SVA TRI ZLATA!


Iz Slovenije smo se vratili sa sva tri zlata, kadetskim, juniorskim i seniorskim. Tri puta se svirala Lijepa naša! Ponovo. Bravo cure, zaslužile ste. Juniorke su čak rasplakale suce. Učinili ste nas jako ponosnim i dokazali da se višemjesečni trud isplati.

Ogromna hvala svim trenerima, Skočki, Maji i Viki. Hvala svima koji su radili na koreografijama, treninzima, hvala svim savjetnicima koji su nas savjetovali u drugim plesovima.

Puno hvala Neli koja je i ponovo organizirala navijače da budu najbolja navijačka skupna na svijetu, nas puno manje bilo je daleko glasnije od onih kojih je bilo puno više. Ovaj puta Nela je postala i liderica svih navijača cijele Hrvatske. Hvala cijeloj Liderskoj grupi, bubnjarima, hvala Nitro timu. Bili ste nevjerojatni.

Hvala Valentini na odličnim frizurama, Zdenki na šminci, Ireni na zdravstvenoj brizi za tim, Gogi na logističkoj podršci, Žacu na fotkama, Viliju na milijun vožnji i još milijun drugih poslova koje je odradio, hvala Mariju na nevjerojatnom roštilju, Franc i Larisi koje su radile sve i svašta, Agić na vođenju navijačkih buseva.

Hvala i HMS-u na organizaciji navijačke zone, navijačkim kravatama, šatoru i ostalim navijačkim potrepštinama. Posebna hvala Mariji Sremić što je sve organizirala. Hvala i Mateji Baltorinić na ogromnoj podršci.

No najveća hvala svim navijačima. Dali ste svim curama dodatnu snagu. Hvala što ste kasnije čuvali naše cure, opremu i ostali satima da dočekate Šefa. Što ste bili spremni baš na sve za tim! Iskrena i ogromna hvala na vašoj vjernosti, požrtvovnosti i volji da skočite i u vatru ako treba! Stvarno to cijenimo svi u timu i zahvalni smo vam do groba.

Alen


Zahvala naše predvodnice:

Hvala svima na čestitkama i velikoj podršci koju ste nam pružili tijekom cijelog prvestva.

Svim timovima koji su glasno navijali za nas, najboljim navijačima na svijetu bez kojih nebi bili di jesmo jer vi ste naša najveća snaga, cijelom stručnom stožeru koji se jako jako naradio da bi nam bilo odlično i bilo je i svim curama koje su uložile puno truda i snage kako bi opet bile na vrhu Europe.

Još jednom čestitam malim slatkim kadetićima i Skočki, Maji i njezinim prekrasnim juniorkama na obrani titule Europskih prvakinja, curke stvarno ste bile mrak

A seniorke moje ZLATNE, dale smo sve od sebe kako bi uspjele i uspjele smo! Odradile smo najbolje što smo mogle i vratile zlato di mu je mjesto. Hvala vam što ste me učinile najponosnijom predvodnicom i trenericom, obožavam vas.
.
Šefe, hvala ti što si uvijek tu za nas i što daješ sve od sebe kako bi nam bilo savršeno di god da jesmo. Bez tebe nebi uspjele! Svi za jednog, jedan za sve!

Pusa svima od Viki


I od Šefice navijačkog plemena:

Hvala!
Najveća nagrada za trud bila mi je vidjeti i čuti hrvatske navijače i timove kako složno navijaju i pjevaju!
I sve hrvatske mažoretkinje kako uživaju i vesele se tom zajedništvu na tribini!

Najlakše je to reći ovako: cijeli tim, curke, stožer, roditelji i navijači, baš svi smo bili kao jedan, sto posto jedni uz druge i za tim! Toliko sloge, energije i ljubavi smo dali jedni drugima i timu, da nitko nije osjećao ni umor ni bilo što drugo osim ljubavi i ponosa.
Bravo naše zlatne djevojčice i djevojke, svi smo vas gledali sa suzama u očima i pucali od ponosa!
Volim vas sve!








NASTUPI

- ponedjeljak 11.9. u 14:00 h, OŠ Trnsko (Dan Olimpijade), o/o Kralj



FOTKE sa utakmica Dinamo-Odd i Dinamo-Skenerbeg

































SRETAN ROĐENDAN

16.9. Valerija Gašparec (S1A)


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

(objavljeno: ponedjeljak, 11.09.2017. u 18:23) komentiraj (53)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.