NE SAMO SVA TRI ZLATA, NEGO SUPERIORNE POBJEDE


Drage naše curke, trud se isplatio.

Kadetkinje i juniorke mrak. Svih 14 jedinica. Jače ne može biti. Stvarno močno. Učinili ste nas ponosnima, i pokazale da Zagreb ima budućnost. I te kakvu budućnost. No, vi niste ni bili upitni. Toliko ste jaki, kvalitetni i iznad konkurencije da smo znali da će rezultat biti onakav kakav je. Naravno, on je produkt vašeg napornog rada, talenta i samoodricanja.

A moje seniorke.13 od 14 jedinica. Opako. Rekao sam vam nekoliko puta, Zagreb može malo pokleknuti, ali nakon toga je jači, močniji, opasniji. Poraz uvijek treba pretvoriti u pobjedu. I što sam vam rekao, mi nakon onog fijaska na regionalnog neidemo po pobjedu. Idemo superiorno pobjediti. 13 od 14. No, to je superiorno. To je moćno, pokazivanje sile!

Puno smo toga prešli od regionalnom. Imali smo tempo koji nikad nismo imali do sada. Toliko mnogo treninga, promijenili smo cijeli defile, a znamo da je teže mijenjati defile nego raditi novi. Završili smo koreografiju, ulaze i izlaze. Čak 4 mažoretkinje su nam bile povrijeđene, Jelena, Dančika, Nina i Kralj. Kralj je povrijedila koljeno samo 10 dana prije prvenstva. I bravo za Kiku što je uspjela sve uloviti u posljednji čas. Hvala Kralj i Kiki što su posebno radile izvan treninga, te što su uspjele sve napraviti, a da tim nije nimalo zaostajao ili ispaštao. Curke, trebale ste u sebi pronači motivaciju. Jako smo se trudili da to napravimo. I napravili smo. Upotrijebili smo niz metoda, o kojima nećemo javno, koristili smo suvremene tehnologije. Hvala svim curama koje su svoje vikende koristili za tim.

Posebna hvala svim našim trenericama i koreografkinjama, Skočki, Klompi i Maji. Odradili ste ogroman posao. I uskočili ste kada je timu bilo najpotrebnije, u krizi kakvu tim nikada nije imao. I ogromna vam hvala na tome. Hvala na vašoj požrtvovnosti, hvala na tome da ste sve svoje zapostavili da Zagreb ostane na vrhu. Skočka, bilo je užasno teško uletjeti na mjesto trenerice kadetkinja, posebno što je sve bilo tako ektremno brzo. Nasljediti toliko jaku trenericu, konačno ti nisi imala iskustva sa natjecateljskim timovima, te raditi pod presingom tako jakog tima, presingom uspjeha predhodnih trenera... Znam da to ne da nije lako, nego je emotivno-mentalni pakao. Koji si ti tako dobro prevladala i zadržala kadetkinje na istom nivou, ako ne i višem. Svi znamo da je Ž rekla nikad više, ali eto, i ponovo je stala uz tim, za tim i podredila se timu. Iskreno i veliki hvala za još jednu žrtvu za tim, Maja.

No, najveća hvala Viki. Tako nešto treba cijeniti do neba. I dok su svi odmahivali, Viki je urlala, idemo dalje. Viki je bila naša snaga, naš poticaj i naša motivacija. I kad je trebalo skupiti sve cure kod sebe doma, i kad je trebalo preuzeti sve šefove obveze jer je bio na putu, i kad je trebalo organizirati treninge, voditi ih, organizirati nastupe... Viki je držala tri kuta seniorskog 1A. Predvodnički, organizacijski i trenerski. Nevjerojatna energija, nevjerojatan poticaj, nevjerojatna snaga i volja da Zagreb ostane gore. Da ostane vrh.

Ogromna hvala svima koji su pomogli timu svojim radom i odricanjem. Prvo hvala v.d. voditeljicama tima: Valentini Radić (K1A), Ireni Rašić koja ovaj puta nije bila samo naša zdravstvena mađioničarka nego i v.d. voditeljica juniorki, te Ivani Petrašić koja je bila v.d. voditeljica seniorki. Hvala Gogi što je dizala tim odmah nakon regionalnog. Ogromna hvala Valentini Behin na frizurama i svoj brigi za muziku. Hvala Zdenki Mikelj i njenim trima praktikanticama na savršenoj šminci. Hvala Žacu na satima snimanja, ali i svekolikoj brigi za tim. Hvala Neli Borovnjak na odličnom vođenju navijača, nevjerojatna si energija i motivatorica. Hvala Viliju Borovnjaku na pomoći oko transporta. Svim tatama koji su nam pomogli utovariti stvari. Hvala Dubravku Radiću na preuzimanju brige za roštiljadu, te svim roditeljima koji su posudili stolove i pomogli organizaciji navijačke zone. Hvala svim lidericama, a ponajviše Dori Hršak koja je bila ludi i nezaboravan Plavku. Ogromna hvala svim navijačima. Hvala Zvjezdani Žigman što nas je opskrbila tonom raznih proizvoda.

Ovaj tim nije ni jedan pojedinac, svi smo mi ZAGREBAČKE MAŽORETKINJE. I rekao sam vam pred prvenstvo, nitko od nas nije bitan, bitan je tim, naša zajednica, naša ogromna obitelj. Pokazali smo i dokazali sa sve možemo. Da smo najjači kada padamo. Jer mi možemo pokleknuti, ali ne i pasti.

A sada nam predstoji teži dio posla. Razvaliti Europsko. Nakon ovoga, tko nam što može? Juriš na titulu Prvakinja Europe. Zar netko još sumnja?

Vaš Šefinjo



Najdraže moje ZAMICE

Hvala Vam na svima na ovom prekrasnom vikendu!!!

Seniorke, nakon puno puno treninga, znoja, rada i truda uspjele smo i to je najbitnije. Dokazale smo sebi, a i svima ostalima da se nismo predale. Izašle smo kao pobjednice, kao Državne prvakinje. Hvala svakoj od vas na svemu što ste uložile u ovih mjesec i pol dana. Uživajte još malo u ovoj pobjedi, a onda vas čeka još veći napor :-)

Šefe, hvala ti od srca na vremenu kjoi su uložio i potrošio za nas. Vjerovao si u nas od samog početka i to nam je bio dovoljan poticaj za rad. Nadam se da smo tvoje povjerenje u potpunosti opravdale.

Veliko hvala cijelom stručnom stožeru, navijačima, fazankama i svim ostalima koji su vjerovali i bili uz nas.

Velike čestitke kadetkinjama, juniorkama i njihovim trenericama. Oborili ste sve s nogu i potvrdile ono što smo znali da vam pripada!

Vidimo se na Europskom, gdje ćemo biti još bolji. A do tada veliki pozdrav svima,

Vaša predvodnica Viki




NASTUPI

- srijeda 17.5. u 16 h, službeni ulaz Maksimirskog stadiona (Dinamo-Istra), o/o Šef



FOTKESA REGIONALNO PRVENSTVA SREDIŠNJE HRVATSKE
Željko Bakšaj Žac, službeni fotograf Zagrebačkih mažoretkinja





























































SRETAN ROĐENDAN
18.5. Dora Herceg (K1A)


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ŽELITE LI KOMENTIRATI OVAJ POST UČINITE TO OVDJE:
1. pritisnite natpis "komentiraj"
2. kada vam se otvori novi prozor pritisnite kružić pokraj "anonimac"
3. upišite svoj nadimak
4. napišite komentar
5. pritisnite tipku "POŠALJI"


Ovaj blog će bez izuzetka brisat sve komentare koji sadrže uvrjedljive riječi, nekulturnu komunikaciju, laži ili klevete bez obzira na ostatak sadržaja komentara. Osnove kućnog odgoja i osnovni bonton je minimum komunikacije na ovom blogu. Demokracija nije anarhija, a uvrede ili klevete ne mogu se „opravdati“ slobodom izražavanja!

(objavljeno: ponedjeljak, 15.05.2017. u 23:43) komentiraj (15)

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.