Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


 • roditelj sa tribina

  kakvih sve gluposti se može ovdje od roditelja pročitati....
  ne kužim, zar gosp. Šćuric treba ići od roditelja do roditelja pitati tko ima kakav prijevoz i pitati kako će netko doći na natjecanje? normalno je da se na ovakvoj relaciji do Karlovca išlo uštedjeti na skupnom prijevozu cura busevima. sve to košta, a u ovo vrijeme krize i problema je jako teško nabaviti novac od grada ili sponzora. tražiti bilo kakve sponzorske novce je krvav posao i tko to nije probao ne zna što to znači.
  na kraju, svi ovi rezultati su dokaz rada, predanosti, kvalitete i entuzijazma cijele ekipe ZM-a na čelu sa gosp. Alenom i nakon tih i takvih rezultata sve ovakve bezpredmetne kritike padaju u vodu te su i više nego nepotrebne.
  VELIKE ČESTITKE svim curama i cijelom stručnom stožeru Zagrebačkih Mažoretkinja! Vi ste neka druga dimenzija za svu konkurenciju!

  avatar

  16.05.2017. (01:07)    -   -   -   -  

 • nela

  Kadeti, juniori, seniori, bili ste takvi da su nam srca pucala od ponosa! Bio je užitak gledati vas!
  Zlatne naše, bravooooooo!
  Uprava, treneri, stručni stožer, bravooooo, odradili ste vrhunski posao!
  Fazanke moje, bile ste predane, vrijedne i što je najvažnije nasmijane, raspjevane, rasplesane i pune pozitivne energije, najbolje, hvala vam! Na Europskom ćemo spavati na tribini he he :)
  Navijačiiiiiiiiiii, nije bilo glasnijih, složnijih, boljih ni jačih!!!! I mi smo zlatni!
  Na Europsko idemo još jači!
  Volim ovaj tim!

  avatar

  16.05.2017. (01:07)    -   -   -   -  

 • nfazanka

  Draga mama Nela, bez vas ovo ne bi funkcioniralo tako dobro. Vrlo ste autoritativni i slušaju vas roditelji. Otkačeni ste, odlično plešete, zabavni ste i baš nam je drago da ste s nama! Da vas nema, ne bi vas se moglo niti izmisliti!! Europsko prvenstvo, pazi se, jer ide Zagreb i Zagrebački navijači još veći i jači!!!!!!!!

  avatar

  16.05.2017. (01:08)    -   -   -   -  

 • Mama navijac

  Sve je bilo super curke su pokazale sto zasluzuju,ekipa super sve dobro organizirano samo su opet tribine na pola prazne jer se neki roditelji maknu kad njihova djeca otplesu a o dodjeli da ne pricam ....pola tribine prazno ....bas zalosno za cure koje su dale zadnji dah snage za zlato da ih jednostavno sve pogledamo i nagradimo tim uzvikom ZAGREB .Molim Vas u ime cura ....budite na tribinama jer svi sastavi su nasi . ...ako smo vec dosli podrzimo ih sve jer ako ovako bude ne znam kako cemo nadglasat jos malo!

  avatar

  16.05.2017. (01:09)    -   -   -   -  

 • nela

  Fazanka, ne znam ja plesat, al je vaš ples bio zarazan, pa me ponijelo :) Hvala ti!

  avatar

  16.05.2017. (01:09)    -   -   -   -  

 • Zagrebačke mažoretkinje

  Hvala vam puno svima na podršci i dobrim željama. Dok nam je vas...

  avatar

  16.05.2017. (01:10)    -   -   -   -  

 • Umag

  Svaka cast svima i cestitke na osvojenim prvim mjestima, no mislim da su i cure koje su bile u Umagu također zasluzile da ih se pohvali jer ipak odradile su velik posao tamo.

  avatar

  16.05.2017. (09:57)    -   -   -   -  

 • Umag

  Znaju curke koje su išle u Umag da slijedi poseban post za njih. :)

  avatar

  16.05.2017. (10:40)    -   -   -   -  

 • Zagrebačke mažoretkinje

  Naravno da hvala curama u Umagu, ali vjerujte mi svi bi mi rađe bili u Umagu, u hotelu sa 4****, na suncu i mirisu mora, nego proživljavali šokove na Državnom. A još je pao i honorarčić... :-) Iskreno, ja sam zavidan i opako ljubomoran na vas koje ste bile u Umagu, i nemogu, ali nemogu si prežaliti što je to bilo isti dan i što nisam mogao biti tamo.

  avatar

  16.05.2017. (10:57)    -   -   -   -  

 • Petra Šepec

  Drage Zagrebačke mažoretkinje, četvorka iz Umaga vam čestita na osvojenim zlatima.

  Vjerujemo da ćemo dobiti usmenu pohvalu za održani ceremonijal u Umagu, iako smo od Maje već to dobile. Nama je u Umagu bilo predivno, i cijeli taj put smo organizirale kao mali izlet. Doduše, uspjele smo uhvatiti jako malo vremena da razgledamo Umag, ali i ono što smo vidjele bilo je dovoljno da shvatimo koliko je predivan. Puno smo se naradile, surađivale sa normalnim i razumnim ljudima, i uz to što smo organizatorima pomogle organizirati dio ceremonijala u kojem smo mi sudjelovale, jer su nas tražili pomoć, sve je ispalo odlično i svjesno potvrđujem da smo to profesionalno napravile i jako smo ponosne jedna na drugu kako je to sve ispalo. Bez imalo stresa i panike, sve na vrijeme. Isto tako smo sretne što smo od samih organizatora dobile riječi hvale, a to nije mala stvar. Mogu reći da je Umag za nas bio dvodnevni izlet s kojeg smo se vratile zadovoljne jer znamo da smo napravile korisnu i dobru stvar za Zagrebačke mažoretkinje i njihovu buduću suradnju sa HRS-om.

  S poštovanjem, četvorka iz Umaga: Lea, Petra, Magdalena i Petra 

  avatar

  16.05.2017. (14:24)    -   -   -   -  

 • Petra Šepec

  Dodatak uz prethodni komentar- i posebno hvala gospodinu Tomislavu Lukiću i njegovoj desnoj ruci Goranu koji su se stvarno istinski pobrinuli da nam ništa ne fali u Umagu, te svima ostalima u organizaciji. Veliko hvala!

  avatar

  16.05.2017. (14:33)    -   -   -   -  

 • Zagrebačke mažoretkinje

  Ajde, fakat mi je jako drago da je sve bilo OK. Nisam ja ni najmanje sumnjao da će sa vaše strane sve biti super. Znam ja koga mi šaljemo tamo!!!! Bravo curke i ogromno hvala.

  avatar

  16.05.2017. (14:59)    -   -   -   -  

 • Kraljica

  Hvala sefu, Viki i Maji za svu pomoc koju su mi pruzili kada mi je trebalo. Naravno, sve pohvale za Kiku, ali na koncu sve pohvale svakoj curi koja je stajala dolje, plesala i osvojila medalju. Trudili smo se sa budemo glasni i podrska vam sa tribine pa se nadam da smo u uspjeli. Najveca zahvala ide svim seniorkama koje su me podrzavale: prva u nizu, idemo dalje 💪🏻

  avatar

  16.05.2017. (17:02)    -   -   -   -  

 • Zagrebačke mažoretkinje

  :-) Idemo!!!!

  avatar

  16.05.2017. (21:38)    -   -   -   -  

 • zaMA

  Čestitamo Tunči na rođenju djeteta, ikrene čestitke od Zagrebačkih Mažoretkinja!

  avatar

  16.05.2017. (23:00)    -   -   -   -  

 • Zagrebačke mažoretkinje

  Čestitke i od nas.

  avatar

  16.05.2017. (23:25)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...