Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (53)

Marketing


  • cura/iz/tima

    ZAGREB CARICE EUROPSKE VLADARICE!!!!
    Odradile smo to najbolje sto smo mogle zasluzeno odnijele sva 3 zlata,da se cula samo HR himna,mi smo vas ponos,POBJEDNICI ostvaruju ciljeve dok GUBITNICI traze izlike.
    Srusili sloveniju do kraja i to kod njih doma,ma di nam je kraj,NEMA GA!
    Alene cijeli tim je ponosan na tebe i ono sto je napravila grupa trebanjskih navijača govori samo o njima.
    Maja volimo te najvise na svijetu i znaj da smo mi ti koji ce ti uvijek izmamiti osmijeh na lica,Skocka i Viki cestitke,TIM JE ONAKAV KAKAV MU JE TRENER,pa evo vidi se kakve ste NASE ZLATNE VLADARICE.
    Volim vas!

    avatar

    11.09.2017. (19:01)    -   -   -   -  

  • Ponos

    Kakav incident spominjete?Sto se dogodilo?Alen jel sve u redu?

    Zagreb CESTITAM!Nakon svega zasluzile ste!Vratile Hrvatsku himnu na prvenstvo i jos jednom donijeli zlato u Zagreb!Cure cudesne ste!Svaka vam cast i sretno dalje!

    avatar

    11.09.2017. (19:02)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Ponos:
    Napadnut sam od dva navijača. Jednog iz Radeča, drugog iz Trebnja. Prvi u dvorani, drugi je čekao u zasjedi na stepenicama. Zbog drugog je došla hitna i policija.

    avatar

    11.09.2017. (19:28)    -   -   -   -  

  • xyz

    Što se sad ne hvalite indexima?

    avatar

    11.09.2017. (19:30)    -   -   -   -  

  • Becky

    Svaka čast curama na svakoj kapi znoja koju su ostavile na treninzima, na svemu što su napravile za Zagreb, za svoj tim i na kraju ostavile srce na borilištu i pokupile najjsjajnije zlato. Pokazale ste svima što znači biti tim i zajedničkim snagama vratiti Zagreb na najviše mjesto na tronu...
    Vi ste ponos Zagreba :)

    avatar

    11.09.2017. (19:30)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    xyz:
    Eto hvalimo se:

    kadetkinje 8 od 10 indexa 1
    juniorke 8 od 10 indexa 1
    seniorke 5 od 10 indexa 1

    avatar

    11.09.2017. (19:31)    -   -   -   -  

  • Frizerland

    Čestitkeee curkeee!!! Ostale vijerne mažoret plesu bez kiča i šunda!
    Srdačan pozdrav!!!

    avatar

    11.09.2017. (19:32)    -   -   -   -  

  • vinkovci

    Čestitke prijateljice. Zasluženo. Ponosna sam na vas.

    avatar

    11.09.2017. (19:47)    -   -   -   -  

  • kreativka

    Gospodine Alen, veona mi je zao zbog incidenta koji Vam se dogodio; ljude koji su to ucinili nemoze se nazvati navijacima jer o takvim dogadajima puno citamo i ja se uvijek najezim kad se kaze navijaci su napravili ovo ili ono ili su nekog pretukli. Nisu to navijaci!!!
    Navijaci su oni koji slave i podsticu i vrijednuju svoj klub ili one za koje navijaju, a ne vandali koji pretuku nekog i ponize trud onih koji su radili da bi svoje navijace veselili.
    Iskreno se nadam da ce zdravstveno biti sve u redu sto Vam od srca zelim...a i da ce se onaj drugi dio rijesiti.

    avatar

    11.09.2017. (19:52)    -   -   -   -  

  • Viki

    Hvala svima na čestitkama i velikoj podršci koju ste nam pružili tijekom cijelog prvestva.
    Svim timovima koji su glasno navijali za nas, najboljim navijačima na svijetu bez kojih nebi bili di jesmo jer vi ste naša najveća snaga, cijelom stručnom stožeru koji se jako jako naradio da bi nam bilo odlično i bilo je i svim curama koje su uložile puno truda i snage kako bi opet bile na vrhu Europe.
    Još jednom čestitam malim slatkim kadetićima i Skočki, Maji i njezinim prekrasnim juniorkama na obrani titule Europskih prvakinja, curke stvarno ste bile mrak❤️
    A seniorke moje ZLATNE, dale smo sve od sebe kako bi uspjele i uspjele smo! Odradile smo najbolje što smo mogle i vratile zlato di mu je mjesto. Hvala vam što ste me učinile najponosnijom predvodnicom i trenericom, obožavam vas❤️
    Šefe, hvala ti što si uvijek tu za nas i što daješ sve od sebe kako bi nam bilo savršeno di god da jesmo. Bez tebe nebi uspjele!
    Svi za jednog, jedan za sve!
    Pusa svima od Viki😘

    avatar

    11.09.2017. (19:54)    -   -   -   -  

  • Nela

    Hvala!
    Najveća nagrada za trud bila mi je vidjeti i čuti hrvatske navijače i timove kako složno navijaju i pjevaju!
    I sve hrvatske mažoretkinje kako uživaju i vesele se tom zajedništvu na tribini!

    Najlakše je to reći ovako: cijeli tim, curke, stožer, roditelji i navijači, baš svi smo bili kao jedan, sto posto jedni uz druge i za tim! Toliko sloge, energije i ljubavi smo dali jedni drugima i timu, da nitko nije osjećao ni umor ni bilo što drugo osim ljubavi i ponosa.
    Bravo naše zlatne djevojčice i djevojke, svi smo vas gledali sa suzama u očima i pucali od ponosa!
    Volim vas sve!

    avatar

    11.09.2017. (20:06)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Hvala na ovim prekrasnim riječima predvodnice i šefice navijača!

    avatar

    11.09.2017. (20:17)    -   -   -   -  

  • index

    Kako to, da samo vi poznate indexe in nihče drug? Ali upate pokazat original sodniške liste seniorskih formacij?

    avatar

    11.09.2017. (20:19)    -   -   -   -  

  • navijač

    Pa naravno, da su pjevali, pa bili so plačeni 11 eur po danu, hahahaha,

    avatar

    11.09.2017. (20:29)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    index:
    Sve indexe, sudačke liste i zbirne tablice, dakle apsolutno sve podatke dobivaju sve nacionalne asocijacije i svi timovi koji su se natjecali. To bi trebali znati ako se natječete. Nadam se da netko pred vama ne skriva takve stvari koje se dobivaju već 19 godina.

    navijač:
    11 EUR košta autobusni prijevoz i karta koju smo morali platiti Slovenskom mažoret savezu. I to nisu plačali članovi Liderske grupe i Nitro Tima, nego smo za njih to platili mi. Što je i normalno jer te dvije grupe se narade na navijačkim banerima, rekvizitima, u organizaciji... No, oni su tek 10% navijača. Ostali su si sami platili troškove.

    avatar

    11.09.2017. (20:39)    -   -   -   -  

  • jolbe

    šta je sad sa blogom? gotovo?

    avatar

    11.09.2017. (20:56)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    ????

    avatar

    11.09.2017. (20:57)    -   -   -   -  

  • Fazanka

    Najdraze moje Zagrebacke mazoretkinje!! Neka ste vi kuci donjele zlato! Vidi se tko je veci covjek. U Vinkovcima se Sloveniji cestitalo jer su pobjedili, nas vrijedate i prijetite kad pobjedimo u vasoj zemlji. Zagreb je bio skoro jedini od jacih timova koji se nije dizao u zrak, a da znate ista dizanje se po pravilniku kaznjava, kao i hvatanje stapa sa dvije ruke, i padanje cure su negativni bodovi. Pogledajte snimke svih timova i brojite greske, onda racunajte. Slobodno, polozite sudacku skolu i sudite, ako prodete sudacku jer za to treba bit bistar u glavi. A ovom "hrabrom" tati koji je napao naseg Sefa, zelim sve najbolje u zivotu, a ponajvise da se opametite i budete primjer svojem djetetu i svome gradu i svojoj drzavi.
    Da nema Zagreba, ne bi se imali na kome iskaljavati. Sefe, iza tebe je cijeli Zagreb, Hrvatska, a i puno sire, ali hvala ti sto si ti tu i za nas. Svaka cast Neli, nitro timu, fazankama, strucnom stozeru, trenericama, predvodnicama, curama, roditeljima. Hvala svim Hrvatima sto ste pokazali sto je jedinstvo. Svi za jednog, jedan za sve. Neka se zauvijek ori Lijepa nasa!!!!!

    avatar

    11.09.2017. (21:02)    -   -   -   -  

  • Istina

    Bravo cure. Najbolje ste. I to su svi vidjeli osim onih koji ne razumiju da nije poanta pokušati napraviti ono što nisi u stanju. 15 štapova na podu ne može imati tim koji dobije medalju na EP. Onaj koji pokušava napraviti nešto što nije u stanju. Pa to znači da je svakoj curi pao štap. Kuda će ići mažoret ples ako će tako padati štapovi.

    avatar

    11.09.2017. (21:11)    -   -   -   -  

  • :-)

    Iskrene čestitke na zaslužena tri zlata.

    avatar

    12.09.2017. (08:42)    -   -   -   -  

  • What?

    Za Istina:

    Pricas o stapovima na podu??? Zagrebacka seniorke su samo u defileu imale 8-10 stapova, iako su suci sigurno zapisali manje, ali snimka ima dokaz. U koreografiji su u dobacivanju samo pala 4, jos jedno dva su pala van dobacivanja, i to jednoj razvodnici, a toj istoj razvodnici su pali stapovi i u defileu. Snimka sve vidi, tako da nema bas smisla usporedivati pobijedu stapovima na podu.

    avatar

    12.09.2017. (09:05)    -   -   -   -  

  • emailara

    Što reći nakon ovog Europskog prvenstva? Pomiješani su osjećaji, osjećaji sreće i ponosa s jedne strane, te osjećaj mučnine s druge. Sve, ali baš sve čestitke našim zagrebačkim pucama na prekrasnim nastupima koji su bili samo finale svih onih treninga, priprema, napora i rada. Nisam mažoret sudac, ne razumijem se u bodovanje, ali niti jedna sjenka ne bi trebala pasti na uspjeha naših cura. Pa nije samo jedan sudac sudio, suci su bili iz Rumunjske, Francuske, Češke, Bosne i Hercegovine i Hrvatske (koliko mi je poznato, vaš je sudac odbio suditi na ovom prvenstvu – tko zna zašto?). Objašnjeno je svima nama roditeljima da je razlika na kraju u bodovima bila velika, da su naše seniorke po bodovima bile uvjerljivo prve. Da o juniorkama i kadetkinjama i ne govorim. Briljiralo je sve, od prve mažoretkinje do zadnjeg navijača, od trenera do uprave. I svima kapa do poda!!! Da su se možda mogli neki detalji promijeniti da bude lakše, možda su se i mogli, ali baš zato što je našim curama ovo prvenstvo bilo napornije nego drugim sastavima, a odnijele su sva tri zlata cijelu priču diže na još višu razinu. A Slovenci? Problem kompleksa je hebeni problem. I teško ga se riješiti, jel tako? Vaše su cure bile dobre, ma odlične čak, ali ako je netko ovog puta bio bolji, prihvatite to. Kao što smo mi to prihvatili u našim Vinkovcima. Vjerujem vam da nije ugodno slušati Lijepu našu, pojačanu iz stotina grla hrvatskih navijača, ali budite gospoda kakvima se prikazujete. Mažoret je kao i svaki drugi sport veselje, radost, druženje, ples, pjesma. Mažoret treba živjeti i osjećati… Napasti iz zasjede čovjeka, čekati ispred dvorane da se obračunate s njim? Hej!!! Pa što je vama??? Vikati mladim djevojkama i djevojčicama od 11-12 godina da su zagrebačke k___e??? To je stvarno teži oblik psihičkog poremećaja i nabujalih kompleksa prema Zagrebu! … A nije to bilo spontano. Mi smo prije proglašenja, dakle još kad nismo imali pojma tko će što osvojiti, znali za vaš plan napada. Pa sram vas može biti!!! Vama nije uopće bitno tko će što osvojiti, vama je samo bilo bitno napasti naše mažoretkinje, napasti Alena, napasti grad Zagreb i Hrvatsku! E moji Janezi... A gdje ste nestali kad smo se mi okupili? Onda vam više nije bilo do vrijeđanja i napada? Neutralni prijatelji iz Srbije stali su na našu stranu, nije im bilo jasno što radite. Ma nikome nije jasno zašto ste u drugi plan bacili odlične nastupe vaših kćeri, njihove vrijedne medalje, što ste svojim sramotnim divljaštvom posramili sve one normalne Slovence koji su nam se poslije ispričavali zbog vaših napada i vrijeđanja. Na kraju vam želim na nečem i zahvaliti… Nismo ni mi Hrvati baš uvijek za primjer, mi se ponekad između sebe malo ružno pogledamo, ali vi ste svojim ponašanjem doveli do toga da su svi hrvatski sastavi bili ko jedan, svi navijači su bili jedno veliko hrvatsko srce – i hvala vam Slovenci na tome! To je još jedna naša velika pobjeda! A sad opet idem malo tražiti na kartu… 😊

    avatar

    12.09.2017. (09:28)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    What:
    Bilo bi dobro pogledat tu snimku još koji puta i naučiti zbrajati.

    Seniorski defile je imao 5 štapova i to su vidjeli baš svi suci. Jednako kao i kod drugih timova. Bila su još dva štapa u ulaznom idijelu, ali to se ne ragistrira kao pad štapa po pravilniku, nego se smanjuje opći dojam. Jednako tako i kod drugih timova koji su imali padove u ulazu i izlazu.

    U koreografiji je palo ukupno 5 štapova, 4 odjednom (u dobacivanju) i jedan u preostaloj koreografiji.

    Ovo su registrirali svi suci.

    emailara:
    Bravo za ovaj komentar. Mislim da se svatko realan i normalan slaže sa njim.

    avatar

    12.09.2017. (09:47)    -   -   -   -  

  • BiH

    Zašto brišete komentare koji ne govore ništa ružno, ali se ne slažu s poretkom seniora? Dovoljno je to što nitko ne spominje kadete i juniore jer su briljirali i zasluženo odnijeli svoje zlato, da vam bude jasno da seniori nisu zaslužili.

    avatar

    12.09.2017. (10:06)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Zato jel je ovo naš blog, naša kuća i sigurno nećemo dozvoliti da netko ovdje dolazi i vrijeđa tim, priča nerealne stvari i iznosi krajnje subjektivne ocjene nauštrp tima.

    Zamislite da ja dođem kod Vas u Vašu kuću, ona puna Vaših prijatelja, a ja govorim da ste vi XXXXX (upišite što god smatrate najgorim i uvrijedljivim kao što je kriminalac, lopov, ku*va...) jer je to moj subjektivni stav o Vama. Pa ubili bi boga u meni, Vi i Vaši prijatelji bi me izbacili van naglavače i vjerojatno bi me hitna morala odvesti u bolnicu ili na groblje, zar ne? Elementarna je kultura i svar odgoja da ne dolaziš u nečiju kuću vrijeđati ga, ponižavati i iznositi subjektivne stavove.

    A to što netko ima subjektivan stav i to u svojoj glavi ponavlja ne znači da je u pravu. Masa ljudi nas podržava i smatra da smo bili najbolji. Zašto ne kažete onda da smo u pravu zbog takvih koji smatraju dijametralno surpotno, nego ste samo na jednoj strani?

    Svakome je njegovo djete naljepše, najbolje, najiteligentnije. Jeste li ikada čuli da je netko rekao "moje je djete smeće". Pa roditelji zadnji saznaju da im se djete drogira i kad im predočite dokaze oni i dalje tvrde da to nije tako. Roditelji masovnog ubojice tvrde da mu je to namješteno iako je ulovljen sa puškom u ruci. Dakle stav određenog broja ljudi ne znači da je ispravan. Smatrate li da su fašisti u Njemačkoj bili u pravu? Pa cijela nacija od preko 100 milijuna ljudi je bila zaluđena i tvrdila je da su u pravu, a cijeli svijet da nije. Jel Milošević i Srbija bila u pravu, samo zato što je velika većina Srba tako govorila? Jesu li tada bili objektivni?

    No, ono što jest činjenica:

    1. Zagreb je prošle godine izgubio. Dobar dio subjektivnih roditelja i mažoretkinja se sa ocjenom sudaca nije slagao. Ali ni jedan jedini zvižduk, uvrijeda ili reakcija se nije vidjela. Ni na prvenstvu, ni na blogu, ni igdje. Dakle jednako su bili subjektivni kao i Trebnje i Radeče, ali nisu si uzeli to pravo da reagiraju. Stvar odgoja!

    2. Nikada u povijesti EMA-e nitko nije fizički napao ni jednu osobu, kamoli službenu osobu na natjecanju. To je stvar nekulture, elementarne neodgojenosti, primitivnosti i krajnjeg barbarizma. To govori o tim ljudima i o tome koliko su u pravu.

    3. Velik je propust u organizaciji ako se pusti navijača da napravi scenu priliko proglašenja, a još veči ako se nema dovoljno osiguranja da se desi napad i to ne u dvorani, nego u službenom prolazu (u zasjedi). Kako je to moguće? Zašto se nije postupilo po manualu i poslušalo EMA-u, te se nije angažiralo profesionalno osiguranje, kao uvijek do sada? Zašto nije bilo ni jednog profesionalnog zaštitara na manifestaciji na kojoj je bilo preko 2.000 akreditiranih ljudi i još toliko navijača? Stupanj ddgovornost organizatora u ovom slučaju tek treba ustvrditi.

    4. Potrebno je pregledati snimke, pogledati sudačke ocjene, zbrojiti pogreške, vidjeti da su suci dali više bodova ali da je ogroman broj pogrešaka to anulirao. I onda se pitati neke stvari. U prvom redu želimo li mi natjecanja u kojem ima 15 padova štapova po timu? A Slovenski timovi u želji da budu što bolji idu preko granica svojih mogućnosti i već par godina imaju kamaru šapova na podu. Jel stvarno to intencija mažoret plesa? Pa klizači mogu radit piruete sa bog te pitaj koliko okreta, ali bi padali bar 20 puta tijekom izvedbe. Jel to intencija klizanja? Želimo li da iduće godine svi rade sa tri okreta i da svaki tim ima na podu 20 i više štapova? Hoće li to privući gledatelje, nove mažoretkinje, organizatore? Ili će to osramotiti i uništiti mažoret ples? Ne znam koliko Vam je poznat pravilnik, ali ako iole je onda znate kolikiko se sankcionira:
    - pad štapa
    - lovljenje sa dvije ruke
    - trčanje po štap iako je ulovljen
    - pad mažoretkinje
    - dizanje mažoretkinje (koje je do nedavno bilo diskvalifikacijski element)
    - umanjuje umjetnički dojam ako koregoraf napravi prezahtjevnu koreografiju koju tim ne može izvesti (ogroman broj pogrešaka i padova štapova). Ali naravno ljudi to ne vide. Oni su subjektivni i slijepi kada se radi o vlastitoj djeci. No, problem u trenerima koji ih ne usmjeravaju i sputovaju, nego potiču.

    5. I na kraju, kako smo došli do tuda da mažoret ples, jedna tako lijepa djelatnost, postane predmet barbarskog ponašanja? Sramota! U stvari nije sramota nego je tužno.

    avatar

    12.09.2017. (10:44)    -   -   -   -  

učitavam...