariaNASTUPI

- petak 13.10. u 9:00 OŠ Davorina Trstenjaka, Krčka 3 (Sajam mogućnosti), o/o ??

- petak 13.10. u 22:00 Baza u Zagorju, Donja Plemenšćina (Teambuilding do nedjelje 15.10.), o/o Šef

- subota 14.10. u 17:00 službeni ulaz Maksimirskog stadiona (Dinamo-Osijek), o/o ??

- subota 14.10. u 18:00 Samobor (Međunarodni karate turinir), o/o ??FOTKE svadbe Marije Zajec i Ivana Brajkovića

SRETAN ROĐENDAN

14.10. Lea Dodić (J1A)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

(objavljeno: srijeda, 11.10.2017. u 08:55) komentiraj (22)

U UTORAK POSLJEDNJA AUDICIJADođite na

AUDICIJU

u UTORAK 10.10. u 20 sati

u Palmotićevu 30


Pred nama su audicije. Pa ekipa dobro došli. I bez panike na audicijama!

Godisnji broj kandidata (prosjecno): 210
Prolaznost: 83-85%
Dobni razredi: 3-6 godina - djecji sastav, 7-13 godina - juniorke, 14-25 godina - seniorke
Redosljed audicija: svi dolaza u zakazano vrijeme, prvi na redu su djecji sastavi, pa seniorke (jer ih ima manje), pa juniorke
Trajanje cekanja: oko 15-30 minuta, maksimalno 60 minuta za one koji dodju zadnji
Trajanje same audicije: 5 do 10 minuta
Broj djevojaka u grupi: 4 do 5 (odjednom ulaze na audiciju i rade dio zajedno, a dio zasebno)
Oprema: nije bitna, no pri ulasku skinuti jaknu i odloziti torbe ili ikakve stvari koje sputavaju ruke
Sto treba uzeti: kemijsku olovku kako bi ispunili upitnik (i smjesak na licu)
Tko su ispitivaci: licencirani treneri mazoretkinja u Republici Hrvatskoj (sa zavrsenim strukovnim skolama), a poneki od njih su i suci u mazoret plesu
Informacije o prolasku: iduci dan na ovom blogu ili telefonom
Informacije o sastavu i prvim treninzima: dobijate na flajeru koji se djeli svim kandidatima


NAJCESCA PITANJA:

Da li da donesem šap jer sam vec bila mazoretkinja?
Nije nuzno, no virtuoznost u tehniciranju sa stapom moze vam omoguciti pocetak treninga u 2. sastavu (svi pocinju u pocetnickom tj. 3., koji vi preskacete jer vec imate osnove tehniciranja)

Hoce li mi prethodno plesanje u nekom drugom timu mazoretkinja pomoci?
U nacelu ne. Kod nekih timova cak i odmaze i potrebno je dugo vremena da se isprave greske. No, ukoliko se radi o vrhunskim i najkvalitetnijim timovima moze pomoci u napretku (pocinje se od 2. sastava, te se brze napreduje u vise sastave).

Bila sam predvodnica u nekom timu izvan Zagreba moram li ici na audiciju?
Apsolutno da. U nasem S1A sastavu trenutno plesu 3 djevojke koje su dosle iz drugih timova. No, morale su proci audiciju. Desi li se koji puta da neka takva djevojak padne? Da! Vrlo rijetko kada, no desi se.

Vec sam bila Zagrebacka mazoretkinja. Hoce li mi to pomoci i moram li polagati audiciju?
Ukoliko vas se treneri sjete onda ne morate na audiciju. U protivnom slucaju da. No, ukoliko ste vec jednom prosli audiciju i plesali u timu, svakako cete proci i ovaj puta. Nema straha.

Hoce li mi pomoci plesanje u nekom drugom plesnom klubu koji nije mazore-ples?
Najcesce da. No, koji puta i to odmaze. U svakom slucaju prepreka nije (ukoliko nesto treba ispraviti brzo cemo to napraviti).

Sto se ispituje na audiciji?
1. U prvom redu smisao za ritam. Koji se prati kroz cijelu audiciju, ali se maksimalno ispituje, na nacin da se trazi da kandidatkinja ponovi ritam (pljeskanjem) koji ispljesce ispitivac.
2. Osnovna predodzba o memoriji i percepciji kandidatkinja (ponavljanje osnovnog koraka kojeg pokazuje jedna od mazoretkinja ispred kandidatkinja).
3. Psiho-fizicke predispozicije za bavljenje mazoret plesom (odredjeni nedostaci poput teske invalidnosti, ozbiljnih poremecaja isl. prijece bavljenje ovom aktivoscu).

Sto ako iz prve ne ponovim ritam ili pogrijesim u koraku?
Nista strasno. Audicija je osnovan klasifikacija. Prave klasifikacije rade se tek nakon par mjeseci treinga (krajem veljace). Svatko ima drugu sansu, a ako vidimo da se radi o tremi, blokadi ili nedostatku koncentracije onda dajemo trecu, cak i cetvrtu sansu. No, da bi imali vise sansi moramo ustanoviti da imate barem osnovnog smisla za ritam (to se vidi i prije "pljeskaja" iz osnovnog koraka i pratnje glazbene podloge).

Kako se odlucuje tko prolazi, a tko ne?
Kada jedan od clanova komisije smatra da netko ne treba proci ili nije siguran konzultira se sa kolega. Odluka se donosi dogovorom clanova komisije. Ukoliko neka kandidatkinja ima imalo sanse proci ce na audiciji.

Kako da umanjim stres?
Nema potrebe za stresom ili nervozom. Ukoliko ispitivaci vide da ste pod stresom pomoci ce vam salama, komunikacijom, ponudit ce vam slatkis. Ne bojte se mi smo profesionalci i nije nam u interesu sokirati vas, nego olaksati vam dolazak u nas tim.

Mogu li roditelji sa mnom u dvoranu za ispitivanje?
Ne! Roditelji samo smetaju i remete koncentraciju. Iznimno, ali jako iznimno, ispitivaci mogu pozvati roditelje najmladjih kandidatkinja za djecje sastave. Iskreno, ako djete nije toliko samostalno da dodje na audiciju nece se moci osloboditi niti na treninzima koji se vrse iskljucivo bez roditelja.

Kome se mogu obratiti za pitanja?
Komisiji svakako ne jer imaju posla preko glave, te se moraju potpuno posvetiti kandidatkinjama da sto krace cekaju. U dvorani i ispred nje biti ce 6 mazoretkinja (prepoznati cete ih po uniformama) koje ce vam pomoci u ispunjavanju upitnika, te vam moci dati osnovne informcije o timu, audicijama, prvim treninzima, uputiti vas prema WC-u...

Jesam li prestara za tim?
Ukoliko ste mladji od 25 godina niste prestari. Komisija ce odluciti u koji dobni razred spadate. Pa ukoliko imate npr. 13 godina, a psiho-fizicki ste zreli za seniorke to ce vam i predloziti. No, odluka je koncano na vama.

Ukoliko padnem, mogu li ponovno polagati na iducoj audiciji?
To vam nitko ne moze zabraniti. No 99% djevojaka koje padnu na jednoj, padnu i na drugim audicijama. Previse se posvecuje paznje procjeni, a komisiju sacinjavaju profesionalci koji taj posao rade vec dugi niz godina.

Mogu li se ikako pripremiti za prolazak? Postoji li kakva skola i pripremni tecaj?
Ne i za to nema potrebe jer se procjenjuju samo osnovne stvari i predispozicije. A motorika, smisao za ritam i psiho-fizicke sposobnosti ne mogu se nauciti u skoli.

Moj tata ima poduzece i moze biti sponzor, hoce li mi to pomoci?
Nikad, nikako i ni na koji nacin. To kod nas nema sanse i nemojte niti pokusavati. Tako nesto kod nas se potpuno odbacuje i osudjuje. Iskreno niti ne pokusavajte!

Imate li jos koje pitanje slobodno ga postaviti i odmah cemo odgovoriti. Nema glupih pitanja. Na koncu nase osnovno pravilo je: "Mi smo ovdje radi vas".NASTUPI

- ponedjeljak 9.10. u 8:00 Z1 (snimanje emisije uživo u 8:25), o/o ŠefFOTKE nastupa na povorci za Berbu grozdja u Pregradi
fotke Željio Bakšaj Žac i Ana Marija Rell NovakSRETAN ROĐENDAN

9.10. Doria Perak (J1A)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

(objavljeno: ponedjeljak, 09.10.2017. u 00:36) komentiraj (14)

NOVA ZAMJENICA PREDVODNICE I RAZVODNICEDođite na

AUDICIJU

u subotu 7.10. u 13 sati

u Palmotićevu 30


Pred nama su audicije. Pa ekipa dobro došli. I bez panike na audicijama!

Godisnji broj kandidata (prosjecno): 210
Prolaznost: 83-85%
Dobni razredi: 3-6 godina - djecji sastav, 7-13 godina - juniorke, 14-25 godina - seniorke
Redosljed audicija: svi dolaza u zakazano vrijeme, prvi na redu su djecji sastavi, pa seniorke (jer ih ima manje), pa juniorke
Trajanje cekanja: oko 15-30 minuta, maksimalno 60 minuta za one koji dodju zadnji
Trajanje same audicije: 5 do 10 minuta
Broj djevojaka u grupi: 4 do 5 (odjednom ulaze na audiciju i rade dio zajedno, a dio zasebno)
Oprema: nije bitna, no pri ulasku skinuti jaknu i odloziti torbe ili ikakve stvari koje sputavaju ruke
Sto treba uzeti: kemijsku olovku kako bi ispunili upitnik (i smjesak na licu)
Tko su ispitivaci: licencirani treneri mazoretkinja u Republici Hrvatskoj (sa zavrsenim strukovnim skolama), a poneki od njih su i suci u mazoret plesu
Informacije o prolasku: iduci dan na ovom blogu ili telefonom
Informacije o sastavu i prvim treninzima: dobijate na flajeru koji se djeli svim kandidatima


NAJCESCA PITANJA:

Da li da donesem šap jer sam vec bila mazoretkinja?
Nije nuzno, no virtuoznost u tehniciranju sa stapom moze vam omoguciti pocetak treninga u 2. sastavu (svi pocinju u pocetnickom tj. 3., koji vi preskacete jer vec imate osnove tehniciranja)

Hoce li mi prethodno plesanje u nekom drugom timu mazoretkinja pomoci?
U nacelu ne. Kod nekih timova cak i odmaze i potrebno je dugo vremena da se isprave greske. No, ukoliko se radi o vrhunskim i najkvalitetnijim timovima moze pomoci u napretku (pocinje se od 2. sastava, te se brze napreduje u vise sastave).

Bila sam predvodnica u nekom timu izvan Zagreba moram li ici na audiciju?
Apsolutno da. U nasem S1A sastavu trenutno plesu 3 djevojke koje su dosle iz drugih timova. No, morale su proci audiciju. Desi li se koji puta da neka takva djevojak padne? Da! Vrlo rijetko kada, no desi se.

Vec sam bila Zagrebacka mazoretkinja. Hoce li mi to pomoci i moram li polagati audiciju?
Ukoliko vas se treneri sjete onda ne morate na audiciju. U protivnom slucaju da. No, ukoliko ste vec jednom prosli audiciju i plesali u timu, svakako cete proci i ovaj puta. Nema straha.

Hoce li mi pomoci plesanje u nekom drugom plesnom klubu koji nije mazore-ples?
Najcesce da. No, koji puta i to odmaze. U svakom slucaju prepreka nije (ukoliko nesto treba ispraviti brzo cemo to napraviti).

Sto se ispituje na audiciji?
1. U prvom redu smisao za ritam. Koji se prati kroz cijelu audiciju, ali se maksimalno ispituje, na nacin da se trazi da kandidatkinja ponovi ritam (pljeskanjem) koji ispljesce ispitivac.
2. Osnovna predodzba o memoriji i percepciji kandidatkinja (ponavljanje osnovnog koraka kojeg pokazuje jedna od mazoretkinja ispred kandidatkinja).
3. Psiho-fizicke predispozicije za bavljenje mazoret plesom (odredjeni nedostaci poput teske invalidnosti, ozbiljnih poremecaja isl. prijece bavljenje ovom aktivoscu).

Sto ako iz prve ne ponovim ritam ili pogrijesim u koraku?
Nista strasno. Audicija je osnovan klasifikacija. Prave klasifikacije rade se tek nakon par mjeseci treinga (krajem veljace). Svatko ima drugu sansu, a ako vidimo da se radi o tremi, blokadi ili nedostatku koncentracije onda dajemo trecu, cak i cetvrtu sansu. No, da bi imali vise sansi moramo ustanoviti da imate barem osnovnog smisla za ritam (to se vidi i prije "pljeskaja" iz osnovnog koraka i pratnje glazbene podloge).

Kako se odlucuje tko prolazi, a tko ne?
Kada jedan od clanova komisije smatra da netko ne treba proci ili nije siguran konzultira se sa kolega. Odluka se donosi dogovorom clanova komisije. Ukoliko neka kandidatkinja ima imalo sanse proci ce na audiciji.

Kako da umanjim stres?
Nema potrebe za stresom ili nervozom. Ukoliko ispitivaci vide da ste pod stresom pomoci ce vam salama, komunikacijom, ponudit ce vam slatkis. Ne bojte se mi smo profesionalci i nije nam u interesu sokirati vas, nego olaksati vam dolazak u nas tim.

Mogu li roditelji sa mnom u dvoranu za ispitivanje?
Ne! Roditelji samo smetaju i remete koncentraciju. Iznimno, ali jako iznimno, ispitivaci mogu pozvati roditelje najmladjih kandidatkinja za djecje sastave. Iskreno, ako djete nije toliko samostalno da dodje na audiciju nece se moci osloboditi niti na treninzima koji se vrse iskljucivo bez roditelja.

Kome se mogu obratiti za pitanja?
Komisiji svakako ne jer imaju posla preko glave, te se moraju potpuno posvetiti kandidatkinjama da sto krace cekaju. U dvorani i ispred nje biti ce 6 mazoretkinja (prepoznati cete ih po uniformama) koje ce vam pomoci u ispunjavanju upitnika, te vam moci dati osnovne informcije o timu, audicijama, prvim treninzima, uputiti vas prema WC-u...

Jesam li prestara za tim?
Ukoliko ste mladji od 25 godina niste prestari. Komisija ce odluciti u koji dobni razred spadate. Pa ukoliko imate npr. 13 godina, a psiho-fizicki ste zreli za seniorke to ce vam i predloziti. No, odluka je koncano na vama.

Ukoliko padnem, mogu li ponovno polagati na iducoj audiciji?
To vam nitko ne moze zabraniti. No 99% djevojaka koje padnu na jednoj, padnu i na drugim audicijama. Previse se posvecuje paznje procjeni, a komisiju sacinjavaju profesionalci koji taj posao rade vec dugi niz godina.

Mogu li se ikako pripremiti za prolazak? Postoji li kakva skola i pripremni tecaj?
Ne i za to nema potrebe jer se procjenjuju samo osnovne stvari i predispozicije. A motorika, smisao za ritam i psiho-fizicke sposobnosti ne mogu se nauciti u skoli.

Moj tata ima poduzece i moze biti sponzor, hoce li mi to pomoci?
Nikad, nikako i ni na koji nacin. To kod nas nema sanse i nemojte niti pokusavati. Tako nesto kod nas se potpuno odbacuje i osudjuje. Iskreno niti ne pokusavajte!

Imate li jos koje pitanje slobodno ga postaviti i odmah cemo odgovoriti. Nema glupih pitanja. Na koncu nase osnovno pravilo je: "Mi smo ovdje radi vas".
NOVA ZAMJENICA PREDVODNICE I RAZVODNICE

Iva Jerković***, zamjenica predvodnice
Petra Bulat**, razvodnica
Monika Uđbinac**, razvodnica
Martina Šćuric**, razvodnica
Lana Božić**, razvodnicaNOVA NAGRADNA IGRA

Na našem Facebooku objavljena je nova nagradna igra. Ovaj puta nagrada je 1x2 super-palačinka sa svim dodacima u Nutelino baru (po jedna palačinka za dvoje).

Link na naš Facebook:
pritisnite na linkNASTUPI

- subota 7.10. u 09:00 Vatrogasci, Savska 1 (Dani otvorenih vrata Javne vatrogasne postrojbe), o/o Šef
# plesni nastup S1A u 10:00 i u 11:00 sati sa drum lineom

- subota 7.10. u 12:00 Palmotićeva 30 (audicija), o/o Šef

- subota 7.10. u 14:30 Palmotićeva 30 (povorka Trgom bana Jelačića), o/o Šef
# plesni nastup S1A u 15:30 sa drum lineomFOTKE nastupa na Dobro jutro Hrvatska
fotke Šef i arhiva HTV-a

Na HTV-ovoj stranici imate i snimku nastupa:
pritisnite za video našeg nastupa


SRETAN ROĐENDAN

9.10. Doria Perak (J1A)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

(objavljeno: petak, 06.10.2017. u 00:24) komentiraj (44)

NOVA STATISTIKAIzračunali smo nove podatke sa sezonom 2016/17:

- 4087 nastupa sveukupno
- 3250 nastupa u Zagrebu
- 533 u 141 gradu u svim županijama
- 304 nastupa u 23 zemlje (124 grada) Amerike, Europe i Azije
- 266 različitih gradova gdje smo nastupaliNOVA NAGRADNA IGRA

Na našem Facebooku objavljena je nova nagradna igra. Ovaj puta nagrada je 1x2 super-palačinka sa svim dodacima u Nutelino baru (po jedna palačinka za dvoje).

Link na naš Facebook:
pritisnite na linkNASTUPI

- subota 7.10. u 09:00 Vatrogasci, Savska 1 (Dani otvorenih vrata Javne vatrogasne postrojbe), o/o Šef
# plesni nastup S1A u 10:00 i u 11:00 sati sa drum lineom

- subota 7.10. u 12:00 Palmotićeva 30 (audicija), o/o Šef

- subota 7.10. u 14:30 Palmotićeva 30 (povorka Trgom bana Jelačića, u 15:30), o/o Šef
# plesni nastup S1A sa drum lineomFOTKE akcije Kupujmo Hrvatsko na Trgu bana Jelačića


A nakon toga smo pojeli tonu hamburgera, pomfrija i onion ringsa.SRETAN ROĐENDAN

9.10. Doria Perak (J1A)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

(objavljeno: srijeda, 04.10.2017. u 18:48) komentiraj (10)

REZULTATI PRVE NAGRADNE IGRE NA FACEBOOKUNa nagradnoj igri na našem Facebooku izvukli smo slijedeće čitatelje:

1. Tajice: Lana Petra Grgić Knapić
2. Majica: Ana Medić
3. Sportska boca: Ivanka Mrkoci Jaklić

Dobitnici se moraju javiti u ured kako bi dogovorili preuzimanje nagrada!

U UTORAK nova nagradna igra, sa potpuno drugačijim nagradama!

Stoga posjetite naš facebook profil u utorak:
kliknite ovdjeNAJMAŽORETKINJA RUJNA

MARTINA KRALJ
Image and video hosting by TinyPic
zbog daleko najvećeg broja nastupa u rujnu, ogromne pomoći uredu tijekom audicija, velikog angažmana na Europskom prenstvu i svim ostalim aktivnostima tima, kao i volje da bude na dispoziciji timu za Europsko prvenstvo usprkos ozljedi koljena


ODAZIVANJE NA NASTUPE U RUJNU

1. 12,00 Martina Kralj

2. 10,75 Martina Šćuric*
3. 10,00 Karla Kljutić

4. 9,25 Kristina Koledić
5. 9,00 Iva Jerković**
6. 8,75 Dajana Šerić
7. 8,00 Ivona Skočilović**
8. 8,00 Ana Matić
9. 7,75 Silvija Koružnjak
10. 7,25 Ivana Gavran

Lista se računa kao zbroj u kojem
1 bod - bila je na nastupu
0,5 bodova - rekla je "da", ali nije bila na nastupu
0,25 boda - rekla je "ako baš moram", ali nije bila na nastupu


NASTUPI

- subota 7.10. u ??? Vatrogasci, Savska 1 (Dani otvorenih vrata Javne vatrogasne postrojbe), o/o Šef
# plesni nastup S1A

- subota 7.10. u 12:00 Palmotićeva 30 (audicija), o/o Šef

- subota 7.10. u 14:30 Palmotićeva 30 (povorka Trgom bana Jelačića, u 15:30), o/o Šef
# plesni nastup S1A sa drum lineomFOTKE sa utakmice Hrvatska-Kosovo
fotke Željko Bakšaj Žac, službeni fotograf Zagrebačkih mažoretkinjaSRETAN ROĐENDAN

9.10. Doria Perak (J1A)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

(objavljeno: ponedjeljak, 02.10.2017. u 10:48) komentiraj (10)

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.